En mindre bra dag..

Såg så fult ut att skriva ut Skitdag i rubriken. Lång, tråkig, ensam, tankspridd fuldag utan morgonpromenad. Desstuom sprack mitt nyårslöfte IGEN, klockan e över 12.. Men den räddades av Johanna, lockar i håret, asbra träning tillsammans med Tina, "mola" leverpastej, Jessica, modebloggar och Matilda som jag saknar så mycket! Lyckas nog somna med ett leende på läpparna inatt oxå :)




Jag älskar mat!

Startade dagen med en morgonpromenad i solsken, härligt! Dagens bästvärsta var vaccinering, ett steg närmare Thailand, men fyfan vad jag har svårt för sprutor! Tur Emelie och Sofie var med så vi kunde hålla varandra i handen ;) När allt var klart och jag stod i kassan för att betala svartnade det totalt för ögonen för mig och jag kände mig illamående. Jag är en riktig klenis! Återhämtade mig i en av sofforn och åkte tillbaka till jobbet!

Kände mig fortfarande klen i kroppen efter jobbet så jag lyssnade på mina signaler och skippade träningen idag. Får så ont i knäna oxå så en vila satt nog på sin plats.. Istället har jag tittat på Halv 8 hos mig och och Sveriges mästerkock med Per Morberg, härlig han! Blev inspirerad så jag lagade ihop goda hemmagjorda hamburgare och köttbullar med grönpepparsås till matdosor :) Senare lurade jag med mig min sambo (om man får räkna sin närmsta granne som man ser in till som sambo? ;) ) Sofie, och åkte och storhandlade! Bra gjort av oss! Svängde in en snabbis till Emelie på macken oxå, trevligt med effektiv-häng ;)

Recept på smarriga och nyttiga hamburgare:
1,5 dl vatten
4 msk ströbröd
1 ägg
köttfärs
finhackad lök
1 pressad vitlöksklyfta
salt och peppar

Blanda vatten och ströbröd i en bunke, låt stå och svälla ca 10 minuter. Tillsätt resten av ingredienserna och forma till biffar och/eller rulla köttbullar. Stek tills de ser klara ut.

Skippade hamburgerbrödet och använde mig av salladsblad istället, fräscht, nyttigt och gott! Toppade med skivade tomater, rå lök, lite rostad lök och en klick majonäs (från charken för den är 1000 gånger godare än den på tub!). Slut salladen omkring allt och du har fått en god hamburgerwrap :)




Jag älskar att träna!

Tog en morgonpromenad innan jobbet idag och ikväll körde jag ett pass på Dönje! Äntligen är alla pass i rullning igen, vår tränare på Pulse&Power-passet har kommit tillbaka från Thailand så nu är allt igång igen! Hans solbränna fick mig såklart ännu mer motiverad att köra skiten ur mig :P Längtar till värmen!!

Ikväll har jag slängt ihop lite käk, duschat superlänge och lagt en uppfriskande mask från Dermalogica i ansiktet. Har kurat ner mig i min rosa jumpsuit och nu ska jag betala räkningarna, ett nödvändigt ont. Hade ambitionen att komma i säng innan 12 ikväll oxå (igår lyckades jag verkligen inte) men det verkar gå åt helskotta ikväll med, men skyndar jag mig med räkningarna så kanske.. Hejja mig!



Myror i brallan

Idag har jag haft en mysig ledig dag! Lunchade med Jeckan på Kafé Rost och Deli, Byns nya trevliga café! Tog en brie&salamisallad som jag gärna rekomenderar! Och en chokladboll till efterrätt såklart, mums!

Just nu ser jag fram emot Ulla Maries 40års fest där jag ska få gå på catwalken och såklart Thailand! Just nu mest för solbrännan faktiskt! Blev tyvärr ingen träning idag, jag som hade laddat upp för två pass! Så nu sitter jag här och håller på kryper ur skinnet, har massa energi över som jag inte vet vad jag ska göra av! Kanske borde dra igång och börja rensa och förbereda för ett Tradera-race!? Å andra sidan har ju jag ett löfte att hålla, komma isäng innan kl 12. Och förresten så har jag tvätt nere i stättstugan, men det är ju så tråkigt att slösa energi på sånt.. Nu blev det svårt! Masar mig ur soffan ialf, godnatt på er ialf! :)



Kontaktannons

Sitter hemma i Ovanåker, det är skönt att åka hem och bara vara emellanåt! Ikväll har jag vart på buggkurs, första lektionen! Jag som trodde jag var grym på att bugga :P Plötsligt blev det lite mer komplicerat när man faktiskt behövde tänka på vad och hur man skulle göra istället för att bara svänga med någon som redan kan! Men äsch, det ger sig säkert med tiden! Har ju ändå 8 lektioner kvar.. 

