Härlig dag!

Tidigare idag har vi haft det mysigt i Ovanåker. Amanda koinfirmerades och hade mottagning hemma i ladan, med massor av smörgåstårta och fika! När släkten hade åkt och Daniel åkte och tittade på fotboll tog vi filten och la oss i solen några timmar, mumsade på färsk annanas, gosade med Alfred och pratade skit. Vad jag älskar dig hjärtat mitt!
 
(Första bilden: Gammelfarmor Maj som fyller 84 idag, Amanda, Morfar och jag. Andra bilden: A, Mormor och jag. Sjätte bilden: Moster Lisa och Farmor Maj. Åttonde och Nionde bilden: Amanda och jag schteker i pappas snygging!)

   
   
  
   


Golfström

Jag, Danne och Jeppe var väg på en liten golfrunda ikväll. Slog på ranchen, missade fler bollar än jag träffade. Jeppe däremot var helgrym! Gick några hål på korthålsbanan men det gick sådär så vi lessnade och gav upp, Danne sulade iväg klubban och var nästan lika obehärskad som en förbannad tennisspelare. Stora myggor svärmade runt oss och det blev en hel del skratt som vanligt! Tack för det!



       
     


Todays outfit

Idag bar jag en gammal favoritklänning från förra sommaren. Svart  nyinköpt skärp i midjan, från Lindex för ynka 50 kronor. Kilklackar köpta i Barcelona förra året. Verkligen sooo last year...




Party hardy

Tack för en skitrolig fest igår Muttan och Sälen! :) Vi hade riktigt roligt, med grillning, dans och skratt! Bilder kommer. Nu ska vi till Ovanåker och fira våran konfirmand Amanda :)

Och en liten hälsning till dig Elsa, du är häärlig! Haha


Fredag

Som jag sa, skulle ha stannat hemma idag. Inte min dag alls, allt är piss, jag är trött och less. Eller jo, nu ska vi inte vara såna, för jag har faktiskt umgåtts med M&M ikväll, de kom till mig och stod (säkert knappt) ut med mig. Det var snällt och dagens ända braá typ, haha. Har provat igenom hela garderoben till imorgon kväll, finns mycket som är helt okej men inget som känns "wow, det här vill jag ha på mig!". Så svårt med vädret och det, men vafan.

Imorgon är det en ny dag med nya tag, hoppas det går bättre då! Nu är det bäst jag lägger mig så jag kommer upp imorgon, har mycket att stå i då innan jag börjar kl 11! Systemet och en rejäl vända på Lindex för diverse inköp, smink och kanske tom en turkos söt liten väska som jag suktat efter hela veckan! Har jag riktig tur hittar jag en fin vit gullig och fräsch topp oxå till kvällen, men då ska jag ha jävla tur. Har 20 procent på ett helt köp och det ska man ju utnyttja till max!

Imorgon är en annan dag..


I don´t wanna work today

Morgonpromenad i solsken på 40 min, check!

En låt säger mer än 1000 ord..



Jag vill oxå ligga på beachen med min Daniel idag!!


Torsdag

Ikväll har jag promenerat med världens bästa Matilda. That´s it.




Och jag som skulle lägga mig tidigt ikväll, lixom passa på när Danne jobbar natt. Sprack ju för längesen.. Men nuså, hopp i säng! Imorgon går vi in på helg, den är efterlängtad och jag taggar till lördagen! Natti!


Skit fint väder

Surt att vi har skugga på lägenheten nu när jag kommer hem från jobbet och vill sitta ute och njuta av solens strålar. Fint, skit väder. Bittert som bara den! Nästan så att man skulle haft en kåk, men bara nästan...

Nej inte deppa, nu ska jag passa på att göra korvgryta eftersom älsklingen jobbar! Tjing!


Matriell lycka

Har blivigt några nya inköp de senaste dagarna! Jeansshortsen är från jobbet/Såfin i Bollnäs, kommer från Vila och kostar 260 kronor. Supersköna och snygga! Gladiatorssandaletterna med 11,5 cm klackar klickade jag hem från partyshoes.com, ursnyggaa! Jumpsuiten och ringen från H&M har jag skrivit om tidigare, men de kom igår och var precis så fin som jag tänkt mig!
Skadeglädjen Shoppingglädjen är den ända sanna glädjen!





