Small pieces, mucho happiness!

Här kommer äntligen det mer uppmuntrande inlägget som jag utlovade. Här får man lära sig att glädjas åt det lilla, och detta känns ju sjukt uttjatat, men matriell lycka ÄR sann lycka! ;)

Förra veckan kom supergoa Elin från Filippa K till oss på jobbet, jag fick det här fina armbandet som present, det kommer ut i butik till hösten! Den människan gjorde verkligen min dag! :) Dessutom beställde jag mig ett halvlöst randigt linne men som inte kommit än, vårfräscht som attan så jag längar!

Mamma och pappa överraskade mig en dag med ett härligt handkit från MaryKay, love it! Tack!

Innan helgen shoppade jag två nya ringar på Åhlens!


Och två strumpyxor på Lindex, söta med hjärtan på! De randiga invigde jag i helgen då jag träffade Edsbytjejerna! Rebecka var hemma och vi hängde hos Carro ett gäng tjejer! Kul :)

Den här söta toppen från Vero Moda för en ynka hundring fick följa med hem häromdan.

Så mina vänner, nu ligger vi lite i fas igen. Ett helt inlägg fyllt med bara possitiva saker som Jag blir glad av! Sen får vi inte glömma tjejerna, vad vore jag utan er?



Att släppa bomben

Eftersom många verkar vara så fantastiskt intresserad (ja, besöksantalet steg radikalt efter att vi gått ut med det på (älskade/hatade) facebook) av vad som händer i mitt liv just nu tänkte jag att jag lika gärna ska göra det lätt för oss alla, släppa bomben offentligt, så att ni sen kan gå vidare som inget hänt typ. Jag däremot kommer att vara förändrad, men det är troligen inget ni kommer att märka av. Tänker inte gå in på några detaljer, för det här är rent ut sagt skitjobbigt och det värsta jag gjort i mitt liv. Men här kommer det, jag och Daniel har flyttat ifrån varandra och jag är numera singel, som det så fint kallas, och inneboende hos mamma och pappa. Mitt val så det är inte alls synd om mig, även om livet inte ens är i närheten av lätt just nu. Men vem sa att livet var enkelt? Vill inte framstå som en "känslokall jävel", den som känner mig och har läst min blogg vet med all säkerhet att jag inte är det. Men det här är mellan mig och den finaste människan jag någonsin känt. Tack ♥



Och när man inte trodde det kunde bli värre..

..så vaknar man upp och ser att det bara vrääker ner snö utanför fönstret!


(ett mer uppmuntrande inlägg kommer, jag lovar. I sinom tid..)



Godkväll!

Dagarna flyter på i en ovanlig takt, man får ta det som det kommer helt enkelt. Ikväll har jag vart ute och gått med min fina Frida ♥
That´s it for today, godnatt!



Söndag

Klent med uppdateringar här på ett tag. Jag kan ialf avslöja att jag köpt ny data, eller ny och ny, den är ny, men jag hade ju ingen egen innan. Det är väl typ det ända roliga som hänt sen sist. Annars har jag tappat bloggsuget, och suget på allt annat också för den delen. Men det ska väl repa sig, så tills dess, so long friends!



Still awake

Bjussar på en grym låt, en solklar favorit! Oh vad jag önskar att jag var 22 på 80-talet!

..och Nu måste jag sova! Godnatt!



Tisdag

Just nån solning blev det inte riktigt, satt ute en stund sen hälade jag inte nå mer. Solen bara gick i måln, och när jag gick in igen sken solen, så när jag gick ut igen gick den i måln.. Ja ni fattar. Men, när jag ändå gick ner i förrådet passade jag på att rycka med mig alla vårjackor upp, så här ska det rensas! Håll utkik för försäljning!

Efter en stund kom Oliver till mig, Lisa och Filip skulle iväg till Sandviken och kolla på bandy! (Grattis Bollnäs! Kul för er att få vara i SM-final en gång o! Allt tack vare Edsbyns Hellmyrs och Pärtan! ;)) Jag och Oliver gick till Interflora och handlade påskliljor, kikade på Pippi på de sju haven och lekte i lekparken! :)

Min pussunge :)

Ikväll åkte jag till Bollnäs för att träna, testade att gå på ett pass Pump på Odengymmet som ligger på stan, superkul och riktigt bra träning som kör igenom kroppens alla muskelgrupper! Jag vet en som kommer att ha träningsverk imorgon.. (och får jag inte det blir jag besviken!) Kul att samtidigt få hänga lite med systrarna Davidsson, Johanna och Sandra! På torsdag kör vi igen tjejer! :)

Nu är det dags att knoppa, godnatt kära ni!



Me want!

Dessa vårskor från Vagabond skulle garanterat trivas i min garderob!


700 respektive 750 kronor.



Goddag!

