Jag ska bli krutkärring när jag blir stor

Har precis kommit in efter en tur i det fina vädret, var ute i 40 minuter, gick en stund men det blev så långtråkigt så jag sprang resten av rundan istället, skönt! Idag bestämde jag mig för att jag ska bli en sån där hurtig 70-åring som är ute och löper varje morgon när jag blir pensionerad, gärna före pensionen oxå förresten. Såna som man nästan stör sig på för att dom är hurtigare än vad man är gjälv. När de kommer och springer förbi en med deras magra och seniga kroppar, haha, fast man är ung och frisk vid 21-års ålder.

Idag är det sista april vilket betyder att vi går in i sommarmånaderna på allvar nu, can´t stop lovin it!
Ha en bra dag!


Hejkomochhjälpmig

Nej, nu ger jag upp för idag. Skiter i att det ser ut som hejkomochhjälp mig i lägenheten, jätteöverdrift jag vet, men det känns som så när hela hallen är full av vinterskor som ska ner i förrådet och vårskor som ska upp, hur det nu ska gå till.. När det första man möts av är en stökig hall får man ju känslan av att resten av lägenheten är det oxå. Har jag jättetur bär Daniel ner allt till förrådet åt mig imorgon, men då ska jag ha tur, för jag tänker nämnligen be honom städa toan oxå. Haha.

Undrar vart han håller hus förresten, han borde komma hem vilken sekund som helst nu. Jag tänker faktiskt för första gången på mycket mycket länge gå och lägga mig före 11, ta det lite lugnt och läsa senaste nummret av Sofis mode. Nice.


Lat som en oxe och trött som en åsna

Jag blir så less på mig själv. Har inte rört på mig nått idag häller! Skulle ut och gå tänkte jag men fastnade i telefon med Matilda och vipps så hade klockan blivit mycket, inte kul att gå när det är så mörkt.. Vi planerade ialf morgondagen och det är ju bra, nått vill man ju göra! Ska grilla och sådär först är det tänkt, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda! Det blir nog trevligt hursomhelst :)

Nu måste jag fortsätta med mitt evighetsgöra, trots att jag är trött som en åsna! Som sagt, vad gör man av alla kläder, skor, jackor och väskor? Kanske kunde ta och sälja lite för en billig slant! Hör av er om det finns intresse.


Dagens i-landsproblem

Ikväll missade jag bussen när jag skulle hem från jobbet så hela min planering sprack. Men jag mötte upp med Daniel på Ica ialf när jag kom hem så vi handlade lite till middagen innan de stängde, blev ändå 400 spänn. För ingenting typ, fy vad dyrt det är med mat. Hade alltså tänkt veckohandla men jag får göra det imorgon istället när jag har bättre tid på mig!

Lagade chilliconcarne sen hade jag planerat att ta en promenad efter maten men jag tappade orken när det blev halvmörkt och började städa in och ut lite vår/vinterkläder istället. Skulle jag aldrig gjort känner jag, haha.

Anpassar alltid garderoben efter årstid och det som det inte är säsong för ligger nerpackade i lådor i förrådet, nu åkte alla sommarkläder upp, svårare att plocka ner "vinerkläder" dessvärre, vart går gränsen lixom? Men jag får helt enkelt inte plats i garderoben och jag känner att vi har ett akut behov av en byrå! Om ens det räcker.. Nån ordning måste det bli ialf, för jag vill bannemig inte göra mig av med allt, har så mycket som jag tycker är fint som jag spar uuutifall jag kommer att vilja ha dom nån gång igen. Och i sommar blir det ju påfyllning, herregud. För att inte tala om alla dessa skor, fattar inte hur jag ska bära mig åt! Och jackor, tycks ha en förkärlek för sånt, Danne tyckte jag skulle se över vad jag hade för jackor när jag kom hem med mina två senaste häromsistens, nu hänger 11 stycken fina vårjackor i hallen. 9 är mina och 2 är Daniels, haha.

Man kanske skulle gjort om datarummet till en större  härlig walk in closet, har ju redan en walk in klädskrubb, undrar vad mannen säger då ja? Haha.. Ni känner vilka stora bekymmer jag har va?


Mys..

..som i Måndag :) Ikväll har jag och Mickapicka vart på säsongens sista simmning! Vi var helt ensamma i bassängen tom, superskönt! Bra gjort av oss du! Avslutade såklart med en fruktstund i bastun :)

När vi var klara åkte jag raka vägen till sväres där Danne var och kikade på nån match på TVn, om det var hockey eller fotboll eller vad det var, viktigt som fan var det tydligen ialf :P Jag, Lena och Frida roade oss istället med att surfa runt och kika på lite klänningar och dylikt.. Till slut blev det deeptalk i Fridas säng, så tjejigt av oss, haha. Bättre svärfamilj kan man inte hitta :) och pojkvännen går ju inte av för hackor han häller! ;P



Nu väntar bingen, godnatt!


