Gårdagens

Idag hade jag mina nya ridbrallor från Vila på mig, de är snygga och sköna! Har dock ingen bild på dem så ni får en gårdagens istället ;)

Nya kavajen från Vila, jeans från Filippa K, även de nya (i modellden "Niki soft stretch", love them!), vitt instoppat linne från Vero Moda, boots från Scorett, mammas röda fina armband från FK som hon fick av mig i b-day present och brillor från Armani. Kläderna finns på Såfin i Bollnäs :)



Jag är grym!

Idag har jag vart mitt bästa jag nästan hela dagen, haha. Jobbet gick fint och pumpen ikväll var kanon! Med ett leende på läpparna blir allt mycket lättare, både fysiskt och psykiskt. Så sant som det är sagt!

Hoppas på en lika bra dag imorgon, då är det Sista April (nähä!?) och vi ska partaja lite ute hos Mika med alla tjejerna, såå kul! :)
Puss på er!



Morgonprommis

Check! Nu ska jag packa träningsväskan och dra på jobbet :) Tjipp!






Onsdag

Röck in och jobbade idag för min kollega var sjuk så där rök min lediga dag denna vecka, men mer pengar till mer shopping. Bra deal ;) På tal om shopping har jag massor av nytt och snyggt som jag skulle ha visat er, om ni vill se villsäga! Men det får vänta. Eller, jag ger er en tjuvkik..

.. bara för att vara snäll, så att ni ska hinna på denna blazer från Vila som kommit in till butiken (Såfin i Bollnäs), efter lite tjat från min sida ;) Vit och svart, 500 kr. Jag har haffat båda två! Svinsnygg, och den går som smör i solsken så pass på!

Har tänkt gå upp tidigt flera mornar för promenad men inte orkat ännu så imorgon tänkte jag ändå försöka att bara besämma mig och göra slag i saken, det ska bli skönt att ta tillbaka gamla rutiner! Därför är det dags att knoppa snart..

Idag efter jobbet drog Amanda med mig på en prommis ialf, hon är mitt lilla lyckopiller! Älskade hjärtat mitt :) Riktigt skönt att få komma ut, tyvärr blev det ingen löpning som det är tänkt då jag var dödstrött och fortfarande är förkyld, men vi hiinner.. Fick ju en bra början där för några veckor sedan ialf, men än har det ialf inte runnit ur sanden.

Godnatt!



Knäppt

Bloggen verkar konstig.. Inlägget nedan skulle egentligen vara publicerat igår, men idag kom det upp. Aja.

Idag har ialf vart en bra dag! Fick hem en supersnygg kavaj a la 80-talet som jag tjatat hem till jobbet! ;) Högg den direkt och den invigs säkert redan imorgon.. Efter jobbet knatade jag över till Johanna och bytte om sedan gick vi ner på Dönje och tränade! SÅÅÅ SKÖNT! Har längtat efter att få köra ett tungt pass pump! Gick tom ganska lätt idag med tanke på förkylningen som fortfarande hänger kvar, yes!

När jag kom hem från träningen gick jag upp till Erik och blev bjuden på varma mackor, mysigt. Tnx brotha!
Godnatt!



Godkväll

Helgen har vart kanon! Lördagen började med god middag hos Matilda, sedan piffade jag, hon och Mika till oss och drog till Bollnäs på förfest hos Christina där Edsbybrudarna mfl var! En riktigt rolig sådan! Sen gick vi och såg Hoffmaestro som var kung och jag skaffade mig en ny vän sådär, skön kväll lixom!







Igår hade vi såklart värst lökdagen! Hängde med mina M&M, vi åkte på Max och tog drive innen sedan stannade vi och käkade på parkeringen. Vägra gå in bakisbedrövlig, haha. Satt sedan ute i solen och spelade munnspel som jag (måste ha fått av?) hittade på Hoffe, klockrent. Älska söndagar!

Ikväll åkte jag till Alfta för att gå ut och gå med käre lilla Frida ♥ Riktigt skönt! Har inte rört mig på hela förra veckan då den kantats av feber, förkylning och ont i halsen! Men nuså har jag bara lite rinnigt snor (fräscht det lät då!) kvar så jag trotsar det, pallar inte sitta still! Imorgon tänker jag bannemig gå på pumpen oxå, längtar!