Förgående inlägg liknade ju nånstans en kontaktannons, vill dock passa på tillägga ett par saker! Jag gillar matlagning, dans och att resa oxå! Sådär ja ;)



Den bistra sanningen

Tänk om jag skulle göra revolt här och nu. Smacka upp massa sjukt skitsnack och smaskigt svaller om mig själv och andra här på bloggen, såna där coola grejer som hela tiden egentligen händer i mitt liv. Dela med mig av de riktiga detaljerna. Typ som att jag dejtar nya heta killar varje helg, egentligen är osams med alla mina sk vänner, att jag mår psykiskt dåligt, att min familj är knäpp, att jag vantrivs på mitt jobb, att jag kräks efter att jag ätit, att jag tänder på tjejer och att min mamma inte tycker om mig.. Men så är det ju lixom inte. Och även om det skulle ligga någon sanning i nått av det här så skulle jag ändå inte vara den som fläker ut det till hela Edsbyn/Alfta/Bollnäs/Världen, finns ingen anledning till det tycker jag. Men är det tyst ifrån mig ett par dar kan ni räkna med att jag antingen mår skit, inte har tid, dejtar eller inte har lust att skiva, av olika anledningar, eller kanske helt enkelt av ingen anledning alls. Lite lämnar jag alltså åt fantasin ;) Man är ju inte mer än människa. Jag är en riktig mystjej, som jobbar, tränar, umgås med många, funderar, äter allt och för mycket, deppar, älskar kramar, festar, stressar upp mig för småsaker, har askul, ballar ur ibland och som trivs med livet som det är idag. Samma visa varje kväll. Myskväll! Det var nog det jag egentligen ville komma fram till. Att det kanske kan bli uttjatat att läsa om mina myskvällar varje dag.. Men eftersom ni är många som ändå kikar in gör det väl inte så mycket om jag berättar om det idag heller :P Den här bloggen har ju lixom nånstans blivit ett av mina intressen, det är kul att skriva och framförallt kunna titta tillbaka och minnas. Som idag tex, så kom kusin Oliver till mig en stund på dagen. Han lärde mig Waka Waka dansen (Shakira), och ikväll har jag hängt hemma hos honom. Jag och moster Lisa har bastat och sen käkade Conny och vi massor av räkor, ost&kex och godis i soffan till Fångarna på fortet och allt annat skit som gick på TVn. Mycket bra lördagskväll! ♥ Även om den där dejten känns lite lockande just nu... ;)



Lyxliv, helt enkelt!

Jeckan kom ikväll, vi köpte 1 kg godis och gick över till Sandra och Johanna! Gillar lixom det här, hänga med goa vänner och frossa i sånt som är gott! ;) Det är livet de! Dessutom har jag fått långhelg, ledig ändå till på Måndag! Niiice. Puss och godnatt!



Torsdagslyx!

En timmes morgonpromenad med Sofie idag, check! Sen en väldigt rolig dag på jobbet, jag och Adrienne skyltade alla skyltfönster, vi har sånt bra teemwork :) Efter jobbet blev det middag med Sofie, Emelie och Matilda M på Take off, helt okej för den som älskar mycket ost på pizzan.. Jag föredrar mycket tomatsås, så nästa gång blir det nachotallrik! :P Åkte på Ica och köpte efterrätt, karamellkungen, mmm! (Va, vem sa Thailandsdeffa!?) Sen har vi hängt hos mig resten av kvällen, myst på i soffan och hittat likheter hos varandra med seriefigurer och djur.. Haha!

Mina söta vänner! Tagg: Matilda är Sid i Ice Age, Emelie är dinosaurien till höger och Sofie en liten apa i ett träd. Humor på hög nivå.. Själv var jag lik en duva/rysk crackhora, haha! Jag föredrar det förstnämnda..



Världens bästa Vikström!

Carro får mig alltid på toppenhumör, spelar ingen roll vad man gör så blir det alltid grymt när hon är med! Ikväll kom hon förbi efter att hon fixat sina naglar som blev skiitfina (haha gissa om hon bad mig blogga om hennes naglar :P Men dom var verkligen skitsnygga, vill oxå ha!) Vi har myst hela kvällen, med Maxmat och godis! Bra jag är då, att deffa är inte riktigt min grej, men jag morgonpromenerade ialf 1 timme med Sofie idag så det är fan lovligt! Dessutom slapp jag undan städning och matlagning ikväll och det var jag värd för jag var så himla trött efter jobbet! Kungkväll, tnx ♥



Helgresumé

Ännu en sån där brahelg där jag klämt in och träffat många av de bästa så mycket jag bara kunnat! Saknar dock Matilda och Alice jättemycket, hann inte träffas lika mycket som jag önskade i jul!
Fredag hade vi som sagt Konferans del 1.

