Lisa hjärta Conny 7/7-12






Semestern gick mot sitt slut..

Har haft en helt fantastiskt skön semester och trots många dagar av utebliven sol är jag nöjd ändå! Har hunnit med massa roliga saker.. Åkt massa båt, glassat i solen på Långnäs med fina vänner, druckit skumpa, vart brudtärna på min kära mosters bröllop, vart på roadtrip med Micke, dansat röven av mig i Malung med tjejerna och husvagnen, kikat på brännboll, ätit massa god glass, morgonpromenerat, sovit i flickrummet, myst i stugan och samlat krafter inför denna dag, första dagen efter semestern! Känns bra att vara tillbaka men semester är alltid gött att ha :)

 





Alice säljer goda langos i stugan ;)

Nu sitter jag hemma i Ovanåker i soffan med pappa och en varsin dator framför oss. Säger inte så mycket men har det bra ändå :) Är helt slut i kroppen efter ett underbart och sjukt svettigt träningspass ikväll.. Hoppas på träningsverk imorgon! Tänker sova här, imorgon tänker jag kliva upp och promenera min bästa runda, förhoppningsvis njuta i solen och sen åka till Anna och magen för att skämma bort håret lite! Känner på mig att imorgon blir en bra dag :)

Gofika hos kladdmoster med kakmonstret


Semestertripp

I fredagskväll kom jag och Micke hem från våran härliga semestertripp! Även om inte solen vart med oss som vi önskat har vi haft en kanonvecka där vi åkt runt i Sverige och stannat till precis där vi velat, stannat någon natt eller bara någon timme för att mysa och kolla in staden. Bott på hotell, inneboende och i tältstuga! Ätit massor av god mat, shoppat och han har visat mig runt i varje stad! :) Göteborg - Falkenberg (Skrea strand) - Öland (Böda strand - Borgholm) - Kalmar - och sen hela vägen hem till Bollnäs! Tack älskling för en underbar semester! ♥

Underbar start på dagen!

Var uppe med tuppen imorse och tog en morgonpromenad med systrarna Östlund! :) Sedan kom jag på att vi ju fått ett fint utegym vid Hobergsslingan som jag passade på att nyttja! Sjukt härligt att gymma ute!! Har nyss avnjutit en god frukost så nu är jag trött och glad i kroppen :)

Dagens smoothie: hallon, mango, rött äpple, en halv banan, färsk babyspenat och en skvätt vatten! Mums!


Se-fucking-mester!!

I fredags gick jag på 3 veckors ledighet och såfort jag hade låst dörren till jobbet började det vräka ner regn, men jag var glad i hågen ändå! Semester känns lixom alltid lika gött oavsett! Firade den och Mickes fina bilköp genom att åka till Gävle där vi åt gott och, ja faktiskt, slank in på en drop-in-bingo och spelade lite, haha! Vi, pensionärerna och några avdankade alkisar.. Oss i ett nötskal, kul var det ialf :)

Idag har jag tagit vara på dagen på bästa sätt! Började med en långpromenad med Johanna, sedan hämtade vi upp den andra delen av systrarna Davidssons och såklart hennes lille Theo och tog beslag på bästa stället på Långnäs, där det är lä och sol ;) Ikväll har jag kört ett härligt träningspass på Dönje, Linda är verkligen grym och har så roliga och jobbiga pass! Love it! Efter träningen blev jag upplockad på Långnäs av fina vänner och avslutade alltså dagen med en båtkväll! Bättre start på semestern kan man ju knappast ha! :)


RSS 2.0