Nu ska jag knoppa, ögona kliar som bara den. Dryygt, kom på att jag lagt mig med linserna i, det måste vara blande det störigaste som finns?
Puss på er!



Världsklass

Jag har världens finaste och bästa M&M! Ikväll har vi haft myskväll med god mat och efterrätt, för imorgon kör vi!
PUSS PÅ ER ♥




Mardrömmar

Inatt drömde jag att jag hade klippt av mig håret. Det var skitkort, ruffsigt och ostyrigt! Fan vad hemskt det var, vaknade av att jag höll på att dö ungefär..  Det vore väl typ det värsta som skulle kunna hända mig just nu. Vem är jag då utan mitt hår frågar jag mig själv?

Det bästa som skulle kunna hända mig nu är väl ialf att jag helt mirakulöst fick ta över Elin Klings garderob, och att den tom skulle passa i storleken! Jag har världens klädbestyr.. För det första har jag inget att jobba i imorgon och för det andra så har jag verkligen inget att ha på mig på lördag när jag och brudarna äntligen ska ut och parta! 

Då kan man ju fråga sig vad världen vore utan dessa ruskigt otäcka bekymmer?



Onsdag

Ikväll när jag kom hem från jobbet stod det kalas på schemat, mami fyller år idag, grattis! :) Hela släkten och några vänner har vart här och uppvaktat, brorsan hade bakat två stoora kladdkakor... Gissa om min mage står rätt ut nu! Seriöst, jag skulle vara snyggare som gravid! Annars ser jag bara jävligt tjock ut, mamma höll tom med! Haha! Inte bra att föräta sig på sånt.. Men jag håller ju mitt godisstopp så nu när jag äntligen skulle fika så gäller det att passa på ;) Lätt värt!

Känner mig fortfarande jättehängig, därför har jag lagt mig redan nu och ska försöka sova.. Igår gick det inget vidare, tiden går så fort om kvällarna tycket jag. Men nu gör jag ett försök igen. Godnatt!



"Jag är typ aldrig sjuk"

Ska sluta uttala mig om saker.. Men jag är verkligen typ aldrig sjuk, en gång per år på sin höjd, högst! Just nu känner jag mig som världens mest ynkliga lilla människa. Men det är jag inte så jag ska sluta fåna mig. Finns värre saker än lite feber och en fet förkylning!

Jag hoppas att bästa botmedlet är en alvedon, en ipren, nässpray och sömn! Önska mig lycka till, imorgon vill jag vakna pigg och kry!



My day off

Bara tur att jag var ledig idag, för det vette tusan om jag hade orkat jobba. Har så himla ont i halsen nu så det går knappt att prata, tänkte verkligen försöka komma i säng i tid ikväll så att kroppen får vila sig riktigt. Ändå sov jag länge idag oxå..

Har fått lite uträttat ialf, rensat bland massa kläder och skor och lagt upp på Tradera som ni såg.. Har dessutom putsat fönstret i mitt rum (en fördel med att bo hemma :P) och bytt gardiner! Drog upp på byn en sväng för att gå på Systemet till helgen oxå så man har det gjort, sen åkte jag till IP och slängde mig i solariet några minuter. Skönt! Har ju vart superfint ute idag men jag har inte orkat ta mig ut på någon promenad, bäst att vila tänkte jag. Vill försöka komma iväg på träningen imorgon men vi får se hur det är med halsen då..

Mitt flickrum ;)

Nu ska jag ta mig en kvällsmacka och krypa ner och läsa lite innan jag somnar, godnatt!



Bloppis

Har lagt upp massor av nytt till våren på Tradera nu! Måste hålla någorlunda på principen en in, en ut..
Brun pumps, vinröd pumps, brun pumps, svart sandalett, svart tygsko, ljusa acnejeanssvart kjol, lacoste sko och en jättefin vårjacka! Bara att börja buda! :)





Nytt!


Converse All star, 700 kr.

Pumps, Dinsko, 449 299 kr.

Boots, Scorett, 1100 kr. Scorett hade supermycket snygga modeller men till slut valde jag dessa! Känns som att det får bli ett återseende ganska snart..


Bäst modeller på BHar har H&M tycker jag! Köpte även bikinin därifrån.



