Läsarrekord!

Oj, kikade i statistiken och vad jag minns har siffran aldrig vart så hög som idag! Ni läsare bara ökar och ökar för varje vecka numera! Kul! :)



Onsdag

Har lite dåligt med inspiration för tillfället, därför drar jag mig hela dagarna för att blogga. Men när det kommer till kritan slänger jag in ett inlägg hur det än är!

Jag har blivigt som förslappad, helt sjukt lat. Har inte rört mig sedan förra måndagen då vi var och simmade. Jag är verkligen en sån där ON eller OFF människa. Och just nu är jag så OFF man kan bli. Har däremot funderingar på att ordna upp det imorgon, haha. Men ialf, när jag är såhär off skiter jag i allt, proppar i mig allt onyttigt jag kan komma åt och ligger bara på soffan! Skönt ibland faktiskt, men inte i det långa loppet. Nu har jag fått min vila känns det som, så imorgonbitti när Daniel kommer hem vid 7-tiden från jobbet tror jag att jag ska gå upp och ta en morgonpromenad! Känns som att det skulle göra susen och få mig tillbaka på rätt spår igen! Och när jag är on är jag verkligen ON! Då tar jag varje tillfälle jag kan till att träna, är stenhård med vad jag stoppar i mig i godisväg (men unnar mig såklart ibland men inte nå gärna för då trillar man lätt dit igen..) och så vet jag att jag mår så mycket bättre. Varför är det då så svårt att hålla sig? Det är frågan.

Nu ska jag försöka sätta punkt för idag. Men det är just det, att när man väl börjat är det svårt att sluta. Det gäller ju det mesta!

Angående höstjacka förresten så kom jag på att jag har en gammal som kanske funkar i år med, för 5:e hösten i rad eller nått! Men den är verkligen en sån jag letar efter! Tänk att man bara ska behöva gå till förrådet ibland, visst är det för härligt! Haha! Annars är den här trenchen från H&M inte alls dum heller..


Jag tänkte lägga mig kl 11 ikväll. Nu är klockan snart 12, och innan jag har borstat tänderna och ringt och sagt godnatt till älsklingen så är hon väl halv 1 igen som vanligt. Tidsoptimist, javisst! Jag blir galen på mig själv!



Tisdag

Idag har jag vart på fotoaffärn för att framkalla bilder innan jobbet. Träffade "klämmiga" killen som gav mig ännu lite mer rabatt, helt sjukt. Jag har ju aldrig ens handlat där, haha. Men det är bara att tacka och ta emot! Men snart känner man ju sig tvungen att köpa en kamera eller nått.. Ialf, 135 bilder för 150 kr är inte fyskam! Ska bli roligt att hämta ut dem imorgon. Eller kul o kul vet jag väl inte, men det ska bli kul att få bilderna ialf! :) Tänkte förresten på en sak, drygt att han som framkallar bilderna säkert sitter och tittar på varända en, av ren nyfikenhet lixom. Så skulle säkert jag oxå gjort, men ändå, haha!

För övrigt så har jag kikat på Idol, fällt en hel del tårar för Mariette som var så sjukt bra, tagit bort stygn(et), haha, hos Matilda, och vart till Lena och Anders en sväng med Daniel. Fullspäckad kväll alltså. Förresten så har jag hunnit veckohandla och skickat paket till de som vann budgivningen oxå. Det var nog allt.
Och jag hade verkligen ingen motivation till att blogga idag, men trots det blev det som vanligt några rader! Herregud.
Förresten behöver jag en ny höstjacka, vill ha en helt enkel och snygg vanlig ullkappa, klassisk och svart såklart. Lite typ trenchcoat modell, kanske. Men den finns ingenstans! Gillar inte riktigt den här trenden med jättestora kragar som man ser lite överallt nu.. Eller jo, vissa är såklart fina. Men jag vill ha en som  håller några år då den mest kommer att funka som "övergångsjacka". Svårt fall. Dagens i-landsproblem. Men kom gärna med tips!
Nu ska jag sluta bubbla, ni ser, har lyckats knåpa ihop en hel sida idag med! Bra där Eve.
Godnatt!



TV-kväll!

