Bröllopsfotografen

Jag och Daniel har kikat på film ikväll och mumsat godis, såg Bröllopsfotografen! Hett tips till dig som gillade Smala Sussie!

Jag: Fan vilken konstig film..
D: Hahaha fan vilken rolig film!



Söndag

Igår tog vi årets första GRILLNING hos sväres! Bara tycon family som kommer på att man ska grilla mitt i värsta vintern! :P Men gissa om det var gott! Helt sjuukt gott! Jag åt så jag var sådär äckligt mätt i flera timmar, men det var det klart värt! Haha!

När vi tackat för oss och åkt hem så slängde oss i soffan och jäste, kunde knappt röra mig så mätt var jag, haha. Matilda kom och sedan åkte vi till Per för grabbarna skulle festa och Ds kusin Sandra var hemma från Västerås :) Trevligt! När de drog vidare åkte vi hem till mig och så kom Mika och Amanda som var hemma från Stockholm oxå och myste med oss, mina bästa tjejer! ♥

Idag hade jag mitt sista 22-års kalas, moster Lillevi och hela surven kom och fikade och jag fick tabletter från hälsokosten till min knäppa mage, tack! Hoppas den blir bättre av det! Mysigt att ha dem här ialf, även om Alfred blir "på vise" ibland :P Men han mjuknade till slut och vi började rita skotrar :)

Herregud, det ena avlöser det andra. När mina små darlings hade åkt, åkte jag och D till hans mormor Astrid för att vi blev bjudna på mat, så snällt! Lagom i tid så att jag kunde smälta maten innan jag skulle iväg och träna! Körde box med brudarna som vanligt, men jag var inte riktigt nöjd när jag kom hem så nu har jag kört en halvtimme mage/rumpa/ben på bollen oxå!

Men nuså, blir det en dusch sedan blir det soffläge med älsklingen resten av kvällen!



Myskväll

Efter jobbet lagade jag och D ihop lite tacos som vi mumsade i oss innan vi åkte till sväres där det blev soffhäng! Lika trevligt som alltid! Vilken mysdag det blev, nu är det hopp i säng! Jobbet kallar kl 9 imorgon, hoppas på fartfylld löningslördag! Alltid kul!
Godnatt! :)



Mysmorgon

Har haft mysmorgon med min älskling! Jag drömde jättehemskt imorse, så när jag vaknade av klockan för att gå upp och ut på promenad klev jag upp, klädde på mig, men ångrade mig när jag såg att det duggsnöade lite, det fick lixom vara droppen. Så jag kröp tillbaka i den varma sängen för att kramas och då kändes allt mycket bättre igen. Min Daniel är världens bästa, älskar att kramas med honom ♥

Nu ska jag äta en god frukost och åka till jobbet! Ha en bra dag!



Torsdag

Har vart taggad för att inviga mitt lilla "minigym" här hemma hela dagen, men äsch. Lusten gick nyss ur mig. Gick en morgonpromenad på 40 min imorse ialf så det får räcka. Nu är jag bara trött och på halvtaskigt humör så det är bäst jag lägger mig och läser lite istället, har fortfarande Elsas mode att läsa ur och en ny Sofis mode. Det är allt för sällan jag prioriterar sånt före annat, så ikväll passar det bra. Det är lik som träning oxå balsam för själen, och ikväll behöver jag lugn och ro. Har förresten vart ensam hemma tidigare, fast ändå inte. Läskigt när man känner att man har någon bakom axeln.. Undrar vem du är?
Godnatt!



Feel good


Hade ett långt och trevligt samtal med den här donnan ikväll, massa skratt såklart! ♥ 
Här är vi ung o fräsch i Grekland! Haha!
Puss o godnatt!



Nordic extreme

Nordic Extreme är ett styrkepass med hög puls och extremt tuffa men roliga övningar utan större krav på koordination.
Passet har en hög intensitet med snabba intervaller och innehåller funktionella styrkeövningar för hela kroppen som till viss del utförs två och två. Vi använder oss främst av kroppens egen vikt men även andra redskap som exempelvis steplåda, skivstänger och vikter.
Nordic Extreme är ett pass för dig som tränar regelbundet, vill träna styrka, uthållighet och samtidigt få utlopp för din energi.
Var tredje månad byter vi ut passen och serverar ny koreografi och fräsch musik. Däremellan kan du som tränar regelbundet fokusera på teknik och utförande.'

Detta är vad jag laddat för i flera veckor, har fått förhinder några gånger så vi har inte kunnat komma iväg och testa förens idag. Jag hade tolkat beskrivningen på värsta sätt såklart och ställt in mig på en nära döden upplevelse. Tänkte att man säkert behövde vara en sån som åkte vasaloppet på 1 timme var och varannan dag och tog 250 kg i benpress, med ett ben! Typ. Så det kunde ju bara bli bättre alltså! När vi, jag och Cissi, kom dit stod några helt vanliga tjejer utanför och väntade för att få komma in i salen. Inga råpumpade killar alltså, pjuuh. När det sedan körde igång kändes det helt okej, var bara att ge gärnet! Så kul, tänker definitivt gå fler gånger! Rekomenderas, kl 19 på Sporthallen i Bollnäs!



