Körfest!

Gårdagen var jättemysig, Daniel grundlurade mig totalt, haha, och gav mig en fin överraskning med rosor, mat och mys, du är världens bästa! :)

Ikväll ska jag och Daniel, mamma, pappa, Erik, Tomas, moster Lillevi och kanske kusin Amanda (?) till moster Lisa, Conny och kusin Filip för lite partaj! Kul med den roligaste delen av släkten, haha! Äta mat, se på finalen i Körslaget, dricka alkohol och eventuellt utgång sen.. Blir nog skitkul, jag är laddad! Kom hem från jobbet nyss och vi har haft en rolig dag, jag, Lena och Anki! Bra fart på stan och trevliga kunder! Alltid kul :) Ska ta en pirog eller nått nu så man står sig till kvällen. Kvällens outfit är redan så gott som klar ialf, skönt! Skippar lila (Team Bollnäs färg), inte min färg alls, och kör på leopardmönstrad och stentvättat! Love it!


Två år..

..och jag kunde inte vara lyckligare än vad jag är med dig min Daniel! Älskar dig ♥




Din


Shoes

Shit vilka snyggingar, från H&M för endast 398 pix. Byter nog de andra bruna med t-sleif mot dessa! Ett lätt byte känns det som..




Kalas

Ikväll har vi vart på kalas i Ovanåker, brorsan fyllde 19 i tisdags. Smörgåstårtor och fika i massor, love it! Har jag laddat för hela veckan, haha! Som vanligt stök och ståhej.. Alfred, 5 och Oliver, 4 springer runt, är högljudda, busar och leker, jag och Amanda pussas, skrattar och fnittrar. Mormor och farmor är som dom är, morfar är dråplig och kul, mamma är snäll och har full huggning hela tiden, pappa är seg och drygar sig, moster Lisa och moster Lillevi är flummiga och har ständiga hårproblem, André är tonåring och jättesöt, Filip och Erik bara schteeker och lattjar! Resten gör inte lika mycket väsen av sig men är lika härliga för det! Ungefär så brukar det se ut, haha :)


          

     

     



Animal

Tre positiva saker med den här dagen finns det ju förresten! 1, Jessica kom in på jobbet idag och berättade att hon klarat uppkörningen! Härligt! Bara skrivningen kvar nu, sen sa! :) 2, Som sagt, Daniel. Alltid ♥ och 3, shopping!

Hett med djurmönstrat! Blusen beställde jag in till jobbet för ett tag sedan och idag kom den, slog till såklart! 200 kronor, vilket kap (finns öven i gråmönstrat)! Bikinin är från H&M-beställningen jag gjorde för ett tag sedan, hoppas den kommer snart!

         






Räddaren i nöden

Vilken skitdag, rent ut sagt. Inga detaljer men människor kan ju verkligen vara en pain in the ass ibland! Och sen missade jag bussen när jag hade brottom hem idag på det, grattis Eve! Typiskt dig! Jag vet!
Började med att jag kom i lagom tid som vanligt, sådär precis innan bussen ska gå :P Inte en kotte på hållplatsen, redan då tänkte jag att shit, den kanske har gått tidigt. Men jag höll ändå hoppet uppe, bussarna mot sjukhuset, kilafors osv började rulla förbi. De som enligt tabellen egentligen går efter 100an. Men jag väntade och väntade. Aja, får helt enkelt gå in på Åhlens då för här ute tänker jag inte stå och frysa häcken av mig för att vänta nästa buss som går om en halvtimme. Nästan precis innan jag rundar hörnet mot entrédörrarna hör jag ett bussljud (är man bussåkare skiljer man på billjud och bussljud) och slänger blicken över axeln Utifall det skulle vara min buss.. Tropåfan, där glider den förbi! Och jag sätter efter i full fart! Kutar allt jag kan för att komma ikapp den, tänker att om jag har tur stannar den vid rödljusen, men nejdå. Hyttar med näven, börjar törgrina, folk går förbi och stirrar, jag tycker jättesynd om mig själv och ringer Daniel. Min prins på den vita hästen, min räddare i nöden! Sjävklart erbjuder han sig att komma och hämta mig och eftersom att jag så gärna vill på aerobicsen tackar jag ja. Så jag hann hem och kom bara några minuter sent till min premiäraerobics för i år. Gick som skit, men vad kunde jag vänta mig egentligen? Svåra steg och jag hade noll koncentrationsförmåga så jag hängde inte med ett dugg. Nu sitter jag här och skrattar för mig själv åt eländet! Haha! Vilken dag..

Det är tur jag har världens bästa pojkvän ialf, som ställer upp i vått och torrt!
Puss på dig pluppen :)





Nytt!

Gick till Lottas innan jag började och hämtade ut denna goding från Friis&Comapny för ynka 200 spänn! Kan man låta bli till det priset? Tänkte spara med att använda den framåt våren, fräscht med ljus beige och helrätt med nitar!



Skjortan från VM som jag suktat efter sedan modevisningen fick följa med hem idag! Synd att jag inte har någon bild på ryggen där den är kort, supersnyggt!





Tisdag

Ikväll blev vi bjudna på mat hos Lena och Anders, kravet var att jag skulle hjälpa svärmor att välja kläder till hon åker bort i helgen! Haha, skysst deal! Så vi har spenderat mestadelen av kvällen med klädbyten och skratt som vanligt ;)

Nu har vi precis tittat pÅ Victoria Silvstedt show, jag och D satt bara och gapade när hon var i studion och sjöng! Tom jag är grymmare, haha! Sjukt vad de kan göra om en sån kass röst till ett ganska bra sound..

Shoppade lite idag slänger upp en bild på inköpen snart!


Måndag

Filmkväll var det ja.. Vi såg/skulle se RocknRolla men ca 10 minuter in i filmen, efter att jag ätit upp alla morötterna, haha, gjorde jag bedömningen att den var skitkass och att jag hellre lutade mig mot älsklingens axel för att slumra. Slutade med att jag gick och la mig helt och somnade som en stock, kul tjej lixom. Så var det med det.