Söndagnatt

Har haft en kanonhelg! Efter gårdagen i Gävle var jag så trött att det blev bara chill och pizza (Ciao ciao såklart!) i soffan, smakade förjäkla bra faktiskt!

Idag åkte jag och bästa Matilda till Bollnäs för att se Modevisningen på Expon, jag var och kikade på genrepet i Fredags men det var kul att se den riktiga oxå! :) Man blir så mallig över våra tjejer, hihi!



Våra grymma tjejer på genrepet! Lisa, Greta och Emelie :)

Ikväll har jag hängt med brorsan uppe hos honom, skönt att bara vara sådär. Händer alltid nått kul i hans närvaro :) Det bästa med den här helgen är att den inte är slut, jag är ledig imorgon oxå. Lyx mig va!



Check!

Pumps i beige hittade inga i Gävle men klickade hem ett par när jag kom hem istället, haha.
Pumps i svart
Boots med låg med snygg klack men som funkar till jobb/vardag
Sandaler till jobb/vardag
Converse, svart
Vit BH
Bikini
Body butter
Tvättkorg, snygg ska den vara o för den ska stå på mitt rum

Tvättnypor (sån där rund med massa nypor på) hittade jag hemma
Partyoutfits
Solbrillor Trodde jag hade tappat bort mina men jag hittade dom igen!
Smalt skärp klickade jag oxå hem två stycken
Skinnjacka
Ringar
Mus till datan

En lyckad shoppingdag :) Bilder kanske kommer..



Dagens

Har precis kommit hem från en heldag i Gävle och Valbo med mamma, stackars Amanda blev sjuk så hon kunde inte följa :(

Skinnjacka Only, sjal Culture, Strumpbyxor och topp från Lindex, väska från FK och bootsen med nitar åkte oxå på!

Dagens shopping får ni se sen, jag är ialf supernöjd! :)



Shoppinglista

Har skrivit ihop en shoppinglista till morgondagen då jag, mamma och Amanda åker till Gävle och Valbo, som jag längtat! Jag blir överlycklig om jag lyckas hitta hälften av allt jag behöver..
Pumps i beige
Pumps i svart
Boots med låg med snygg klack men som funkar till jobb/vardag (det blir ett svårt mission, haha)
Sandaler till jobb/vardag
Converse, svart eller beige
Vit BH
Bikini
Body butter
Tvättkorg, snygg ska den vara o för den ska stå på mitt rum
Tvättnypor (sån där rund med massa nypor på)
Partyoutfits
Solbrillor
Smalt skärp
Skinnjacka
Ringar
Mus till datan

Wish me luck! ;)



Dagens

Längesedan jag slängde in en dagens kom jag på, så här får ni en i all enkelhet.

Dagens vinjettvara, topp från Vero Moda, finns i 4 olika färgställningar, blir din för en hunka!


Topp, Vero Moda i en storlek för stor för att få den lagom oversize, ridbyxleggings från Vila, nylackade rosa naglar och boots från SixtySeven (Eurosko, Bollnäs).



Tidigare idag..


Snärtan min och jag :)



Pappa är tjön han, det är han.

Sitter inne på mitt rum och hör mamma och pappa diskutera i köket, pappa har gått ner i vikt..
Mamma: du är såå fiin, nu ser du inte sådär sprickfärdig ut längre. Jättefin!

Själv ska jag ta mig en löparrunda med Amanda nu, värsta deffarfamiljen! Haha




Tisdagsnöje

Två saker som gör mig lite extra glad just nu: Träning och shopping!

När jag hade slutat gick jag till Oden för ett pass Pump, håller fast vid att det är ett kanonbra pass som kör igenom hela kroppen. Kul som attan är det oxå!

Vi har dessutom börjat få in sjukt mycket fint på jobbet, små söta blommiga sommarklänningar och sånt :) Men jag tog hem ett par jeans idag ialf, som jag velat ha länge. Får se om jag orkar prova dem ikväll, hoppas nästan att dom inte är bra, det vore bäst för plånboken, haha. För på Lördag har jag och mamma planerat in en tripp till Gävle/Valbo, jag tänker springa i varje skoaffär och hoppas verkligen jag hittar nått, gärna 3, 4, 5 par skor, typ :P Behöver minst ett par ur varje kategori!