Klantarsel

Måste vart rejält trött igår, för jag lyckades slänga bort mina nya linser och spola ner dom i tvättstället utan att jag tänkte på det. Och nu har jag bara en kvar, så jag har att välja på glasögon eller se bra med ett öga.. Känns så typiskt mig, jäkla klantarsel.

Annars då, lyckas man ju pricka in rätt dag att vara ledig på som vanlig ;) Det är nog det ända jag har flyt med, strålande sol (och 20 minus men det blundar jag för!) så nu blir det promenad i det härliga vädret! Det kan jag behöva som inte kunnat röra mig på tre dagar eftersom jag kännt mig dålig, och har dessutom under dessa tre dagar fikat så jag inte behöver äta mer på ett år ungefär.

Ha en bra dag!



Tisdag

Igår kände jag mig alldeles krasslig, tror jag har nått i kroppen som vill ut. Feber eller en förkylning, men idag mår jag bättre så jag hoppas jag är tipptiopp imorgon. Isf tänker jag göra nått jag laddat för i flera veckor, haha. Återkommer om det.

Ikväll har moster Lisa och kusin Oliver vart här, svärmor och Frida trillade oxå in och vi fikade lite och så, supertrevligt! Fick mer presenter från släkten, ett presentkort på Intersport! Åh jag älskar att fylla år, får precis allt jag önskat mig! (inom rimliga gränser såklart) Tydligen ? är jag svår att köpa till så det är lika bra att köpa det jag önskar mig sägs det, själv ser jag det som att det är bra att jag vet vad jag vill ha och behöver! :) Eller hur? Tusen tack ialf, jag blir glad för allt!

Sen de åkte har jag suttit i soffan och halvsovit, tänkte lägga mig vid 10 men det blev inte av. Men snart så, imorgon är jag ledig och då vill jag som sagt vara pigg som en mört! Godnatt :)



21 Februari - födelsedagen

Min födelsedag och jag kalasade hela kvällen! Först ut var svärfamiljen! Lena, Anders, Frida, Emil, Micke, Stina, Joline, Esa, Sanna, Nova och mormor Astrid ♥



Fick dom här röda fina kopparna av sväres, tack tack tack!

Precis när de åkt fick jag en snabbvisit av Michaela som kom in på lite fika innan hon byttes av utav delar av min släkt! Mamma, pappa, brorsan, morfar, Elisabeth och farmor kom för att uppvakta!


Fick precis det jag önskat mig, rosor, hantlar och yogamatta till bollen, tulpaner och pengar som alltid behövs! Tusen tack :)

Av älsklingen fick jag den här supersköna och snygga fleecejackan och ett presentkort på Lottas, som jag även fick av tjejerna. Det tänker jag spendera på bra hudprodukter, great! :)

Puss på er från världens gladaste 22-åring! (Som egentligen slutade fylla vid 20..)



Lördag 20 Februari

Tjejerna hade som sagt planerat en överraskning till mig bara för att jag fyllde år, så under dagen fördrev jag tiden med att städa och träna för att inte bli för rastlös. Min knäppa svärmor ringde och hittade på massa tok bara för att jag skulle bli nervös och det skulle jag egentligen inte erkänna, men hon lyckades! "Om jag vore du skulle jag vara skitnervös, dom där tjejerna är inte att lita på, du borde nog ta dig nå starkt!" Haha! Hursomhelst hämtade Mika, Matilda och Alice mig kl 14.00 sharp. Jag hade mina aningar och vi började åka mot Bollnäs, när de sedan totalvände och åkte till Alfta igen blev jag helt snurrig och nervös, haha. Vi hamnade ialf på Gästis och Afternoon tea, så himla mysigt! :) Tack älskade ni!


Man måste ju smaka av alla sorter.. haha, sa jag att jag älskar fika?

När vi var proppmätta och helt slut som man alltid har en tendens att bli efter man vart på Gästis åkte vi hem till mig och hängde i soffan. Började så smått göra oss iordning för en partykväll, Ajla slöt sig till oss och jag bjöd brudarna på lite mat! Hade sedan en jättetrevlig förfest som som vanligt spårade innan det var färdigt, haha!


Jag och fina Ajla, innan det spårade.. Där lämnar vi föfesten och vidare till Tranan!

Sedan drog vi alltså på Tranan och hade en helt galet kul kväll! Mika raggade drinkar på löpande band med repliken "Hej jag heter Michaela, det här är min kompis Evelina som fyller 22 idag. DET HÄNGER!" (Det gör det fan inte, haha!) Inte undra på att vi blev full o glad ;)

Jag och Alice träffade brorsan :)

Partypinglorna!

Jeppe och älsk :)

Jag och darling!

