Hej!

Snodde en lista på Tyras blogg..

När vaknade du imorse?
Hade klockan på 09.15.. klev upp 09.57
Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Kände mig ovanligt pigg för att vara morgontrött..
Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Nej det har jag inte
Vilket humör är du på?
Seg men småstressad över att jag inte gjort ett skvatt ikväll efter jobbet.
Vad har du på dig just nu?
Mysbrallor och linne
Har du ont någonstans?
Armbågen och handleden sen jag halkade omkull som fasen i Lördags..
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Matilda och Alice semlor!!
Hur mycket var din senaste lön på?
Bättre än vanligt ialf, det satt perfekt till Thailand!
Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Nått i baren, minns inte vad.
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Facebook
Vad ska du göra idag och ikväll?
Nu är ju den här dagen snart slut, men jag inte gjort nått av det jag tänkt än. Jobbade idag såklart, ikväll skippade jag träningen för jag hade minus noll motivation. Då ringde jag Rebecka och pratade med henne i mer än 2 timmar istället, bättre än träning och som balsam för själen ;)
Vilken är den första låten du sätter på idag?
Minnahs skiva har snurrat på jobbet hela dagen, hate it.
Varför ska man läsa din blogg?
Man läser den för att den är lättsam, fullproppad med onödigt vetande om mig och min vardag med en gnutta ironi. Men också för att bli inspirerad och förhoppningsvis glad!
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Säkert samma som nu, chillade i soffan. Eller så diskade jag.
Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Fick några för att jag var snygg i min randiga kavaj idag :)
När fotade du något senast, och vad?
Fotade kalaset hemma i Ovanåker i Lördags. Imorgon ska jag till jobbet fast jag är ledig och plåtas med olika outfits inför en kommande annons, det blir kul :)
Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Har inte spenderat en krona idag, bra där. Imorgon däremot är jag sugen på att köpa smink från ID Bare Minerals på Åhlens!
Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Dom ligger och vilar på vardagsrumsbordet..
Vad tror du att klockan är?
Svårt att inte snegla på den längst ner i hörnet när man får frågan, så jag fuskade.
Vad borde du göra idag?
Borde ha ställt klockan tidigare och tagit morgonpromenad, borde ha tränat efter jobbet, borde ha promenerat ikväll eftersom jag skippade träningen, borde ha diskat, borde ha vart ner till förrådet och hämtat skor till imorgon, borde ha töntat mig och poserat framför spegeln för att öva inför imorgon, borde ha lockat håret så det är snyggt till imorgon. Men, jag hiiinner.. :P
Vad ska du ha på dig idag?
Jag hade på mig mörkblå unwashed jeans från Filippa K, svart linne, marinblårandig kavaj från Vero Moda, svarta boots från Scorett och hög slarvig hästsvans.
Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Oj, jag är för trött för att fundera på sånt just nu. Man kan ju alltid fråga sig, VARFÖR DÄ?



Knytkalas!

Igår kickstartade jag och Sandra dagen med en härlig långprommis! Sen var det bara att slänga ihop en paj, duscha och lite piff, för att ta bussen hem till Ovanåker på knytkalas! Vi firade brorsans, Amandas, Andrés och min födelsedag med massa goa pajer, fika och vin :) Trevligt! Mot kvällningen åker jag hemöver igen och det blev ett stop på Linas inflyttningsfest innan vi alla drog på Tranan och skaka rumpan! Himla rolig kväll :D

Ungdommarna ♥


Amanda och jag :)

Pojkarna och vår fräna gammelfarmor May, 85 år.

Bråkarna bus uppe hos Erik :)

Lillevi, pappa och jag :)

Idag har jag jobbat några timmar sedan hängt med mina Edsbytjejer, som numera en efter en börjar bli Bollnäsbor alltså, ingen är gladare än jag för det! Vi fikade i solen vid Långnäs och åkte nercabbat i Linas bil, härliga vårkänslor!!