Såhär brun och brunare vill jag ialf bli i Thailand ;)

I lördags var jag ledig, då tog jag en lång härlig morgonpromenad tillsammans med Sandra :) Sedan gick vi hem till mig och hängde och så dundrade Johanna in efter sitt jobb hon med! Perfa :) Kvällen blev lugn, jag blev taxi till moster Lisa m fam. vilket var skönt så jag kunde stå emot grupptrycket mot tjejerna hos Sofie, där jag hängde med massa trevligt folk mellan körningarna. När jag sedan kört klart vid halv 1 hakade jag på till Tranan! Spik nykter! Hade en sjukt rolig kväll, träffade på Jonas, Tony och Sven och dansade järnet tillsammans med dom och tjejerna, haha! Och hej Sven, jag vet att du smygläser min blogg ;) Nu kommer du inte undan längre! Tog omvägen hem via Max oxå för lite sympatimat, Maxbox med nuggets är lixom lagomt när man inte alls egentligen är hungrig, så allt som allt gjorde jag av med 50 spänn den kvällen. Skickligt!

I går tog jag bussen till Ovanåker och lyckades tom pricka in samma buss som Jessica! Väl hemma myste jag med min fina familj :) Vi blev bjudna på god mat hos moster Lillevi, sedan satt vi som packade sillar i soffan och kikade på bandyn.. Jag klämde mig in mellan mina gofisar, Amanda, Andre och Alfred och blev bortskämd med massage av Affen, han kan han ;) Kikade på en efterlängtad säsongspremiär hemma i Ovanåkerssoffan, SOLSIDAN! Det bästa Tv4 gjort tillsammans med Så mycket bättre sedan urminnes tider! Satte mig på bussen hem igen på kvällningen, väl hemma i Bollan igen knatade jag iväg till Preem för Emelie jobbade och träffade fina tjejer :) Blev uppe aslängen igår så nu har jag helt vänt på dygnet känns det som, klockan är över 1 så jag måste ändå försöka sova!



Systrarna Forslund ;D

Innan jobbet idag gick jag förresten och betalade en bit på resan, det är prick 2 månader kvar till vi åker och jag lääängtar! Körde ett svettigt och superskönt träningspass ikväll, nu har allvaret börjat :P

Och jo, på Söndag börjar jag buggkurs vilket jag ser fram emot jättemycket! Ska gå med LillJohan och fler folk från byn, mamma blev skitglad att jag ville gå så hon bjussar på hela kalaset! Med tanke på att hon tjatat på mig i över 10 års tid att jag måste gå buggkurs så är det väl inte mer än rätt? ;P Tack!

Sådär ja! Godnatt, imorgon väntar morgonprommis med grannen :)



Thailandskonferens

Har haft myskväll med Emelie och Sofie ikväll! Käkade god pizza på City, var en sväng på hockey och resten av kvällen hängde vi i Sofies stoora soffa och hade lite konferens med tillhörande godis såklart! (Vi som skulle deffa? Aja, det är ju helg) Kikade kändisbloggar (Tyra och Kenza) och bestämde att vi ialf lätt ska till Phi Phi, Emelie vill rida elefant och jag och Sofie ska köpa midjeväskor a la Tyra för att det faktiskt är både snyggt, coolt och praktiskt! Nu ska jag knoppa, eller först kika på lite bikinisar... Ja, och räkna med att det här kommer att bli lite av en Thailandsblogg framöver ;)

(Bild från Tyra Sjöstedt)



Elin Kling for H&M

Ingen har väl missat Elin Klings samarbete med H&M? Jag älskar det och skulle lätt vilja ha många, men inte alla, plagg ur kollektionen!



Älskar snittet och färgerna i långklänningen! Silverkostymen är oxå supercool, men väljer nog bara kavajen (haha om man får välja och vraka alltså) eftersom den känns lättare att använda separat!



Fördel: Solbränd innan våren

Längtar efter att bli solbränd och fräsch! Insåg idag att det är perfekt tid att åka i Mars, för när jag kommer hem 1a April bör i stort sett hela vårkollektionen kommit på jobbet, och jag kommer känna mig superfräsch i alla vårkläder istället för blek och glåmig :P Undrar hur många fördelar jag kommer att hitta med att åka innan det beger sig? :P Nu sticker jag iväg på ett pass pump, fördel Thailand!