Idag har jag jobbat, men innan jag började gick jag och svärmor på Lottas för att spana in rean! Jag la undan en väska som jag ska hämta imorgon och så tänkte jag kika lite mer på nyheterna då! Det här kan bli dyrt..

Efter jobbet slängde jag i mig lite mat och åkte till badhallen för att simma med Mikoala och Muttan, vi gav upp efter dryga halvtimmen och satte oss i bastun med en stor härlig apelsin istället, mysigt :)
Nu ska jag och D ta och knoppa in, godnatt!



Pump it!

Efter lite om, men och massa tårar blev maten riktigt bra ändå, haha! Gud så känslig man kan vara när man är hungrig och morötterna och vitkålen inte vill som jag vill.. Blev klart lagom så att vi hann äta innan jag skulle väg och boxas ialf! Så nu sitter jag här med fortfarande darrande händer.. Så jäkla skönt att vara back on track och äntligen kunna träna fullt ut igen!

Nu ska jag och honey se på film och dippa morötter, mums och mys :)


Middag och fest

Blev som vanligt jättelyckat igårkväll, kan inte bli annat med Matilda, Mika, Jessica och Lisa! Vi åt god mat och för att inte tala om efterrätten som Michaela hade bakat, mums! Snackade tjejsnack och sjukade oss en hel del, spårar lätt ur när Jessica sätter igång, haha! Självklart satt vi bänkad framför Körslaget och röstade! Häftigt att Team Hanna är i final nu!

     

 Men vid 11 snåret började vi tunnas så jag bestämde mig för att haka på grabbarna + Johanna som satt hemma hos Jesper och festade till Tranan! Kul på Tranan och jag träffade två kunder som jag hängde en del med, vi dansade och drack drinkar :) Trevligt!

Lite småseg idag, sitter fortfarande i morgonrocken men jag insåg precis hur mycket klockan var så jag måste ta och rycka upp mig nu! Klä på mig riktiga kläder och försökta göra nått vettigt. Fixa lite käk och så kanske, minns inte vad det stod på matlistan för idag, men eftersom att vi missade orientalisk färsgryta igår kör vi det idag istället! Oh det bara vattnas i munnen på mig, det är så sjukt gott! Hoppas jag kommer ihåg hur man gjorde den bara..


Lager 157

Kom just hem från en tripp med Danny, Per och Johanna. Vi åkte till Lager 157, första gången jag var dit och kan säga att jag inte är speciellt imponerad. De säger att det pendlar hur bra det är där, men jag tror ändå inte att det är min grej det där.. Men man kanske måste ge det en chans till för att kunna dömma. En riktigt trevlig tripp var det då ialf, med mat på äckliga Mc Donalds (det går inte ens att jämföra deras mc chicken mot Max kycklingmål!) och fika på lagret! :)

Nu ska jag svida om och be Daniel skjutsa mig till Lisa där vi ska ha tjejkväll med skvaller, vin (inte för mig dock, jag tål inte vin :P) och så ska vi äta fondue som är så himla gott! Myspys!


Äntligen helg!

Ikväll har vi vart hos sväres och tittat på Hockey/Let´s dance. Jag och Lena babblade högt , skrattade och drygade oss igenom hela hockeyn, precis som vi alltid gör, haha, så Daniel och Anders blir galna och ger igen när det är Let´s dance! Dålig stil.. :P Skönt att BlondinBella åkte ut så man slipper höra fler av hennes dumma ursööööta utlägg, fan vad barnsligt hon pratar! Next out is Kitty, can´t stand her! Blä. Haha.

Vi får in så himla mycket fint till butiken hela tiden nu så man blir alles klen, jag vill ha allt känns det som. Mycket är såklart jättefint, men säkert är det just för att det är kul med lite nytt och fräscht oxå som man blir extra sugen, i utbyte mot den uttjatade rean menar jag. Inget illa med den, för det finns massor av fina fynd kvar! Men tänk att se kläder vi haft länge nu hela tiden dag efter dag, till slut blir man less!
Jag köpte ialf ett snyggt skärp med typ guldiga nitar idag som är nytt för ynka 130 kronor! Sen får vi se om jag hinner använda det, som sagt hård åtgång på allt det nya nu, men det är kul!

Nu ska jag avrunda och ta mig an Daniel, jag lovade honom en helkroppsmassage för att han var så himla gullig igår. Det kan han vara värd :)


Torsdag

Eftersom att man fick brev från H&M härom dagen som gav en 10 procent på hela sortimenten gjorde jag en ny beställning ikväll, det var ett evigt klickande.. Den här gången lyckades det bli dyrare ändå, närmare 7000 kronor! Haha, yes I am a shopaholic! Men som sagt, mycket är dubbla storlekar till både mig och Daniel. Längar till alla bikinisar och det superhärliga träningssettet kommer!
Satt och pratade med Anna sammtidigt på msn och vi letade ut kläder till varandra som är typiskt våran stil. Jag lyckades pricka in Anna på pricken, hon hade beställt det jag tyckte var hon! Och då är H&M sortiment ganska stort ju, haha jag är fan grym på det jag gör :P Jag var dessvärre lite svårare tror jag, min stil är ju ändå så himla delad så det är ju inte så konstigt. Älskar klassiska enkla outfits som tex den första bilden på inlägget nedan. Snyggbyxa, skjortor och kavaj lixom. Men även en rockigare/slampigare stil som skinn och nitar blandat med spets, djurmönstrat (ja, jag erkänner, haha) och trasiga jeans! Gillar även att klä mig i snygga träningskläder och bara helt enkelt som i jeans med en topp och ett fint smycke. Ett brett register med andra ord! Bilderna i inlägget här under representerar nog min blandade stil ganska bra faktiskt!

Idag köpte jag mig ialf ännu ett par jeansleggings, de är ju bara för sköna och framförallt snygga! Det verkar som Bollnäsborna äntligen har fattat grejen oxå, alla skolungdommar är in och frågar efter dem nu ;) Så ni, Lisa och Jessica som efterfrågat dem, pass på, det är hård åtgång!

När jag kom hem från jobbet gick jag raka vägen till Esa och Sanna där D var. Tittade lite på Nova som bara tuttade hela tiden jag var där, det är ju så mysigt att hålla, men bara att se sötisen gör mycket det med :) När vi kom hem möttes jag av ett väldoftande och skinande rent hem! Underbart! Daniel är bara för världsbäst! ♥ Nu ska vi lägga oss och mysas!