Klockren kväll!



Birthdaygirl

Har haft en helt perfekt födelsedag och gårdagen var klockren! Tack alla! ♥ Återkommer med bilder! Godnatt!



Gokväll!

Kom precis hem från sväres, åkte dit efter min otroligt misslyckade omelett, eller ska jag säga äggröra. Jag och Lena (mest jag) tjatade tills vi fick se Let´s dance och Solsidan som är så sjukt roligt! Grabbarna ville helst se bandy och hockey o allt vad det är så vi fick kompromissa lite. Sen rotade jag fram ett linne/en blus ur Lenas garderob som jag fick låna till imorgon kväll och kvällen är räddad! :)

Jag fyller år på söndag och imorgon ska jag bli uppvaktad av mina älskade tjejer, jag har ingen aning om vad de har hittat på! Vet bara att jag ska vara "vardagssnygg" kl 14 imorgon, och sen på kvällen ska jag bjuda dem på mat hos mig och sen blir det party! Fy vad spännande, jag älskar överraskningar!

Nu ska jag och D natta, godnatt o sov gott!



Morrn morrn!

Har precis vart och simmat 50 minuter med Matilda, sen la jag mig i solariet och drömde mig bort en stund, lovely! :) Tänkte försöka åka med D till Bollnäs idag för han ska jobba så hinner jag gå och kika på stan lite innan jobbet, så bäst jag gör ett ryck nu!
Ha en bra dag! :)



Förresten!

Letar ni efter den perfekta vårväskan? Buda hem denna snygging från Friis & Company då vetja! ;)




Torsdag

Som sagt, ibland undrar jag vad det är med mig. Imorse innan jag skulle dra till jobbet gick jag till kylen för att hämta matlådan med köttfärssåsen som vi gjorde igår, supergod blev den o allt! Men, där står ingen mat i kylen.. Jag får smått panik, bussen går snart och börjar kolla mig omkring sådär stirrigt med blicken, måste ju bara ha missat den? Står den kvar på köksbänken så jag glömde ställa den i kylen igår? Nej, istället rycker jag upp en kökslucka och hittar min goda matlåda i skåpet där jag har tomma lådor. Grattis, det var min lunch det! Vafan tänkte jag med? Är fortfarande bitter över detta, det värsta jag vet är att slänga mat. Tänk på stackars barnen i Afrika.

Nåja, efter jobbet hämtade Matilda upp mig när jag hoppade av bussen och vi drog på Rehab för ett mage/ryggpass på boll! Kul! Sen åkte vi hem till mig, åt kinagryta som älsklingen vart duktig o gjort och så tog vi en liten fika på det sen! Mätt, nöjd o belåten :)

Nu funderar jag på om jag ska göra ett ryck och städa toan? Fan så tråkigt, men jag tror jag känner för det trots allt. Tjingpling!


Onsdag

Startade dagen med en morgonpromenad i snön som gjorde mig till människa. Efter diskningen igår var jag mig inte lik. Blev på skitdåligt och konstigt humör, disk och "fuldagar" går alltså absolut inte ihop! Jag blev förbannad för att knivarna bara ramlade igenom diskstället och kastade diskborsten åt helvete, låste in mig på toan som en skitunge och grina en skvätt o tyckte synd om mig själv. Mogen tjej snart 22, typ. Seriöst, mina hormoner bråkar verkligen med mig ibland, jag förstår inte varför? (eller jo det gör jag, man är väl inte bara mer än kvinna, men ändå) När jag låste upp och kom ut igen stod älsklingen med öppna armar, den stackarn kan inte ha det lätt! Haha ;) Han lyckades som vanligt få mig på bra humör och det slutade med att jag somnade med ett leénde på läpparna trots allt.

Men idag ville jag inte ta några risker, så det fick bli en morgonpromenad trots det värdelösa snövädret alltså. Det brukar ha en tendens att göra mig gott, klockan är strax efter 11 och än har jag inte fått några utbrott ;) Är dessutom skitnöjd eftersom jag tjänade 300 kr på Tradera idag! Och nyss fick jag ett ryck och körde lite mage/rumpa övningar på bollen och sådär. Bara att följa sin intuition och köra när den säger kör! Ingen direkt seriös insats, men det lilla kan göra mycket för psyket. Körde förresten "plankan" oxå. Jag har hört att om man klarar att stå så i 2 minuter är man vältränad! Jag körde 3x1 minut utan större problem så nästa gång ställer jag timern på 2 minuter så får vi se hur det går. Sen är det ju skillnad på när under ett pass man gör övningen, om det är i tidigt skede eller sent, men ändå.. ;)

Dax att sluta babbla, nu väntar sängen och senaste Sofis mode, godnatt!



Hej igen!

Har en dator som brakar ihop vilken sekund som helst så bloggen och allt annat jag gör via den hamnar lite åt sidan. Igårkväll knäpptes den av av sig själv sen ville den inte vara med nå mer! Vi får se hur länge den vill ikväll..