Todays outfit

Funkar inte alls med långärmat på jobbet längre, blir så varmt, så jag har köpt favorittopparna med kort ärm istället så jag kan nöta på dem! De kommer från Only, finns i svart och vitt och kostar 100 kronor. Superbra kvalitet som håller tvätt efter tvätt och fin ringning! Till det hade jag grå chinos från Vero Moda och turkosa sjalen shoppade jag häromdan, den är från Vila och kostar 200 kronor, finns i 3 olika färger. Och vita (skitiga, haha) skinn Conversen till det såklart! :)





Pump it!

Har precis kommit hem från ett stenhårt pass på boxen, det sista för den här terminen! Jag längtar redan som en tok till vi startar igen, måste vara den roligaste träningsformen som finns! Nu darrar hela armarna ända ut i fingerspetsarna och jag orkar knappt trycka på tangenterna, skönt kan jag tycka, haha.

Tidigare idag låg jag ute i solen en stund och hade det lugnt och skönt, till Jesper och Ciya kom och joinade mig! Haha! Men det var bara trevligt, satt o snackade skit o skvallrade som ena kärringar! ;)

Städade och diskade innan jag åkte på träning så nu har jag hela kvällen fri till annat, undrar vad man ska hitta på. Daniel jobbar ju.. Nu blir det duschen ialf, sen får vi se!


Leénde guldbruna ögon, har jag förälskat mig i..

..står en full gubbe och sjunger här utanför. Jag skyndar mig bara in så jag ska slippa prata med honom. Möts av det jag lämnade när jag åkte hemifrån iförmiddags, nästan så man skulle kunna tro att det vart fest hos oss ikväll, vilket bombnedslag. Okej nu tog jag väl i, för folk har det verkligen värre, men det värsta som finns är när det är stökigt. Stackars den som får städa efter brakfesten jag och Matilda kikade in på en sväng tidigare ikväll, och stackars mig som måste städa imorgon. Haha! Hursomhelst har jag ialf haft en mysig kväll tillsammans med M, och förrutom festen köpte vi massa godis på Statoil, åkte runt lite och var hemma med mamma, pappa, Tomas och Lillevi en stund i Ovanåker. Lugnt, skönt och mysigt, precis som det ska vara med andra ord :)

Nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig. Daniel åkte och jobbade på Tranan när han slutade jobba så jag sover så gott som ensam inatt, undrar när han får komma hem stackarn..

Hoppas på finväder imorgon oxå såklart, good night!


Härlig dag!

Nu sitter jag hemma i Ovanåker med min goa Alfred i knät! Han har nyss visat mig hur man går på en modevisning, grabben är 6 år och visar hur man går som en tjej, vickar på rumpan och stannar och posar,  haha. Goplutten!

Har vart här hela dagen, legat ute i solen och mått bra. Vi har haft massor av främmande hela dagen, så en sväng stack jag till moster Lillevi, jag och Amanda låg på studsmattan och det kändes precis som i somras! Sen stack hon och jag ut på en löparrunda på 40 minuter, under en gassande sol, inte så smart kanske. Men fasen så skönt!

Har nyss käkat grillat här hemma med Gunnarssons (Tomas, moster Lillevi, Amanda, André och Alfred) och nu ska jag skjutsa brorsan m.fl. på fest, sen åker jag hem till Alfta och hämtar upp min vän Muttan så får vi se vad kvällen har att erbjuda!

Vilken härlig dag! Stackars Daniel som får jobba säger jag..


Good morning sunshine!

Idag är jag ledig och vi har strålande sol! Underbart är att vakna och se solen sippra igenom persiennerna! Nu åker jag till Ovanåker, slipper alla måsten här hemma, skiter i att det är min tur att städa och diska och bara njuter istället. Damn I love lediga dagar, haha!


Morgonpromenad

Trots min morgontrötthet klev jag upp för att ta en promenad i det fina vädret, satte på Lasse playlisten på min rosa iPod och det är så skönt att bara gå och gå och gå.. Kom hem nyss och nu känner jag inte alls för att börja göra mig iordning för jobb. Innan jag börjar jobba måste jag gå till Apoteket och köpa Kestine ialf, det sticker i ögon och rinner i näsan. Det finns en ända nackdel med våren: Pollen. Eller förresten finns det två, och den är mycket värre: Småkryp som spindlar och värst av dom alla, getingar! Uuuh..