Ikväll har jag vart på buggkurs och det blir bara roligare och roligare, sen såklart söndagsmys med Sandra och Johanna, Solsidan och Wallander! :)

Imorgon tar vi nya tag, kan inte fatta att det är 17 dagar kvar till Thailand! :D



Fredagsmys!

Startade med en morgonpromenad, tur var väl det! Hela dagen längtade jag till ikväll då vi skulle laga plankstek och äta godis hos Johanna.. o gud så gott det var! Love it! Jag, Sandra och Johanna kan det där med att "unna oss" ;) Det ska va gött o leva..

UNDERBART

Mina älsklingar ;)

Hej Ballongmage, hörde jag Thailand? Haha skönt att jag passar som gravid ialf! :P Men för att förtydliga detta så det inte blir några missförstånd, nej jag är inte gravid, ordningen brukar vara återställd imorgon när jag vaknar igen!

DET ÄR SÅ GÖTT ATT LEVA! ♥



Chorizo och couscousröra

Ingredienser:
Chorizo
Couscous
Gurkmeja
Harricot verts
Soltorkade tomater
Broccoli
Fetaost
Rödlök
Tomat
Paprika

Koka couscous, låt den kallna. Krydda med gurkmeja och rör om för att få en fin färg. Tina broccoli och harricot verts. Blanda i broccoli, harricot verts, rödlök, fetaosttärningar, tomat och klipp ner soltorkade tomater med couscousen. Skiva och stek korven tillsammans med paprika. Couscousröran serveras kall och resten ska vara varmt, sjukt gott! :) Ägget var jag bara sugen på, inget måste!

Färggrant, nyttigt och supergott!



Idag har jag en härlig dag!

Vaknade av att goa Sandra ringde och väckte mig idag, perfekt tyckte jag, så kommer man upp i tid.. Jora, somnade om och sov till 11 ändå :P Tog en morgonpromenad i den bitande kylan sedan gjorde jag en efterlängtad smootihe när jag kom hem ;) Dagen spenderades på stan tillsammans med Johanna, vi strosade runt, kikade lite och hälsade på Carro på jobbet! Sedan hämtade Sofie mig och vi åkte och vaccinerade oss, jag var jätteduktig idag och var lätt värd en gnuggtattoo :P Inga svimmningshistorier, bara lite självömkan och ont i armen..Haha.
Ikväll har jag tränat två pass, svettexpress och Pump på Dönje, härligt! När jag kom hem skrek hela kroppen efter mat och det var så jäkla gött! :P
Sitter nyduschad i soffan nu, helt slut i kroppen, och här tänker jag sitta resten av kvällen. Idag är en härlig dag!



Freezing smoothie

Ser fram emot imorgon då jag har ledig dag. Har fått en thing för smoothies så nu äter jag det varje morgon, är så himla sugen på det nu så det ska bli skönt att gå och lägga sig och få vakna :P Ett till plus med att vara ledig imorgon är att jag slipper frysa, vi skojar på jobbet och säger att det bästa med att vara ledig är att få klä på sig massa fula tjocka kläder och slippa frysa, är så sjukt kallt om dagarna! Haha!

Så nöjd över att jag pallrade mig iväg på träningen ikväll ialf, var så himla trött efter jobbet, men känslan av att vara helt slut efter ett hårt pulse&power pass är nästan oslagbar! Pepp pepp!

Någon som har något gott, nyttigt och mättande smoothierecept förresten? :) Just nu kör jag bara med hallon, banan, Bollnäsfil och en skvätt vaniljyoughurt och det är ju så gott! Imorgon ska jag testa med havregryn i tänkte jag :) Färsk annanas borde oxå vara gott..




Birthday!