Gårdagen var ialf lyckad! Jag fick det jag skulle ha gjort gjort och sådär. Bakade en massa så nu är jag i stort sett redo att fylla år! Däremellan bulljäsningar och snickerskakor hann jag med en liten promenad och ett träningspass på Rehab med tjejerna, härligt! Det behövdes kan jag säga.. För den enda nackdelen med att jag bakade klart igår är att jag vill äta upp allt idag! Fy vad jag älskar att fika!

Har haft en riktigt bra dag idag, trots "fuldag", haha. Jobbet gick kanon och det är så roligt! Jag och Lena är ensamma några dagar nu och det sporrar en extra mycket att göra bra ifrån sig! Vi är ett himla bra team :)
När jag kom hem var jag bra trött så jag slötittade på tv till jag fick ett ryck för ett tag sedan och gick ut o gick medans Danne fortfarande var på match! Rastlös så det bara spratt i kroppen då är det så skönt att gå ut på en rask promenad i vinterlandet och få göra av med lite energi!

Energin tog helt plötsligt tvärslut, kom på att jag måste diska... :P Godnatt!



Godmorgon!

Min planering sprack totalt eftersom jag inte vaknade av klockan, Danne åkte redan vid halv 7 så det kändes för tidigt. 7, kvart över 7 hade vart mer lagomt ;) Nu ligger jag alltså 3 timmar efter så det är bara att sätta igång! Typiskt, annars hade jag vart klar med bullarna och kunde ha tagit en promenad i solen nu istället, vilket känns väldigt lockande! Kanske kan klämma in en snabb en mellan jäsningarna eller nått, haha :)



Söndag

Hur har eran dag varit? Min har vart kanon! Brunchen på Rehab var jättemysig med fint sällskap som sagt! Vi blev proppmätta sen åkte vi vidare till Micke och Stina för efterrätt. Glass, banan, maränger, sirap och chokladsås, jag åt så jag höll på att spricka. Var mätt resten av dagen!

Omelette, köttbullar, russin, isterband (eew jag trodde det var vanlig chorizo!), bacon, potatis och plättar med blåbärssylt och lönnsirap. Vilken härligt kombinerat tallrik va? Haha

Stina och Joline :)

Nova visar älghornen för alla! :)

När vuxna karlar beter sig som småpojkar.. Syskonkärlek ;)

Fluckade till i soffan en sväng när vi kom hem sen var det dags att byta om och dra och boxas med tjejerna. Världens bästa söndagsnöje! Nästa helg är det fest så vi konstaterade redan idag "vad synd det är att vi kommer vara bakis nästa söndag", haha what have we become?

När jag kom hem från träningen vad älsklingen och hämtade hem bilen som pajjat så jag passade på att ta en jättelång "baddusch" som jag kallar det. Det är mycket skönare än att bada! Man ligger i badkaret men duschar kroppen istället för att ligga helt i vatten :) Testa får ni se, man kan ligga hur länge som helst. Badar man lessnar man ju efter 10 minuter eftersom det först är kokhett när man kliver i sen blir vattnet kallt..

När D kom hem var vi fortfarande mätta som svin men gjorde ändå iordning lite varma mackor som vi åt i soffan. Hemmagjord kantarell stuvning är mumma! Till det serverades en dålig film och lite Djungelvrål.

Nu ska jag gå och krama om darling som hunnit lagt sig eftersom han ska upp och jobba tidigt. Funderar starkt på att kliva upp när han åker imorgon kl halv 7 och börja baka så jag blir klar med allt nångång. Vad tror ni om det? Jag vet, jag hör själv hur osannorlikt det låter. Men jag tänker ialf ge det ett försök. Därför är det bäst jag nattar nu.


Mina fina rosor jag fick av älsklingen! Tack ♥

Sov gott!



Valentine´s day!

Godmorgon! Ännu en dag med underbart väder, kom precis in från en morgonprommis! Lika skönt som vanligt! Nu ska jag försöka få upp Danne och slänga mig i duschen, kl 12 ska vi ner på Rehab och äta brunch med la familia, mysigt :)
Ha en bra alla hjärtansdag! Puss o kram på er!



Lördag

Bakade bara två sorter idag, får ta resten sen. Sedan ställde jag mig och lagade iordning plankstek till mig och Daniel som var klar lagom till han kom hem från sin lilla bilköpartripp. Vem köper en bil som går utmärkt, till man kommer till Bollnäs och stannar för att ta en korv för att man är så sjukt hungrig eftersom man inte ätit nått på heela dagen. Sätter sig i bilen för att åka hem igen, och så startar inte fanskapet? Finns ju bara en och det är min Danne. Haha, stackarn! Så han fick skjuts hem, bara att hoppas på att den startar imorgon när han hämtar den..
Hursomhelst så smakade plankan självklart gudomligt! Älska mat!