Afropowerdance

Har precis kommit hem från Bollnäs, så nu sitter jag och äter för D har lagat pasta med sås, typ det ända han kan, haha nerå, men näst intill ;) Gott är det ialf! Läser bloggar och bloggar sammtidigt, effektivt! Åkte till sporthallen tillsammans med Moster Lisa efter jobbet och gick på Afropowerdance, så jääkla roligt! Vill försöka gå så mycket som möjligt på det, om man får tiderna att passa in med jobbet och så. Lagomt svettigt idag, men får man bara till tekniken riktigt så ska det nog kunna bli riktigt jobbigt såsmåningom! Kul som satan är det ialf! :)  Så härligt att härja runt, släppa loss och känna rytmen i hela kroppen, precis min stil, haha :) Prova på vettja!




Strawberries

Jag och Daniel kom på att vi ju faktiskt köpte jordgubbar idag så vi har precis mumsat i oss hela paketet! Tanken var först att jag skulle spara mina till frukost och äta med filen men har man tagit en går det inte att sluta.. Sitter här med jordgubbssmak i munnen och plötsligt blev jag sjukt sugen på en strawberrie daiquiri från "Ett litet hak", vad säger ni tjejer? :)
Daniel är gullig med musching, haha! Han är med i mustaschkampen och bekämpar prostatacanser så han vägrar raka bort den fast jag inte vill att han ska ha den. Tyvärr, eller vad jag ska säga, har jag börjat vänja mig men småflinar fortfarande varje gång jag tittar på honom, kan inte låta bli att tycka att han är söt ändå! Hihi ♥





Tisdag

Hoppade av bussen vid Ica när jag kom hem från jobbet och började veckohandla, eller tvåveckorshandla. Vi brukar köra så, så lämpligt iochmed att Daniel jobbar varannanvecka på handlingsdagarna! Så tråkigt att handla utan sällskap, och bärhjälp ;) Och idag hade jag två stora paket att hämta ut oxå, plus shoppingpåse från jobbet! Tur man har stor o stark karl ;) Jag bar mina shoppingpåsar och han alla tunga matkassar..

När vi kom hem började jag prova kläder för fulla muggar och D började med maten, nån rättvisa ska det ju vara, haha! Bild på mina inköp kommer senare..

Jag tog mig an disken ialf sedan hade klockan vipps blivigt halv 10. Då tog jag mig ut på en halvtimmes löparrunda, otroligt skönt att springa i duggregn, så uppfriskande! Inte undra på att det gick så jäkla bra, och med bra musik i örona på det! Då är det svårt att låta bli att "springdansa.." haha!





Måndag

Jobb idag såklart, och jag fick mig en liten dos av mina fina vänner. Anna kom på förmiddagen, så kul att träffa henne! Och Lisa, Micka, Elsa och Amerikanerna kom in och handlade på eftermiddagen, sedan hade jag sån tur att jag kunde åka med dom hem när jag slutat! Kvalitetstid i bilen, hehe. Så skönt att bara vara en stund. Känns som om det var längesen, så det lilla gör så himla mycket för mig. När jag kom hem lagade jag som sagt stuvade makaroner och köttbullar, sedan blev det långpromenad med Matilda! Love you guys.

Nu ska jag krypa ner tillsammans med min fina darling. Godnatt!


Grym!

Tänkte sisa gången gillt, ringde Lena, började koka och resultatet blev kanon! Sket i att ta någon bild för stuvade makaroner ser säkert bara ut som älgtarmar på kort ändå, och makaroner som makaroner. Skitgoda blev dom ialf!
Intresseklubben antecknar förstår jag..


Stuvade makaroner

Nån som har ett skitbra recept på stuvade makaroner som alltid funkar och blir gott? Alla gånger jag och D har försökt har det blivigt fiasko, ärligt alltså, haha. Nu gör jag ett sista försök!


Be delicious

Vilket underbart väder vi haft idag. Jag och Oliver har vart ute i solen, käkat massor av vattenmelon och hoppat studsmatta! Senare kom tonåringen upp oxå, haha :) Hämtade Moster Lisa och Conny på tåget bara sen har vi vart ute resten av dagen. Kastat frisbee och spelat fotboll barfota i gräset, nu är det väl sommar!?