Måndagar är bra TV-kvällar! Först Idol, man ser ju verkligen att killarnas styling andas Elin Kling. Ännu roligare blir det imorgon att se tjejernas outfits! Efter Idol, Svenska Hollywood fruar. Snacka om att man får sig ett gott skratt, haha! "Vi har en bra deal. Min man betalar allt. Toppen!" Hahaha! Så skön! Tänk den som hade det så, skämt osido ;)
Lena har vart här en sväng och Frida stannade hela kvällen och gjorde oss sällskap, lillgumman våran ♥
Just nu sitter jag och bevakar mina annonser på Tradera, så spännande att se vad dom hamnar på, haha! Och Där, var skinnjackan såld! Klirr klirr i kassan! Fick mer än vad jag hoppats på tom så nu är jag skitnöjd! För er som är ute efter stövlar finns fortfarande chansen, pass på vetja! Dom är superfina men tyvärr för stor för mig..
Puss&hej!



Ensam mamma söker

Eftersom att jag och min svärmor av någon anledning alltid ringer varandra i reklampausen på EMS för att få ventilera oss över hur knäpp den blonda morsan är (hahah, faktiskt så gör vi det!), jag vet det finns två blonda men alla måste ju fatta vilken jag menar? Hon som gillar vältränade hockeyrumpor alltså! Iofs, vem gör inte det?! ;) Så tänkte jag göra slag i saken idag! Åker dit nu så kan vi sitta och tjattra under hela programmet istället. Oss i ett nötskal, haha!





Kycklingfilé med klyftpotatis och sås med soltorkade tomater

Detta är vad jag slängde ihop till middag idag!
Klyftpotatis kryddad med timjan. Tillagas i ugn på ca 200 grader i 40-60 minuter. Ju längre de får vara inne desto knaprigare och godare blir dom! Kycklingfilé som jag stekt i lite olja och soya. Krydda med salt&peppar. Såsen är gjord på lätt cremefraiche, klipp ner några soltorkade tomater i små bitar. Krydda med salt, peppar, italiens salladskrydda, gräslök, franska örter och cayennepeppar! Lite av varje sådär ;) Gott och enkelt!


Efterrätt: Kiwi, passionsfrukt och några bitar vit choklad! Kominationen av passionsfrukten och chokladen är helt sjukt gott!




Spegel spegel på väggen där..


Före: Guldig och ful

Efter: Vitt och fräscht! Tänk vad lite färg kan göra..
Jag är nöjd!



Skynda fynda!

Ni har väl inte glömt att ni kan fynda skinnjacka och stövlar på Tradera!? :)



The typical sunday

Vi vaknar, snoozar en stund, somnar om, vaknar igen, myser och degar. Daniel åker och jobbar (varannan söndag) och jag får ett ryck och börjar städa! Blir hungrig som ett svin och kommer på att jag måste äta nått innan box-passet som alltid är kl 5! Taggar till och längtar! Fan vad kul det ska bli! Ringer Matilda för att kolla läget, men idag blev det inte som jag tänkt mig.
Hade totalt glömt bort att passet var inställt idag! Oh! Hela min dag är förstörd, typ! Ne, men vad ska jag göra nu då? Som tur var hann jag inte påbörja maten, tänkte laga till några fiskpinnar. Så jag ska komma på nått lite bättre nu, men har ingen matinspiration. Vad tokigt det kan bli när det inte blir som man tänkt sig! Men det blir nog nått bra av den här dagen oxå till slut! Den har ju i stort sett bara nyss börjat, och klockan är snart 4, haha.
Tjingeling!



Gillar läget

Sitter och sniffar på min nya parfym, längesen jag var så nöjd med en doft! Och Daniel älskade den, hihi :)
För övrigt fick jag min slappkväll, däremot hann jag bara med målningen (vilket betyder att disk och städ blir kvar till imorgon, men man ska ju ha nått att göra då oxå menar ja.. :P) sen plingade det på dörren! Moster Lillevi kom på besök och stannade hela kvällen! Mysigt! ♥ Vi har pratat om livet och allt vad det hör till. Vad vore jag utan min familj? (Sentimentala Eve är i farten igen!) Längar till nästa helg för då ska vi dit och vara barnvakt åt mina knoddar!

