Kyckling- och bacongratäng

Improviserade ihop en god gratäng ikväll som smakade smaskens :)

Kycklingfile
Bacon
Färska champinjoner
Purjolök
Crème bonjour cuisine vitlök och örter
En skvätt matlagningsgrädde
Sallad
Halloumi

Stek kycklingen i bitar och lägg i en ugnssäker form, knaperstek baconen och strö över. Skiva purjo och färska champinjoner och lägg ihop det med det andra. Bred ut crème bonjouren och häll på en skvätt grädde, in i ugnen ca 20 min på 200 grader. Servera med lite ris, sallad och halloumi!


Guldkant på tillvaron

Mina senaste inköp sätter guldkant på tillvaron :) iPhoneskal från MBMJ och ljusrosa sommarfräscht läppstift!





Tisdagslyx

Sitter på bussen påväg hem från Ovanåker/Edsbyn nu. Spenderade natten där ikväll hos mor och far, alltid mysigt :) imorse tog jag en morgonPW upp på byn till Salong Anna, så härligt att få se och klappa på hennes lilla kula på magen! Klippte även av mig en decimeter på längden, väldigt vågat för att vara jag men jag kände för förändring! :) Sen har jag haft lunchdejt med bästa Jessica på Café rost, det är ju standard när ja är hemma till frissan :P Så kul att ses!
Här kommer före- och efterbild på håret! Nu ska jag kliva av bussen..





Vårruset

Kul med 6300 motionsgalna tjejer på ett och samma ställe! Härlig stämning i Gävle igår! :) själv fick det bli 5 km promenad, hade önskat att jag kunde springa men benhinnorna tillåter tyvärr inte det.. Hoppas dom blir bra snart! Och jag är ju lite så att ska jag springa vill jag kunna ge gärnet annars får det vara! Så en skön promenad i sicksack fick det bli, bäst av allt var ju picknicken efteråt ;)


I min Intersportpåse

Liggunderlag från Thailand, keps mot solen, splittnya springskor, vattenflaska, Ray ban aviators och senaste Style by! Myser i solen ute på Långnäs och laddar inför vårruset som är ikväll :)


Karma

Om jag fick önska ville jag ha detta jättefina armband på min handled nu, helst nyss!
Dogeared "karma" armband - what goes around, comes around… wear your bracelet as a reminder to keep the circle positive, peaceful and loving….




Oxfilé, bastu och sötkrokar!

Har haft en underbar helg! Lördagen började med en dag på stan med Micke, sprang runt och gjorde lite ärenden. För mig som jobbar i butik känns det alltid extra bra när man är ledig en lördag och kan strosa på stan, även om man avverkat B-town på en timme ;) På eftermiddagen åkte vi till min stuga för att mysa hela kvällen! Tog en löptur direkt när vi kom dit, men det blev bara en kortis eftersom mina benhinnor gör så ont :( Körde 100 reps magövning istället och det kändes igår kan jag säga! Vi hade köpt med oss oxfilé, gjort potatisgratäng och annat gott, några kalla öl att ha i bastun och så lite skumpa och jordgubbar :) Perfekt lördagsnöje!
Igår mådde man som förtjänat, helt seg hela dagen men vad gör väl det? Jag hade tjejmys med systrarna Davidsson och Sandras lilla underbara Theo :) Så mysigt att få gosa på lilla ostkroken, som Johanna kallar honom, hihi :) Jag och Micke hade köpt en snygg minijacka till honom som var alldeles för stor, o ja som tyckte den såg så pluttig ut!
Idag är jag ledig, klockan är snart 4 och jag har verkligen inte gjort ett smack idag, skönt det oxå! Ikväll ska jag köra ett boxpass ialf, det får bli det enda vettiga idag helt enkelt!


Maj maj måne

Inatt drömde jag att min iPhone sprack och gick i bitar, vaknade med panik! Sjuk i huvet man är.. Borde lämna in den på lagning då det vart nått fel på högtalarna under samtal ända sedan jag fick den.
Ramis med tjejerna var gryymt!! Vi bodde så jäkla fräscht, åt god mat, åkte lite skidor, satt i backen med en (läs: några) bärs, röjde på afterskii, rockade på scen med Hardcore superstars, vissa konstaterade att E-Typer är kass på efterfest och många är helt sjuk på fest!! :D
Annars snurrar det på. I måndags slutade jag med fika och godis, känner mig genast mycket fräschare eftersom jag tränat mycket och så. Gruvar mig lite till helgen och allt vad det innebär med snask osv.. Men jag har hört att det tar två veckor att bli kvitt sockerberoendet så det bara SKA jag fixa :) Idag har jag vilodag, har inte ens tagit någon morgonpromenad för att vila benhinnorna som värker. Man måste lyssna på sin kropp! Istället klev jag upp imorse och vek tvätt till tonerna av Svenska sommarvisor, haha jag är fan en liten kärring ändå..
Ikväll ska jag ha myskväll med min kille som kommer hem från några dagars jobb i Ludvika :) Jag köpte honungsmelon och sjukt goda jordgubbar på torget nyss! Utomlandskänslor, lite lätt rosig om kinderna efter en tur till solarieöarna.. Haha!
Nu måste jag lägga på en rem, hopp in i duschen, snart kallar jobbet! Tjingeling :)

 

 

 


RSS 2.0