På eftermiddagen tog jag och Lisa oss en skön joggingtur i elljusspåret! Körde en kvart styrka på gräsmattan när vi kom tillbaka, men jag var inte riktigt nöjd och fortfarande väldigt taggad så jag sprang en runda till, haha! Sen var jag mör i benen kan jag tala om..

Fick parfym från taxfreeshoppen oxå, tack så mycket :) DKNY - Be delicious, som är en av mina favoriter, fräsch och perfekt att jobba i och ha till vardags.

   

Kom hem ikväll, slängde in väskan och bytte om bara sedan traskade jag till sväres och grattulerade Lena! Det blev soffmys och umgänge en stund.

Snart kommer honey hem och jag funderar starkt på att gå och lägga mig..


Grattis Lena, 50 år!

Världens bästa svärmor fyller tant idag, haha! Grattis på dig! ♥
Bilden säger mer än 1000 ord.. ;P




Yesterdays outfit

Jobbade ju igår så man är tvungen att klä sig anständigt, hehe. Idag körde jag däremot helt tvärtom..
Men hade ialf ankellånga svarta jeansleggings och vitt linne med volanger båda från Vila, och jeansväst från Rut m.fl. Ballerina från Vagabond, klocka Jet Set och nitarmband Friss&Company. Sommrigt!




Hundtricket

Sitter framför TVn nu och kikar på film, fan vad kass den är egentligen. Haha. Gillar inte honom, vad heter han, Wahlgren. Sämst skådespeleri. Men underhållande när man inte har bättre för sig en lördagskväll! Samma visa idag, lillplutten sover och Filip är ute på bus. Pratade nyss med svärmor en sväng på telefon, det är alltid underhållande. Vi kan vi, haha! Nu har jag skrämmt upp henne inför natten, hon fyller 50 imorgon och jag hoppas någon åker dit och gör nått bus nu när jag är fast i Bollnäs, haha! ;)

Idag har jag jobbat så grabbarna fick sköta sig själva en stund. Underbart väder på eftermiddagen så bikinin åkte på och vi drog igång grillen. Perfekt grillad kycklingfilé! Osså har vi hoppat studsmatta så inälverna vänt sig några varv i magen, haha.
   
Haha titta vad söt Oliver är när han står och beundrar sin storebror som kan hoppa högt på studsmattan :P

Nu kom mitt sällskap från jobbet ialf, mys :)


Nanny

Åkte direkt till mina kära kusiner Filip och Oliver ikväll när jag slutade jobba, hade packat väskan för en hel helg i Bollnäs! Vi hämtade kinamat och mumsade i oss det till middag, med efterrätt såklart! Finns det nått godare än flitelad blanan, glass och silaap?

Nu ligger Oliver och sussar, goplutten min. Fattar inte hur jag ska orka med att skaffa barn, de måste ju underhållas 24-7, eller ialf hela deras vakna tid. Glad att jag bara behöver vara barnvakt änsålänge, det är mysigt och lagomt, haha :) Stora grabben är ute på och ränner, lite smånervös blir man ju av det oxå. Man vet ju aldrig vad dom kan råka ut för. Jag skulle nog bli världens lataste och nojigaste mamma, haha!

Snart kommer Daniel ialf, perfekt för han jobbar ju alldeles här brevid!

Idag gjorde jag nått efterlängtat, bokade tid hos min kära frissa Anna! Behöver verkligen färga botten, och ljusa upp slingorna några nyanser! Sen bokade jag faktiskt en tid för hairstyling oxå, till Lena och Anders 90års fest, ska det va så ska det va, haha! Vet precis hur jag vill ha det! Gud vad jag längtas nu :)

Nu ska jag gräva ner mig i godispåsen, efter den här helgen är det finito! Slut! Over! Då blir det andra bullar.
Hejhej!


All you got is small moments

Idag har jag bölat som världens största crybaby, haha! Vaknade, knäppte på TVn och ställde mig och strök gårdagens tvätt. TVn visade min favoritserie - Grey´s. Slutade med att jag stod och storgrät, såklart. Senare under dagen satt jag ute en stund i solen innan det mulnade igen och den gick i måln. Poade på lite här hemma och senare visade TVn ännu ett avsnitt av Grey´s, mitt absoluta favorit avsnitt dessutom. Då Meredith dör och träffar Denny på "den andra sidan", hittar tyvärr inget klipp på det vilket är synd för de har ett jättefint deeptalk. Självklart tar hon sig tillbaka till vår sida och överlever.
Det här klippet säger allt.