Grattis till mig på min födelsedag! ;) Har haft en riktig toppendag, jobbat med mina härliga kollegor, bra träning och massor av fika med Sandra och Johanna ikväll! Fick ett superfint halsband från Efva Attling och ett presentkort på Åhlens av dem, tack fina ni :D Dessutom har vi kollat på Emil i Lönneberga, Kajsa Kavat och Dirty Dancing, haha! Till helgen ska jag, brorsan och Amanda fira oss med familjen hemma i Ovanåker, det ser jag fram emot!


Fika och fina presenter! Haha Johanna var skapligt nöjd med inslagningen ;) Jättefint!

Sockerleken, den som först slickar sig om munnen förlorar!

Pencez de moy - Tänk på mig, av Efva Attling. Så fint ♥

Skalle i bergskristall från Inger, vackert smyckesskrin från Mika och Jeckan och filmerna som jag fick i Alla Hjärtans Dag present av Mamma ;)

´Cause I've had, the time of my life, and I never felt this way before..



Fyllaårhelg

Herregud vad jag har födelsedagsfikat i helgen, haha! Det ska va gött o leva ;) I fredags var min kära vän/granne/chef Inger och hennes barnbarn Markus hit och fikade och kollade på Let´s dance! Så trevligt att de ville komma över :) Fick en fantastisk present av Inger, en bergskristall i form av en "döskalle" som jag kommer att bära med mig hela livet..

I lördags kom mina tjejer och fikade och myste! Jag, Mika och Jessica kan det där med att fika vi, haha! Äter tills vi får fikakoma, återhämtar oss och fikar lite till! Av dem fick jag ett så himla fint smyckesskrin i glas! Snyggt att kunna förvara sin smycken framme! Senare ramlade Sofie in oxå och av henne fick jag ett välbehövligt "inför Thailand" kit med hudgrejer, toppen! :) Och så kom Matilda och Linus på en snabbvisit, så trevligt!
Tusen tack kära ni ♥

Idag sov jag för länge, utan dåligt samvete och utan att stressa upp mig det minste över att ha "missat halva dagen". Klev upp och fixade till lite här hemma, diskade alla disk och gjorde en god smoothie! Har solat med Sofie och sedan har jag, Sandra och Johanna vart ute på långpromenad innan vi gick till Ica för att handla massa götta till ikväll! J, S och S har vart här ikväll, kollade såklart på Solsidan och Wallander! Och så svullade vi i chips&dipp, popcorn, Marabou choklad och lösgodis, great! Imorgon ska jag bara fylla år och fika en sista gång, sen jag ska faktiskt skärpa mig till jag åker till Thailand. Hur många gånger har jag inte sagt det nu då? :P Men, det är så gött o leva! ;D




Oh my!

TJEJER, EN MÅNAD KVAR TILL UNDERBARA THAILANDET! :D



Omelettkungen

Har flyttat datan till köket, att jag inte tänkt på det tidigare. Flyttade hit den under mitt bak-stim, sedan har den blivit kvar här. Inte skitsnyggt att ha den på mitt lilla miniköksbord kanske, men vem bryr sig, bara jag. Kommer det folk är det ju snabbt åtgärdat. Sitter ialf här och facebookar, bloggar, lagar mat och äter samtidigt nu, perfa! Jag har blivit värsta grym på att göra omelett, stooora och fina blir dom! Idag hade jag skinka, färska champinjoner, tomat-, och lökskivor i! Och keso till det, mumma! Har tränat ikväll och det gick toppenbra förrutom att jag har sjukt ont i mina små stackars vader, men det går över! Tydligen hade Anticimex vart hit när jag var borta, för det låg en lapp på vardagsrumsbordet.. Pinsamt, jag som inte ens hade städat :P

Frågan är om jag ska orka baka nått ikväll eller om jag ska göra det imorgon istället? Ser nästan fram emot en lugn kväll med fredagsmys för mig själv imorgon..



Á la Ladänges

Blev så inspirerad så nu har jag gjort ännu en skiss på en framtida tavla. Den blev faktiskt skibra! Fick med precis de delar jag ville. Den ska utstråla kvinnligt, power och glädje. Nu återstår bara att köpa rätt färg, en stor duk och en spark i arslet..



