It's all about the details

Blå ögonfransar - Isa Dora, pojkvännens klocka - Michael Kors, guldhalsband - Marc by Marc Jacobs


I LOVE LEO

Har letat länge efter ett par skyssta loafers i leopardmönstrat skinn men de få jag hittat har antingen vart riktigt fula eller för dyra. Som de från Tod's som Elin Kling bloggade om härom veckan tex, de var perfekta, förutom att de tillhörde den sistnämnda kategorin! Men hittade tack vare snälla Anna (googla annayellowbanana) dessa från Steve Madden på Nelly till ett mer överkomligt pris så jag klickade hem dem för påseende ialf, håller tummarna att de är bra!


Yes!

Äntligen funkar skiten, tänkte jag säga.. Mycket har hänt sen sist men det som känns mest värt att nämna är att jag och Micke ska bli sambos på riktigt! ❤ Flyttar en våning upp i huset och byter 35 kvm mot en trea på 100 kvm!! Högt i tak..kakelugnar..nyrenoverat kök..två balkonger.. behöver jag säga mer? I love it!! Härom dagen gjorde vi vårt första gemensamma inköp, salt&peppar kvarnar ;) Kommer förmodligen att matcha bra med plaststolarna från Ikea som vi gärna vill ha!


Kärlek

Kommer på mig själv med att jag älskar att vika dina nytvättade De Palma t-shirts för att de påminner mig om dig. Kom hem från jobbet nu älskling!

Hej!

Ber om ursäkt för dålig aktivitet i bloggen för tillfället, nu när jag ju äntligen tagit upp tråden igen för att det blev så smidigt att blogga från mobilen! Verkar vara nått fel på blogg.ses app, nått med nått nytt system som jag inte blivit överflyttad till eller vad det nu var. Men jag är tillbaka såfort de fått iordning på problemet..
Hej sålänge! :)

RSS 2.0