..and sometimes, against all odds, against all logic, we touch.





Slutbölat. Ikväll har vi vart en sväng hos sväres, käkad supergod blåbärspaj, mums! Nu är Jeppe här och hälsar på så jag ska väl ta och joina grabbarna i soffan en sväng!


Kärlek och raggare

Gårdagen var helmysig, jag och Daniel fjantade runt och var dökära hela kvällen. Tom att tvätta och diska var jättekul och mysigt, haha. Vi är bäst ihop helt enkelt!
Jag älskar dig ♥



Lite senare kom Mamma, Pappa, Alice och Gabriel till oss. Vi tog en premiärtur med Catalina, nylackad och sprillansnya fälgar, me like!






När vi kom hem igen blev det soffläge till jag somnade på min älsklings axel.


Förresten!

Har inte visat mitt superfina linne från Vila, 300 kronor, som jag köpte förra veckan! Är dessvärre slut på Såfin i vitt, men finns i en härlig korall och ljusblå färg oxå :)



Och så avbeställde jag det här linnet från H&M, provade det i Västerås och det är faktiskt skitfult i passformen bara så ni vet. Sån där äcklig hård och tung viskos, för stor i armhålorna så den sydda kanten lixom står ut på sidorna. Synd, färgerna är ju klockren!




Todays outfit

Hade min fina fransväst från Vila idag. Till det indieörhängen och ett armband som jag sprang och köpte på lunchen, båda från Lindex. Är som kanske synes helt sjuk på turkost i alla nyanser just nu, så snyggt och sommrigt!






Annorlunda dag

Började dagen med en skön morgonpromenad, gick min vanliga runda fast åt andra hållet och fick se den ur ett helt annat perspektiv, lite coolt vad saker kan ändras. Funderade mycket som vanligt och kom på att det är bra med andra perspektiv, mer sånt i mitt liv.

Jobbade, slutade en snabbis och sedan jobbade jag igen. Ibland bokar olika grupper och föreningar shoppingkvällar och sådär. De brukar dricka lite vin, käka vindruvor och shoppa loss, riktigt trevligt! Idag kom LC och när de var klara blev jag medbjuden på deras "möte" som de skulle ha efter shoppingen, jag nappade såklart, bara kul att göra nått nytt! De är alltså en grupp på tjejer mellan typ 25 till max 40 år som träffas och hittar på saker några gånger i månaden, har möten, studiebesök, shoppingresor osv. Vi åt massa jättegod plockmat, diskuterade lite och hade det allmänt trevligt. Jag fick gärna komma dit igen om jag ville och det vill jag nog, kul ju! Mer sånt i mitt liv.

Nu ska jag sno en godis (mindre sånt i mitt liv, haha) av Daniel sedan blir det läggdags, vilken lång och rolig dag det här vart! Godnatt!


Världens bästa tantalurer!

Kvällen har spenderats tillsammans med mina kära mostrar! Lisa hämtade mig efter jobbet och vi åkte hem till henne, jag fick plättar med grädde, jordgubbar och sylt, supergott! Hade även sån tur att jag fick matdosa med mig, tänk vad bortskämd man är.. Vi planerade lite inför helgen då jag ska bo hos dom i Bollnäs och vara barnvakt åt kusinerna, mat och förnödenheter. Sedan gick vi igenom hennes garderob, tur vi kan skratta ihop ialf, för tusan vad glest och luftigt det var i den, haha! Annat motför hemma hos mig..ändå finns det inte en jävla palta att ta på sig, konstigt det där.

Lite senare kom Lillevi oxå och vi tjattrade om det mesta som vanligt. Fick sjuts hem av henne och vi satt ute på parkeringen minst en timme och språkade om livet, kuckelimuck och diverse ;)

Jag är så glad att jag har er, tack för allt ♥


(Sally, Lillevi, Mamma och Lisa på bild, världens bästa! :))


Yesterdays outfit

Sandra hade jättefin festklänning från Ursulas Fest & Bröllopskläder i Västerås, vilken pingla!


Själv kör man budget, men är man H&M tjej i själen så, haha ;) Klänning från H&M, nyinköpt skärp med nitar från Gina Tricot, klackar från H&M och axelbandsväska/clutch från Åhlens. Party party!