Gynning is the shit!

Carolina Gynning har börjat på en tavla helt i min smak! Har ju som sagt velat måla en själv sedan väldigt länge nu men aldrig kommit till skott.. Har tänkt mig marinblått och blått för att det står för lugn och klassisk elagans, rött för eld, glöd och hetta och rosa för känslor och värme. Blev så glad när jag såg att hon påbörjat en tavla med "mina" färger, helt rätt kombinerat i ett stort hav av hår, som oxå känns väldigt jag ;) Önskar jag fick ta över hennes "mall" och fortsätta på den.. Då skulle jag tillsätta, gult och grönt för harmoni och fräschör!



För övrigt längtar jag sjukt mycket efter Thai-massage! Mina stela muskler behöver verkligen det just nu, speciellt efter dagens pump pass..



Storbak!

Skippade pulse&power-passet ikväll, hela kroppen värkte och desstuom har jag fått ont i halsen, vågar inte riskera att bli sjuk nu, har inte råd med det :P En dags vila borde göra susen, så imorgon tänker jag och Sofie ta en morgonpromenad och på kvällen är det bara pump, värre med kondition kombinerat med ont i halsen skulle jag tro..

Så ikväll har jag haft storbakning här hemma istället! Bjöd in Sofie oxå så hon kunde äta smet och deg medans jag bakade, och det är precis vad vi gjort, haha! Det blev chokladbollar, snickerskakor och krämbullar. Får ta resten en annan dag, det ska bullas upp till jag fyller år :)
Nu ska jag bara ta reda på allt, paketera och frysa in, sen väntar bingen. Natti :)

Mina blev inte riktigt lika jämna och fina som dessa, men helt okej för att vara första gången ;) Små och söta ialf!



Fashionshow, Bonden och Valentines day!

I fredags packade jag med mig en hel resväska + weekendbag och åkte hem till Ovanåker för en hel "hemmahelg"! Spenderade Fredagskvällen hemma med mamma och pappa, åt gott och bara var, sådär skönt lixom.

I lördags tog jag sovmorgon sedan var det full aktivitet från första stund! Gjorde mig iordning för modevisning och Ulla-Maries 40års fest och åkte till Grängsbo vid 14-tiden för att hänga "backstage" och ha genrep med övriga ca 40 modeller! Svinkul! :) Jag fick ha på mig en 70-tals kreaktion ala ABBA, sydd av Susanne Vanberg, häftigt! Haha! Älskar att gå på visningar :) Efter showen var det god mat, mycket vin och härligt umgänge som gällde! Lite senare drog jag på Bonden med ett gäng och träffade på grabbarna ute! Sen blev det efterfest till tidiga morgonen, kanonkul kväll!

Full aktivitet innan visningen!

Tjejerna och Susanne!

Amanda får sin makeup

Helena likaså..

Världens finaste kusin och jag :)


Michelle och Amanda :)

Models

Emma stylar sin kreaktör Carro Norlin, snygga :)

Susanne Vanberg och jag!

Byns enda Linda Nilsson på catwalken! Snygging!

Jessica var så snygg i baddräkt för Susanne!

Jag och kvällens huvudperson, världens snyggaste Ulla-Marie! Grattis på 40-årsdagen!

On the catwalk..

Svirade om till kavaj från Vila, ny tischa och väska från Filippa K och skinnkjol från Erikshjälpen!

Jag och min gamla goda vän tok Emma mfl drog senare på Bonden :)

Snällaste Sven :)

Balor, Sankan och Evert

Puss på världens bästa Anna ♥

Steken ville veta om han passade i blonda lockar, såklart han gör :)

Anna och Seden!

Haha!

Sen BAR det iväg på efterfest..