Fashionshow

Jag säger som min 62-årige chef sa när hon hade vart och tittat på Körslaget på stan i söndags; Jag är som extacy! Haha! Fy fasen vad roligt det var ikväll! Började bra med att ramla när vi skulle öva att gå längs catwalken, skönt, då hade man det gjort lixom, hahah! :P Landade snyggt på rumpan rakt över podiet man skulle gå upp på, oops ;) Men sen kunde det ju bara gå bättre och när mina tre ombyten var klara var jag bara, vafan jag skulle kunna gå 5 byten till! Verkligen skitkul! Jag säger ju det, skulle lätt byta liv med Viktoria Silvstedt för en dag, eller två...

Första outfiten
Jag: Skjorta från Vero Moda som är kortare bak, byxor med hög midja och vida ben från Filippa K i färgen Whale, axelremsväska från samma märke i samma färg. Bågar från Efva Attling. Min favoritoutfit, såhär går jag gärna klädd varje dag!
Lisa:
Kort kavaj från Object, långt linne från Desigual och blå jeansleggings med spänne nertill från Object.



Andra outfiten
Jag: Kråsskjorta och paljettväst från VILA, jeansleggings från ONLY, bågar från Diesel och pumps med nitar från BF i märket Björn Borg.
Lisa: Tunika från Desigual och skinnleggings från VILA.




Tredje outfiten
Superfina klänningar från Desigual, till det hade vi solglasögon!





My perfect life


Hörru Vickan, ska vi byta för en dag? Seriosly, my god vad läcker hon är!




Tisdag

Orken försvann ganska snabbt igår så det blev ingen dammsugning, men det behövs verkligen så jag får väl ta tag i det ikväll då! Men först ska jag färga ögonbrynen och måla naglarna på tår och fingrar så jag är fräsch inför imorgon. Men visst är det typsikt, när man ska på nått och naglarna precis börjat blitt långa och fina, ne, då går dom jävlarna av! Så nu är de ojämna och skitfula igen.. Har jag tur kanske Daniel tar tag i dammsugarn under tiden förresten. Men då ska jag ha riktig tur, haha. Skulle vara så skönt att bara sitta i soffan!


Ojoj..

Klickade precis ihop en beställning på H&M för ca 6000 kronor. Men lugn, jag ska inte köpa allt. Beställde massor av bikinis, i olika modeller och jag är tvungen att köpa två storlekar av allt eftersom jag ofta ligger nånstans mittemellan, skönt att kunna jämföra på engång lixom! Och ska man ändå skicka tillbaka en sak blir det samma konstnader som att skicka tillbaka 10 saker! Och så blev det lite träningskläder och skor osv osv..Sen blev det en hel del till Daniel oxå, fast han vägrar internetshoppa, haha! "Jag köper när jag har råd och behöver, på riktiga affärer!" säger han, "du köper när jag tycker att du ska ta dig och behöver, det är smidigt att handla på internet!" säger jag, typ. Haha!


Shopping

Köpte ny kofta idag på jobbet, i dubbelknäppt typ kavaj-modell. Från VILA, 300 kronor, finns i svart, marin och cremevit! 50% bomull och 50% acryl, hoppas den inte noppar bara! Snygg både stängd och öppen att slänga den över det mesta. Under har jag min supersköna topp från Filippa K. Tyckte den var klassisk och vårfräsch!






Måndag

Skön dag på jobbet idag! Gick till Synsam för att prova ut bågar till visningen, hittade ett par stencoola pilotbrillor som jag skulle vilja köpa! Men 1680 känns too much för mig som har 23 kronor kvar på kontot, haha. Om jag ens har det förresten? Köpte ju apelsiner idag, de är ju så goda nu att man blir beroende av dem! Ialf gick det bra och vi hittade 3 olika bågar som passar bra till mina outfits. På lunchen gick jag till Saxotyger och tittade på pluttar till min armband från Pandora. Man kan köpa pluttar där som passar på kedjan, inte äkta då såklart men vem ser skillnad? Inte jag ialf! Hur bra som helst, till en fjärdedel av orginalpriset dessutom, jag ska köpa på mig några när jag får lön! Det är ju snyggast när man har fulla armbanden..

Kom hem till färdiglagad mat efter jobbet, Daniel är allt gullig :) Bara att slänga i sig och åka till badhallen, jag simmade och solade. Sköönt! :) Blev konstigt nog pigg efter badet, annars brukar det ju ha en tvärtom verkan, man kanske skulle passa på att dammsuga medans ork finns? Det behövs verkligen! Så får det bli, sen blir det soffan och en apelsin!


Fredag it was..

Just det, glömde lägga ut bilder på mina snygga smycken som jag bar i Fredags! Svart tröja med lite oversize passform från Vero Moda, ful på galgen men skitsnygg på, haha! Stentvättade jeansleggings från ONLY, och mina favorit smycken. Armbandet från Friis and Company, och skon från Thomas Sabo som jag fick i julklapp av D :)



                       


Kalas

Ikväll har vi kalasat hela kvällen hos Andre som fyller 13 på onsdag :) Gud vad stora de blir allihopa! Som vanligt helmysigt att vara hemma hos Gunnarssons, det är en sak jag saknar med att bo i Ovanåker. Vi hade så nära till varandra då! Ialf, fikade massor och det var så himla gott!



    

Och när jag kom hem från Rehab idag överraskade Daniel mig med en ny frisyr! Han hade stuckit till Lena och rakat sig! Äntligen är riktiga SnyggDanne tillbaka, haha! Han har vart långhårig och skäggig ett tag nu tycker ja ;) Men skägget vägrade han ta bort, jag fick nöja mig med en sak så länge tyckte han! Tur jag egentligen tycker att han alltid är fin! Men jag är ju onekligen svag för rakade killar, haha..





Godmorgon

Jävlar, klockan är 1 och jag är precis uppstigen. Var ju inte tänkt att jag skulle sova så länge idag, men what the heck gör det då, egentligen? Jag är ju ledig!