Västerås vistelsen

Vi kom iväg tidigt igår och var framme i Västerås på förmiddagen. Dumpade lite grejer hemma hos Sandra sedan drog vi på stan. Jag och Johanna gick och shoppade medans Sandra sprang runt, stressad som ett höns överallt och fixade och donade inför festen som vi skulle på. Jag köpte en superfin klänning och lite krimskrams, sedan avslutade vi med en lunch tillsammans med Sandras bästa kompis Alex som var superskön!

Efter stan åkte hem till S, började göra oss iordning och inväntade Daniel och Per som skulle komma från Stockholm, men de hade fått allvarliga problem och hittade ingenstans, haha! I vanliga fall tar det högst en timme att åka Stockholm - Västerås, de gjorde det på 3! Hahaha! Roligt var när Daniel berättade en av incidenterna som hände.. De var äntligen på rätt spår, men efter vägen såg de en skitstor godis affär med billigt godis som de var tvungen att gå in på och shoppa loss! De hade fått instruktioner av Sandra, "vad ni än gör, stanna ingenstans utan åk bara på och gör som jag säger!" Haha! Sandra berättade vägen, de skulle svänga av vid 8e avfarten och killarna började räkna.. Men sedan blev godispåsen mer intressant och medans de grävde i dem missade de flera avfarter och tappade räkningen.. Så vipps var de på fel spår igen! Är det underligt att man blir klen på dessa grabbar!? Och där var ribban lagd för kvällen..

  
    

Hursomhelst, Sandra hade alltså abonerat en nattklubb att ha fest på "The best singelparty ever" på Å2, kändes som om vi hade hamnat rätt, haha! Men vi hade ialf en grymt rolig och helsjuk kväll! Åt buffé, drack (massor!) av goda drinkar, träffade nytt roligt folk och dansade massor! (bilder kommer senare, så håll utkik!)

Idag var vi klen som fasen hela bunten, man mådde väl som man förtjänar antar jag. Men det var det fan värt! Undrar hur tusan det kommer sig att jag har träningsverk i heela kroppen?! Men det är ju bara att tacka och ta emot, man kan ju inbilla sig att man gått plusminusnoll med tanke på alkoholintag och sånt då, haha. Har inte gjort många knop idag.. Drog till äckliga Mc Donalds och tröck i oss fyllemat, sedan blev det mest soffan tills vi var pigga nog att ta oss hemöver. Tack Sandra för en superrolig helg, det gör vi om! :D

     

När vi kom hem gick vi till sväres och hängde, sedan blev det pizza och vi var bara sega.
Nu blir det läggdags så man förhoppningsvis är nogorlunda pigg för jobb imorgon..
Godnatt :)


Grillkväll

Ikväll har vi grillat och myst hemma hos Englunds. Jag, M&M, Linus som var hemma, Lisa och Markus! Mycket gott och mycket trevligt som alltid :) Senare kom det fler folk oxå, bla Daniel och så! Jag råkade kila fast en vitlöksbrödbit i min mun som var skitsvår att få bort för jag kunde inte gapa större, haha!

     

        


Imorgon bitti kl halv 8 åker Jag och Johanna till Västerås med Daniel och Pers kusin Sandra, ska bli sjukt roligt! D och P anländer senare efter en vända till Stockholm för bilköp! Och jag har inte packat än, inte häller duschat och rakat benen och det ligger disk i diskhon, typiskt mig. Men det löser sig..


Kvällspromenad

Efter jobbet slängde jag ihop en jättegod sallad sedan kom M&M hit för att ta en promenad, lika skönt som vanligt. Världens bästa tjejer! När vi kommer tillbaka har M (säger inte vem, men bara en av dom som har körkort så ni får lista ut själv vem det var, haha) glömt lyset på så batteriet är stendött på deras bil. Vi fick hjälp av halva grannskapet och några till, och efter mycket om och men startade bilen, haha stackars M! ;)

Nu ska jag dra en repa med dammsugarn sen blir det lopplådan när D kommer från jobbet. Godnatt!


Morgonpromenad

Och anledningen till att jag har lite tid över att blogga såhär på morgonkvisten är för att jag klev upp tidigt imorse och gick på en promenad, det blåste en hel del men det var skönt. Trots min fortfarande alldeles snoriga näsa fick jag känna på lukten av syrén, finns det något mer underbart?