Såsade en stund med D innan jag vaknade till liv idag, han åkte och jobbade och jag tog en promenad i solen, behöver jag säga att det var skönt?

Nu har jag precis slängt i mig lite frukost bestående av hembakt bröd och standarden fil, flingor och russin! Mums. Dags att kila ner till förrådet och hämta upp solstolarna, tänker sätta mig ute och bläddra igenom H&M katalogen jag precis fått hem och få längta ännu lite mer till vår och sommar!

Ha en bra dag!



Kalas, igen!

Ännu en kanondag med strålande sol! När jag vaknade gick jag upp och drog en repa med dammsugarn så att jag slapp ha det liggandes över mig hela dagen, sedan satte jag mig på bussen till Ovanåker. Har umgåtts med mami hela dagen, suttit ute och solat och vart ute på långpromenad och sådär, mys!

När jag kom hem tränade jag en stund på bollen, mage/rumpa! Skönt! Sen när D kom hem från jobbet tog vi en snabbdusch och åkte på kalas, en gång firade vi Michaela två gånger! Grattis på födelsedagen gumman! :)


Mikis och Mamma hemma i Ovanåker, Midsommar 09 :)



Kalas

Känns som att den här rubriken är ganska återkommande numera, massor av kalas på senaste tiden, och jag klagar inte! Det är my darling Michaelas tur att fylla år, imorgon, så ikväll har vi vart ett stort gäng tjejer hos henne och fikat massa gott! Smörgåstårta av världsklass och fika på det! Skitrolig kväll helt enkelt!

Efter min och Ms morgonpromenad på en timme idag åkte jag hem till Ovanåker och umgicks med mamma och pappa :) Slängde mig i en solstol brevid dem och bara njööt av att det hettade i ansiktet! Svängde även in hos moster Lillevi en sväng och sa hej, och så stannade jag till vid Toras fina plats. Saknar och tänker på dig ofta! Men jag vet att du finns här med oss.. ♥

När jag kom hem ifrån Ovanåker hittade jag sambon som en klubbad säl i soffan, han hade kommit hem från Hassela där det vart fest konstant i 4 dagar med hockeyn (orkar inte kommentera vad jag tycker om det) och det luktade inte hallontårta hemma direkt. Tur för mig att jag skulle iväg på boxen så jag hann inte vara hemma länge, haha! Nu ligger han och sover, hoppas han blir som människa ialf i övermorgon igen, haha! Jävla joll..

Annars har jag sjukt ont i magen av allt fika och är inte nå trött så det blir till att surfa vidare, tvn strejkar and I don´t know why, jag är ingen hejjare på tekniska prylar. En sak till förresten, jag är ledig imorgon och på Tisdag! SKÖNT.



Keep on walking

Det här kommer bli en härlig dag! Jag sov ensam inatt utan att bli rädd. Vaknade av att bästa Matilda ringer, det är strålande sol ute och nu ska vi ta en morgonpromenad!



Lördag

Sitter och tittar ut på den klarblå himlen och bara njuter, är för trött för att gå ut, men det gör inget, skönt att bara sitta efter en fartfylld dag!

 Igårkväll kom min älskade kusin Amanda, vi hängde i soffan tillsammans med Frida, såg Let´s Dance och mitt favvoprogram just nu: Solsidan, det är kung! Desstuom proppade vi oss godis så vi fick ont i magen, gött!

Imorse tog jag och Amanda en tidig morgonpromenad i solen sedan kom vi hem och körde mage för att få bort godishullet :P Sen var det mars pannkaka till jobbet!

Nu sitter jag här och chillar, är lite tankspridd, trött och det är svårt att blogga när man tittar på tv. Såg att klockan plötsligt blivigt 5 så jag ska svira om, ikväll har jag blivit bjuden till Matilda på mat, mysigt, så snällt av dem att ha hand om mig nu när jag är ensam, haha!

Borde egentligen radera det här, värdelöst och ointressant. Men äsch, det kan vara bra för mig att veta om 2 veckor vad jag gjorde idag :P Tjing!



Torsdag

Startade dagen med en morgonprommis, skitskönt men skithalt! Man kan ju slå ihjäl sig, stackars tanter tänker jag.
Åkte till Bollnäs och gjorde stan innan jobbet, fixade linserna och så shoppade jag ett nytt snyggt löparset från Craft, så nöjd! Nu fattas bara bar mark, fy så härligt det ska bli! Gick in en snabbis på Eurosko oxå och hittade nästa skoköp, det får bli ett par ljusbeiga Converse, så fräscht! Ska sova på det över natten, men har man fått nått på skallen är det ju svårt att låta bli..

Efter jobbet åkte jag raka vägen till Micke & Stina, Oliver hade kalas och vi fick Stinas superdupergoda smörgåstårta! Och pollykaka som är så omtalat, jättegott!

