Kvällsfika

Tar en liten men naggade god kvällsfika! Har nästan glömt bort att äta idag och struntade i att träna, så kul att dona på hemma när det flyter på :) Var ut en sväng och uträttade lite ärenden kring stan oxå, har prickat av det mesta på min to do list idag!

Imorse åkte älsklingen iväg på jobb igen, usch vad det är tråkigt när han lämnar mig på mornarna, saknar honom sjukt mycket nu! Som tur är kommer han hem snart igen, dagarna brukar gå fort ändå, tyvärr saktar dom inte ner under helgen så vipps åker han ifrån mig igen. Stackars mig som är så kär ;)

Nu ska jag mysa med Elle interiör, godnatt!


Walk in closet part 1

 
 
 

Metallic

Yes!

Skulle kunna mörda för att någon av dessa tavlor skulle få hänga på vår vardagsrumsvägg!

från brmdesign.com

Scull

Den här snygga ljuslyktan från Kosta Boda fick Micke utav mig på vår måndagsdag.. ❤ Ingen baktanke alls ;) Love it!


Livingroom

Idag har vart en jättebra dag! Har haft Sandra och Theo på besök, älsklingen var hemma en dag extra och vi har poat på hemma, åkt runt på massa ärenden och näthandlat! Hemma går sakta men säkert framåt, lite stiltje i garderob och sovrum eftersom att golven måste härda och jag målat sänggavel och sånt.. Men ett TVbord har vi ialf lyckats åstadkomma ;) Nu ska jag passa på att tigga lite massage av min karl när han för engångs skull är hemma en måndagkväll!


"Ibland är det bra att vara envis.."

Och ibland inte! Klockan är halv 2 och Micke målar fortfarande golvet i garderoben.. Men är huvet dumt får kroppen lida ;) Duktig är han ialf, och jävligt snygg i snickarbyxor! ❤ Idag när jag kom hem hade han monterat ihop våran stora fina soffa oxå! Och så var tapeten i vardagsrummet klar, jag var så himla nojig ang den men vi blev sjukt nöjda! Nu ska jag försöka sova, jobb imorgon, men lite dåligt samvete får man när man hör hur han sliter i rummet brevid..


RSS 2.0