Tittade in till min fina älskling som ligger och sussar så sött nu, önskar jag kunde krypa ner med honom igen och bara vara ♥




Måste hoppa in i duschen för nu är det brådis! Ikväll åker jag till Roteberg direkt efter jobbet för att att umgås med Katta och spana in hennes nya hus, ska bli riktigt trevligt :) Ha en bra dag!


Vårjackor

Idag hade vi 70 procent på alla vårjackor och jag slog till på två stycken faktiskt! Såna som jag gått och funderat på länge men aldrig köpt, så man är ju dum om man inte passar på!

Det blev en skinnjacka från Only, enkel och snygg i modellen tycker jag. Springer ju iofs i min gamla jämt som jag gillar jättemycket så egentligen har jag väl inget direkt behov av en ny, men vafan. Kostade ju 1300 390 kronor, den blir säkerligen använd och om inte annat kan man ju bara se en skinnjacka som en investering! ;P



Slog även till på den här snygga poncholiknande jackan, perfekt som slit o släng, bara pula ner i väskan lixom ni vet. Eller tänk er en mulen småregnig sommardag när man bokstavligen bara vill dra nått över huvet..  300 90 kronor är ju inte klokt.



På mig idag hade jag även stentvättade jeansleggings, en vit lite transparent oversize topp, båda från Only, med cerise BH under från H&M och den cerisa sjalen som blivit en favorit!


Redan onsdag?

Vad veckodagarna bara springer iväg! Idag har jag jobbat som vanligt, men det var ingen vanlig dag.. Vi ska anställa en tjej som heter Linnea, hon blir någon typ av butiksansvarig/säljansvarig och hon var hos oss och hälsade på idag! Verkade vara en härlig tjej så det blir nog bra! Kul när det händer nått nytt :)

På lunchen sprang jag runt lite på stan och lade undan lite grejer till löningen kommer! Har inte kollat kontot men tror inte det finns många hundralappar kvar faktiskt, hehe. Slår nog till på ett par bruna jättefina träskor som jag kan stappla runt i i sommar! På Intersport hittade jag ett jättefint löparset, med tunn jacka och byxa som var nersatt från 500 till 400 kronor, ett kap med andra ord! Jag trodde inte det var sant, hade lika gärna kunnat köpt det för mer än 500 faktiskt! Så man är ju nästan tvungen att passa på ;P

Nu ska jag ta reda på tvätten sen är det min tur att diska, booring.


Todays outfit

Invigde min mockaväst idag :) Till det hade jag vit bastopp från Only, över den en ny blommig tubtopp från Vero Moda (finns i flera olika färger men min är beige), 160 kronor och stentvättade jeansleggings! För er som är intresserade har vi alltså fått in jeansleggings med stentvätt nu, mina köpte jag förra våren men de nya är lika i färgen, med 7/8 dels längd, dvs ännu snyggare och trendigare!




Grattis Mami

Mamma, 43 ♥




Däremot blev det ingen promenad, utan jag drog med mig moster Lillevi på en springtur istället, körde hårt med henne, haha! Gick riktigt bra och så skönt, hyffsat tempo ändå! Och jag älskar slutspurten, ökar tempot rejält och benen kutar så gott som av sig själva, då kan man bara kan ösa ur de allra sista krafterna man har kvar!

Bra dag! Morgondagen ska bli spännande..


Tisdag

Nu sitter jag hemma hos Mamma och Pappa, åkte raka vägen hit efter jobbet. Mamma fyller år idag, men ingen är hemma än.. Som tur var packade jag väskan full med "utochgå kläder" imorse så jag ska ta en vända här i alltid lika sköna Ovanåker, finns inget som klår det. När jag kommer hem igen är alla förhoppningsvis hemma och då ska mamma på present av mig :)

Hade förressten beställt mat oxå till jag kom hem, eller hem och hem, ialf, vilken service va!? ;) Så det stod rostbiffslåda hemma på spisen, säkert nått hopkok som mamma hittat på, hade aldrig ätit det förr men det var kanongott! Ska ta recept på det sen så kanske det hamnar här för er som är intresserade! :) Nu, promenad.


Mardröm

Som vanligt, ny vecka och nya tag. Nu är jag så himla trött att jag bara skriver mest för att hålla mig vaken, hoppas Daniel kommer hem från jobbet snart så vi kan gå och lägga oss. Vågar inte göra det själv ikväll..