Nu är det bäst jag sätter fart, fan vad tiden går fort.. Hurry hurry. Inte missa bussen.


Matthew Williamsson for H&M

Idag släpptes den andra kollektionen av M W for H&M, riktigt flashiga mönster och snitt tycker jag. Hade inte planerat att köpa nått speciellt men hittade två sjukt snygga klänningar som jag fick sånt där "ont i magen vill ha så jävla mycket begär av", haha. De hade passat perfekt i min garerob! Självklart var de slutsålda och går nu häller inte spara på bild av nån konstig anledning så jag kan inte visa vilka det var. Yada yada.. Jag klickade ialf hem ett roligt linne, så får vi se hur det är när det kommer. Gillade färgerna alldeles mycket! Snyggt tillsammans med ljust slitna jeansshorts, solbränna och blont hår!




Svullo

Skippade att vara hälsosam idag och körde på det onytta spåret istället, ingen promenad eller nånting. Man behöver sånt för att må bra oxå! Även om jag fuskar lite för ofta ändå kanske, haha. Men Frida kom förbi och blev en kasse kläder rikare, så glad bara jag får bort lite.. Sen övertalade hon mig att följa med på hemköp så jag köpte blockchoklad + banan (i ugn) och glass och åkte hem till sväres och bjussade :) Mums fillibabba!

Nu ska jag snart skutta i säng bara honey anländer efter jobbet, godnatt!


Tisdag

Har trott att det vart måndag hela dagen. Stor 2-veckorhandling och köttbullar, potatis, sås och gelé till sen middag (som vanligt) och promenad med Muttan är vad jag roat mig med ikväll, inte alls dumt kan jag tala om. Nu ska jag lägga mig och gosa med min älskling :) Snabb och smidig uppdatering, så vipps har jag fyllt dagens kvot. Vilken spännande blogg jag har, haha!
Godnatt!


Sova över

Sov över imorse. Daniel väckte mig och jag flög upp med ett ryck, klockan var 0940 och min buss går 10, jippi. Med ett törgrin som "åh fyfan vad det är synd om mig, buh buh huuu" flög jag upp ur sängen och D sa "lugn, jag skjutsar dig såklart.." Världens snällaste älskling, vad gjorde jag utan dig? Halv 11 bar vi iväg, och trots vi hade en jävla cirkus caravan framför oss på vägen till Bollnäs så hann jag i tid, tack o lov!
Men snacka om att hela dagen är förstörd sen.

Nu är det helt okej ialf, lite magknip bara. Måste ha vart pollen explosion inatt oxå, jag känner mig helt deckad igen. Men det är bara att bita ihop. Hatar gnälliga och negativa bloggar så jag tänker i den mån det går ha min så fri från det som möjligt. Även om det är branog synd om mig ibland oxå, haha!

Somnade i soffan en sväng tidigare ikväll, sedan har vi vart och hälsat på hos Esa och Sanna oxå. Lillpluttan Nova hade tyvärr precis somnat när vi kom dit så jag missade henne, så synd. Men kul att få sitta språka lite skit med Sanna i deras stora sköna soffa oxå!

Nu ska jag slå mig ner brevid Daniel och proppa c-vitamin. Brustabletter och apelsin!


Sådär ja! no.2

Kom precis hem från en runda i Alfta. Började med 20 min rask promenad sedan sprang jag i bra tempo (enligt mig, haha) i 38 minuter. Skönt! Braa jobbat Evert. Snacka om att jag gjort mig förtjänt av soffläge resten av kvällen!


Sådär ja!

Nu har jag dammsugit och torkat alla golv plus att jag har storstädat toan fast att det egentligen är Dannes syssla. Snällt och bra jobbat Eve, haha!

Nu ska jag laga pannkakor till hela familjen, dvs me, myself and I.


Söndag

Dåligt bloggat på sista dagarna, men jag har haft annat för mig!

I fredags umgicks jag med Matilda här hemma, drack the och satt i köket och pratade. Lugnt och fint bara ;)

Igår åkte jag raka vägen hem till Ovanåker efter en fullspäckad dag på jobbet. Träffade en gammal vän på bussen och vi hade ett djupt samtal om livet, kärleken och alkohol. Det var längesedan jag sist pratade med honom, ialf sådär på riktigt. Flera år sedan faktiskt. Hoppas jag kunde hjälpa till med lite, det kändes som så ialf. Jag vet, eller jag vill, att du kan.