Ikväll har jag har Frida hängt i soffan, hon följde med mig hem från M&S för att sova med mig, snällt! Jag vill inte vara ensam om nätterna helt enkelt. Nu ska vi knoppa, godnatt!



Onsdag

Har haft en toppendag! Startade med lång morgonpromenad i värmen, jag fattade termometern helt fel först och sa till Danne att det ju inte alls var speciellt varmt idag. 7 grader, minus trodde jag! Man är så ovan att läsa termometerns siffor utan minustecken! Men jag klagar inte! Halt som fan ute bara, sånt som hör till.

När jag kom hem från min prommis hade D börjat på matlistan, sköönt. Det brukar vara ett helt helvete att knåpa ihop rätter till två veckor, men när det är gjort och handlat o klart så är det såå värt det! Så det blev alltså storhandling, sedan åkte D på jobbet. Jag satte igång och bakade bröd och drog en repa med dammsugarn, skönt att få undan lite.

Till middag testade jag att göra blomkålsmos, det blev supergott, och är nyttigare än vanlig mos! Lite stekt körv till det för att jämna ut det hela, haha. Fick snabbesök av Frida oxå så jag lyckades lura med henne på powergympan ikväll, körde hårt och det var så kul! Riktigt skönt!

Resten av kvällen har spenderats i soffan framför datan/tvn, passar på att utnyttja sambons bärbara ;)
Nu ropar sängen, godnatt!



Kalas

Ikväll efter jobbet åkte jag raka vägen på kalas! Min goding kusin Oliver fyllde 6 år och hans mamma, moster Lisa, fyllde 42 idag! Grattis till er ♥ Blev bjuden på både mat och jättegott fika och som vanligt när det gäller fika är jag bottenlös! Tur jag var ute och gick i morse och körde lite mage när jag kom hem, annars vet då inte jag e! Haha!

Imorgon är jag ledig och det ska bli såå skönt. Men ingen vila och ingen ro för det inte. Det är städa, storhandla och träna som gäller som vanligt! Tvätten slipper jag för den tog älsklingen häromdagen, han är en klippa!

Har förresten trixat in en fjällenresa i schemat oxå! Weho så glad jag är för det! :D Jag som hade ställt in mig på att inte komma iväg nått i år.. Men i påsk bär det av till Bruksvallarna med moster Lillevi och gänget! Jag och Amanda kommer att bänka oss i en snödriva och bara steka (för vi har beställt strålande sol!) i flera dagar, varvat med lite skoter- och längdåkning! Wünderful! Daniel jobbar hela påsken så han får tyvärr stanna hemma, men det blir fler gånger!


Ifjol slängde brorsan och Fille sig i vass snö i bar överkropp för en tjuga, slut i huve :P Själv ligger jag i bakrunden och steker ;)



Oh

Ibland blir jag bara så less på mig själv.. Jag är en jävla feglort.


Nu ska jag tvätta mina ögonbryn o fransar innan färgen växer fast på mig. Gillar att ha nyfärgade bryn, då behöver man inte bry sig om så mycket annat. Sen är det natta!



Datorhaveri

Den här stationära gamla datan jag använder nu är inte alls att lita på, kommer att braka ihop totalt vilken sekund som helst. Den kopplas av av sig självt flera gånger per dag utan förvarning, så, jag behöver köpa en egen. Har ni några tips på prisvärda bärbara datorer så kom gärna med förslag! Vad använder du?



Söndag

Har haft en trevlig söndag! Efter vår "morgonpromenad", herregud klockan han ju bli 1 innan vi kom hem, så hamnade jag i telefon med min käre mor. Sedan var det dags att ställa sig vid spisen för att få maten klar i tid, lagade fisklasagne som inte alls blev som jag tänkt mig! Oh jag blir så besviken när jag inte lyckas med mat.. Men men.

Laddade batterierna i soffan med D innan Matilda kom och hämtade upp mig, box stod som vanligt på schemat men den här gången var det vi som skulle hålla i passet eftersom tränaren är borta! Det gick jättebra, och självklart får man mersmak. Jag har alltid sagt att jag nångång i mitt liv ska bli aerobicsinstruktör eller liknande, det vore så himla kul! Så nångång ska jag bli det, var så säker.

Ikväll kom mamma och pappa förbi en sväng, sedan har vi bara legat i soffan och göttat oss med både ostkrokar och fruktsallad, herregud! Men det var vi väl unn :P

Nu är det dags för sängen, en ny jobbvecka väntar! Sov gott mina vänner :)



Godmorgon!

Känner mig totalt utvilad och pigg efter många timmars sömn, det behövde jag! Nu ska jag ta en promenad med söta Frida!
Puss på er!