Sedan började det ramla in folk, först kom Per, sen Matilda och sist Johan. Grabbarna skulle ut så vi fick såklart agera taxi. När vi släppt av dem slirade vi runt lite och åkte hem till mig och fortsatte mysa, jag och världens bästa Matilda :)

Nu väntar bingen, undrar just när darling planerar att komma hem?



Kakbak

Vad som hände här hemma mellan kl 9 och 14 idag är oklart. Jag är en mästare på att dra ut på saker och ting, massor jag ville göra men när jag inte vet vilken ände jag ska börja i blir det bara förskjutet. Men nuså, har jag skickat iväg sålda jeans, vart på promenad i solen och handlat på ICA till storbaket så det är bara att sätta igång! Frågan är bara vilken sort jag ska börja med...



Typiskt

Hur kunde jag missa den här snygga "kavajjackan" för ynka två hundralappar sist jag var in och kikade på H&Ms hemsida? Vad less jag blir, den hade passat perfekt i min garderob! Finns dock kvar i storlek 40 och uppåt till er intresserade..






Okej

Glömde kolla termometern innan jag blev så lycklig över lite sol. 20,3 minusgrader. Aldrig är det riktigt bra!



Godmorgon!

Nu blev jag helt impad av mig själv, klev upp kl 9 och kände mig utvilad trots få timmars sömn! Härligt! Daniel gick precis ut till bussen för att åka och köpa ny bil, no words. Men det var väl bra timing för den vi har nu startade tdligen inte?

Såhär ser det ut hos mig när jag kikar ut henom fönstret just nu. Okej, inget vykort direkt, men jag menar solen. Sooooolen, don´t you just love it?




Fredag

Varför ska jag alltid envisas med att sitta vaken när jag egentligen är svintrött? Jag blir så less på mig själv när jag inser att klockan nästan är 2 på natten. Älsklingen sover sedan länge, han hade lagt sig när jag kom hem ikväll..

Åkte raka vägen till Ovanåker efter jobbet, ringde dit och frågade vad det blev för mat :P Snacka om att bjuda in sig själv! Fick god hemmagjord kebab i pitabröd! "Läll" som man säger.. Umgicks lite med mamma och pappa innan tjejerna kom och hämtade upp mig och vi åkte till Jessica och hängde! Mysigt som vanligt :) Hon och Alice hade bakat supergod kladdkaka till vi kom dit, och den satte vi oss ganska fort. Men inte slut på snaskandet för det, fram med två Marabou chokladkakor oxå bara! Ske de va så skä de va! Kan ju lite fint infälla att jag ialf var ute på en härlig morgonprommis innan jobbet idag ialf så det gick plusminusnoll!

Nu har jag långhelg, och kom på för några dagar sedan att jag ju fyller år nästa helg vilket innebär att jag måste sätta igång att baka medans jag är ledig! Men det tar jag tag i imorgon, nu ska jag gå och krama om Daniel..



Torsdag

Tog värsta sovmorgonen i morse och klev inte upp förens strax före 10, lyxigt värre! Det är klart en av fördelarna med att jobba till 6 på kvällarna! Åkte på jobbet, när jag slutade blev vi bjudna till bästa sväres på tacos, tackar man ju inte nej till! Åkte med Lena och Frida hem från jobbet så jag slapp åka buss, raka vägen hem till dom och lagade mat, var supergott och jag fick tom med mig en matlåda. Tusen tack! :)

Lite senare kom mammsen förbi och hämtade upp mig för Daniel åkte ner på ishallen för att se nå hockey.. Mamma hade med sig sin nyinköpta boll som hon inte har sån koll på hur man använder så vi åkte hem och körde ett pass i vardagsrummet! Så när Danne kom hem fick han ta med bärbara och lägga sig i sovrummet :P Blev en hel del tränat men oxå en massa flams o skratt, herregud, haha! ♥ Det får vi göra om!

Nu ska jag börjar runda av.. Imorgon ska jag köra hårt på jobbet för att välförtjänt kunna gå hem på långhelg! Det ska bli så skönt :) Godnatt!



Onsdag del 2 ;)

Som sagt, kände på mig att det här skulle bli en bra dag! Frisörbesöket gick bra som vanligt, alltid kul att hänga med Anna! Och på Salongen hade det hänt grejer, herregud så fint det blir där! :)

Ikväll har jag tränat Powergympa med M&M, härligt med lite styrka och flås! Känns så bra i kroppen efteråt! Därimellan har jag och D tvättat, ett nödvändigt ont. Tar upp alldeles för lång tid tycker jag.
Har tyvärr spenderat mest tid här sedan jag kom hem, sålt iväg lite mer jeans på Tradera, och lagt ut två jackor. Väntar ett tag med vårjackorna tror jag, tills jag verkligen har bestämt mig vad jag ska behålla och vad jag ska sälja. Men bestämde mig för att sälja en vinterjacka jag knappt använt istället och en fin skinnbolero :) Check it out!