Ovanåker var det, pappa fyllde år så jag åkte dit för att fira honom. Han hade lackat om Catalinan under natten och hon blev skitfin!
(bilderna är iofs från ifjol.)

     

Jag tog en promenad innan det var dags för fika och sånt, i världens vackraste Ovanåker. Har jag aldrig nämnt förut va? Haha. Gick in till moster Lillevi på slutklämmen och fick en hoppkram av Alfred, blev kvar där tills Daniel kom och hämtade mig och vi åkte hem till mamma och pappa. Fikade smörgåstårta och folk kom och gick, trevlig kväll!

     

Vid 11 skjutsade D mig till Perjans där tjejerna var för att han skulle åka och jobba på Tranan. Jag, Matilda, Lisa, Alice, Elsa, Elin och Marie drog till Edsbyn igen på Statoil och köpte godis sedan hem till mig och hängde. Mys :)


Klockan är halv 2 och jag har inte gjort ett knop idag, låg i sängen och myste med älsklingen på förmiddagen sedan åkte han till jobbet. Lägenheten städas tyvärr inte av sig självt så jag måste sätta igång nu!


Klick klick

Kunde inte hålla mig ifrån att klicka hem den här fina jumpsuiten från H&M, lika snygg till gladiatorssandaler som till höga klackar, självlockigt hår och brunbrända ben en partykväll! Ringen blir pricken över i:et!




Kalas

Idag började jag och Daniel med att slänga i två tvättar vid 7 tiden, sedan tog jag mig en morgonpromenad innan det var dags att hänga den! Bannade mig fär att jag glömde iPoden, men när man hörde fåglarna kvittra och tuppen gala kvart över 7 gjorde det faktiskt ingenting alls!

Kvällen har spenderats hos sväres för att fira våran Frida som fyllt 16-år! :) Mycket trevligt som vanligt! Det slank i lite tårta och ballerinakakor, mums! Största delen av kvällen satt de tre blondinerna, Lena, Frida och jag, haha, vid datorna och kikade på klänningar och annat snyggt.. Kunde heller inte hålla oss ifrån att klicka hem lite nyheter från H&M. Som sagt, man kan inte ha bättre svärfamilj ♥





Onsdag

Alldeles nyss stormade Johan (som är hemma! :)), Jeppe och Markus in hos oss, lite gulliga och runda om fötterna, haha, M&M var oxå med men tänker poientera att de var nykter och körde så jag inte drar alla över en kam :P En trevlig överraskning med andra ord!

De åkte nyss och jag hade egentligen bestämt mig för att ta en promenad, men det känns lite väl sent nu så det får bli imorgon bitti istället. Då ska jag ialf upp med tuppen och börja tvätta innan jobbet så det passar bra!

Nu ska jag skära upp lite frukt och krypa ner i soffan tillsammans med D. Tjatar jag tillräckligt mycket kanske han skippar sporten och knäpper över så jag får se Fråga Olle :P


Todays outfit

Nya jeansleggings med 7/8 längd och topp från Vila - I adore heels. Matchade med min snygga sko från Thomas Sabo. Det djurmönstrade armbandet är från H&M och bågarn från Armani.




Kasslergratäng

Improviserade som sagt så vi får se om jag kommer ihåg hur jag gjorde, men typ såhär ialf.

Till ca 4 portioner:

En lagom bit kassler
En burk lätt creme fraiche
Ca 2 msk tomatpuré
Höfta lite med paprikapulver, timjan, oregano, salt och peppar
Frysta broccolibuketter efter behag
Ostskivor alt. riven ost

Skär upp kasslern i tunna skivor. Öppna creme fraiche burken och tillsätt tomatpurén och alla kryddorna så att det knappt får plats i burken. Smörj en ugnssäker form med lite smör, lägg i kasslerskivorna och varva med creme fraiche blandningen och några ostskivor. Lägg över broccolin och täck allt med ytterligare några ostskivor. In i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter. Servera med ris till! Riktigt gott faktiskt!




Nööjd

Jag och mina kloka fina vän Matilda tog om möjligt en ännu bättre (och faktiskt längre) promenad ikväll, så skönt att rensa luften och få nytt perspektiv. Som vi sa, även om man inte kommit fram till nått så vet vi att vi ialf sitter i samma båt, haha, så sant så. Livet är underbart, världen ligger framför våra fötter och det finns absolut inget att klaga på!