Igår hamnade vi i soffan hos Lena och Anders. Esa, Sanna och lilla Nova var oxå där :) Det är svårt att ta ögonen från en sån liten sötsak, men vi tittade såklart på körslaget oxå! Skitkul att de gick vidare! Måste vart för alla röster vi skrapade ihop på jobbet de här dagarna! ;)

Idag är det egentligen box, men jag tror jag måste stå över den. Frustrerande, för jag är egentligen så jävla taggad! Men jag måste vila min hälsena så att den är frisk nog att gå i heels på modevisningen på onsdag.. :/ En promenad pallar den nog för ialf, så jag funderar att gå till rehab om en stund och sola. Man vill ju inte vara helt vinterblek när man ska visa upp supersnygga vårnyheter!

Nästa vecka får vi hem varor från Desigual, har fått hem prover som ska vara med på visningen. Ett spanskt, lite dyrare märke med svinsnygga, annorlunda, roliga kollektioner! Längtar och gruvar mig, det kan bli dyrt det här, haha.

Så istället för att träna idag ska vi tvätta och sedan åka på kalas till min goa kusin André som fyller år :) Tycker om att träffa släkten, mest mostrar och kusiner! Men först en brunch, sen kanske rehab..


Love



För att vi är kära i varandra ;)



Hemmamys dag 2

Jag och Daniel avnjöt nyss en delikat middag tillagad av mästerkocken själv, moi! Haha! Klyftpotatis (hemmagjorda såklart), morötter i ugn och fläskfile med pepparsås! Köttet var så mört så det smälte i munnen tametusan, fy så gott det var! Så nu sitter vi här proppmätta och belåtna båda två.

Ikväll kör vi hemmamys igen, slappa i soffan och heja på Team Hanna i Körslaget! Vi hade ett erbjudande på jobbet, eller en deal med våra kunder idag och igår.. 50 kronor rabatt på ett köp för de som ringer och röstar 3 gånger ikväll! En fin gest tycker jag, hoppas bara att alla ringer och röstar nu, för ikväll gäller det!


Tulips

Fick tulpaner av jobbet för några dagar sedan, mina chefer är faktiskt riktigt gulliga. Nu börjar de slå ut, det är så fräscht och de är så himla fina! Min favoritblomma :)

     



Samantha Who?

Jag borde verklien ha lagt mig för längesen vid det här laget, men jag är glad jag inte gjorde det! Samantha Who´s första avsnitt var skitkul! Precis i min smak! Hoppas nästa avsnitt är lika bra, annars dissar jag det.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.810579
Godnatt!



I´m in lööv

Hittade både en larv och en minimyra i mina hallon när jag mosade runt dem för att se om det fanns några småkryp (ja jag är tyvärr jävligt tepig när det kommer till sånt. Kan inte ens skylla över det på mamma eller pappa häller!). Dumt av mig, nu fick jag ju avsmak, hallon som är så himla gott! Hoppas det är snabbt glömmt :P

Maggan Graafs uppträdande var ju bara så pinsamt. Visst, gör en nakenchock! Men stå för det och då! Gulligt att Tony blev kär i världens starkaste man, fan vad jag skrattade! Och trots att jag inte är något fan av Leila Bagge, fyfan vad hon dansar bra! Nej, jag tänker inte ta det här nu, gräva ner mig och tjata om att min högsta önskan är att kunna dansa.. Snart får vi se vem som åker ut, spännande!


Hemmamys

Så sjukt trött jag vart idag alltså..somnade som en stock på bussen till jobbet, vaknade precis när bussen stod på busshållsplatsen och folk började kliva av! Tur det, för någon vända till Söderhamn hade jag varken tid eller lust med! Likadant på vägen hem.. nu sitter jag här och gäspar.

Har ätit tunnbrödrulle nyss som Daniel hade lagat, två dagar den här veckan har jag kommit hem till färdiglagad mat, det är lyx! :) Även om maten inte är så avancerad, som korv och potatis och ja, tunnbrödrulle, haha. Enkelt är gott!

Ikväll tänker jag ha hemmamys framför TVn med mig själv. D åkte ner till ishallen på hockey nyss men jag orkade inte pylsa på mig massor av kläder igen och följa med. Tror bannemig jag ska sno hans pyamasbyxor, sätta på mig en tunn långärmad t-shirt och ta täcket och ligga i soffan, täckte i soffan är det skönaste. Tända ljus såklart, en kopp te och lite frysta hallon! Det lät som grejer det, och snart börjar Let´s dance!


Simmning

Kom hem från badhallen för en stund sedan, solade och simmade. Packat med folk (läs: gamlingarna och jag) i bassängen och en halväcklig gubbe som bara glor, jag blir tokig. Men det är skönt att ha det gjort ialf! Mindre skönt är det i hälsenan, måste vila den till söndag nu så jag kan boxas med Michaela.. Nu ska jag ta mig en stadig frukost, blev så himla sugen på frukosten på badhallen, men är man pank så är man (jag solar för mina 10kronor som jag har/hade i sånt där sparapengarrör, haha). Sen blir det arbetet. Ha en bra dag!


Just before bedtime..

Haha jag måste väl förklara mig, hade ingen lust eller tid till det igår för det var bara Lasse som hägrade! Smsade lite med Lisa och hon skrev "Han är så söt!" och "Såg du förresten, han hade rödsvart randiga strumpor, söt!" Lasse är väl faktiskt allt annat än söt, eller jo, lite söt är han, men inte söt söt.
Ialf! Det var det där med catwalken jag skulle komma till.. Synsam har bjudit in 80 stycken vip kunder på en "specialvisning" som de kallar det, som vi ska vara med på nästa onsdag. Så jag och två till ska visa kläder från mitt jobb! Sen är ju såklart fler företag oxå med, som BF skor och Peterssons mfl.. Det blir nog riktigt roligt! :)

Ikväll har jag och Frida vart ute på en långpromenad runt Kvarnbackarna tror jag det heter, superskönt. Har inga känningar alls i hälsenan häller och det känns ju lovande. Det värsta är att jag hatar senor! Jag blir tokig om någon rör vid senorna man har i knäväcken, tänk om de skulle gå av..

