Första advent

Glöm gårdagen. Idag är en ny dag och morgondagen är snart kommen ;)
Känns mysigt med första advent, jag har såklart tänt första ljuset i ljusstaken. Det har vart en konstig söndag, var julskyltning på stan så vi har haft öppet. Jag, Linnea och Inger drog på oss tomteluvorna och jobbade på som små nissar :) Lite bitter att jag missade boxercisen om jag ska vara ärlig, söndagarna är ju i vanliga fall helig, haha! Efter jobbet kom Mamma hit en sväng på fika, glögg och lussebullar, mums! Sen gick jag ut på promenad med Frida för att gå plusminusnoll :P Har precis vaknat i soffan, la mig med älsklingen för att kika på Troja men hur jag än kämpade lyckades jag inte hålla ögona uppe. Nu väntar lopplådan, godnatt!



Cause you had a bad day

Vad snabbt det kan vända ibland. Mina jävla hormoner spelar mig ett spratt. Igår satt vi hemma hos Jessica, jag, M&M och Alice. Tjejerna hade gjort plankstek när jag kom raka vägen från jobbet, den smakade gudomligt, Idolerna var bra men Erik var bäst, Jessica sjukade sig som vanligt och vi är nästan föör bra på att vara snälla mot varandra! Jag kunde inte ha bättre vänner!
Jobbet gick skitbra idag men sen jag kom hem har jag bara legat i soffan och deppat. Trött, less, ful och sliten. Vilken fjant jag är. Hatar ju egentligen såna här självömkan-inlägg. Men man kan inte alltid vara ett uppåtchack. Ialf inte ikväll. Så nu åker jag till mamma och får lite mat i magen, slår vad om att det är det som fattas eftersom jag inte hunnit äta nått sen imorse innan jobbet.

Nått tag kommer lite bilder på min bakning och sånt oxå, enligt statistiken är en blogg roligare för läsarna då. Visst håller jag med. Inget kan vara tråkigare än depp-inlägg ialf.

Gud vad jag kommer att ångra det här inlägget om bara en liten stund, haha.



I got a feeling..

Godmorgon! Hur står det till idag? Här hemma mår vi finfint! Armen har börjat värka lite efter sprutan bara men det är inget jag lider av. Kom hem från badet för en stund sedan, simmade 45 minuter så nu är man fit for fight! Idag är det äntligen löning, kunde inte komma lägligare! Om jag hinner med 10 bussen ska jag gå på stan en stund innan jag börjar kl 12 och strosa lite. Spana på lite julklappar och sådär. Men då är det bäst att sätta fart nu!
Just nu längtar jag till efter jobbet, då ska jag, Matilda och Mika till Jessica och äta plankstek! Lovely!

..that tonight’s gonna be a good night!



Jäst glögg är fint

Nu när klockan är runt halv 11 börjar jag få tillbaka min energi. Då en vanlig svensson går och lägger sig och kanske rent utav redan sover får jag en plötslig lust till att börja städa, pyssla och dona! Det är inte klokt. När jag kom hem efter jobbet där vid 7-tiden var jag däremot aptrött. Gjorde mat bara sen har jag legat i soffläge utan att rört en fena på hela kvällen. Haft ångest för att jag varken orkat gått ut och gått, gjort klart min julstrumpa eller dammsugit. Nu skulle jag kunna kuta runt hela byn!

Istället sitter jag och försöker bli trött och pömsig igen så att jag ska kunna komma i säng i tid, med en stor kopp varm och härlig glögg! Har mina funderingar på om att den kanske är lite jäst ändå, Daniel smartskaft öppnade flaskan i somras (hade kvar från förra julen) då han blandade en brakgrogg till Ciya på hans födelsedag. Onödigt att förstöra en hel flaska bara för det. Inte för att jag missunnar dig Ciya, men ändå ;) Skitsamma, den slinker ner om man inte känner efter så mycket ialf.. Kanske man är extra rolig till Danne kommer hem från jobbet snart! Gud vad han ska ångra att han öppnade en flaska glögg en sen oskyldig sommarnatt i Augusti..



Lussebak

Vaccinationen klarade jag galant, vad hade jag gruvat mig för egentligen?? Skönt att ha det gjort ialf! Nu ska jag sluta tänka på konsekvenser och "tänk om..". Gjort är gjort, och jag gör det av respekt för mina småttingar i tillvaron. Hade ialf Frida med mig som stöd och nån att hålla handen, haha, nej det gjorde jag faktiskt inte! Men kunde ha gjort.. :P
När jag var klar åkte vi och storhandlade, usch vad dyrt det blev för mycket joll och lite mat. Men ibland blir det så. Är väl ingen som missat att saffran är sjukt dyrt i år! 70000/kg! Minns när jag jobbade på Ica och man fick köpa saffran för 2 kr om man handlade för mer än 300 kr. Det var tider det! ;)
Köpte ialf 4 påsar som jag håller på och bakar på nu.. Det blir bullar och skorpor!

På jäsning!



Goddag!