Inatt drömde jag en sån läskig dröm att jag vaknade och var klarvaken, skiträdd och bara grinade. Väckte D så han tröstade mig och sa att allt bara var en dröm. Vågar nästan inte skriva om det här just nu häller för jag skrämmer bara upp mig själv, men eftersom jag vet att D är på ingång så törs jag..
Det fanns en hemsk ökänd man här i Alfta på Oldaniels, med en lång rock, svart som natten och med huvan dragen över huvudet och ansiktet som var ett bäcksvart hål. Inatt stod han på vår balkong, blickstilla och bara stirrade in i vårt vardagsrum med sina tomma ögon, kändes som om jag kände hans onda energi ändå in i själen. Så jäkla läskigt.



Känns som om att drömmen har en viss koppling till att jag under Lördagen och Söndagen känt mig iakttagen hemma i lägenheten. Nått som jag alltid bara viftar bort och tänker att "äsch det var inget", men ändå fastnar det i bakhuvudet och gror. Tror iofs inte att det är nått ont som vill mig nått, om det nu skulle vara så, men i drömmar förvränger man ju ofta sanningen. Så imorse gruvade jag mig inför ikväll då jag visste att jag skulle få vara själv eftersom att D jobbar.. Har som tur är inte haft några konstiga känslor alls ikväll, mer än de jag själv planerat i mig själv, tankar på den mörka långa mannen. Hoppas att allt försvinner nu med att jag skriver om det, brukar kunna vara så..
Snipp, snapp, snut, så var sagan slut.

I övrigt har kvällen vart riktigt mysig. Jag och Michaela min fina vän har simmat, jag solade och vi käkade frukt i bastun och pratade om allt mellan himmel och jord :) Roligt var att när vi kom ut från badet och skulle åka hem fick vi inte igång bilen.. Slut på batteri. Fick gå in igen och be några gubbar om hjälp med startkablar, de grattulerade Micka till körkortet! Haha :)

Sleep tight..


Shopping

Sjukt att man kan känna sån lycka över nya prylar och kläder! Idag gjorde jag mig två riktigt bra och snygga köp, enjoy:

En löpar/promenadsko från Adidas, har behövt ett par nya skor länge och idag slog jag till! Gjorde ett kap men töntigt nog skulle jag aldrig köpt dem om de inte var snygga! Haha. 999 699 kronor på Team Sportia.



Blev fullkomligt kär i den här västen i mocka som kom till butiken idag, precis en sådan jag haft i tankarna och velat ha! Oh oh oh! ♥ Från Vila, 800 pix.



Och bara för att jag vet att älsklingen är supernöjd med sitt senaste inköp kan jag lägga upp en bild på det oxå, EN TILL BIL! NU HAR VI (ja hjärtat, jag räknar dina bilar som mina, haha) 3 HONDOR! Kära nån.




Söndagkväll

Var som sagt hem till Ovanåker en stund idag, fick lasagne som är så gott! Och matdosa med, vilken tur man har! Dessutom fick jag ett fint träningslinne från Newline, i precis den färg jag velat ha, letat men inte hittat! Tack mammi :)



Invigde linnet redan idag på säsongens näst sista box! Känns ju vemodigt. Var Malin som hade idag så nästa vecka är det Ulfs pass, det ser vi fram emot! På både det ena och det andra viset, haha.. ;)

Ikväll har jag poat på lite här hemma, plockat, diskat och sådär. Igår var det städat och imorse när vi vaknade var det stökigt som attan, fattar inte hur vi lyckas? Måste ha småtomtar som är här på nätterna och stökar till.. Men nu är det prydligt och snyggt igen, allt på sin plats.

Nu ska jag gå och prova en jumpsuit från Filippa K som fick följa med hem från jobbet igår, testade den igår med och då kändes det inte helt 100. Får se om jag har bättre lycka idag, för den är så grymt jäkla snygg! Men eftersom den inte är ens närheten av billig så måste det kännas helt rätt, annars får den åka tillbaka till jobbet imorgon och göra någon kund lycklig! :P


Påskafton

Förfest hos mig, så underbart att kunna sitta ute utan att frysa! Amanda var hemma och vi hade det mysigt :) Grabbarna kom och Sanne kom så vi spelade spel! Micka och Ciya bytte kläder, vi dansade och jag och Micka rökte som borstbindare, haha. Drog till Tranan och hade the Tranan of my life, roligast på riktigt länge! Haha :)

     

     

     

      

     

     

     


My baby is home!

Jag missade faktiskt inte bussen till jobbet igår, men var tvungen att avstå för att gå in och pussa och säga hejdå till Daniel så jag kunde springa till hållplatsen. Det var snällt av mig, annars hade han behövt skjutsa mig till kostnaden av en puss! Så nu vet ni.