I söndags var jag mest trött och seg, som man förtjänade! Hängde hemma i Ovanåker innan det blev buggkurs som ialf var jättekul! Orkade inte laga någon kvällsmat så jag köpte pizza på Roma till mig själv sedan tittade Sofie in och myste och skvallrade med mig till sena kvällen :)

Idag var jag som tur var ledig, lediga måndagar är guld! Sov länge, storhandlade, slängde ihop en omelett sen gick jag och körde två pass på Dönje, step up och pump, härligt! Ikväll har mina kära Sandra och Johanna vart här och firat Alla hjärtans dag med mig, jag bjussa på goan kladdkaka och årets första jordgubbar! Vill även hälsa puss och kram till familjen och alla fina vänner! ♥



Broccolisoppa med räkor

Slängde ihop en god soppa ikväll efter träning och solning. Träningen gick grymt bra, behövde nog vilan igår, men idag körde jag hårdare för att kompensera ;)

Recept:
Ca 6-7 frysta broccoli buketter
1 gul lök
1 potatis (jag hade utan och det gick bra ändå)
Grönsaksbuljong
Matlagningsgrädde
Salt, peppar och aromat
Räkor

Koka broccoli och lök i ca 10 dl vatten med grönsaksbuljong till de är mjuka, ca 10 minuter. Häll av vattnet och mixa broccoli och lök i matberedaren. Häll tillbaka "smeten" i en kastrull, tillsätt matlagningsgrädde och kryddor. Serveras med räkor och hårdbrö, gött!




Onsdag

Besviken på mig själv för att jag inte gick och tränade ikväll, men jag var så himla trött i kroppen efter jobbet så jag blev hemma i soffan framför alla matprogram som går på Onsdagarna, skönt det med ibland. Sen tog jag mig ialf i kragen och knatade till Ica för att handla lite, så skönt att gå sent på kvällarna tycker jag!

Läste att Kenza lockar sitt hår på 5 minuter.. Själv är jag precis klar med mitt, ville testa lite inför lördag då det är modevisning och party. Lutar åt att det blir rakt ändå, tog mig 1 timme och 15 minuter att locka igenom allt hår, och då slarvade jag tom eftersom att jag ändå bara ska gå och lägga mig :P Nackdelen med tjockt, fylligt och långt hår. Men sällan man känner sig så tjusig när man ska lägga sig ialf, godnatt på er! ♥




Fler dagar som denna..

Ledig dag. Vaknade hemma i Ovanåker, utvilad, man sover så bra i mitt gamla rum. Stålande sol så jag slängde i mig lite frulle sedan promenerade jag upp på byn för att fixa frillan hos Anna :)

Mitt Ovanåker. På väg mot Byn.. Det är dagar som denna man älskar Sveriges klimat. Krispigt vitt och strålande sol!

På Salong Anna. Före.

Under. Myser med Annas lilla Donna, hon är underbar! Så himla söt, och lik sin matte ;)


Efter! Så nöjd med färgen och nya fräscha toppar!

När vi var klar på salongen åkte jag och köpte lite mat till oss på Ica sedan åkte vi hem till Anna och käkade och umgicks en sväng innan jag skulle ta bussen hem till Bollan igen :) Tränade ikväll och det gick sådär, startade dåligt med en konstig känsla i magen, kändes som att nått stod mig upp i halsen, men det släppte som tur var och passet slutade bra ändå, skönt. När jag kom hem slängde jag ihop lite korvgryta och satte mig och bläddrade i Icabladet och fick inspiration till nya maträtter i Billiga veckan, man blir ju så trött på sina egna rätter till slut när fantasin inte vill samarbeta längre.

Hårdbrödmacka med det bästa som finns, leverpastej. Har sjuka cravings efter det! Idag köpte jag Tillmans ugnsbakade från charken. Lycka :P Till det korvgryta med rotfrukter, och så skriver jag på mat&handlingslista med inspiration från Icabladet och Billiga veckan. Egentid när den är som bäst ;)

Nu ska jag tvätta bort min ansiktsmask och krypa ner.. Godnatt :)



Thailands countdown..