Nu ska jag lägga mig och vila kroppen med min Dannyboy ;) Godnatt!



Orientalisk färsgryta

Storfavorit sedan skolåren, skulle kunna äta den här rätten alla dagar i veckan!
Ingredienser:
500 g köttfärs
2 stora morötter
Vitkål
1-2 vitlöksklyftor
1 stor gul löl
2 burkar skivade champinjoner
2 burkar annanasringar (använd "spadet" också)
Mycket curry
1 burk lätt cremefraiche
Soya
Salt&vitpeppar

Gör såhär:
Bryn köttfärsen i en gryta tillsammans med grovt rivna morötter, ungefär lika mycket fint strimlad vitkål och lök.
Krydda riktigt med curry!
Dela annanasen och tillsätt dem tillsammans med svampen.
Häll i en burk cremefraiche, en skvätt soya, pressa i vitlöken och krydda med salt och lite vitpeppar.
Låt puttra ca 15 minuter och späd ut med lite vatten eller mjölk om du vill ha mer sås.
Serveras med nykokt ris och sallad!
Eller gör som man gjorde i skolan, vräk på så att tallriken inte räckte till och man knappt vågade gå förbi killarnas bord för att de skulle tro att man var världens matvrak! ;) Och ät upp alltihopa på ren vilja bara för att det var så sjukt gott!

Sambon i ständigt bar överkropp på andra sidan bordet ;)



Onsdag

Kom nyss in från en morgonpromenad med bästa Matilda! Idag vill man helst vara ute hela dagen, så himla fint! Jag älskar vinter! (Haha vad jag kommer att få ångra att jag sa det där..)

Ledig idag, perfekt timing tycker jag! Nu ska jag dra en repa med dammsugarn, ta en snabbdusch, äta rester från igår sedan sätta mig på bussen till Edsbyn :) Ska till Anna och rätta till håret lite.. Det här blir en bra dag!



Jag har världens bästa sambo!

Idag när jag kom från jobbet stod maten på spisen. Köttfärslimpa med potatis och gräddsås! Redigan husmanskost när den är som bäst! Han vet precis hur han ska få mig på bästa humör, med mat! Tack ♥




Dagens

Har glömt visa koftan jag köpte härom veckan på Såfin. Finns i svart, korall och beige, 360 kr. Kort, bubblig och söt i modellen :)


Kofta från VeroModa, till det favoritjeansen i svart från FK och långärmad bas från Vila och accesoarerna kan ni vid det här laget!



Italiensk lax

Fick ett enkelt men kanongott recept på en laxrätt av min kollega Lena så här kommer det, värt att testas!

Till ca 4 pers:
4 st laxfileér
Potatisar
Soltorkade tomater i olja
Matolja
Salt&svartpeppar
1-2 pressad vitlöksklyfta
1 dl riven lagrad ost
rouccola sallad
Gör såhär:
Sätt ugnen på 225 grader. Skölj och skär potatisen i lagoma bitar. Lägg dem i en ugnssäker form. Häll över lite matolja, salta och blanda runt. Stek i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Skär laxen i kuber. Ta ut potatisen och lägg i laxen tillsammans med det. Krydda med salt och peppar, stek ytterligare ca 10-15 minuter i ugnen.
Blanda grovt hackade soltorkade tomater och lagom mycket av "tomatoljan" i en skål, pressa i vitlöken. Häll det sedan över laxen och potatisen. Strö över riven ost och ruccolasallad och blanda runt. Serveras med en god sallad och nygräddat vitlöksbröd! Det godaste jag ätit på länge! :)
(Jag hade tyvärr ingen rouccola hemma men det blev supergott ändå!)




New arrivals

Vi fick två supersnygga vårjackor från Filippa K till jobbet (Såfin i Bollnäs) idag, den första kom i svart och militärgrönt och den andra med dragsko i midjan kom i grågrönt. Mycket snygga på! Jag har redan börjat rensa garderoben ytterligare för att sälja på Tradera ;) Så håll utkik, vårjackor på G! Tror jag tänker satsa på den andra.. Bara att börja sälja och spara!
 
Nylon MC jacket 1600 kr.                     Lightweight field jacket, 2200 kr.



Godmorgon!

Morgonprommis, check!
Igår var besöksantalet riktigt högt igen! Undrar vad det är som drar er hit? Kul ialf! :) Ha en bra dag!



Söndag

Sitter här lite skakis nu, ringde precis Danne för att lugna ner mig lite. "Det finns nog ingen som kan bli så rädd av filmer som du" sa han, sant. Töntiga Wallander är det som får mig såhär skakis. Och lite "boxdarr" skulle jag tro, fingrarna hoppar lite lätt över tangenterna. Idag fick jag med mig älsklingen, eftersom vi var en man kort så ställde han upp, superkul att träna tillsammans, hihi :) Körde ett sjukt roligt och jobbigt pass! När vi kom hem var jag så övertaggad att jag körde lite mage på bollen oxå, efter det var jag helt slut i hela kroppen. När Daniel åkte på jobbet förlöste M&M honom och kom hit och chillade med mig i soffan! Vi bakade kladdkaka som blev totalt misslyckad så vi blev lite ledsen och less, skyllde på varann sedan började vi skratta åt det hela istället, varför vara osams när man kan vara sams lixom? Haha ;) Den gick åt ändå så det var väl tur då!