Nu är det bäst jag tar med mig älsklingen och gör kväller, kl 7 ska jag vara på badhuset imorgonbitti för att sola och simma! Skönt att köra igång igen efter juluppehållet. Bara tanken av att få rutin på träningen igen får mig att må bättre! Som sagt, det är nog första gången någonsin som jag håller mitt nyårslöfte :P


Den vackraste stunden i livet var den när du kom..

Kom precis in från en promenad tillsammans med Matilda, himla skönt att pylsa i lite snö! Har ju egentligen laddad för seriepremiär tänker jag säga, haha, men nästan så.. Gympan börjar ju idag! Men jag har åkt på någon slags inflammation i ena hälsenan, fyfan vad ont jag hade imorse. Ringde min moster sjuksyster Lisa idag och hon förbjöd mig fån att gå på aerobicsen. För det kommer och går lixom, började i måndags, igår gick det bra och idag har jag haltat runt på jobbet halva dagen som en mupp. Men eftersom jag ändå har gått runt på jobbet idag vet jag att den håller för promenad så jag tog det säkra för det osäkra. Det är viktigt att jag blir frisk, ska ju faktisk upp på catwalken på onsdag!! Berättar mer om det sen..

Nu sitter jag istället framför TVn och tittar på en dokumentär om världens bästa Lasse; Med solen i ögonen. Dax att sluta blogga och bara njuta en stund av hans närvaro. Det var längesen vi var i Stockholm och såg honom live nu, men samma känsla infinner sig i kroppen nu som då!
Farväl jupiter.


Där fick jag!

Sitter med stora utslag i ansiktet och på armarna nu. Vad tusan, där fick jag för att jag åt knäck! Kan inte komma på annat än att det skulle vara mandeln jag reagerar på, konstigt, för det har jag aldrig gjort förr. Läskigt ialf, hoppas de gått bort till imorgon! Godnatt!


Kattas tacopaj

Till ca 6 pers:

50 g smör
1,5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
4 dl vetemjöl
2 krm salt

500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
ca 1 dl vatten
2 dl cremefraiche
2 krm svartpeppar/vitpeppar
1 pressad vitlöksklyfta
2-3 tomater
riven ost

Smält smöret och tillsätt mjölken, låt svalna lite
blanda de torra ingredienserna i en bunke
tillsätt degvätskan
knåda ihop till en deg och tryck ut den i en pajform
förgrädda i ugnen på 225 grader i 10 minuter

Stek under tiden köttfärsen, blanda i tacokryddan och vattnet
blanda ihop cremefraiche, pressad vitlök och peppar i en bunke
ta ut pajformen, häll över köttfärsen i pajformen, bred över cremefraicheblandningen
Skiva tomater och lägg över dem, täck sedan allt med riven ost, in i ugnen igen till osten smält.
Klart att servera tillsammans med en sallad, cremefraiche och salsasås!



Tisdag

Igårkväll var vi och hälsade på lilla Nova, glömde tyvärr kameran så det blev inga kort.. Hon är så liten och så fin att man kan sitta och titta på henne hela tiden! Så mysigt att sitta och gosa med henne :)

Det blev väldigt sen middag eftersom att vi gärna stannade hos Esa och Sanna länge, men jag slängde ialf ihop en tacopaj! Någon önskade på mer lättlagade recept så jag lägger nog upp den här senare, gott och snabbt att laga!

Idag har jag jobbar heldag vilket innebär lunch, så jag passade på att träffa Katta för att snacka lite skit över en varsin talltik kycklingfajita på Roy´s, supergott och supertrevligt!

Köpte med mig en enkel svart tunika i bomull från jobbet hem, sånt där bra plagg man kan variera med mycket! Endast 200 kronor, tips!

Ikväll har vi inte gjort många knop, sitter i soffan och fryser så jag har tänt ljus i hela lägenheten. Kikade in på ikea.se nyss för att se om där fanns några snygga lampor, behöver byta ut de vi har i vardagsrummsfönsterna, men hittade inga som lockade. Vi har dom där vanliga därifrån som typ alla har. Svart lampfot och en halvliten lampskärm, hur ocharmigt som helst! Men det funkar..Det kanske tom räcker med att bara byta ut skärmarna mor något lite större och högre? De ser så pluttiga ut nu. Någon som ska till IKEA så säg till!

Nu ska jag slå mig ner i soffan igen brevid darling, kom på att jag faktiskt har knäck kvar som behöver ätas upp, haha. Jag har ju egentligen godisstopp som jag fortfarande håller, men vem ska annars äta upp knäcken? ;)


Stockholmshelg med tjejerna

Jag, Matilda och Michaela tog Härjedalingen till storstaden för att hälsa på Amanda och Sara. Vi bodde hos Amanda så första kvällen spenderade vi i soffan hemma hos henne, käkade varma mackor och annat gott till Let´s Dance.

På lördagen åkte Amanda för att jobba en sväng så jag, M och M mötte upp Sara på stan! Jag som egentligen inte hade tänkt ta mig råd att shoppa speciellt mycket shoppade mest som vanligt..typiskt. Det blev 2 par skor, som jag faktiskt behöver :P Ett par svarta skoletter och ett par vanliga svarta pumps. Har ju klackar i uppsjö, men en helt vanlig klassisk svart pumps har fattats i min garderob! Fyndade även en cremefärgad bastopp från Filippa K för halva priset! Vi har likadana på jobbet (inte på rea) så jag kan ju faktiskt ha den där då, och ett snyggt armband från Friis and Company! När Amanda slutade jobba möttes vi upp för att gå och ta en fika, inte den första och inte den sista för denna resa om man säger så :P Chokladboll och Päronfestis is the shit! Sen åkte vi alla hem till Amanda igen, piffade till oss, tog en drink och på kvällen gick vi ut på stan igen för att äta och mysa. Hamnade på en kinaresturang så vi käkade tre små rätter och min favorit till efterrätt; friterad banan med glass och sirap! Gick sedan vidare till ett ställe som hette Ett litet hak, som var precis vad det hette, supertrevligt! Där tog vi en varsin Strawberry daiquiri som var något av det godaste och snyggaste jag druckit, haha :)