Har vart lite borta kan man väl säga, de senaste dagarna. Olikt mig att inte höra av mig på en hel dag..
Gårdagen var hursomhelst bra, startade med en morgonprommis. Åkte och jobbade, när jag slutade knatade jag till sporthallen och svettades lite (läs: massor, äckligt skönt!) på afropowerdancen! När det var klart var det bara att sko på promenadskorna och promenera till moster Lisa där jag skulle tillbringa natten. Umgicks med Filip och Oliver tills Lisa kom hem, sen blev det varma mackor och lite mys ♥ Ovanligt att vara ifrån Daniel en hel natt, så vi låg och smsade och sådär. Tror han saknade mig ganska mycket ;P

Imorse vaknade jag av min andra Moster, Lillevi väckte mig så jag blev lite förvirrad där ett tag, vart var jag egentligen, haha. Klev upp och åt frukost med systrarna Forslund ialf och sen åkte jag med Lillevi ner på stan, hade ju bokat tid hos Lotta för ansiktsbehandling! ("Klassisk Ansiktsbehandling - Dermalogicas grundliga bas behandling är en unik upplevelse! I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, peeling, portömning, massage samt anpassad mask." Plus att vi gjorde en extra grej så jag låg nog där 1,5 h och hade det helt underbart skönt!) Det kallar jag vardagslyx! Tack Lotta! :)

När jag var klar åkte jag och Lillevi ut till Majas Café i Rengsjö, min första gång där och där fanns ju massor av fint! Men jag måste låta det smälta lite, så mycket man vill ha ju. Så efter en god räkmacka så åkte vi hem och här sitter jag nu och funderar på hur jag ska lägga upp resten av dagen.
Tänkte vaccinera mig idag men jag gruvar mig lite såklart. Huamig! Ser att klockan nu är 2 och mottagningen öppnar, bäst att åka dit så tidigt som möjligt kanske.. Får försöka ragga ihop en bil först bara. Så nu ska jag sätta fart med det!



Julpyssel

Har som sagt påbörjat lite julpyntning här hemma och ikväll har jag pysslat ihop en adventsljusstake!


Silverbricka, Erikshjälpen. Ljus, Sussis Harmoni, Bollnäs. Mossa och silverkulor, Blåklinten, Edsbyn. Siffror Presentboden, Knåda. Silverband, Åhlens.

Av lurvtyget jag skrev om tidigare sydde jag såklart två stycken mysiga kuddfodral :)

Och en julstrumpa är på gång! Det har fattats några detaljer bara så på onsdag när jag är ledig får jag sy klart den!



Våran julgran för i år är av porsling och köpt på Presenter och Smide, Bollnäs ;)



Me love chokladbollar!

Ikväll har jag och Frida vart ute och gått, riktigt rask takt såklart, så skönt! Och när hon kom hit hade hon jättegott fika med sig som hon hade bakat till oss! Chokladbollar och rykande färsk kladdkaka! Hon är bara för go och snäll våran Frida ♥

TACK!



Box-darr

Nu hoppar fingrarna över tangenterna, de bara darrar lixom. Har precis kommit hem från ett boxpass, körde med Matilda idag! Som jag sagt varje söndag hittils, fan vad kul det är att träna! Satte mig här för att ta igen mig lite, nu blir det dusch, mellanmål och sen ska jag fortsätta julpynta, hihi :)



Smakråd

Såg att Sofi Fahrman hade klänningen jag vart sugen på att beställa i svart. Hon var ju supersnygg i den multifärgade så man blir ju minst sagt sugen på den. Hmm, vad gör man?




Dagens i-landsproblem. Hjälp!



Randigt

Vi fick jättegod 3-rätters hos mamma och pappa ikväll, tack så mycket! :) Synd att jag inte hade kameran med, var lixom en trevlig tallrik med snygga färger! Och trevligt sällskap oxå, inte så ofta man har tid att vara med på middagsbjudningar och så ju, ikväll var fam Jonsson som vi umgåtts mycket med hos oss. Eller oss, vad säger man. Ja, jag har två "hemma" och två "hos oss" helt enkelt.

Hade på mig mina nya, skitsnygga om jag får säga det själv, tights och en tight klänning med ärm.

Tights från Vero Moda/Såfin i Bollnäs, 160 kr. Boots Från Sistyseven/Eurosko.



Världens duktigaste Amanda Lindh!

Träffade Amanda igår och hon berättade att man kunde se ett klipp från Schlagerstjärnan på henne på youtube. Gissa vem som sitter här med dyblöta kinder nu? Vilken tjej du är Amanda, så stark och vacker!
Lyssna och beundras:




Lördag

Gårdagen blev en kanonkväll! När jag slutat jobba hade jag fått sms om att vi skulle på Maxim och käka. Mycket bra initiativ tjejer! God mat och massa skratt! Sen fortsatte vi hem till mig och myste med massa gott som vanligt.
Vi + Lisa och Jessica. Bäst!

