VisesochlyckatillLisamiddag

Hoppade av bussen i Alfta ikväll efter jobbet och knatade upp på Born för att umgås med världens bästa tjejer och avtacka Liso som flyttar till Götet :) De hade gjort jättegod hemmagjord pizza och så såklart efterrätt på det.. En skitbra kväll! ♥




Wow!

Har väl aldrig hänt att jag har haft tid att blogga innan jobbet kl 8 på morgonen, i vanliga fall kutar jag runt och har panik nu för att jag inte ska hinna med bussen. Antar att jag hade flyt idag..
Nu ska jag knata ut till bussen och sätta mig och ta min dagliga powernap! För det ända som får upp mig ur sängen på morgonen är tanken på att snart, snart får jag sova på bussen igen.. :P
Hoppas ni får en bra dag och en trevlig helg! Puss o kram, ses på stan!



Okej..

..nu behöver jag er hjälp! Letar efter ett fyrkantigt vardagsrumsbord (eller vanligt bord, är ju bara att kapa benen annars), spelar ingen roll i vilken färg det är för allt går ju att måla vitt ;) Huvudsaken är att det är fyrkantigt, större än 1x1, och påminner om det här bordet nedan i själva stilen lixom.. Kikade på Erikshjälpen idag men där fanns inget, har letat överallt på internet, finns inget. Eller jo ett, helt perfekt såklart, för nästan 3000 kr.. det tar vi! inte. Så tips mottages tacksamt! Och ja, det kommer bli mycket prat om heminredning nu här ett tag ;)




Nipprig

Fattar inte hur jag ska klara mig en månad till, eller jo klart det går bra att bo hemma, det har funkat bra hela tiden tycker jag. Men nu ser jag fram emot flytten nå enormt, vill börja inreda mitt lilla hem nu! :) Måste bara komma på hur jag vill ha det och bestämma mig för det. Eftersom det inte är så stort måste jag tänka en hel del på förvaring och såna praktiska lösningar så det blir rätt men snyggt och hemtrevligt! Imorgon är jag ledig så då blir det nog en sväng till Erikshjälpen, önskar jag har änglarna med mig så jag hittar soffbordet jag har på bild i huvudet ;) Nästan så jag hoppas det blir dåligt väder för då kanske jag kan åka på Majas café och köpa massa fint jag såg där sist, och så vill jag till lägenheten och mäta och planera.. Fasen, en hel månads väntan..




YES!

Fick precis nyss reda på att jag fått en liten etta mitt på stan i Bollnäs!! :D Oh vad jag längtar till flytten!



Hemlisar!

Hatar att gå och hålla på saker man verkligen bara vill bubbla om till alla! Om allt går i lås kommer jag att skvallra till er imorgon! Håll era tummar för mig nu, okej? :) iiiih jag dör, haha!
Överlevde btw rivstarten idag! Puss o godnatt



Snipp snapp snut..

så var semestern slut! Har haft en + tre helt underbara veckor, och imorgon rivstartar vi med jobb 10-23 iochmed att det är grillnatta! Ska det va så ska de! :P

Nu kör vi!



Älskar fortfarande att ha semster..

Blir lätt att man glömmer bort bloggen när man bara semestrar runt och har det bra ;) Så mycket annat roligt som kommer före då! Därför blir jag lika förvånad varje gång jag loggar in och ser att ni fortfarande är inne och kikar.. Hur mår ni egentligen? ;P Törs nästan lova en fet uppdatering, när den kommer är ännu oklart, men nog kommer den allt. Nu ska jag ut och fortsätta semestra och bara ha det bra! Trevlig helg mina vänner! Puss ♥

Förra helgen stekte vi på Fredhälls klippbad i Stockholm, niice!



Älskar att ha semster!

Dagarna bara svischar förbi men det känns ändå som om jag hunnit gjort massa kul redan! :)
Firade semstern rejält på lördagen ialf, haha! Förfest med tjejerna här hemma hos mig sedan drog vi till Långnäs och hade kul :)





Söndagen käkades det bakismat så som bör sedan åkte vi några stycken till Lisas stuga i Långrösten! Grillade korv, bastade, badade naken (finns det nått skönare och sommrigare? :)) och bara myste på i vanlig takt!




I måndags bestämdes det med snabba ryck att vi skulle åka till Mika i Gävle! Så jag och Lisa packade Volvon och åkte dit, vi strosade på stan, shoppade lite och myste på Café medans Mika jobbade några timmar sedan tog vi en bit mat och några Cider på Tant Grön! Fortsatte med lite rosé hemma i lägenheten tills vi somnade framför Sex and the City allihopa, tjejigt värre :P



Tisdagen lunchade vi på stan igen, älskar att man kan sitta ute och äta! Njuter av varje sekund sommaren har att erbjuda här i annars så kalla Sverige :P

Idag fick jag min första beach-dag med sol, för mycket måln dock, och bad! Jag, Jessica och Josse fick även sällskap av min goa Alfred i Grängen :) Innan dess hade jag och Jessica vart upp till Kygel och sprungit 8:an, det höll på att ta kål på mig men om man bortser från att jag fuskade och gick uppför de värsta backarna så känner jag mig nöjd ändå! Har trotsallt inte sprungit på jättelänge..

Ikväll har jag umgåtts med Carro och Nina en sväng, tog en promenad runt byn och gick på Statoil o köpte godis när alla kiosker som säljer glass var stängd!

Nu är det bäst jag knoppar, ska hämta upp Mika imorgonbitti och brassa iväg till hennes stuga, håller tummarna för bra väder! Puss o godnatt :)



Semester!

Weeehooo :) Och ikväll ska den firas!



Nytt!

Känns som att det var längesedan jag slängde upp nått nyinköpt här nu! Men ni trodde väl inte att jag slutat shoppa för det ;) Här är ett urplock från de senaste dagarna..


Gröna cargos byxor från Vero Moda/Såfin, 400 kr. Sjukt sköna och mycket snygga, love them!

Skärp från Only/Såfin, ynka 100 kr. Finns i svart och grått.

Tog hem fredagens annonsvara från Only/Såfin, endast 50 kr! Magtröja, finns i 3 färger, matcha med jeansshortsen och dra på beachen, snyggt! Skynda fynda..

Denna fina bastopp i bästa kvalitet från Filippa K/Såfin, 400 kr, kom till affärn idag! Precis vad jag behövde! 

Mitt svarta läderarmband med små söta nitar används flitigt så idag gjorde jag slag i saken och tog hem ett brunt också, så nöjd! Filippa K/Såfin, 450 kr.

Samtliga plagg finns än så länge kvar i butiken, jag känner ialf mig rustad för semester! :)



Ledig dag och två dagar kvar till semster!

Har haft en riktigt skön dag. Började med att städa här hemma, sedan åkte jag, Jessica och Rebecka till Kygelvallen och promenerade en mil, härligt! Slängde kull mig i en solstol när jag kom hem och läste Snabba Cash, vill inte att den ska ta slut! Lagade mat till familjen sen kom Matilda, vi hämtade upp Sara och åkte på Ica och köpte choklad och jordgubbar. Myste i Öjeparken till solen gick ner! Sen dess har vi suttit hemma på Saras altan med Lisa och Jessica och bara vart. Älskar att bara vara!
Grämjer mig lite att det ska bli kanonväder imorgon, men jag har bara två dagar kvar till semstern så det får vara! :) Jag har beställt strålande sol i tre veckor framöver, det kommer bli kung!



RSS 2.0