Daniel fick man knappt se röken av, han kom hem en sväng efter jobbet men nu är han på väg till sina hockeygrabbar för att dricka öl. Dom där då.. Men jag kom precis på vad jag ska roa mig med!
För några månader sedan fick jag en värdecheck av en "klämmig man" (det är precis vad han är, så jäkla klämcheck! haha) som jobbar på en fotobutik i Bollnäs, fri framkallning av 100 st kort! Ibland har man tur! Måste utnyttja den inom 6 månader så jag tänkte passa på nu.. Så nu ska jag välja ut 100 kort från alla album jag samlat på mig bla under sommaren! Det blir kul, men svårt. 100 favoritbilder känns ändå väldigt nerskalat och begränsat. En sammanfattning kanske kommer upp här om ni har tur! :)
Tjing och godnatt på er så länge!



Lördag

Känner mig helt slut efter den här veckan. Jobba löningshelg är superkul men påfrestande! Ikväll vill jag bara ta det lugnt men mina kära vänner vill såklart nått helt annat.. Får se om jag har kraft nog att stå emot dem eller inte :P Behöver fixa lite hemma oxå, och ska det bli gjort bör jag helst ta tag i det nu. Diskhon är full av disk, golven behöver dammsugas och jag måste fixa det sista med målningen som jag påbörjat. När jag målade spegeln kom jag på att jag skulle måla några lister som var fula oxå, räcker förhoppningsvis med ett lager till! Och så ska jag måla lite på en bräda som jag har planer för, skitsmå enkla grejer som just nu känns som ett evighetsprojekt! Tacka för det när jag aldrig orkar göra klart.. Men idag ska det ske! SEN ska jag baara slappa!

Idag efter jobbet gick jag på Åhlens för att utnyttja mina 20%rabatter som jag hade där. Det blev en snygg flanellskjorta och en ansiktslotion till älsklingen som han ska få, och en parfym till mig! Gud vad man är lättlurad, handlar bara för att man har rabatter, haha! Men den luktar supergott. Lite kryddigt och kvinnligt är precis vad jag vill ha i höst!

Idole d´Armani, 500 400 kr på Åhlens.



Mina tjejer är dom bästa tjejerna

Just det! Ikväll styrde vi myskväll, som alla våra kvällar, haha! Vilket innebär att vi svullar oss i choklad, snackar skit, sex och skvaller, och skrattar såklart! Idag stod det även pizza på menyn, (skönt med lättlagat ibland, i vanliga fall är vi riktiga gourmet-älskare!) med frukt och choklad foundu som efterrätt! Vi gjorde slut på nästan 5 hela Marabouchokladkakor, och då snackar vi 200-grams! Hahaha! Till det lite Idol och Jalla Jalla! Tack för att ni finns (sentimentala Evelina i farten som vanligt) ni är ju mina jättesnuttisar (internt, haha!)! Matilda, Micka, Jessica, Alice och Lisa! PUSS!




Purple

Ny favvofärg, lila! Kunde jag aldrig tro för några veckor sedan. Såsar runt i min nya, lila, mysdress från B-Young/Såfin för bara 200 kr! Tips! 
Ikväll har Matilda vart här, alltid trevligt! Vi har såklart kikat på Idol, och gottat oss åt våra nya fina kläder lite. Fick paket från H&M idag! Hade ju beställt skinnjackan och de svarta mockabootsen jag bloggade om tidigare, men jackan var inte alls som jag hoppats på! Lite av en besvikelse, stel och dålig i passformen. Men det var väl bara tur det! :P Så den får åka tillbaka, likaså bootsen, bara dumt att köpa när det inte säger "klick" på engång! Så i slutändan blev det nog storsett bara underkläder för min del, haha. Men det är kul det med! Nu ska jag inta sängen, är dödstrött. Spegeln blev klar idag med! Bild får ni en annan dag när jag orkat putsa den, haha.




Lila såklart, haha vad jag är insnöad.