     

På söndagen åkte vi in till stan på eftermiddagen för att möta upp Sara igen och shoppa det sista, jag hittade ett par pyjamasbyxor till Daniel, han har pratat om att han skulle vilja ha ett par sådana. De var supersköna och han är så snygg nu när han myser runt i dem och bar överkropp :P Frågan är hur länge han får behålla dom för sig själv innan jag knycker dom av honom..Och ett par svarta jättefina skinnhandskar, båda från Björn Borg. De sista timmarna spenderade vi på ett café och bara myste. En sån här helg skulle man ha var och varannan månad, snacka om lyx! Tack tjejer ♥


Silver

Städade undan julen idag och det är så skönt att ha det gjort! Bytte tillbaka till mina neutrala gardiner i köket och passade samma gång på att byta i sovrummet oxå, satte upp ett par fina längder som jag hade hemma i mitt rum i Ovanåker för några år sedan. De är cremefärgade och rosa, vårfräscht! Tycker gardiner gör väldigt mycket för vårt annars ganska så neutrala sovrum. Och så plockade jag fram kulorna och det runda skrinet, båda i silver, som jag fick av mamma i julklapp från http://www.perfecthome.no . De är så fina!

   



Nu ska julen bort!

Herregud, klockan är halv 1 och vi klev upp för ca 2 minuter sedan.. Jag som hade ställt klockan på ialf 11 (för att jag inte fick ställa den på 10 för Daniel, han känner mig för väl. Jag snoozar i flera timmar :P)
Aja, bäst att sätta fart, en hel del som ska göras idag! Först ska julen bort!


Hemma!

Hemma igen efter en kanonhelg tillsammans med tjejerna! Vi har haft så himla mysigt, visar bilder och berättar mer om det imorgon..

När jag kom hem ikväll hade Daniel tänt ljus överallt och fixat mat, ingen klår dig hjärtat! Du är bäst! ♥ Sen  la vi oss i soffan och tittade på Alot like love som gick på TVn. Mysig film, och Ashton Kutcher är ju så jävla snygg! :P Men som sagt, ingen klår min Daniel..


Dagens i-landsproblem

Jag blir tokig! Försöker packa men står här med en full garderob, en garderob full med skitsaker. Ingenting kom känns roligt, nytt, fräscht och trendigt. Ingenting. Och jag ska jobba i klädaffär! Vad tänker jag med när jag handlar egentligen? Måste bli ändring på det här! Ändå har jag väldigt mycket bra basplagg lixom, men det är väl det som är felet, för mycket bas är skittråkigt helt enkelt. Jag skulle behöva en ny garderob och en personal shopper som styr upp mina inköp! typ. Ändå har jag en proppfull resväska att ta med mig, hur går det här ihop?

Nu är jag less. Men jag vet att runt 9 snåret imorgonkväll, när jag sitter med några av världens finaste vänner omkring mig och med äcklig grogg i handen är jag glad! Och nöjd att jag packade väskan full av skit till en kanonhelg tillsammans med dom bästa!

Nu ska jag passa på att pussas med honey ♥



Mycket nu

Som man säger.. Känns som om jag har massor jag ska hinna göra ikväll! Kom nyss hem från Ovanåker ialf, åkte raka vägen dit efter jobbet för att hämta weekend resväskan, borde skaffa mig en egen sån! Brorsan var snäll och skjutsade hem mig :) Resten av kvällen ska jag komma på vad jag ska ha med mig till Stockholm, och packa det. Ska försöööka dra ner på packningen den här gången :P Sen vill jag till lilltjejen en stund för att gosa lite och ge henne de fina presenterna som jag köpte härom dan, hihi. Och så ska jag färga ögonbryna, duscha och såklart mysa med älsklingen så mycket jag bara kan innan jag åker!
Först lite käk ialf, som D har vart så duktig o lagat! Kyckling, ris och currysås, mums!



Godnatt

Ca 1 timme senare: Som bortblåst :) Som sagt, vad är det med mig?


Herregud

Jag blev så jäkla blödig och djup i mina tankar efter det förra inlägget att jag sitter här och bara vill grina nu, riktigt stortjuta så att man bara skakar och blir helt slut i kroppen. Vad är det med mig?


Älskade barn

Igår samlades vi hos Lena och Anders för att vänta in Esa, Sanna och lillbebisen som var på väg hem! När de kom skålade vi i skumpa, hihi. Hon är så liten och så otroligt söt :) Och Joline blev helt plötsligt en stor liten tjej!
 


 


Efter det besöket fortsatte vi hem till Ovanåker där hela släkten var på "Efter bandy fika", haha. Edsbyn vann mot Bollnäs såklart, och lite sura miner var det ju eftersom att moster Lisa och Conny är Bollnäsare :P Jag och D blev kvar hela kvällen, likaså mina kusiner Oliver o Alfred, de skulle sova hos mamma. De leker och busar hela tiden, så när de hoppade i Eriks säng och gjorde volter bestämde jag att de blev tvungen att pussa mig på kinden för varje gång de svor, haha! Gissa om jag fick massor av blöta pussar! De är världens bästa lyckopiller och de sötaste små skitungarna som finns ;)

   


Som sagt blev vi kvar hela kvällen, så när pojkarna somnat blev vi sugen på pizza så jag och mamma åkte upp på byn och hann köpa precis innan de stängde! En stor familjepizza med champinjoner och räkor lät ju smaskigt. Tyvärr smakade det inte därefter, stor besvikelse :P Men vad gör det på en sån härlig dag med bland mina absoluta favoriter! Och nej, jag är inte det minsta sugen på att skaffa barn själv än, faktiskt! Jag klarar mig så himla bra med de jag har runtom mig ändå, bara att lämna tillbaka när de gråter och är sur o tvär.. ;)


Stockholm?

Frågan är om jag ska hänga på brudarna till Stockholm i helgen eller inte? Jäkla dum fråga nu när jag ser den såhär framför mig, klart jag ska!


Christmas, here to stay?

Inne på min tredje kopp te nu, jag trodde en fylla skulle göra susen för halsen men det var snarare tvärtom! Gruvar mig till jag blir riktigt förkyld och slemmig i halsen, det är så jävla äckligt så jag alltid är nära att spy!