Lördag

Började dagen med en morgonpromenad för att kvickna till! Det gör verkligen susen! Har dessutom fått sällskap av solen de senaste mornarna och det är ju för underbart! Någon sa plusgrader till veckan, kan det stämma? Det vore helt sjukt!

Jobbet flöt på, alltid roligt att jobba lördagar, bästa dagen på hela veckan tror jag. Trevliga kunder med helgfeeling, bra handel, tiden går fort och man får dubbelt betalt! Vad mer kan man begära? Haha!

Ikväll har jag lagat roulader till mig och älsklingen, så sjukt gott. Sen har vi bara legat och myst i soffan och eftersom att vi är så himla trött blir det sängen nu, som om vi vore pensionärer och gift i 20 år! Illa :P
Godnatt!



Dagens


Vero Moda från topp till tå! Ny kofta, finns i min färg navy och i svart. Bra kvalitet i 100% bomull, perfekt som kofta nu och jacka i sommar!



Budget eller lyx?

Snygga stickade kavajer till våren!

Filippa K Knit suit jacket, 2000 kr.

Vero Moda Sailor knit jacket, 400 kr.

Vilken väljer du? Finns på Såfin i Bollnäs.



Riktigt bra fredag!

När jag kom hem från jobbet stod världens finaste sambo i köket och fixade middag, det blev hemmagjord pizza! Muuums! Åt i soffan framför Let´s Dance, sedan kom Rebecka och gjorde oss sällskap! Så himla mysigt och kul att träffas och skvallra om allt möjligt! Stackars Daniel fick väl skavsår i öronen när vi var i vårt esse, haha! Hoppas vi kan ses snart igen!

Nu är det bäst jag kastar in handduken och kryper ner brevid D. Jobb imorgon, SEN är det äntligen helg!
Godnatt kära ni :)



Beach 2010.. haha ;)

Morgonpromenad + magträning, check!
Nu kommer Moster Lillevi och hämtar mig så far jag till jobbet, ha en bra dag!



Torsdag

Vad skönt det är när man kommer på att det är Torsdag när man gått och trott att det är Onsdag hela dagen! En dag mindre kvar till helgen, gött. Jobbar 6 dagars vecka och det märks, blir virrigt ibland. Men den här veckan har vart kanon! Våren har verkligen tagit sitt grepp om butiken och det känns så härligt! Jag har hunnit införskaffa mig lite smått och gott, och några bitar av våren såg ni i inläggen här nedanför :)

Rivstartade dagen med tidig morgonpromenad och några situps efter det, skönt. Men det börjar bli lite långtradigt med promenader, nu vill jag ha bar mark så att man kan dra på sig ett tunnt löparset och dra ut och springa! Åh vad jag längtar! Sedan åt jag fil ialf (älskar fil) och nya favoriten Kellogg´s allbran innan jag fick skjuts av älsklingen till jobbet. Ikväll har vi degat i soffan framför bandyn, så tråkigt att Edsbyn inte gick vidare! Nervöst där i slutminutrarna.. Men men. Har även tjattrat lite, eller typ en hel halvlek, i telefon med Matilda ;)
Time to go to bed, god natt!



Dagens




Nyinkommna jeans från Vero Moda, 500 kr. Låg midja och smala ben, snygg tvätt! Kofta och topp från samma märke, svart och nudefärgat armband från FK och halsband från Miss Dee. Allt från Såfin i Bollnäs.



Filippa K Leather Tote Bag

Som jag längtat efter dig! ;)






Old times

Hittade en gammal bild av oss kusiner som är tagen för sisådär 5 år sedan :) Cute!





Full rulle

När jag har för mycket blir det ibland istället ingenting. Har massor att visa men spar lite på det, ett som är säkert är att vi här har en jäkla nöjd tjej ialf! Trött är hon oxå, och ikväll ska hon äntligen få kramas med älsklingen. Även om Matilda och Frida inte alls är dum dom häller ;) Så, godnatt!



Tv kväll med Fritiof

Åkte och raggade upp sötaste Frida för att få sovsällskap ikväll efter jobbet, jag är för harig för att sova själv helt enkelt. Så ikväll har vi haft tvkväll, först Desperate Houswifes och sedan Cougar Town, vilken klockren serie! Älskar Courteney Cox! Satan så snygg hon är, och sjukt rolig. Påminner mig jättemycket om min Sara Svedberg, haha!
Godnatt!



Godmorgon!

Har nyss vinkat av Matilda som var snäll och ställde upp och sov med mig inatt, tack gumman! Mysigt hade vi ialf :) Daniel är borta på jobb och jag är lite harig. Händer konstiga saker här hemma, skönast att ha någon brevid sig i sängen då. Måste dock få bukt med det här snart, vet bara inte riktigt hur..

Nu ska jag ialf ta en promenad i det fina vädret sedan drar jag till jobbet! Ha en bra dag!



RSS 2.0