Hade mina nya boots idag på jobbet! Älskar känslan och doften av det riktigt fina och rejäla skinnet, haha. Återigen, ren matriell lycka! ;)

Godnatt på er! ♥



Onsdag

Taskigt med uppdatering idag. Har lixom haft fullt upp. Först jobb såklart, sen missade jag bussen hem (jäkla skit!) så jag fick fördriva tiden på Åhlens till nästa buss. Köpte inget, bra där. När jag kom hem hade min älskling vart duktig och gjort köttfärslimpa och potatis! Han är bara bäst :) Jag fick ställa mig och svänga ihop en sås lite snabbt sen satt vi i soffan framför Idol och käkade! Jesper kom och hälsade på, jag bytte om till målarkläder och målade förhoppningsvis tredje och sista lagret på spegeln. Kommer få en helt ny hall! Sen har jag inte hunnit så mycket mer idag, kollat runt på den vanliga bloggrundan bara. Avundas Sofi Fahrman som fått vara i NYC på Modeveckan, det vore nått! Såg ett inslag därifrån med våran Vickan Silvstedt, hon är ju så läcker! Haha :)

Bäst idag (efter Ds matlagning) är nog att mina skor kommit! Wehoo! Inviger nog dem redan imorgon tillsammans med en tunika vi har på annons då. Kika alltså Ljusnan imorgon, många bra erbjudanden! Köpte med mig ett mysset hem oxå, i lila plysch! Sköönt! :)

Sämst idag är att jag inte rört mig idag häller. Faktiskt så får jag inte, födelsemärksåret kan spricka då och då skulle jag förmodligen dö, det är lixom min största rädsla just nu (hälften skämt, hälften allvar), så jag försöker hålla ryggen så still som möjligt. Jag är lovad att ta promenader, inget mer. Men har faktiskt skippat det de här två dagarna ändå, får se det som lite vila. Det kan vara bra att ha ibland!

Nu ska jag lägga mig och läsa lite i nya Sofis Mode, onsdagslyx! Godnatt på er!



Dagens fyra bästa!

1. Att jag börjat måla spegeln. Ska precis ge mig in på andra varvet nu snart.
2. Köpte en söt "olje/vinäger pipa" idag på Ekmans från Gerbera serien. Halva priset tom så jag fick den för 32,5. Vad löjligt glad man kan bli för små ting! Inbillar mig att jag ska göra en god paj, till det en härlig sallad som serveras i den fina skålen (som jag ska köpa så fort den kommer in på Ekmans, haha) och så kan man göra en vinegrett till salladen att ha i den lilla söta pipan, och så dryck i kannan såklart!


3. Idol-Erik! Sån fruktansvärt grym röst! Jag skulle göra som Andreas..

4. Matilda och Daniel!

Ingen dum dag ändå..



Pain

Ikväll har jag mest känt mig ledsen och deppig. Har gråtit för minsta lilla lite titt som tätt, är säkert all nervositet jag samlat på mig under veckan som släppt och spökar i mig. Jag skulle nog aldrig överleva en större skada känns det som, jag är lixom för fessig för det. Känner efter allt för mycket, och får en klump i magen varje gång jag känner att det sticker till och gör ont i det lilla lilla såret som har sytts igen med ett ynka fjuttigt stygn och tejpats med två stripes. Det slog mig nån gång här under kvällen att det ju faktiskt kan vara canser i födelsemärket. Stöter genast bort tanken, såklart det inte är, men nått jag lärt mig är att man aldrig ska ta nått för givet. Läser Vimmelmammans blogg (hon är helt fantastisk och för övrigt den vackraste människan jag "mött"), som jag följt jättelänge och gråter en skvätt, eller många skvättar till. Här sitter jag och tycker synd om mig själv. Ska genast sluta upp med det, för det finns alltid dom som har det värre. Men ändå, trots det, kan man inte låta bli ibland..



Jordens största tönt

Kom precis hem från Hälsocentralen. Låg på mage på britsen, smågrät i smyg och bet mig i fingret för att känseln skulle föras dit istället för det bedövade området. Vet inte vad som var värst, de fjantiga nålsticken för bedövningen eller vetskapen om att läkaren skar i mig. Både och tror jag. När allt var klart reste jag mig upp men det var bara att lägga sig igen, magen vände sig typ ut och in och jag kände mig alles klen. Tur att Matildas mamma var där säger jag, haha :) Allt detta för ett fjuttigt litet födelsemärke jag hade på "valken". Fyfan vad jag är fjantig! Kan aldrig i min vildaste fantasi förstå att de två "spåtanter" jag träffat i mitt liv sagt att jag kommer att bli bäst om jag inriktar mig på vården.. Vilket skämt. Never gonna happen! Eller?