Sitter och funderar på om jag ska städa bort julen idag eller inte? Det är ju faktiskt en perfekt dag med tanke på att jag är ledig och inte har mer vettigt för mig, sammtidigt är det mysigt att ha den kvar så länge som möjligt! Minns ju hur jag längtade till att få ta fram den.. Jag vill lixom inte göra vår än, det får gärna vara vinter ett tag till, den är ju så fin! Sammtidigt som det vore kul att göra om och få lite nytt och fräscht hemma igen, fick ju så fina grejer av mamma i julklapp som jag inte plockat fram än för jag tänkte spara dom till sen. Vilket dilemma! Hur gör ni?

Nu ska jag försöka ladda upp några videoklipp från gårdagen på Facebook för första gången! Synd att jag inte kan lägga dem här, har ingen aning om hur man gör.. Antar att man måste lägga dom på youtube först? Och det orkar jag verkligen inte :P Så kika facebook sen där det bjuds på skön nubbevissång!


Sån jävla rolig kväll!

Vilken tur att vi bestämde oss för att festa, för jäklar vad kul vi hade! Kom till Michaela långt efter 7, haha, men vi var ialf inte sist för ovanlighetens skull! Sedan började det bara rulla in folk, till slut var vi en salig skön blandning! Satt i köket och spelade "Med andra ord", fick mersmak av det sen vi var hos Jessica tror ja! Hon och jag var återigen ett vinnande team, förjäkla bra! ;) Kanonkul förfest, det gör vi om Mika! Drog senare på Tranan, glest med folk men vi dansade och hade kul så länge det vara kan man väl säga :P Möttes upp på Max senare och tog ett kycklingmål classic! Det ända mål som gäller numera, så gott! Åkte till Näsbyn igen och väckte Mika som redan hade lagt sig! Killarna skulle se på Hockey så jag och Matilda la oss i sängen med M och pratade och myste. Ni är bäst flickor!

     
Fler bilder kommer att finnas på http://evelinaladanges.bilddagboken.se/p/main.html.


Helg, igen?

Haha vilken dag! Klockan är över 4 och vi myser fortfarande runt i morgonrockar ungefär.. Åt nyss rester från igår, kräftsoppan. Och just det, när Daniel skulle ta fram smöret hittade han det inte i kylen.. Oohh, killar och leta tänkte jag, de kan ju ingenting! Gick och tittade själv för att få fram det på en sekund, men nej, det var verkligen inte där! Tittade i skafferiet och där var det! Haha! Jag måste ha stoppat det där igår! Som tur var är det skitkallt där när det är kallt ute så det var i perfekt "brepå skick", Bregott brukar ju annars vara pinhårt :P Bra där Evelina!

Matilda ringde precis och frågade om vi inte skulle festa.. My god, på en måndag!? Helg igen alltså! Vi har inte bestämt oss än, men om jag får gissa tror jag att jag och Daniel befinner oss hos Micka vid 7-tiden, eller lite senare så vi blir sist som vanligt :P

Lika bra att hoppa in i duschen på engång så har man det gjort ialf, utifall, sen ska vi åka och veckohandla!


Kräftsoppa

Till ca 4 pers  

2 stora grovrivna morötter

2 msk margarin

Fräses ihop i stor kastrull

2 msk vetemjöl

1 1/2 fiskbuljongtärning

1 l vatten

1 stor ask kräftost

2 dl creme fraiche

svartpeppar

1-2 tsk sambal olek

1 ask fryst dill

1 burk kräftstjärtar

Koka ihop allt i 5-10 minuter

Tillsätt kräftstjärtarna mot slutet.

Supergott!


In love

Sitter här och dricker min sjätte kopp te för idag, och tror tametusan att det hjälper! Frelugas "Harmoni" te är ju så gott, minns inte riktigt men jag tror det är med smak av grädde och rabarber och nått mer, love it!

Idag har vi inte gjort annat än busat och fjantat, jag fick inte en lugn stund när jag la mig i soffan med kokboken! Kunde läsa lite ialf men Daniel satt brevid och var pillimarisk och bara babblade joll så jag kunde inte hålla mig från skratt! Sen har det bara fortsatt, inte en seriös stund på hela dagen! Och jag är väl inte bättre jag häller när vi båda kommer igång :P Fy vad kär jag är i dig knäppgök! :)

Åt kräftsoppa tidigare, som D tjatat! Säkert i en månads tid har han tjatat om den soppan, och jag har inte vart det minsta sugen på den trots att den är supergod! Men idag fick han ialf som han ville, gissa om han blev nöjd ;) Och gott var det! Men nu får det dröja innan vi gör den igen, de tär lätt att föräta sig på den. Slänger upp ett recept på den sen för de som är intresserade!


OBS

Idag känner jag mig mer krasslig, så jävla ont i halsen. Jag är typ aldrig sjuk, så därför blir det extra uppmärksammat när jag väl blir det :P Därför tänker jag ta min andra kopp te för idag, lägga mig i soffan och läsa min kokbok som jag fick i julklapp och kurera mig hela dagen!




Förresten!

Jag har redan ca 50 läsare i snitt per dag, kul! Inget jämfört med Kenza och Blondinbella kanske, men ialf :P Vore kul att veta vilka ni är, så lämna gärna en kommentar!


Tjejkväll

Fin kväll! Efter maten slumrade jag och Daniel till i soffan tätt intill varandra, så mysigt att bara vara nära ♥ 

Vid 8-snåret var det dags för tjejkväll! Jag hämtade upp Matilda, vi åkte till Edsbyn, mötte upp tjejerna (Jessica, Alice och Lisa)  på Ica och handlade godis! Fan, jag som hade bestämt mig för godisstopp och var absolut inge sugen, föll för trycket! Som tur var var det inte så jättegott så jag får tänka tillbaka på det när suget kommer! Tror ni jag klarar ett helt år? Det tror inte jag, men vi kör så länge det går ialf. Kravlöst lixom, brukar gå bäst då. Ialf åkte vi sedan hem till Jessica. Myste i soffan med godis, såg Körslaget och Bollnäs var skitbra, heja heja! Snackade skit och tjejsnack och spelade "Med andra ord", så kul! Dagens kommentar var när Jessica skulle förklara staden Rom för mig "EN STAD I PARIS!" Sjukt nog gissade jag faktiskt på just Rom, hahaha! Tack lovers för en fin kväll.