Alltså jag har ingen karaktär! Började dagen med att dammsuga lägenheten sedan tog jag en morgonpromenad. Jobbet flöt på fint, ännu en rolig dag! Åt bra, god mat och och la Ljusnan över kakburken så den inte kunde frestas. Träningen gick grymt bra, älskar när man känner sig stark och full av energi samtidigt som man känner sig helt slut och utpumpad! Kom hem, packade om väskan på 4 minuter sen sprang jag till stationen för att hinna med bussen hem till Ovanåker, där jag sitter nu. Pappa hade lagat god mat, åt nyttigt, satt ensam i köket med radion på och läste en gammal Slalomnytt tidning. Så kom mamma hem från jobbet, MED SEMLOR! Jaha, där var det kört. Bara för det rotade jag fram lite ostkrokar ur det stora skafferiet oxå. Hörde jag Thailand? Ja, fan dagen som började så bra! Resten av tiden fram till 17e mars ska jag hålla mig isolerad från allt vad gott och onyttigt heter. Fast, jag ska ju fylla år och ha kalas oxå...



Nytt!

Idag hade jag inte ett ända svart plagg på mig, och det är sällsynt för att vara jag. Nu är det vår! Har investerat i 2 nya plagg och ett par boots de senaste dagarna..

Marinrandig blazer i jerseytyg från Vero Moda/Såfin, 500 kr. Marint och randigt känns alltid rätt mot våren!

Cremefärgad transparent blus med spetsdetaljer från Vila/Såfin, 300 kr. Love it!

Snygg boots från Scorett, 1199 kr. Har dessa i svart sedan tidigare och de är de perfekta jobbarskorna, passar till allt och brunt känns fint till våren! Vår vår vår.. ;)



Godnatt världen!

Vår såkallade promenad blev mer en vända runt Vågen.. Ingen långpromenad direkt  (för den som inte vet vad Vågen är så är det en slinga på ca 2 km runt vattnet i Bollnäs). Pratade med änderna som lekte i vaken som börjar smälta upp allt mer och njöt av att solen sken. Jag föreslog picknick men det nerröstades och vi gick på Krokanen och åt mat och fikade istället :)

Buggkursen gick sådär, synd att jag missade förra söndagen.. Men jag längtar ialf till nästa söndag, vill lära mig meer! 1 2 3 4, 1 2 3 4...

Ikväll har jag och Johanna kirrat min partyoutfit till nästa helg! SKÖNT. Ändrade planerna igen såklart, men det blir ialf vitt, tufft mixat med sobert. Så som jag ville ha det, fast på ett annat sätt. Med reservation för förändringar :P 


Om jag var gjord av pengar hade dessa accesoarer från FK fått följa med oxå, men det är jag ju inte så imorgon går jag och Johanna och köper en varsin Triss!

Nu ska vi sussa, J ligger nerbäddad i min soffa och det är skönt att ha henne här :) Natti natt.



Godmorgon världen!

Jag är väl sist ut idag att kommentera sooolen! Underbart väder ute! Vaknade för en liten stund sedan efter en säkert välbehövlig sovmorgon ;) Igår hade jag och Adrienne världens tjejdag! Stannade kvar efter jobbet och provade MASSOR av kläder bara för skoj, finns så mycket fint! Sedan ringde vi efter pizza och åkte hem till henne och myste hela kvällen! Såg "Trubbel i paradiset", gjorde banan och choklad i ugn, min gamla favvo som jag inte gjort på jättelänge ju ;) Kikade några avsnitt av Solsidan och lite godis och popcorn till det såklart, ska de va så ska det! Haha!

Nu ska jag bara hoppa i utochgå kläderna och skynda ut till solen med Empan och Sofie! :) Ikväll är det buggkurs som gäller! Ha en bra dag!