Måla måla

Har bestämt mig för att måla stora spegeln som hänger i hallen! Den är typ guldfärgad nu, och kommer såklart att bli vit! Kommer bli skitbra, känner det på mig! Det ända som fattas är din proffshjälp Anna! ;)
Sen ska jag till farbror doktorn och förmodligen ta bort ett födelsemärke, gruvar mig som bara sjutton, så wish me luck! Nu ska det slipas och målas!



Filippa K Mick boot

Hittade en bild på dem på hemsidan. So here they are!

Less is more! Som man säger..



Dagens tre bästa!

1. Jag har beställt nya boots/stövlar från Filippa K! De bör komma i dagarna, iiiih! Längtas!
2. Simning och bastumys med Matilda ♥
3. Tre stycken fina nya objekt finns nu ute på Tradera till försäljning! (Måste ha råd att finansiera mina nya FK-darlingar, haha)

Skinnjacka: http://www.tradera.com/Brun-skinnjacka-storlek-S-auktion_99131377
Stövlar: http://www.tradera.com/Svarta-stovlar-storlek-37-auktion_99132948
Leopardmönstrad klänning: http://www.tradera.com/Klanning-i-djurmonstrat-Stor-host-vintertrend-Storkek-S-auktion_99134272



Söndag

Har fått en hel del gjort idag, slutförde det jag började med i garderoben och sådär. Ut med vår/sommar, som alla klänningar, sommartoppar och sommarskor! Och in med hösten, upp med mera stickat, boots och stövlar! Har även städat av golven en sväng och rensat och kastat massa tidningar/papper/reklam som man samlar på sig! Nu är allt i sin ordning igen, så skönt!

Ner med alla sommarskor i förrådet!

Kvar i skohyllan som står i garderoben blev bara pumpsen som även funkar vintertid. Uppradade efter färg, med svart överst och färgade nederst. Precis som jag vill ha det! Bootsen och stövlarna står i skohyllan i hallen och trängs med sambons skor. (Han har oxå såklart en skohylla i garderoben brevid min, men där är det inte samma ordning..haha.)

Vid 5 stod det box på shemat såklart! Så jäkla skönt att bara slå ut allt och kunna börja på en ny vecka med nya tag imorgon! När älsklingen hade kommit hem från sin match åkte vi upp på Byn för att köpa pizza till honom och kebabrulle till mig, mycket godare där ju! Sen åkte vi till mamma och pappa, kikade på Ensam mamma söker och på den urdåliga serien Kommesarien och havet, det sämsta jag sett på länge! Hade bra sällskap ialf..
Nu är det läggdags, är så sjukt trött ikväll. Godnatt!



Yesterdays outfit




Fodralklänning, mönstrad strumpyxa och väska från Lindex. Armband från H&M, skor från DinSko och lite rött!



Tranan sober by night

Ciya ville som sagt promt på Tranan, så, snälla som vi är, ställde vi upp som bihang. Jag, Daniel och Jeppe var spiknyktra och Ciya var totala motsattsen så även om det inte var jordens roligaste utekväll så bjöd Ciya på en heel del härliga skratt, vilken stjärna han är! Haha!



Ciya visar hur han gör när han kommer hem. Kolla vilken lirare! Haha! "Så slänger man av sig skorna.. kliver försiiiktigt in och skriker, TJEEENA MORSAN!!"



Chanel 2.55

Om jag hade obegränsat med pengar skulle jag springa som Coco till närmsta butik..



VILL HA!



En promenad gör susen!

Kände mig helt orkeslös efter maten idag, så jag slappade omkring och fick ingenting av det jag tänkt göra gjort! Tog mig i kragen och släpade mig ut på en rask promenad på 50 minuter ute i det underbara vädret, och så var man fit for fight igen! Nu ska jag ta tag i garderoben och köra så långt jag hinner! Daniel åkte nyss iväg på massage, och när han kommer hem ska vi laga plankstek! :) Vad kvällen har att erbjuda får vi la se, pratade med Ciya om en eventuell utgång, nyktert för min och Daniels del! Kan bli nått det..Haha!



Frisörbesök

Idag har jag vart hos Anna på Toppen! Klippt topparna och färgat utväxten, känner mig som en ny människa! Haha! Så härligt när håret doftar gott, känns luftigt och fräscht! Love it!

Anna på Salongen :)

Färdig! Nu fattas bara 1-2 dm till, vill ha det långt och friskt!

Nu ska jag göra ett ryck i vårat snuskiga kök, hatar att diska! Sen blir det en av mina favoriträtter, raggmunk till sen lunch.