När tjejerna åkte hem fick jag strax efter det hem ett lite mer nedstämt gäng. Mina två slagna hjältar Danne och Jeppe hade förlorat matchen de spelade så de började bärsa.. Men jag styrde det hela med järnhand, haha, orkade inte ha någon fest här så de behärskade sig och vi hade faktiskt riktigt trevligt och mysigt! Satt i köket och snackade till halv 4, åt lite nattamat och sen fick vi sovsällskap såklart :) Mycket trevligare igår än förra gången!

Danne hade fått en fet fläskläpp, haha!

Där har han det nog bra ;)

Idag kom Anna och hämtade mig vid 10 tiden, då var det bara att kliva upp! Åkte hem till henne för att kika in deras nya hus, så fint så. Där kommer dom få det bra! :) Åt frukost tillsammans och bara var. Åkte på Erikshjälpen och gjorde ett bra fynd, hittade precis det jag ville ha till min adventsljusstake! Tack för idag Anna!
Lite senare kom mamma och hämtade mig så åkte vi upp till Kygelvallen och tog en promenad i det fina vädret, riktigt härligt! (Tjejer, ska vi inte gå Torparrundan någon dag? 26 km, ta med matsäck och grejer? :)
Hemma på en vända nu, ska bara slänga mig i duschen sen åker jag till Ovanåker igen på middag med lite folk, trevligt. Synd att Daniel jobbar bara..
Have a nice evening!

PS. Imorgon ska jag börja julpynta!! Som jag längtat!



Harmony

Det är nått visst med fredagsmornar, så lugnt och skönt. Kom hem från badet för en stund sedan, simmade 55 minuter sedan la jag mig i solariet och drömde mig bort till värmen en stund. Ja, det första jag fick höra när jag kom dit var att man inte ska sola, de har ju gått ut med nått nytt nu tydligen. Men just nu känns risken att jag skulle dö i svininfluensan större så äsch, jag solar så sällan ialf. Kanske var sista gången idag då, man vet aldrig. Åkte in på Ekmans en sväng oxå eftersom jag inte hann det igår, hittade inte riktigt det jag sökte men jag köpte en adventsljusstake till köket ialf :)
Nu ska jag krypa ner och kramas lite sen blir det brakfrukost! Ha en bra dag!



Lillebror

Brorsan ska flytta hemifrån! Han ska ta en lägenhet på övervåningen i vårt hus i Ovanåker, haha :) Men det blir kul! Ikväll har jag och D vart där och fikat, jag åt 4 st supergoda lussebullar för att kompensera träningen, haha! ;) Mage&rygg-passet var ialf skitkul! Hoppas jag får tillfälle att gå på det fler gånger, lite svårt att passa när man jobbar butikstider men så är det. Hemma i Ovanåker var det ialf bara massa tok! Sunkan var oxå där och det är sant som han sa till Erik: "Jag känner mig fan normal brevid dig!" Fattar inte vart grabben får allt ifrån, hade man hälften av hans inlevelse när han berättar saker fick man vara nöjd! Vi skrattade till vi fick ont i kinderna! Jag vet nog ingen roligare än brorsan!



Nu måste jag knoppa, snabbt som attan oxå! Imorgonbitti ska jag infinna mig på badhallen kl 0700, pigg och alärt. Never gonna happen. Men simmas ska det ialf!
Godnatt!



Lurvtyg

Köpte det här gosiga tyget för några dagar sedan. Har lite planer för det och idag är jag ledig så jag tänkte sätta mig och sy. Kan ni gissa vad det ska bli förnåt? :)


Sen har jag lite annat att göra oxå så jag slänger upp en kom ihåg lista här..
Promenad
Ringa Ellos och avbeställa stövlar

Veckohandla
Kika på Ekmans

Dammsuga
Städa hallen på överflödiga jackor
Prova FK byxor och tights och fundera om jag ska unna mig en julklapp eller inte
Julflukta och inspireras
Kika om H&M fått in nått nytt, de brukar ju göra det varje torsdag

Köpa grejer som fattas till adventssjusstaken
Laga köttfärsbiffar (de blev supergoda!)
Träna mage&rygg pass på Rehab
Hälsa på mamma och pappa



Vardagslyx..

är att kunna shoppa med en snygg plånbok ;)



Luxury for everyday.
Plånbok/liten väska från Friis & Company/Lottas hud & nagelvård, 349 kr.



Godkväll!

Nej jag erkänner det blev ingen träning imorse, som sagt, en timme framför datan går snabbt! Men efter jobbet åkte jag raka spåret till Sporthallen för ett häärligt pass Afropowerdance! Skönt att få svettas lite!
När jag kom hem stod älsklingen vid spisen och maten var precis klar, fy vad glad jag blev!  Supergod lax med sås och potatis! Och så hade han tom lagt ner lite kärlek på tomaterna och skurit dom snyggt och allt, sötis! :) Han är en riktig klippa! ♥
 

MUMS!

Knäppte på Ds portion för han gjorde sin mycket snyggare än jag, nöjd var han o! ;)

Nu blir det bara chill resten av kvällen, är helt slut i hela kroppen. Have a nice evening!



Godmorgon!