Dagen gick snabbt och när jag kom hem var jag jättehungrig och blev skitsur på Danne för att allt blev krångligt med mat och så, haha stackarn. Fast han är verkligen krånglig ibland, blir galen när man inte får något vettigt svar ur honom. Någon som känner igen sig? Ja, tänkte väl det. Killar.. Sen blev vi sams såklart och jag tog på mig hälften för att allt eftersom det berodde på att jag var så himla hungrig. Haha. Så tillslut blev det pizza hos våra grannar Westman och Sandra med ett gäng! Gött!

Kvällens höjdpunkt var när Sara kom in genom dörren! Alltid lika kul att träffa henne! :) Vi hängde lite här och var, med grabbarna hos Westman, träffade Matilda, Carro Olsson och Emma Hoof och sådär. Innan kvällen var slut hade hon och jag stupat trötta i min soffa, käkat dillchips och pratat om allt möjligt. Vad jag är glad när du är hemma :)

Idag har inte hänt så mycket än. Nu tänkte jag ladda upp lite fler bilder sedan ska jag åka till mamma och bli bjuden på mat. D åkte precis, han skulle sätta sig på tåget, åka långt uppåt och köpa en bil. Vinterns andra "vinterbil", lagom till vintern är slut. Han har alltså haft samma röda Honda hela vintern nu och jag är mäkta imponerad! Så vad han ska med bilen han ska köpa nu till vet jag inte, snart ska ju riktiga Hondan fram ialf ju. Men det är ingen idé att fråga, haha.
Fan vilket långt och tråkigt inlägg! Varsågod. Pusshej.



Fredag

Så typiskt mig, sitter här stressad för att klockan är så mycket, jag som skulle lägga mig i tid idag! Har vart så trött de senaste dagarna, ovant att jobba efter min långledighet kanske. Så idag tänkte jag komma i säng tidigt, jo tjena. Och imorgon går bussen klockan 8, ska vi slå vad om att jag missar den så Daniel får kliva upp och skjutsa mig? Inte helt ovanligt på lördagsmornarna, haha..

Kvällen har vart helmysig ialf! Jag, Matilda, Micka, Alice och Linnéa har vart hos Jessica och ätit choklad fondue med frukt, så himla gott! Skön kväll med brudarna alltså, precis som livet ska va! :)

Nu har jag strukit tischan jag köpte hem från jobbet idag och ska ta med mig Daniel till sängen, hörs imorgon!
Nattinatt.


Långfredagen i bilder

Jag och M&M åkte till Styggbo för att hälsa på grabbarna som anglade och fick oss massor av roliga skratt! Jask och Koffe stod för mestadelen av underhållningen då de sprang runt som "Cowboy" och "Neger" och raggade på varandra.. Matte var i sitt esse hela dagen, honom såg man aldrig tomhänt, och Jeppe sov under hela vår vistelse, tråkigt för honom, haha.

     

      

           


På kvällen blev det grillning med massa tjejer hemma hos Elsa, hon och hennes mamma lagar mat som gudar och den gröna potatisen är hur god som helst! Jag och Lisa var grillmasters som vanligt så man kan ju säga att det var vi som gjorde halva jobbet oxå, haha, eller inte.. Vi satt ute i orangeriet eller var det hette, ett jättemysigt glashus ialf :P Smuttade på smultronvin, skvallrade, åt årets första jordgubbar och skrattade en hel del! Kvällens sms kom från Lisa, hon och Marie (tror jag?) hade låst in sig på toan, vilket förklarade varför vi såg hur Elsas pappa kom ut och hämtade en stege, sa nått om toaletten och gick igen, hahaha! Fin kväll!

       

      

     

        

     


Hemma

Kom hem från fjällen tidigare ikväll men har inte haft lust att sätta mig och skriva förens nu. Tänkte bara säga att jag lever, trots smärre brännskador i ansiktet, haha nedå, men jäklar vilket underbart väder vi haft! Och vilken resa, det är så hälsosamt och stärkade i fjällen.. som man säger.

Ikväll har jag och Amanda myst, Daniel åker och jobbade när vi kom hem så vi har haft tjejkväll. Käkat toast och tittat på Småstadsliv och fått oss några skratt, haha! Imorgon ska jag tillbaka till verkligheten, kommer nog igång med bloggandet då igen! Nu ska jag och hjärtat mitt gå och knoppa, hörs imorgon!


London work it out..