I keep dancing on my own

Fastnade framför Robyns konsert på 2an och nu är klockan långt över läggdags, typiskt, men hon är ju såå grym! När jag var liten hade jag såklart hennes parfym, men bäst av allt var den, säkert ca 150 cm, stoora "pappersdocka" med hela henne lixom, som jag hade ståendes på mitt rum. Det var status, tack mamma.




Varning..

Har haft en riktig deppdag, så jag tom har gråtit, och det var längesen. Förut bölade jag för ALLT, lycka, sorg, nervositet, smärta, reklamer, you name it.. Men jag har fasen blivigt lite "hårdare" på sista tiden. På gott och ont, för det är skönt att gråta, men när jag tom blev överkänslig av reklamer blev jag lite less på mig själv! Haha! Hursomhelst, behöver jag ens säga att jag har fel vecka? :P Allt är fel. Jag är pank, och då menar jag fett pank, har bara fula kläder, fet från julens goda, ful utväxt i håret, ensam, äcklig mat i matdosorna, fortfarande jul hemma för jag inte har orkat städa bort den, tvätt som behöver tvättas och disk som behöver diskas... Stackars stackars mig.. SOM SKA ÅKA TILL THAILAND! Shape up nu Evelina! Jag har en hel jättestor drös med underbara fantastiska vänner och en stark kropp där nästan varenda muskel gör ont av sköön träningsverk, bättre kan man nästan inte ha det! Så puss på er!



Thailand here we come!

Bokade resa idag med Emelie och Sofie! Den 17e Mars bär det av, fyfan vad jag längtar! :D
Förövrigt har träningen dragit igång idag igen och det känns underbart, nu ska jag återta mitt gamla vanlia liv med bra rutiner på mat och träning! Finns bara ett litet problem, känner mig skitdålig i kroppen, det är lixom nått som står mig upp i halsen! Finns inte utrymme för att vara sjuk nu.. Fan. Hoppar i säng nu och hoppas jag är piggare imorgon när jag vaknar. Godnatt mina vänner!



Snabba ryck

Nu är jag stressad för att jag ska hinna lägga mig innan kl 12 idag, bara därför kommer jag väl börja babbla på hur mycket som helst. Det vore lixom likt mig!

Gårdagen var ialf toppen! Efter jobbet gick jag till Mormor som bjöd på mat, fick kålsoppa till förrätt och jag tjöt av lycka! Love it! Mumsade i mig massa gott i sällskap av Mormor, Björn, Moster Lisa, Conny, Oliver och Filip. Mätta och belåtna följde jag sen med hem till Moster.. Jag, Oliver och Filip gick till pulkbacken och åkte madrass, skitkul! Sen spelade vi spel med grannarna och hade allmänt trevligt :) Tjejerna mot killarna i Alias och vi spöa såklart dom rätt rejält :P Senare kom Sandra och hämtade mig så vi åkte hem till Johanna och hängde med henne, Klara och Petter! Gillar lixom när man hinner göra många roliga saker på en dag :)

Idag tog jag ut en redigan sovmorgon :P Vaknade strax före 14 sedan låg jag kvar i sängen och läste en stund, tog det lilla lugna lixom. Åt en rejäl frukost innan jag gick ut på långpromenad med slutdestination Ica! Med tunga kassar knatade jag sista biten hem för att laga ihop lite roulader, jag är nog mästare på det ;) Sen har jag städat hela lägenheten och donat på. Så skönt att göra allt i sitt eget tempo, precis när man känner för det. Jag är laddad för en ny arbetsvecka och imorgon drar äntligen träningen igång igen! Som sagt, mycket babbel.. Sätter punkt här och säger godnatt! :) 6 minuter kvar till 12..



Patience

Myskväll hemma. Jag, soffan och Let´s Dance it is! Har legat och slumrat så och tydligen måste jag somnat precis innan Bagges nummer, och exakt när han var klar.. Det ända jag lixom kände att jag ville se, annars kollade jag bara för tidsfördriv och ren underhållning. Har jag sagt att jag oxå vill kunna dansa?! Detta eviga tjat varje Let´s Dance säsong, haha..