Tjing tjong!



Grönt är skönt

Igår åkte förresten in på Dollar en snabbis efter jobbet, jag är på jakt efter en lampskärm i plommonlila! Hojta om ni sett någon! Hittade ialf ingen lampskärm, men jag hittade däremot en fin skål i prick samma gröna färg som mitt porslin från Ikea, dagens köp! 50 kr på Dollar Store. Matriell lycka när den är som bäst!

Gårdagens fredagsmysgodis. Jag testade skillnaden på Plopp och Center (är typ ingen) och åt Gott&Blandat!



Fredagsmyys

Den här helgen är så himla efterlängtad! Fredagkväll till Söndag, en riktig skön svenssonindustrusemester :P Jag har inga speciella planer mer än att jag ska ta tag i allt jag tänkt göra under veckan men inte hunnit, och så ska jag slappa, fixa håret hos min frissa och träna! Ikväll äter vi godis i soffan så jag får ont i magen! Nice!



Angels

Imorse hade jag en häftig stund tillsammans med en numerolog/astrolog. Vill inte säga mer än att det är mäktigt att den helt okänd människa kan veta så mycket om mig bara genom att ta kontakt med mina änglar/andar, genom tarotkort och genom att räkna på mitt namn och födelsedatum. Hon var verkligen jätteduktig och prickade så himla rätt många gånger, ibland verkligen som en smäll på käften. Mer vill jag inte berätta. Testa själv, det är verkligen en upplevelse att dra nytta av!
Efter läsningen åkte jag till moster Lisa för att ta igen mig lite innan jobbet. Vi tog en promenad, åt hemmagjord supergod langos och tog det lugnt ett tag, innan det blev brottom som vanligt och jag fick kasta mig till jobbet, haha. Hopplöst fall.
Efter en lite småseg och tankespridd dag var jag hemma vid 7 som vanligt, vädret var fortfarande superhärligt så jag slängde iväg ett sms till Frida och en liten stund senare var vi på G för ännu en promenad! Vädret var för lockande för att kunna sitta inne, älskar när det är såhär friskt och krispigt i luften! Resten av kvällen har jag mest lallat på, kollat med ena ögat på Idol medans jag plockat och donat med lite olika sådär. Nu längtar jag till helgen! Behöver ha lite ledigt och göra sånt som jag inte hunnit i veckan..Därför vore det en bra idé att krypa ner i sängen just nu, helst nyss faktiskt, så blir det helg fortare! Får dessvärre sova ensam för min älskling blev tvungen att jobba längre, får se när han dyker upp inatt, hade gärna krypit ner i hans famn nu.. Godnatt!



It all Depends on you

Älskar för tillfället naggellack i alla dess färger och dessa är mina absoluta favoriter! Så kul att addera lite färg i vardagen, det piggar upp, även om det är så lite som på naglarna! Har kört mest på svart och knalligt lila den senaste tiden, igår utökade jag samlingen (har en tendens att köpa nagellack på Åhlens så fort jag springer in där) med en mörkare lila som jag nog spar till lite senare in på hösten, ett topplack för det gamla var slut, och ett rött som fick åka på redan ikväll!






Mammas lingonsylt

Glömde visa vad jag fick av mamma igår när jag var där. Två fina gamla burkar med svamp och hemmagjord lingonsylt i! Mums! Charmiga burkar tyckte jag, passar bra i vårt kök! :)




Ovanåker

Mina planer blev inte direkt som tänkt idag. Jag packade väskan för att gå på ett pass afropowerdance ikväll efter jobbet, men fick tyvärr reda på att det blivigt inställt pga sjukdom. Så jag fick skippa det helt enkelt. Tillråga på det missade jag bussen hem så jag fick gå på Åhlens och bränna lite pengar i väntan på nästa.. Jag gjorde som dom säger på Ica-reklamen, en utkomstminskning! Köpte 3 nagellack för 60 kr (och tjänade 15), vilken grej! Haha! Sen satte jag mig på bussen, somnade och vaknade när jag skulle stiga av i Ovanåker. Käkade lite mat när jag kom dit, tror mamma tycker om att passa upp på mig när jag är där? Behövde inte ens salta maten själv när jag höll med om att det var lite smaklöst, vipps så var hon där med en nypa salt! Haha ;) Vi kikade på Idol såklart och åt god äppelpaj till efterrätt, så höstigt och mysigt!