Har precis vart i tvättstugan och slängt i två tvättar, nu har jag en timme att slå ihjäl. Hade planerat en promenad men det regnar för mycket. Dålig ursäkt. Lite övningar framför spegeln med vikter som en tetra fil eller nått kanske då? :P Eller så sitter jag helt enkelt här där tiden går som fortast.. Time will tell.



Chorizo à la Ladänges

Hade noll inspiration till matlagning idag och var inte sugen på nått alls egentligen tills jag såg förpackningarna med chorizokorv på hyllan inne på Ica! Så det blev ett litet hopkok som smakade super!

Ta korven och dina favoritingredienser, fräs ihop allt och servera tillsammans med couscous!
Jag fräste röd paprika, purjolök och färska champinjoner tillsammans med korven och kokade couscous till, och lite cremefraiche till det så var det klart! Jättegott och nästan föör enkelt!




Måndag

Ikväll har jag simmat med M&M, lika skönt som vanligt. Sen blev det såklart bastu, frukt och fniss ;)
I övrigt har väl dagen inte vart mer spännande än så. Jo, jag var in till Lotta innan jobbet och hittade en skitsnygg plånbok/liten clutch som jag la undan och tänkte köpa. Ska gå dit någon dag och boka tid för behandling oxå och använda upp mitt presentkort. Längtar!

Annars har jag suttit i telefon hela kvällen, överväger hurvida jag ska vaccinera mig eller inte så jag har pratat med Lillevi, svärmor och mamma och deras åsikter skiljer sig ganska stort mot varandras. Skulle ringa moster Lisa oxå men hann inte innan det blev för sent och jag vet redan vad hon tycker. Vad mycket lättare det vore om alla som jag lyssnar på och alltid tar råd av tyckte lika, då hade svaret vart enkelt.
Hur gör ni och varför?



Min helg

Helgen har vart mycket underhållande faktiskt. Hockeymatch som sagt i Fredags. Igår jobbade jag sedan fick jag skynda mig hem till Alfta och åka raka spåret på middag hos Daniels mormor, trevligt! Hela "mellanskaran" var där, dvs vi halvvuxna ungdommar! Jag och Daniel, Per (Ds kusin) och Johanna, Therese (Ds kusin och Pers syster), Hakkim och lille Theo och så var Sandra (Ds kusin) hemma från Västerås och hon hade sin kille Mattias med sig hem! Fick god mat och så sedan åkte hela högen vidare till Per och Johanna för en trevlig hemmakväll! Matilda joinade oss oxå :) När Sandra är hemma är det alltid full fart, hon är så jäkla härlig! Så kvällen bjöd på en himla massa skratt, kan inte bli annat med det sällskapet!



Tack för en skitrolig kväll! :)

Idag var jag som en zombie första halvan av dagen, det blev väldigt sent igår så jag segade i morgonrocken ett bra tag. Men när klockan slog 5 var jag redo för ett pass boxercise! Skönt, mitt enda vettiga idag! Efter en dusch och på med myskläder så var jag redo för en slapp hemmakväll med tjejerna, finns inte mycket som klår det i
längden ♥
Det var min helg det, adjöken. Och Godnatt.



Brrr

Sitter fortfarande och försöker tina upp efter Daniels match, fy vad kallt det är nu. Lena, Anders och Frida hämtade upp mig efter jobbet så vi åkte raka spåret till Ljusne för att heja fram Alfta men det gick tyvärr inte hela vägen. Och Daniel blev bara med en bit in på första perioden ända till han gjorde illa knät. Som tur var är det inte lika som i fjol vid den här tiden då han pajjade hela knät, tack och lov för det! Efter matchen tjatade jag och Frida oss till Max, haha. Så det blev en liten Maxbox med nuggets, mums! Det var tusan längesen.
Imorgon ska det arbetas så jag tror jag ska gå och lägga mig nu och vänta in D som förhoppningsvis kommer snart och kramas lite :) Godnatt!

Idag har jag förresten köpt en liten julsak, årets första! Hihi vad mysigt :) Och så har jag återfått mina bästa skinnhandskar, yes! Sådär, det var nog allt ;)



Förresten

Nu skulle vi egentligen vart på Ålandsbåten med jobbet, parta och ha det lite sköj! Men vi fick tyvärr förhinder och kunde inte åka, därför är jag hemma nu. Men det blir fler gånger :)

Och idag när jag hade rast ringde de från Expert, min mobil som jag lämnade in på lagning var fuktskadad i batteriet. Jippi! Köpte den i April och nu, 7 månader efter är den trasig och jag får inte ut ett skit på garantin. Och inte har jag tappat den i vatten heller! Så hur den nu kan vara fuktskadad undrar ju jag. Okej, den ligger i badrummet när jag duschar ibland, men fasen, lite ska dom väl tåla. Tacka vet jag min gamla Samsung, den hade jag i säkert 3 år och den höll för allt! Den har jag kastat längs hela långgatan, tappat i en spyhink, pratat ute i regnet med och gud vette allt, ändå höll den, bara man var snabb fram med hårtorken! Har lånat en så länge så får jag väl ta mig i kragen och köpa ny snart, värdelöst. (Nej släkten/sambo, jag önskar mig ingen ny mobil i julklapp, jag tar mycket hellre emot nått roligt för dom pengarna istället, haha.)