Dessa underbaringa från Filippa K skulle jag inte tacka nej till! Älskar alla tre och det gör det hela ännu svårare att hitta skor, hjärtat vill ju ha dessa, men hjärnan säger nått annat.. ;) Samtliga finns även i beige och är minst lika snygga! 1600, 2200 respektive 2000 kr går de lös på! Jag tror på att man alltid ska lyssna på hjärtat, men i det här fallet får jag nog tyvärr gå ifrån min filosofi.



Fjällen 2010


Affen på fjället "hemma" I Bruksvallarna!

Sally, Lillevi och Tomas på fjället! Underbart!

Mandis och jag njuter av finvädret!

Påskmiddag och självklart målade vi äggen :)

Mitt och Lillevis!

Hela ligan med Tomas bakom kameran! Det är mysigt att bo i husvagn! ;)

Andre, Amanda och hennes Mattias drar en vända på skotern!

Sally myser!

Jag och Andre + Amanda och Mattias åkte in till Funes en kväll för att hälsa på Moster Lisa, brorsan och gänget! Skönt att kunna bré ut sig i en riktig soffa :P

Storstekarna Fille och Erik!

En dag i Hamra med ännu en dag underbart väder! Gissa om jag ångrade att jag inte hade tagit med slalomskidorna, vad tänkte jag med?

Men det fanns inte så mycket att klaga på..

Hade några mil längdskidor i benen efter att vi åkte nästan varje dag. Men sista kvällen skjutsade Tomas upp mig och Alfred på fjället så vi kunde åka lite slalom! Upp och ner, upp och ner.. Vilken underbar känsla! Skoteråkning och skidor på samma gång :) Och jag svor att jag aldrig mer skulle åka längd igen.. är verkligen urkass på det, haha.

Sista dagen på fjället hade vi bikiniväder, love it! Här är Andre min lilla gofis :)

Men lagom till Moster Lisa + resten kom upp så mulnade det tyvärr på..

Jag och Amanda :D

Mattias, Amanda, jag och brorsan precis innan vi (-Erik) började knata ner från fjället för att åka hem. Tack Gunnarssons för 6 roliga kanondagar! ♥



Måndag

Efter att jag suttit ute i bara bikini och njutit av att det går att sitta så, typ halva dagen igår, så gick jag in och lagade ihop en grekisk pyttipanna sedan åkte jag upp på byn för att ta en promenad med bästa Anna :) Sen har jag börjat lägga upp lite nya grejer som jag vill skeppa iväg på tradera igen. Ett samlat inlägg om vad det är kommer säkert!

Idag tog jag min första löparrunda för i år, tillsammans med min lilla gofis till kusin! Det gick faktiskt över förväntan, riktigt skönt! Så nu var man igång igen, bara att hålla i! Känns härligt!

Ha en fortsatt trevlig kväll, här blir det sängläge med datan i knät. Och inatt behöver jag verkligen min skönhetssömn så jag ska försöka knoppa tidigt..



Bikiniväder!

Yes!



Helg!

Igår umgicks jag hemma i tv-soffan med mamma och Matilda, vi kikade på en halvdålig film, äntligen midsommar, och åt jättegod fruktsallad! Än har jag inte spräckt mitt godisstopp, kors i taket!

Ikväll har vi haft myskväll med tjejerna hos Matilda. Hon hämtade upp mig i Ovanåker när jag kom hem från jobbet så åkte vi hem till henne och lagade lax till finmiddan som vi så gött avnjöt! Sen trillade tjejerna in en efter en och det skvallrades som vanligt ;) En riktigt välbehövlig kväll! ♥

Imorgon ser jag fram emot att bara få vara ledig, minns inte sist jag hade en slappardag att göra precis vad jag vill på. Hoppas M är frisk så vi kan boxas ialf, för nu fattas allt för många kryss i listan så usch! Sen skulle jag behöva köpa en tvättkorg och en datamus, kanske kan lura med mig någon till Bollnäs?

Just nu håller jag på och somnar, så jäkla jobbigt när man måste sminka av sig först bara.. Men, godnatt.