Gårdagen var ungefär huur bra som helst! Strålande sol och jag satt ute och gassade några timmar! Nu är väl våren here to stay!? Hoppas vi inte längre behöver sitta i bastun på måndagarna, luta oss tillbaka, blunda och känna hur det steker, (jag: "OH KÄNNER NI M&M, KVARINS!!" hahaha) öppna ögona igen och inse att det bara var en önskan..
Matilda och Micka kom oxå förbi en stund, så härligt att bara vara med de bästa vännerna i världen! Sedan gjorde vi oss iordning för party och förfest hos mig! Fint folk kom och vi hade kul! Tranan sen var en historia för sig, jäklar vad vi dansade, shottade och drack drinkar! Tack för en perfekt kväll mina vänner! ♥ Bilder kommer när jag kommit hem från fjällen..

Kvällens låt, upp med volymen och enjoy!


Idag har jag vart seg som attan, städat men som tur var var det inte alls så farligt! Har lagt fram allt som ska med nu och hoppas att jag inte glömt nått, ser inte ut som så ialf :P Fattar inte att det alltid ska bli så mycket..
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan gå till sväres på påskmiddag och påskäggsletning, en fin tradition :) Sen kommer Daniel hem från jobbet och då sätter vi fart mot Funesdalen! Oh vad jag längtar! :)

Ha det bra så hörs vi när jag kommer hem, då utlovar jag roliga bilder från påskdagarna!

London work it out, New York work it out, Madrid work it out, L.A work it out, San Fransisco work it out, Detroit work it out, Chicago work it out, Ibiza work it out...


Fest!

Dåligt med uppdatering idag, trots mitt utlovande. Men vem bryr sig, egentligen? :P Nu är det fest ialf, Amanda är hemma och hon är lovely! See ya!


Långfredag

Attans vilken rolig dag och kväll det blev! Uppdaterar med lite mer ord och bilder imorgon om jag har tid. Till dess: tack alla som gjorde min dag! :)


Skärtorsdag

Jobbade sista dagen idag innan jag gick på en liten minisemester, nu är jag ledig: fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag och onsdag! Wehoo! Så på söndag bär det av till Funes, oh vad jag längtar! :D

Efter jobbet åkte jag raka vägen till Toppen och min käre vän Anna, färgade botten, gjorde mer ljusa slingor och klippte av en bit på längden! Mycket nöjd, så nu är jag redo för våren! Come on bara!

När det var klart åkte jag till Micke och Stina där Daniel var, umgicks lite med delar av la familia! Hoppas vi kan vara med på den traditionsenliga påskäggsletardagen i helgen, haha, om de inte lägger den på söndagen då vi åker..

Kvällen har vi spenderat i soffan med varma mackor och dyblöta kinder, eller det blir väl jag som får stå för den biten men, haha. Såg Australia och jag kan ju säga att det var tur jag inte såg den på bio, hade ju kunnat blivit en scén! Men oh vilken fin film, sitter fortfarande och snörvlar..

Nu ska jag och älskling lägga oss, jag behöver vara pigg och alärt imorgon, M&M hämtar upp mig kl 9 så drar vi till solen i Styggbo och myser på isen är det tänkt! ;) Godnatt!
Och GLAD PÅSK!



Trevlig kväll!

Kom just hem från en supertrevlig middag tillsammans med mina härliga arbetskamrater! Vi var på Gästis och käkade 3-rätters, verkligen gudomligt gott! Och så trevligt, alltid kul att hitta på nått utanför jobbet, vi är verkligen ett härligt gäng! :)

Fortfarande proppmätt så jag ska slänga mig i soffan brevid Daniel nu och jäsa, haha!


Korvgryta

Ikväll har jag lagat korvgryta till middag, en favorit sedan barnsben! Och så enkelt att göra, sånt gillas. Nyttigt är det väl tametusan oxå, herregud, kan det bli bättre? Haha!

Till ca 2 portioner (stora, haha):

En bit Tillmans falukorv, ca 7 cm
2 potatisar
1 liten kålrot
1 liten rotselleri
2 morötter
lite purjolök
1 tärning köttbuljong
ca 5 dl vatten
johnnys senap

Dela alla ingredienserna i lagoma stora bitar. Fräs purjon i lite margarin i en stor kastrull, tillsätt sedan alla ingredienserna utom korven, låt koka i ca 10 minuter. Tillsätt sedan korven och låt koka i ytterligare 5 minuter, eller längre om man vill ha lite "kladdigare" konsistens, det är gott! Servera med en skiva "Friskens grova" bröd, mums!




Todays outfit

Idag har jag mina sköna jeans med hög midja från Mouyo, benvit topp från Filippa K, skinnväst från Vila och spetssjal med pompombollar från Vagabond! Ute åkte vinterjackan på, usch och fy vad kallt det var!