Nu är min egendag snart slut, ikväll tänkte jag lägga mig senast halv 12 för imorgonbitti ska jag vara på Scandig kl 8 på morgonmöte och hotellfrukost med jobbet, mysigt :)



Egen tid

Ibland behöver man lite egen tid till att bara rå om sig själv, varva ner och få lite lugn i kroppen, och en sån kväll tänkte jag ha ikväll. Men jag glömde dra ner persiennerna, knäppa av alla lampor och dra ut/knäppa av telefonerna, typ, haha! Nejdå, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Lite har jag ialf hunnit med + lite telefonprat med bästa Matilda och svärmor. Och det är aldrig dumt! 
Nu sitter jag med färg i ögonbryna och ska snart måla naglarna. Bara ett bad som fattas men det hinns nog tyvärr inte med. För jag hade tänkt dammsuga oxå för att tillfredsställa mitt pedantiska ego :P Har jag tur kanske jag har en gammal ansiktsmask som ligger nånstans o skräpar så ska jag nog lägga den oxå. Tvättade av mig sminket det första jag gjorde idag när jag kom hem från jobbet, har verkligen blivit hudnojig. Men jag använder ialf bara mineralpuder och lite rouge på hyn. Och just ja, concealer var det o ja.. fan. Men aja. Att jag ens ägnar huden en tanke är ju framsteg. Kan det vara ett ålderstecken?!?

Dagens fråga: Hur får man mindre porer? Hur sköter ni om eran hud?



Onsdag

Känns såklart som att det är tisdag idag för mig eftersom att man kan säga att veckan började en dag senare. Och jag klagar inte, desto fortare går det till det är helg igen!

Idag gick jag raka spåret hem till sväres efter jobbet eftersom Anders fyller 40 idag, Grattis! Där var släkt och vänner och det bjöds på smörgåstårta och fika, mumsigt! Hängde kvar en stund och fjamsade med Lena och Frida som vanligt ;) Sedan drog jag med Frida ut på en kvällspromenad i rask takt på 40 minuter, det gjorde susen! Kan ju hoppas att man förbrännde smörgåstårtan ialf :P

Imorse hade jag värsta sovmorgonen, började 12 och sov ända till halv 10 då Daniel ringde hem från jobbet och var orolig att jag inte hade vaknat, hihi :) Vill få ordning på min hy, tittar man noga tycker jag att jag börjar få påsar under ögonen, och jag får ju skylla mig själv så dåligt som jag sover. Vill ha ren, strålande och fräsch hy! Funderar på att gå till Lotta och göra en härlig ansiktsbehandling eller nått, det vore ju underbart. Porrensning kanske? Nån som testat? Det värsta är att jag hoppas på mirakel redan efter första gången, vilket ju aldrig lär hända. Lillevi, du har ingen manick att låna ut förresten? ;) På tal och hy och sömn så är det kanske bäst jag börjar göra kväller nu..
Godnatt!



Två bekymmer

1, mina skinnhandskar är spårlöst försvunna! De är svarta, har dragkedjor upptill och dekorativa sömmar på handen. Från Björn Borg. Om jag glömt dem hos någon så hör av er, de försvann i Lördags eller Söndags. Saknar dem jättemycket!

2, problemet är att jag inte har någon mobil då den alldeles nyss tvärdog! Så hör av er till Danne eller ring hem angående handskarna. Mika, du och jag har ju lika, du kan inte ha fått med dig dem hem ifrån mig i Söndags? Bara en tanke, kan ju inte slänga iväg ett sms och fråga heller ju.. Och mobilen ska jag lämna in på lagning, värdelöst. Får leta fram någon gammal att ha så länge, hoppas jag hittar någon som funkar bara.

Sådär, nu har jag lättat mitt hjärta nog för idag. Nu ska jag mysa ner i soffan och äta lite dillchips med min snygging!



Jag slog till!

Ser dessa byxor som en riktigt bra investering! Dessa kommer jag att kunna ha i flera år till det mesta och jag har saknat en sån byxa. Funkar till promenader, skidåkning och idag invigde jag dem på Daniels hockeymatch och de funkade utmärkt! (De vann med 11-1! ;P) Dessutom är de gudomligt sköna! Och snygga! :)



Köpta på Intersport i Bollnäs, 8848 Altitude, 1500 kr.

Har även beställt denna fodrade jacka från H&M som jag tror blir snygg till då den är svart och enkel. Har en vit skaljacka från 8848 som jag kan variera med under de mildare dagarna. Gillar egentligen hela set från samma märke, men eftersom att den här är såpass diskret tycker jag det inte gör nått! Gjorde dessutom ett riktigt bra köp och fick den för 550 kr!

Lätt fodrad jacka, 799 kr från H&M.

Nu är jag redo för en aktiv vinter! Härligt! :)



Love

När jag kom hem från jobbet idag hade Daniel gjort en fin överraskning! Fy vad glad jag blev, tack söta älskade!