Svullo

Finns ju såklart mer man kan få ont i magen av.. En helkväll med Sofie och Lina tex ;) Först supergod middag på Take off, kycklingfilé med mozarella och basilika, god sås och potatis. Direkt efter det, 1 vaniljmunk, 2 doughnuts, choklad och massa godis.. Magen står rakt ut, men imorgon när jag vaknar brukar allt vara i sin ordning igen! Haha! Lina frågar vart allt tar vägen.. jag tror det blir muckler :P Skulle man inte äta för att bli stor och stark? Äh, på måndag ska jag börja deffa. Igen. Kanske. Hörde jag Thailand? Tack för en fin kväll tjejer! Nu ska jag gå och tvätta bort min ansiktsmask och krypa ner i lopplådan. Godnatt :)



Ont i magen

Är det nått man kan ha ont i magen för så är det ju klädbekymmer! Byns fränaste 40åring fyller år och ställer till med stor fest nästa helg, och jag trodde jag hade min outfit kirrad o klar. Tills jag ändrade mig helt enkelt. Hade köpt hem ett safecard från Filippa K, en uursnygg "den lilla svarta", som egentligen känns väldigt jag. Men jag har ändrat mig och vill ha en helt annan look. Inte klänning, utan byxa. Sobert men trendigt. Har alla förutsättningar för att kunna bära denna outfit, bara köpa den på jobbet. Men just det, det var ju det där med stålarna..Köpa en triss kanske? Imorgon ska Thailandsresan betalas! :D


Äger det pineapple-färgade armbandet man skymtar till vänster ialf, alltid en början ;)

Dagens träning var toppen, riktigt härligt! Fick trevligt sällskap med mig hem och jag är glad att kunna hjälpa till med mina erfarenheter. Sedan slängde ihop min nya favvomat, blomkålsmos! En laxbit och tomatskivor till det, gött! Sedan knatade jag en snabbis på Ica precis innan stängning. Uppdaterade statusen på FB och när jag kom till Ica fick jag sms "Vill du ha skjuts hem? :)". Fantastiska Sofie i ett sötnötskal!

Just nu sitter jag och kikar på Filippa Ks vårvisning och längtar tillbaka till förra sommaren då vi var där och shoppade! Bäst av allt är att allt det fina börjat komma till butiken (Såfin) nu.. :)

Den härliga gula tröjan som finns med i varje modemagazin just nu kommer till Såfin denna månad! Love it!



Godmorgon!

Hoppas alla sovit sött, för det har jag :) Tog sovmorgon istället för att kliva upp och gå ut och gå.. Tur det, det snöar ju för sjutton för fullt! Och igår som man hade vårkänslor! Aja, det smälter väl snart.. Ha en fin dag, kram på er!



Hej!

Längesen! Igårnatt fick jag och Johanna för oss att baka chokladbollar, dom blev gudomligt goda faktiskt och idag finns inte ett spår av dom kvar.. ;)

Oh nu blev jag sugen igen.. Men nästa gång tycker jag vi gör sockerkakssmet? Har förresten insett att jag är sjukligt beroende av socker. Inte bra. Tur jag tränat hårt de senaste dagarna! Deffningen har jag lagt på hyllan, plusminusnoll känns mer som min melodi! :P

Idag har jag jobbat och vart på inköp inför hösten hos Rut mfl, kul! Sen blev det träning som vanligt med tjejerna och så har jag besökt solarieöarna :P Stängde av fläkten och drömde mig bort till Thailand, säkert gjorde Sofie som låg i rummet brevid samma sak! ;) Gillar att vi bor en halv minut ifrån varandra!

Kollar på reprisen av Sveriges mästerkock just nu, älskar juryn! Typiskt bara att man ska bli så hungrig av all god mat de ser ut att laga.. Sugen på mammas parmesansnäcka med massa gött i ;)


Innan det här förvandlas till en matorgie sätter jag punkt och säger godnatt här :)



RSS 2.0