Invigde min väska från Friis&Company idag ialf!




Tlöött

Imorse klev jag upp strax efter 7 och tog en morgonpromenad på 40 minuter, bättre start på dagen är svår att få! Åkte och jobbade, timmarna gick snabbt och vipps så satt jag på bussen hem igen. Hem och svira om sedan kom M&M och hämtade mig, trodde först att det stod nån jäkla fjortis volvo utanför och dunkade som fan, men det var bara Micka och Matilda som var i farten, så när jag kommer ut sitter de som två nördar och diggar med som bara den, haha! Såg så himla fult ut! Vi åkte och simmade och insåg att badet bara har öppet April ut, likaså är det med boxen och aerobicen om jag inte har helt fel. Och DÄR försvann våra liv lixom.. haha. Nejdå, snart börjar barmarken på allvar!

När jag kom hem lagade jag raggmunk, oh vad jag längtar till jag ska äta det igen imorgon på min rast, haha! Det är så sjukt gott!

Nu kom min snutt hem från jobbet, dags att hoppa i säng :) Natt natt!


Curtains

Det blev spetsgardiner i tvrummet och är det kärringvarning må det så vara det då, för fint blev det ialf! :)




Söndag

Ingen vanlig söndag, Micka och Muttan bangade boxen och jag hade ingen lust att åka dit ensam. Det finns en gubbe där som ser ut att kunna bo på Daniels jobb (han jobbar på Hedens omvårdnadscenter med psykiskt sjuka) och det skulle vara typiskt mig om jag fick boxa med honom eller nått då! Haha.. Så jag vågade inte riskera att åka dit :P
Istället kickstartade jag våren med en första löparrunda, och det gick riktigt bra! Så jäkla skönt när det var gjort, så när jag kom hem belönade jag mig själv med några situps ;)

Annars idag har vi mest gjort sånadära tråkiga måsten, men med vårkänslor i kroppen går allt mycket lättare! Vi har tvättat, veckohandlat, lagat mat och diskat! Bytt gardiner i datarummet, och nu funderar jag på om jag ska byta i tv-rummet oxå. Köpte ju nya i onsdags på Ikea, i spets. Tycker de är jättefina, men jag kan inte bestämma mig för om det är för kärringaktigt eller inte, haha. Vad tycker ni?

Är så himla sugen på frysta hallon så jag går nog till Hemköp och köper mig det, men har fortfarande inte riktigt hämtat mig från sist jag åt det, då jag hittade en mask i hallonen, haha! Äckligt..men lite skit rensar magen.


Kul kväll!

Gårdagen var riktigt rolig! Började med att Jeppe kom och käkade pizza med oss, jag var inte mätt efter min barnpizza så jag gick in på Jespers rester oxå, haha! Svullotjej. Sen satt vi hemma i soffan och sjukade oss en hel del! De söp och jag lät bli.. var sugen att dra med på Tranan i sisådär varannan låt som spelades i Winamp, men bestämde mig till slut för att Inte hänga med!

   

Senare kom Jessica och jag följe med som skjutssällskap, men när vi var i Bollnäs och släppte av killarna ringde Micka och Linnea och var sugen! Jag var på som aldrig förr! Hoppade av i Alfta medans Jessica åkte och hämtade dom i byn, bytte om, drog i mig en hemkörtochredbull grogg som smakad skit, kom till Tranan vid 1, gick till Micke i baren och beställde in två fiftyfifty shots och en white russian, slurp, och man var med i matchen! Haha! Sen dansade vi häcken av oss resten av kvällen, kuul!


Impuls

..Tranan när det är som bäst! En timme med Micka och Linnea, röj! Nu ska Daniel äta hamburgare som han precis stekt eftersom att jag vägrare Max, haha! Sen, godnatt!


Mönstrat

Glömde förresten visa mitt supersnygga fynd (ynka 200 kronor) jag gjorde i onsdags på H&M när vi var i Gävle.. Älskar mönstret, färgerna och modellen, sitter perfekt! Me like!



Och igår hämtade jag ut den här på posten, nu är vi redo för sommaren! :D


Vårsolen

Vilken underbar vårdag! Har dessvärre jobbat hela dagen så jag har fått stått inne, jag och Inger spekulerade lite i hur det vore att ha en cabbad butik, haha, det vore nått!

Efter jobbet gick jag till mormor och hälsade på en sväng, käkade tunnbröd som alltid när man är där, och satt i köksbordet och snackade skit och tittade på hennes gamla glasögon :P Trevligt!