     


Klockan är jättesent och jag borde egentligen inte vara uppe nu, känner mig lite febrig igen så jag tog en fet 1grams alvedon nyss, gick knappt att svälja! Godnatt!


Heelg!

Fasen vad nice, kom hem från jobbet för en stund sedan och nu är jag ledig fram till onsdag. Skönt! Men man blir helt virrig på dagarna när det är extrahelger hit o dit. Hängde inte med på att det var lördag idag, så bussarna går lite tidigare då. 02 över istället för 07 över, så jag missade den såklart. Fick ta bilen istället, skönt det o så slipper jag vänta 40 minuter på stan innan bussen går hem från jobbet. Dödar bara tiden genom att göra av med pengar på Åhlens då som är de ända som har öppet till 16..

Förövrigt känner jag mig lite hängig! Tråkigt, jag vill verkligen inte bli sjuk. Vaknade med lite feber i kroppen idag så jag har gått på alvedon men det har gått bra! Hoppas den inte slår ut på riktigt bara..

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, ska snart laga god helgmat ialf, och Körslaget är ju ett måste!


Sagan om ringen

Sagan om ringen triologin har ju gått på tvn ett tag nu, vet inga dagar eller nånting, bara att jag sett snuttar hit o dit innan jag skulle lägga mig. Såg sista biten på sista filmen ikväll och nu sitter jag här helt nergråten, nyss kommit från Daniels famn. Dom är så himla bra och så fin! Men jag fattar inte varför Frodo måste åka iväg sådär på slutet? Helt dumt! Kanske är för att jag inte sett hela filmerna, förrutom för jättelängesen då, som jag inte är med på noterna.. Men ialf. Helt dumt.

Nu ska jag och snutten krypa ner, jobb imorgon väntar. Sen är jag långledig igen!


Pluttan



Hur söt får man vara då! :) Kolla pussmunnen, hihi. Kom hem nu!



Första Januari 09

Utan höga förhoppningar åkte jag, Daniel och Matilda till Timotej igårkväll för att fira in det nya året! Jag och Matilda tog på oss köksansvaret och med lite hjälp från olika håll fick vi till slut fram en supergod tre rätters middag!
Förrätt: Toastskagen, Huvudrätt: Fläskfile, Potatisgratäng, Vitlöksbröd, Sallad, Bea, Tzatsiki och pepparsås, Efterrätt: Adams mammas goda Toblerone/Daim/grädde/glass grej och hallon. Mums! :)
Resten av kvällen röjde vi ärligt talat gärnet, haha! Precis som det ska vara när man firar nyår, och kvällen blev hur bra som helst! Tack för det mina vänner, och tack för år 2008, välkommen år 2009!

   
(Fler bilder finns på http://evelinaladanges.bilddagboken.se )

Idag, första dagen på det nya året, fick vi som sagt tillökning i familjen :) Vi blev bjudna till sväres på middag, Anders köttfärssås är inte att leka med, fy så gott! När vi kom hem gav jag och Matilda oss ut på en promenad i vintermörkret för att gå igenom den galna gårdagen :) Skönt med en fin start på det nya året, det här håller vi i! Jag är taggad till 1000!

Nu ska jag slå mig ner i soffan brevid min älskling :) Imorgon börjar jag jobba kl 8, döden. Tidiga mornar är inte min grej, haha.




08

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag blev sambo med min älskling :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Njaa, lite mot slutet då kanske :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja! :)
4. Dog någon som stod dig nära?

Nej, tack o lov.

5. Vilka länder besökte du?

Spanien/Barcelona i Maj, Turkiet/Alanya (lätt bästa resan ever!) i Augusti/September.
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?

Ännu mer Amanda, Andre, Alfred, Filip och Oliver!
7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?

30e Januari, min och älsklingens 1års dag. Den var som i en film, hihi.
8. Vad var din största framgång 2008?

Fast jobb på Såfin!

9. Största misstaget?

Ingen aning faktiskt
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Ja, hög feber tidigt i år och typ magsjuk efter Turkiet

11. Bästa köpet?

Åh, måste vara min snygga klänning från Desigual och mina blå pumps i lack och satin från H&M!

12. Vad spenderade du mest pengar på?

Räkningar, kläder och inredningssaker..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Svårt att välja en, jag blir ofta riktigt glad!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

 Disturbia! Det är jag och Amanda i Turkiet! Vi gör om den resan, okej?

 15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Definitivt blödigare ialf!

16. Vad önskar du att du gjort mer?

Tränat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Fettat :P

18. Hur tillbringar du julen?

Med nära och kära
19. Blev du kär i år?

Det var jag redan innan :)
20. Hur många one night stands?

None

21. Favoritprogram på TV?

Jag och Daniel har haft många goda skratt framför Two and a half men!

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Fy vilken hemsk fråga
23. Bästa boken du läste i år?

Jag läste bara en bok i år :P Det var Magdalena Graafs självbiografi "Det ska bli ett sant nöje att döda dig"
24. Största musikaliska upptäckten
Önskar det vore mig själv! :P
25. Något du önskade dig och fick?

Ett nytt träningslinne bla..

26. Något du önskade dig men inte fick?

Minns inte

27. Årets bästa film?

Småstadsliv, haha!

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?

Fyllde 20!
29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Svårt att säga..
30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Såfin ;)

31. Vad fick dig att må bra?

Familj och kärlek

32. Vilken kändis var du mest sugen på?

Robbie Williams
33. Vem saknade du?

Säger som Amanda, vi träffs för sällan nu. Lill sis ♥
34. De bästa nya människorna du träffade?

Joline som kom till världen ;)


En liten bebis

Idag, den 1a Januari 2009 kom äntligen Esa och Sannas lilla bebis! Det blev en supersöt liten tjej :) Längar till de kommer hem så man får hålla henne, hihi. Stort grattis till er! Bättre start på året kan man inte ha!



RSS 2.0