Har två recept att dela med mig av men jag tror jag får göra det en annan dag! Det är laxen jag skrev om och mamma efterlyste recept på Orientalisk färsgryta som vi lagade idag, så det kommer, imorgon kanske :) Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite! Godnatt!



.....

Grät av lycka när jag läste "ÅH GUD VILKET BESKED!!!!!!!!!" för några dagar sedan. Vill bara dela med mig av Lotta, en av de vackraste och starkaste kvinnor jag vet.




Fjällenfeeling

"Morgonpromenad" på en timme, check! Fy så härligt det var ute idag, lagomma grader och solsken! Precis som det ska vara! Skulle inte sitta fel med en tripp till fjällen nu känner jag, fy vad jag längtar dit! Till varm oboy, välgrillad korv med bröd, skoter&skidåkning, mys i stugan och en stekande sol! Det är såna här dagar som får en att älska vintern!




Haha den här bilden är för kul! Erik och Filip har allsång med Björn Rosenström, de kan varända liten text! Danne pluppar i iPoden i öronen...





Godmorgon!

Har precis klivit upp, D ligger fortfarande och snusar o sover, min sötis! Han jobbade natt och kom hem vid 0730så jag gör allt för att vara så tyst som möjligt så han inte ska vakna.. Försöker skriva tyst på tangenterna, går på tå istället för att dumpa med hälarna, knäppte på TVn och självklart var den på högsta volym! Panik! Men det gick bra tror jag..

Igårkväll hade jag hemmamys med mig själv igen, kändes som att det var precis vad jag behövde. Har känt mig småsjuk de senaste dagarna då är det så skönt att vara hemma och göra ingenting. Eller, direkt efter jobbet åkte jag och D ner på hallen en sväng för att kika på Innebandy med Ciya och Jesper, men det var nog det ända. Sedan lagade vi sjukt god mat innan karln skulle iväg till jobbet, har fått ett nytt laxrecept av Lena som jag jobbar med och det var så himla gott!

Nu ska jag slänga mig framför tvn och kika på Elin Kling, sen ska jag föröka lura ut Frida på en promenad!
Tjing!



Dagens

Different shades of black



Kofta, byxa och armband från Filippa K. Bågarna är gamla från Armani.



Fredag

Kvällens planer ändrades pga förhinder, tråkigt tjejer! Så när jag kom hem slängde jag ihop pajen som jag förberedde igår ändå, måste ju ha mat i lilla kaggen ;) Den blev klar lagom till Let´s dance började så det blev middag i soffan, riktigt skönt faktiskt! Där har jag spenderat resten av kvällen, med några avvikelser här framför datan. Programmet dom visar i "periodpausen" på LD, innan nyheterna är ju sjukt kul!
Imorse var jag och Matilda uppe med tuppen som vanligt, sim och sol på badet! Sköönt.
Nu lockar sängen känner jag.. All alone tonight, darling jobbar natten. Tummen ner för det.
Godnatt!



Dagens

Idag invigde jag nya armbandet som kom för några dagar sedan, visst är det fint? :)



Puderrosa kofta från Vero Moda, svarta jeans och armband från Filippa K.



Torsdag

Kluddar ner några rader bara för att, jag är helt uppe i varv. Har precis rensat bland massa papper och tidningar, städat köket, har dessutom förberett middagen inför imorgon då tjejerna kommer :) Klockan är alltså närmare 12 och här är det lixom full huggning, en normal människa har nog redan hunnit somna vid det här laget..

Efter jobbet hämtade min käre Matilda upp mig vid bussen så åkte vi raka vägen på rehab och körde ett "Mage&Rygg-pass" på boll, träningsverken från igår var ett faktum men det var bara att köra! Härligt!

Nu ska jag bara packa badväskan till imorgon sen ska jag lägga mig och försöka varva ner!
Godnatt! ♥



Trött men nöjd

Dagen har vart bra på alla sätt tycker jag. Fått uträttat det jag ville och så kom mammsen förbi på besök :) Ikväll tränade jag med Matilda, superkul med Powergympan!

Har lagt upp några fler jeans på Tradera oxå som ni gärna får buda på! Jeans med hög midja, svarta Acne jeans och grå jeans från Vero Moda!

Köpte en fin orkideé på Ica idag, hon är lite gles än men snart slår nog knopparna ut :) Sen dör den väl lika kvickt igen, känns ju som ett typiskt släktdrag för dessa blommor! Men tjusiga som attan är dom ialf!



Godnatt!



Dessa listor..

Jag borde nästan skaffa en egen kategori till alla dessa listor! Snodde den här av Linnea!