Kom nyss hem och jag funderar på om man skulle ta en liten promenad, men fötterna säger ifrån efter att ha gått i dåliga skor en del dag, så vi får se. Daniel pillar med bilen men så fort han kommer hem ska vi nog lyxa till det och åka och köpa pizza! Lämpligt, och jättelängesen jag åt det så det kan bli nått det..

Ikväll får vi se vad som händer, kanske hamnar i Edsbyn hos Malin med tjejerna. Sånt som visar sig! Golven behöver oxå städas, men näe, då tar jag hällre en promenad, hihi.
Tjing!


Todays outfit - grönt är skönt

Vilket härligt vårväder! Underbart när det tom är varmt att jobba i kortärmat, som vi pylsat på oss och frysit på detta jobb hela vintern, haha!
Införskaffade mig faktiskt en ny tee idag, overzise med snygga detaljer! Bröstficka med dragkedja fram, och något längre bak med en knapprad, i ljusgrönt, olikt mig, kommer från Rut m.fl./Serious Sally för ynka 150 pix. Till det skinnväst från Vila, jeans från Acne, Converse, örhängen H&M och många armband i ljusrosa, svart och silver från Lindex.




Poat på

Ikväll tog jag en snabb promenad när jag kom hem, gick förbi Ica och hämtade ett roligt paket (tjejer, fritt fram att komma och hämta er del av det goda!) och sedan satte jag igång med att poa på här hemma, så himla kul! Gjorde lite vårfint i köket och sådär :)

Dessa fina tallrikar, asietter och skålar köpte jag igår på Ikea, supergoda att äta ur och de rektangulära tallrikarna är så himla snygga! Den söta blommiga löparen och matchande kökshandduken kommer från Hemtex, köpte även en till löpare men det blev ingen bild på den. Mjölflaskan köpte jag på Ikea!

  

Här är de virkade kuddarna jag skrev om, visst är de underbara?

     

Matilda gav mig den bra idén om att ta bort två köksluckor och hela köket blev större och mer personligt. Kul att ha öppet när man har lite fint poslin och så :) Skulle vilja ha en virkad kant på skåphyllorna bara, får ge mig ut och leta efter det! Svårt att fånga känslan på bild, men det blev väldigt bra irl ialf! ;)




Valbo/Gävle idag!

Som sagt har vi vart på shoppingtur idag, och det är inte nådigt vad länge vi blir borta, så typiskt oss! Började med en sväng på Ikea ialf, där jag handlade så gott som gratis, hade ju ett fett presentkort som jag fick av jobbet i jul att spendera, och fick tom ett par hundra över, inte illa. Sedan en sväng i köpcentret, alltid kul att gå och kika i affärer. Lika mycket klädshopping på andra håll än på Såfin blir det inte längre, eftersom jag inte har sån jättestor användning för sånt, måste ju ha kläder från jobbet när jag jobbar. På gott och ont, men vi har ju mycket fint vi med så man klarar sig! Men när man är en H&M tjej in i själen (haha) så kan det ju kännas lite frestande ibland, så jag unnade mig en klänning idag ;) Mönstrad och färgglad, den måste nog räknas som ett av de två bästa köpen idag. Eller egentligen är jag dödsnöjd med allt jag köpte, så det är svårt att utse någon favorit.. Brukar ha en tendens att "köpa för att köpa", men idag kändes det som att alla köp blev helt rätt, lite impuls oxå såklart, men det kan man inte komma ifrån! Det andra av de två bästa köpen var kuddöverdrag på Ikea, har nämnligen velat haft vita virkade länge och vad dyker man inte på om just det, precis efter att jag nämnt det till mamma, det gjorde verkligen min dag! :)

Måste avrunda här, klockan rinner iväg och jag ska upp och jobba imorgon. Daniel är ute med jobbet så han kommer väl hem när jag sover, lögn att få liv i mig då, haha! Visar kanske bild på några av inköpen imorgon, så keep in touch!


Todays outfit

Idag fick det bli skinnjacka fast det var lite småkallt ute, blir så varmt att springa i affärer med dunjacka! Så, skinnjacka från Carlings, leopardmönstrad blus, stentvättade jeansleggings och svart bastopp allt från Only. Halsduk från Åhlens, vita Converse på fossingarna och så invigde jag väskan från Lindex som jag köpte för ett tag sedan!




Hemma..

..sent som vanligt efter en lång men mycket rolig dag i Valbo och Gävle tillsammans med mamma, Moster Lisa och kusinerna Filip och Oliver! :) Nu blir det promenad med Frida, missade ju aerobicsen idag och det går ju inte! Trött som ett as, men som Frida sa, "dra igång peppmusik så är det lugnan sen när jag kommer!",  ska bli! Haha!


RSS 2.0