Fick ett ryck för ett tag sedan och tog tag i ett av mina nyårslöften. Jag började testmåla lite med oljefärg.. Blev inge vidare och med mitt tålamod går det väl snabbare att spara ihop 28000 och köpa en äkta Gynning tavla än att måla en egen som man blir någorlunda nöjd med. Man inser lixom vad svårt det är med färg och vad otroligt skicklig man måste vara för att få till allt så snyggt! Aja, kan väl ge det ett till försök. Sen är det bara börja spara :P Appropå nyårslöften så bröt jag för 19 minuter sen återigen "lägga sig innan 12 regeln", fuck. Ikväll sattsar jag på halv 1! Godnatt :)

By Carolina Gynning



Kung i baren!

Vilken perfekt kväll det blev igår! Massor av vänner som var ute tillsammans och röjde, en repris på den kvällen tack! :) Vaknade brevid ett blont yrväder, Emelie, imorse och resten av dagen har vi bara degat med tjejerna. Drog till Sibylla för dagen efter käk med Madde, Sofie och Malin, sen hängde jag och Sofie med E på Preem hela hennes arbetspass, 15-22. Haha vilket liv! Spanat på Thailandsresor, ätit massa onyttigt, fina deeptalk och skratt! Kom precis hem från Sofie, vi bor ju precis mittemot varandra, och nu är det dags att knoppa! Imorgon tar vi nya tag, det ska deffas inför Thailand! :P



Livet!

Vaknade imorse, eller ja, kl 12 idag, av att Johanna ringde och väckte mig! "Godmorgoon, om 45 minuter ska vi gå till Mobackes och äta gott, tjohoo, vaknaa!" Härligt uppvaknande! Så vi traskade alltså till Mobackes och Lilla K, jag, Sandra och Johanna. Satt läängen och åt brunch och myste och åt så vi höll på att spricka! Haha, sjukt gott var det med scones, marmelad, salami och brie, senapssill, grönsaker, kycklingspett, klyftpotatis, mera scones och marmelad, rabarberpaj och kaffe! ;)
Hade sån tur att de sedan skulle vidare till släkt hemma i Byn så jag passade på att åka med när man ändå hade skjuts fram och tillbaka! Första stopp var hos Moster Lillevi för att umgås med mina fina! ♥ Sedan åkte jag vidare till Rebecka och hängde med henne en stund :D Kom hem för ett tag sedan, nu ska jag bara dra en repa med dammsugarn sen ska jag knata över till Sandra och Johanna för det vanliga Söndagshänget ;) Det här är livet de!



20110101

Vilken toppenstart på det nya året! Först hotellfrukost på Gästis, älskart! När jag kom hem degade jag läängen i soffan för mig själv innan jag tog tag i mitt liv för jag var så jäkla fyllehungrig och sällskapssjuk! Gjorde en chansning och ringde moster Lisa för att se vad dom hade för sig ikväll, de skulle precis beställa pizza! Perfekt för min del då mina behov stillades på bästa sätt, vilket flyt jag har :) Resten av kvällen har jag alltså spenderat tillsammans med min älskade Oliver, moster Lisa och Conny! Filip rullade oxå in på sluttampen, viktigt ♥ Vi spelade spel och såg Mamma Mia på tvn, man blir så glad av den filmen!
Och klockan har som vanligt dragit iväg, jag har alltså redan på första dagen av det nya året hunnit bryta nyårslöftet. Detta bådar inte gott :P Men det är ju faktiskt helg än, på Måndag börjar det på riktigt. Och var jag än vänder mig pratas det Thailand tycker ja! Bloggar jag läser och så får man härliga uppdateringar från mamma och pappa stup i kvarten :) Blir så nipprig och vill så gärna komma iväg, troligtvis kommer Emelie på Måndag efter jobbet så ska vi kika på lite resor! Great!
Nu är jag sugen på Janssons frestelse, igen!! Fick inte nog av allt jag åt på vickningen igår och till frulle imorse :P Sa jag att jag var bakishungrig? ;) Godnatt!



Nyårsbal på Gästis!

Ca 40 trevliga människor träffades på Gästis för att avnjuta en fantastisk trerättersmiddag och fira in det nya året! Redan efter förrätten vid 20-snåret var det full fart på dansgolvet! Säger en hel del om hur kvällen såg ut :P Ett jävla drag alltså som höll i sig långt efter 12-slaget.. Tusen tack Helena och alla vänner för en kanonkväll! :)

Fördrink hos Michaela :) Stiliga karlar!



Tjusiga tjejer :)



Fina paret Erik och Mika :)



Värdparet, mor och dotter :)





Jag och grabbarna! Gott nytt ååår!




Haha jag och Sara ballade som vanligt ur och hade skitkul ;)

GOD FORTSÄTTNING!
Puss o kram,




RSS 2.0