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min kollega Linnea 
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Dammsög, igen
Det sista du sa högt: Vad gör du älskling?
Det senaste någon sa till dig: Njaa sitter och surfar bara, dudå?
Vad har du druckit idag: Proviva fruktdruck Svartvinbär, så god! Och massa vatten
Vad var det senaste du åt: Klyftpotatis, kotlett, grönpepparsås och körsbärstomater
Vad var det senaste du köpte: Handlade för 1200 på ICA, fyfan.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit tror jag
Vad är det för väder hos dig nu: Snö!
Godaste glassmaken: Vaniljglass med banan och choklad i ugn ;) 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja
Sover du tungt: Ja
Drömmer du mardrömmar: Ibland
Trivs du med ditt jobb: Absolut! 
Favoritklädsel: Hemmapå, mysset i plysch, bland folk, jeans och tights, dessutom älskar jag att klä mig i snygga träningskläder!
Favoritlåt just nu: Oj vad svårt, jag lyssnar på det som poppar upp på Spotify bara.
Vad ser du om du tittar till höger: Dörröppningen till vardagsrummet
Vad gör dig glad just nu: Att jag gjort nått vettigt av dagen
Vad ska du göra härnäst: Ta en dusch sedan lägga mig och sova
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött men nöjd
Favoritgodis: Choklad, choklad, CHOKLAAD!
Kläder just nu: Mysbyxor och svettig tröja från Craft
Sommarplaner: Hinna allt jag vill göra på semestern!
Hur många kuddar sover du med: En och en halv
Spelar du något instrument: Nix
Morgon eller nattmänniska: Natt, helt klart!
Vad är viktigast för dig: Familj, vänner och sambon ♥ 
Är du kittlig: Ja, men det var längesen jag blev kittlad kommer jag på nu när "du" frågar..
Snarkar du: Dom säger det men det tror jag inte på
Stjärntecken: Fisk
Äckligaste insekten: Geting och spindel ligger delad etta, usch jag ryser. 
Längtar du mest efter just nu: Fjällen



Onsdag

För att jag ska komma ihåg vad jag tänkt göra idag skriver jag som vanligt en liten lista..

Diska (inte glömma, haha)
Promenad, sparade all energi till Powergympan istället
Skriva tvåveckorsmatlista
Storhandla
Få D att städa toan ;P och göra fint i datarummet som ser ut som Beirut
Lägga upp fler jeans på Tradera
Skicka sålda jeans

Ta fram kött ur frysen till middagen
Dammsuga
Träna Powergympa på Godtemplargården

Skriva träningsschema, vecka för vecka
Ringa Sandra och beställa ett läppglans från Face Stockholm
Ringa Topp Hälsas förlag och fråga vart min prenumeration tagit vägen
Typiskt, det måste blivit nå fel så den kommer inte. Jag som ville ha min premie med yogamattan! Får gå och köpa en istället..
Organisera om och storstäda i garderoben/skrubben
Plantera om och vattna blommor



Du vet väl om att du är värdelööös..

Oh vad jag känner mig uslig! Har inte gjort ett jota idag sen jag kom hem från jobbet! Gick raka vägen och satte mig här, pausade och slängde ihop lite mat bestående av en Varma koppen blomkål&broccoli, två mackor med makrill på och några stekta broccolibuketter. Mums, typ..

Har bevakat mina annonser på Tradera, sålde 5 par byxor och tjänade en slant! Härligt! Hittade fler hemma för några dagar sedan så mer ska det bli! Lika bra att göra ett ryck när man är i farten!

Jag som skulle träna ikväll hade jag tänkt, blev inte nå av med det, därför känner jag mig extra uslig. Jag tror allt, eller det mesta, har en mening, så det var kanske tur jag bara satt här och såsade ikväll. Annars kanske jag hade fumlat och brutit benen på bollen, eller ramlat av och brutit nacken! Ja, vi tror på högre makter.

Kanske man skulle ta tag i disken ialf, för självkänslans skull. Eller så bestämmer jag bestämt att jag ska göra det imorgon, för självkänslans skull. Så får det bli! Imorgon ska jag vara effektiv!



Måndag

Två saker, afrodansen ikväll var skitkul och när jag kom hem lagade jag och Daniel ihop en sen middag sedan satt jag i soffan och grät till Spårlöst. Det blev visst tre saker. Hursomhelst, någon mer som såg programmet? Det är så fint tycker jag! Och inte för att det hör hit, men jääävlar vilka armar killen i programmet hade! Jag tror ärligt jag aldrig sett större. Det var den måndagen det. Nu ska jag krypa ner med min lilla gos. Godnatt!



Hjälp!

Mando (och alla andra såklart), du som har koll på skoaffärerna i Stockholm! Dessa ska finnas på DinSko, har du sett dom? Är som lika snygg irl som på bild? Ser skittuffa ut såhär ialf, me want!




RSS 2.0