Love you too ♥



Godmorgon!

Då var det dags för en nya vecka, min börjar idag eftersom jag hade förlängd helg, härligt! Så idag känns det som måndag vilket betyder att jag kommer ligga ett steg efter hela veckan och den går mycket fortare. Skönt sådär!
Kom precis in från en härlig promenad med min bästa Matilda! Alla borde få börja dagen så!
Nu ska jag sätta fart så jag kommer till jobbet idag, går nog och köper dom där byxorna innan jag börjar oxå tror jag :) Skyller på att det är hockey ikväll och jag behöver dom till det, haha. Ska bara ringa svärmor och kolla så att det blir ett bra köp, hon har ju jobbat på Intersport så hon borde ha koll! Sen kan jag vara lugn ;)
Ha en bra dag!



Light up my days



Köpte en fin ljusslinga på Ekmans idag, 199 kr. Behövde nått som lyste upp lite i vår hall, inte så mysigt med en starkt lysande taklampa alla gånger, så den här blev alldeles lagom!


 

I´m dreaming of a white Christmas

Dagen har vart lång känns det som, kan bero på att vi hunnit flängt fram och tillbaka ganska mycket!
Började med en sväng på Ekmans, Ica och sen vidare till Bollnäs där vi hälsade på Micke en sväng på Tranan, sen gjorde vi stan! Jag provade ett par softshell byxor på Intersport som jag spanat på ett tag, och som jag anat var de ju hur sköna som helst! Perfekt att ha i vinter under promenader, på hockeyläktaren och i skidbacken! Ekonomin tillåter egentligen inte den sortens utgifter just nu, men som Danne sa: "Ta av sparkontot, vad spar du annars till om inte nödvändiga och användbara grejer!" Tack för en bra motivering älskling ;)

Lunchade på Krokanen sen åkte vi ut till DollarStore för att fylla på scampoo&balsam förrådet som börjat sina, gillar VO5! Och på Albert&Herrbert hade jag hört att de skulle ha mycket julsaker till bra pris och jag som varit ute efter två julstjärnor till tv-rummet hittade det! Sen var det snabba ryck därifrån, ingen favoritaffär direkt.. :P

Gjorde chilliconcarne när vi kom hem, alltid när vi äter det slutar det med att vi sitter och kladdar, skrattar och äcklar oss vid matbordet! Jag var så trött att jag skrattade så att det ibland var på vippen att övergå till gråt, hahaha! 

Sen övertalade Mika mig att följa med och simma fast jag inte hade nån ork kvar, jag är inte så svårövertalad! Men vi ångrade oss ganska snart därefter, när vi hade bytt om, duschat av oss och gått ut till simhallen möttes vi av en pensionärsfylld bassäng. Helt proppfullt! Inget ont om pensionärer, men vi var inte direkt sugna på att trängas med dem och försöka få upp ett någorlunda tempo som praktiskt taget kändes omöjligt, så vi gick och bastade istället! Haha!

När jag kom hem igen gick jag ner till förrådet och rotade fram lite julsaker! Ville gå igenom vad vi hade och vad som fattades och sådär. Sen tände jag massor av ljus, köpte nya favoriter på Ikea häromdan som luktar jättegott, så gott att man inte kan sluta sniffa lixom, så satte jag mig och funderade hurvida jag skulle ha en vit elle röd jul i tv-rummet. I köket kör jag rött, har så fina julgardiner till det! Men frågan är hur jag gör med tv-rummet.. Det är ju mysigt med både och, men som det känns vinner nog en vit jul i år igen. Tänk vitt, massa silver och mjukt och lurvigt i grått!

Jullådan, fy vad jag längar till man får packa upp den. Jag brukar tjuvstarta, men redan nu skulle kännas fånigt..

Doft av äpple och kanel, mmmmm.

Slutligen krachade jag i soffan med älsklingen framför fotbollsgalan, guldbollen gick för er som missade det såklart till Zlatan! Vilken stjärna!
Kul dag! Nu ska jag tigga lite massage till mina stackars axlar.. Godnatt på er! :)



Godmorgon!

Moster Lillevi ringde när jag fortfarande låg i sängen och funderade på om jag skulle kliva upp eller somna om, men vi bestämde promenad och nu är jag pigg som en mört! Ska ta mig en clementin och dra på mig lite kläder nu så kommer hon nog hit vilken sekund som helst! Vi tänkte upptäcka nya stigar idag, så man får se om vi kommer hem..mitt lokalsinne är ju inte att leka med! Härlig start på dagen!



Fars dag

Idag har jag vart i Ovanåker och firat pappa på Farsdag med god mat och presenter :) Sedan vidare till morfar med alla "Forslundsjänterna", mamma, Mostrarna Lisa och Lillevi alltså, och ungarna! Där var det fullt ös och massor av gott fika!