Torsdag

På Jessicas begäran slänger jag in ett inlägg innan jag somnar. Idag tog jag upp träningen på allvar igen, köpte träningskort och gick på ett skitbra pass pump på Odengymmet, ökade på vikterna sen sist och klarade det utan problem tom, grymt! Till sommaren ska jag vara "slim fit med tight ass!" Eller vad säger ni, Johanna och Sandra? :)

Dessutom har jag och Amanda infört ett godisstopp, och så ska vi börja springa tillsammans så mycket vi kan. Ungefär såhär har jag tänkt mig köra på ett tag framöver:
Måndag: Löpning
Tisdag: Pump
Onsdag: Löpning
Torsdag: Pump
Fredag: Morgonpromenad
Lördag: Vila/promenad vid ledig helg
Söndag: Box/promenad
Ändringar i schemat kan förekomma. Morgonpromenader och eventuell annan träning lägges in efter behag. Längar efter att få komma igång igen!

Nu är det bäst jag knoppar, jobb och slit väntar i helgen, det ska bli roligt! Bäst är ändå att Matilda planerat in myskväll imorgon! Känns som att mitt godisstopp skulle kunna spricka redan då, 5 st 200 g marabou chokladkakor brukar ju i vanliga fall inte stoppa..



Naken, rädd, exposed..

(vad drygt det är när man kommer på sig själv med att man måste utveckla det man skriver för att det inte ska missuppfattas och för att alla som läser ska hänga med. Nej, jag är inte naken, rubriken citerar bara Max-reklamen med hon från Hollywoodfruar. Så, nu har vi ett bekymmer ur världen!)

Äntligen sitter jag vid en data med fungerande internet! Verkar vara nått tjall på linjen eller nått här hemma, bara pappas som fungerar. Vilket innebär att jag inte har några bilder att bjussa på för de ligger ju på min data. Vi hade det hursomhelst kanonbra i fjällen! Skönt att få komma bort lite. Mest fint väder och fint sällskap av mostrar med familj! ♥ En roligare uppdatering med bilder kanske kommer..

För övrigt så jag har så sjukt mycket köpa-skor-abstinens! Får en sån där klump i magen när jag tänker på allt jag behöver och vill ha. Det blir dyrt, men det kan fan vara värt det. För att känslan av att köpa de där skorna man så gärna vill ha, oavsett vad de kostar, är obeltalbar! De sitter ju inte i pengarna om man säger så.. (obs, där har vi det igen, ironoi!)

Och imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen, ialf träningsbiten. Det ska bli så skönt! Även om jag faktiskt åkt flera flera kilometer längdskidor i fjällen, men jag suger verkligen på det så det vette tusan om de får räknas?

Nu ska jag lägga mig och kramas med snuttegrisen som jag fått av en kär vän. Den liknar Lottas (på bråkmakargatan) grisbjörn men min är mycket finare! Nej, det hör inte till vanligheten att jag kramas med gosedjur, kan aldrig minnas att jag brukat göra det faktiskt. Det är en ny last jag dragit på mig på senaste tiden. Och det hjälper, ialf lite. Så, nu har jag redan blottat alldeles för mycket av mig själv idag, men det bjuder jag på! Sätter 1000 spänn på att alla ni nån gång somnat med ett gosedjur i famnen! Godnatt!



Det här skulle publiceras igårkväll, men kommer idag istället!

Jag är så himla däppt i däsan! Hade inte alls planerat in att bli sjuk just nu, förkylningen kom som ett brev på posten igår! Men det känns ju som en värdslig sak..

Nu till den positiva sidan av dagen, när jag kom hem från jobbet började jag packa inför FJÄLLENRESAN! Mitt vanliga jag hade vart helt extas av att få åka, men jag känner inte riktigt igen mig själv. Det ska bli skönt ialf, och det blir säkert bra bara vi kommer iväg. Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen..
Kvällen har spenderats med mina lyckopiller, Muttan, Mika, Lissie och Jöns + hennes Johan ;) Alltid bra med tjejsnack och skvaller! Nu ser vi fram emot sommaren!

Först ska jag njuta av vintern i fjällen, det här blir bra! Bäst att sova nu, kom på att jag är den ända som kan köra imorgon. Amanda och hennes Mattias åker med mig och de är ju för tusan inte ens myndiga, så det är bäst jag är pigg imorgon! Åker efter jobbet, så, GLAD PÅSK önskar jag er mina vänner!



RSS 2.0