För övrigt så lyckades jag med ännu en middag ikväll, roligt att laga mat när man får improvisera! Slänger upp receptet under tillhörande kategori snart!

Och för det andra, eller nått, köpte jag en klockren t-shirt idag, visar kanske bild imorgon.


Smakar på ett regn

Vräkte ner från himlen imorse när jag skulle åka till jobbet! Yes! tänkte jag, då kan jag inviga min nyaste tuffa jacka, haha. Sagt och gjort, den är kul :)





Efter jobbet ställde jag mig framför spisen och snodde ihop en middag, rostbiffslåda! Mums!

Kom in från en timmes promenad för en stund sedan tillsammans med Matilda, så skönt att gå när luften känns klar och ren, med en skvätt regn på det, hehe. Gjorde susen för hjärtat och själen, sämre för näsan och halsen eftersom jag fortfarande är snorförkyld, men vad gör väl det? :)

Nostalgi. Det var sommar, jag var 15 år, och vi åkte på konsert i Leksand, Sammilsdal. En resa jag inte glömmer i första taget, då allt sjukt verkligen hände. Nått att berätta för barnbarnen såattsäga, haha!

Söndag

Har vart i stugan hela dagen med familjen, firat Morfar som fyllt 65, Filip 16 och Amanda 15 :) Grillade för ett helt kompani, så sjukt gott! En liten promenad genom skogen och sen tårta på det! Riktigt härlig dag, så skönt att andas skogsluft och bara vara.

     

     

     

     

Ikväll blir det mys i soffan med Daniel, lite glass och fruktsallad, mums!


Sista April

Eftersom jag bestämt mig för att vara vaken när Daniel kommer hem så passade jag på att lägga upp en massa bilder ifrån torsdagskvällen. Den spenderades hos Mika i Näsbyn med massa folk, okända, nära och kära.

Vi grillade, sjöng nubbevisor, spelade biljard, blev sentimentala, fixade efterrätt och invigde Puben med pompa och ståt, skålade tom med champagne, haha! Sen var det fest hela natten som gällde! Daniel jobbade men dök in när han slutat :) Resten får bilderna tala för, och de ligger helt utan inbördes ordning.
Tack mina fina vänner för en kväll att minnas! ♥


     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

                                     


Lördag

Har just kommit hem från Edsbyn, har vart hos Elsa med tjejerna, bara myst på sådär. Skönt :) Man har det allt för bra alltså!

Idag var det fullspäckat på jobbet, fick kuta arslet av oss och det var Linneás, vår nya tjejs, första dag! Kul kul :)

Efter jobbet var det grillning på gång, vad annars i detta väder menar jag? Jeppe kom förbi och käkade, likaså Ciya, han hade med sig en vattenpipa så grabbarna rökte som bortsbindare ute på "terassen" haha! Sen for jag som sagt till Edsbyn och grabbarna är nu på Tranan! Det var min dag det.

Gårdagen var mysig, låg ute i solen en lång stund och blev såklart illröd i fejjan vilket jag fick höra ganska friskt resten av kvällen, haha! Var runt och hälsade på lite folk på eftermiddagen, blev bjudna på mat hos Ds mormor, hälsade på Micke och Stina för att träffa lilla Joline en sväng och så en vända till sväres :) På kvällsidan var jag och älsklingen ut på en tur med Fridas vespa, han med kepan bakofram och jag med klänning, och hjälm på knoppen, snacka om att man kände sig som 14 igen, haha! :)

Senare kom Dannes kompanjoner Jeppe och Ciya, vi åkte på Max och käkade lite, M&M följde oxå med. Två jävligt fina trios alltså, haha!

Kom av mig en sväng så nu har klockan hunnit bli mycket ser jag. Men så var det med det, bjuder på en bild på världens bästa vänner oxå! ;)




1:a Maj

Helgen har börjat riktigt bra! En mera utförlig uppdatering kanske kommer, nu ska jag proppa i mig alvedon och c-vitamin, lägga mig och hoppas på att jag mår bättre imorgon bitti när jag ska upp o jobba, jävla pollenallergi.

För övrigt mår jag bra, livet leker och mitt fejs är lika rött som en tomat!


RSS 2.0