Jag och världens bästa pappa på cruising ♥

Boxades med Mika idag, gick skitbra och var så jäkla kul! Ulfs mördarpass är verkligen bäst! Imorgon hoppas jag på träningsverk, och får jag inte det vette det tusan..
Sen blev det tjejkväll hos mig, med varma mackor och massor av frukt! Såg sista avsnittet av Ensam mamma söker och de gjorde som man anat, Helena tog Oscar, grrr.. ;)

Nu ska jag krypa ner i famnen på min darling och planera morgondagen lite :) Godnatt!



Världens tröttaste

Inatt var Daniel och Jesper (förlåt för att jag hänger ut dig såhär Jeppe, Danne har jag väl redan hängt ut förr, hah, du vet jag gillar dig massor egentligen!) minst sagt jävligt billiga, skulle kunna skänkt dom gratis till vem som helst.. Inte kul när de kommer hem runt 4, smyger in likt två packade elefanter och väcker mig när jag ska upp vid 7. Timmarna därefter är jag bara trött, arg och frustrerad! När en hänger över altanräcket och krä(piiiip)ks och den andra ligger på toan är det svårt att sansa sig känns det som.. Det var min nattssömn det, 3 timmar lyckades jag väl ialf skrapa ihop. Mycket ska man vara med om, så ja, tack jävligt för dä!

Tur för er att jag tycker om er ändå..

Så imorse var jag alltså mer död än levande, men jag tog mig upp. Av nån anledning går det alltid lättare att kliva upp på morgonen, hur trött man än är, när man ska till Ikea! Har haft en sjukt rolig dag tillsammans med Lisa och Filip ialf! Med dom kan allting hända.. Började med att vi knappt höll på att komma ut från P-huset i Nian när vi hade vart på stan en vända eftersom att korten krånglade. Med en långbilkö efter oss vid "ut-automaten" fick vi ringa på hjälp, allt bara strulade och kön växte och växte. Jag och Filip höll såklart på att skämmas ihjäl! När vi väl var ute och åkt en bit insåg vi att vi åkt runt halva stan med varningsblinkersen på! Trodde vi skulle dö av skratt allihopa! När vi sedan ska parkera ute på Valbo blir en karl så arg att han hyttar åt oss och pekar finger, så vi tog en annan parkering, haha! Och ja, ni fattar. Alltid händer det nått när man hänger med moster Lisa! :) ♥

När jag kom hem slängde jag in min Ikea-påse som var full med ljus och lite annat krafs, sen kom Matilda och vi åkte vidare till Alice för finmiddag med tjejerna. Mysigt! Och gott var det, dom hade gjort det så bra! Kom hem för en stund sedan efter att ha skjutsat dom på partaj, själv blev jag hemma och det känns som om jag gjorde helt rätt. Var lixom inte riktigt min dag idag, så det är bäst att stanna hemma. Nu svider ögonen nå makalöst och jag undrar vad jag gör uppe egentligen?

Hoppas D får sluta jobba snart så han kan komma hem, behöver en kram. Har inte träffat honom sedan inatt, imorse drämde jag bara igen dörren när jag gick och hoppades på att de skulle vakna och undra efter mig, haha! Men jag antar att de sov som stockar båda två, skitgrisarna :P
Godnatt!



En efterlängtad fredagskväll

Jo, mycket har nog hänt på tre veckor ändå. För ikväll pratade vi om hela livet. Tack för att ni finns, världens bästa, kloka och inspirerande vänner. ♥


Och jag fick långhelg! Lördag, Söndag och Måndag! Kan inte bli bättre.
Nu: Läggdags, för imorgon bitti åker jag till Valbo med moster Lisa och kusin Filip, fy vad kul!



Sådär ja!

Nu har jag precis blivit klar efter mitt lilla vanliga kvällsryck. Ikväll torkade jag golven (D hade dammsugit) och storstädade toan! Och klockan är sisådär 23.38. Typiskt mig! Och D har bytt tangentbordet som ni kanske ser.
Näe, om man skulle ta och försöka vända tillbaka på dygnen?



Torsdag

Orkarinteskrivanu för mellanslagstangentenärskitsåligoch tar knappt! Hoppas Dannebyter tillbaka till varnligatangentbordet snart! Idag harjagialffixat farsdagspresent, skönt! Glöm intebort era pappor på söndag :) Och baraen dag kvar till helg nu! Weho!
Imorgon efter jobbet ska jag äntligen träffa tjejerna! För sjuttielftegången den härveckan:WEHO! Haha. Där fick vi meddagens viktigaste punkter, så, godnatt!



Påfyllning till skogarderoben?




H&M har fyllt på partyutbudet. Här är bara ett litet urval av favoriterna.. Måste kolla in närmare ikväll. Med koden 8564 får ni 25% rabatt på en valfri vara tom 8/11. Ska man lägga den på skor måntro? ;)



Back on track

Yes, ikväll var jag och moster Lisa på Afropowerdance och svettades! Kuul! Nu är jag på G igen efter en liten formsvacka på några dar!
Igår gick det för övrigt inge bra, med klädprovningen alltså. Skitfina grejer men fel dag kanske. Jag behöll ialf ett par tights som är tvådelad, grå fram och svart bak, skitsnygga! Och en mysdress.. That´s it.
Ikväll har jag mest suttit i telefon, först Matilda som sagt, sen ringde svärmor och vi flamsade som vanligt, sen ringde hemkommne Mika :) Tog igen lite tid på sisådär en timme, så får vi ta resten när vi träffs!



