Studio 69 goes Tranan - påsk edition!

Missa inte årets bästa Påskfest!


Blood, sweat & tears..

Sjukt nöjd ikväll efter ett svettigt boxpass på Dönje! Välkommen att köra med mig hörrni, måndagar kl 20! :)

...mostly sweat though, we promise.
Min bästa t-shirt just nu, så snygg! ;) Nike blast 2012!


Missoni home

Unnade mig nya fina handdukar från italienska Missoni home som jag tycker är så himla fina och badrummet blev som nytt! Älskar mönstret!
Här är före- och efterbilder:
Mysfrulle med me, myself and I

Blev ju helt plötsligt kul att blogga igen när man märkte att det funka från mobilen :P Har ledig helg och sitter nu hemma i mitt kök och har mysfrulle :) Bob Marleys sköna röst som sjunger No Women No Cry strömmar ur högtalarna och jag gungar med, känner lugnet. Och gött är det! Med stekt ägg, hårdbröd med philadelphia och stora skivor paprika, blodapelsin och färsk ananas som smakar Thailand! Ett glas nypressad blodapelsin från Brämhults och ett glas c-vitamin brus. Snart ska jag kila ner på stan och strosa lite bara för att det är lördag och jag kan..


Den ständiga jakten

Godmorgon rakt ifrån sängen! Tänkte jag skulle försöka mig på att blogga från mobilen så får vi se hur det går :) Tänker ta upp ett utav dagens i-landsproblem som tycks vara ett stående problem bland bloggare och tidningar världen över. Nämligen jakten på den perfekta vita skjortan. Jag har lösningen och den hänger här hemma på min garderob! Gissa om jag blev på gott humör när jag slog upp mina blå för en stund sedan ;) Den är fantastiskt crèmevit, i 100 % silke och kommer från Filippa K/boutique Såfin!


RSS 2.0