Hoppsan, det här inlägget skulle egentligen publiceras igår kväll, vid halv 12 tiden men jag måste kommit av mig. Nu är jag uppe med tuppen ialf, före tom! Inte min starkaste sida.. Men jag och D har tvättid och vad gör man inte för laget? Oftast brukar jag aldrig ta mig upp så är han snäll och går själv utan att protestera. Har precis slängt i två maskiner, han gick och la sig igen men jag tänkte att det är lika bra att vara uppe.
Fick en "åka på slalom-tävling känsla" när jag klev upp. Har jag inte känns på flera år. När man kliver upp då det fortfarande är mörkt, tar på sig underställ och polotröja. Pappa brukade stå i köket och göra varm choklad till matsäcken, med salamimackor. Det var tider det. Mysig känsla!
Nån slalomtävling ska jag ialf inte på, och det är väl kanske tur det, men promenad blir det. Och det är nu!
Godmorgon!



ÄNTLIGEN HEMMA IGEN!

Weho vad glad jag blev när Matilda ringde tidigare och berättade att de hade kommit hem och resan gått bra! Så skönt att höra hennes röst, nu kan jag sova lugnt om nätterna igen, haha ;)






Kärlek



Järnspikar

Ingen motion idag heller, har tappat gaistern helt enkelt. Men ibland känner jag bara för att viiila. Som idag efter jobbet tex. Eller först lagade jag ju mat, korvgrya, som är såå gott! Ni vet med potatis och rotfrukter m.m.. Tyvärr råkade jag bränna den lite i botten, men det gör inget för den blev supergod ändå. Sådär kladdig och smakrik som jag ville ha den!
SEN har jag bara kurat i soffan, frusit lite, druckit the, kikat på Äntligen hemma, DP och Christine, läst bandymagasinet och sådär. Tänkte återigen försöka komma i säng tidigt ikväll, vilket jag inte brukar lyckas så bra med. För först ska jag prova lite kläder som jag tog hem från jobbet idag, och har jag otur blir det svårt och tar tid, förhoppningsvis inte! Sen ska jag krypa ner i sängen och läsa Sofis mode, det är nog det bästa med tisdagar! Och så hoppas jag sambon kommer hem från jobbet snart så jag får lite tid med honom oxå, så svårt att hinna umgås på vardagarna, helger oxå för den delen när vi jobbar som vi gör. Men vi får ihop det :) När man talar om trollen, här kommer han!
Godnatt!



Wow

Ser att jag har stort besöksrekord idag (ialf på 90-dagars intervallen), sköj! Undrar just vad det beror på.. Kul att ni kikar in ialf och välkommen åter! :)



Godnatt Sverige!

Måndag. Not much to say faktiskt. Jag gick varken på någon afrodans, till badhuset eller på promenad efter jobbet. Dåligt att börja veckan med en formsvacka, men äh. Har ialf legat i soffan och zappat mellan Tinas cockalong och lite andra ströprogram, haft det bara skönt lixom. Sen lagade jag ju förresten enkel och god men inte speciellt nyttig mat idag. Recept kanske kommer!
Puss från eran Evelina



Seg söndag

Idag har vi inte gjort annat än slappa. Skippade tom träningen idag utan dåligt samvete för en slapp söndag med massa götta var precis vad jag var värd!
På förmiddagen var vi (hela la familia) till Daniels kusin Therese och hälsade på hennes lilla Theo. Så söt så :) Fikade massor..

När vi kommit hem hann vi bara in innan svärmor ringde och bjöd oss på mat, tackar man ju inte nej till. Så vi åkte dit och har spenderat hela efter middagen + kvällen där. Efter maten blev det soffläge för hela bunten, vi kan det där med att mysa och sjuka oss :P Sen såg vi näst sista avsnittet av Ensam mamma söker, spänningen stiger! Längar till nästa söndag! Har alltså proppat i mig fika, god mat, glass med sirap, chips och godis ikväll. Allt som är gott med andra ord! Nu har jag magknip som heter duga, men det var det värt. Tur det är ny vecka imorgon, med som vanligt nya tag!



Gårdagens outfit


Svart halsband och transparent topp från Lindex. Byxa med dragkedsdetaljer på fickor och benslut från Filippa K/Såfin och klackar från Dinsko. Red Lips, Maxfactor.



Halloweenparty

Gårdagen var skitkul! Vi var på förfest hos Linnea och Frida med några tjejer, så roligt att umgås med dem som man inte träffar så ofta längre! Drog till Tranan och under kvällen hängde jag, Sara och Rebecka ihop och vi hade så himla roligt, som vi alltid har när vi väl träffs! Tack för en lyckad kväll :)

Jag och brorsan som Jack Sparrow, klockren ju!






RSS 2.0