Nu ska jag knoppa. Imorgonbitti vill jag vara pigg, för då ska jag "tala med mina änglar och vägvisare". Det ska bli riktigt spännande!



Nattuggla

Jag är verkligen en nattmänniska. Just när klockan blivigt för mycket och det egentligen är läggdags är jag i mitt esse, haha! Igår tex, så började jag storstäda köket strax efter kl halv 12 på kvällen! Men fint blev det! Just nu kliar det i fingrarna, vill städa bort alla sommarkläder och sommarskor ur garderoben, ner med dem i förrådet och upp med hösten! Men det får helt enkelt vänta, någon hejd får jag faktiskt ha. Men appropå höst så kom jag på att jag har en skinnjacka att sälja! En mörkbrun från i fjol som jag knappt använt, snygg faktiskt! Frågan är dock var jag har gömt den.. Ska leta rätt på den så kommer den kanske upp här eller på Tradera! Nu ska jag bara plocka iordning det sista här hemma, skönare att vakna till ordning än till kaos, sedan ska jag lägga mig och läsa lite i senaste Sofis mode och snutta med darlingen, mys! Godnatt!



Who are you?

De senaste veckorna har besökarantalet vart väldigt högt, superkul! Nyfiken som man är fundrerar man ju faktiskt på vilka ni är..Haha! Kul att ni tittar in ialf! :)



Svenska Hollywoodfruar

Måste man vara dum i huvet, uppblåst och korkad för att få vara svinrik? Isf tänker jag nöja mig med att stay in Sweden for ever. Haha! Lyx är att vara hockeyfru åt min helt vanliga underbara Svenssonkille och ha hjärnan i behåll!



Måndag

Känns som om varje cell i min kropp ömmar. Måste vara kombinationen bakfylla/träningsverk/mensverk. Ingen bra kombo med andra, haha. Ikväll har jag simmat med M&M ialf, för att mjuka upp oss lite, skönt! Det är det som är det fina med box på söndag och sim på måndag, DET är däremot en bra kombo!



Söndag

My god vilken dag! Jag har kännt mig helt utslagen och klen hela dagen. Bara legat och tyckt synd om mig själv, haha. Sov flera timmar på eftermiddagen, så himla skönt. Utan den sömnen hade jag nog aldrig blivigt människa! Tog en matdosa från frysen och åt det jag fick i mig. Sen, dum som jag var drog jag på boxen för att slåss lite mot Matilda! Kämpade mig genom hela passet och lyckades utan att spy, haha! Om Ulfs pass brukar vara jobbiga är det inget motför vad det var idag.. Men jag klarade det, så jäkla grym! Ett som är säkert är ialf att det är sista gången jag boxas bakis. Vilket betyder att det aldrig kommer att blå någon vindrickare av mig, det blir man bara dålig av!
När jag kom hem stapplade jag mig ner till tvättstugan, kändes som om jag skulle svimma där ett tag men det gick bra. Hängde tvätten jag hade slängt i innan jag åkte. Tog en lååång dusch, sen kom Frida förbi och vi gick sedan på Hemköp för att köpa frukt till en stor fruktsallad! Den satt fint i krassliga kistan! Vi kikade på Ensam mamma söker såklart :)
Nu kom äntligen älsklingen hem från jobbet, har saknat honom massor! Sängen väntar, imorgon ska jag vara pigg!



Myskväll med Anna

Gårdagen var ialf jättetrevlig! Att man mår som ett arsel idag är väl smällar man får ta! Snabbade mig hem efter jobbet och tog en promenad, slängde mig i duschen och sen kom Anna och hämtade mig! Vi åkte hem till henne och gjorde mat och drack vin. Flummade, pratade allvar, gamla minnen och skrattade som vanligt :) Sen fick vi för oss att dra på Bonden, eller vi visste väl att vi skulle hamna där till slut, haha. Hade riktigt kul faktiskt! Skönt att verkligen vara "hemma!", händer för sällan fast att jag bara bor 10 minuter ifrån.

Kyckling och klyftpotatis, mumma!

Min fina Anna :)

Fotar dagens outfit utan för Systemet, haha! Anna har jeansleggings från Pieces, top från Only och skitsnygga glasögon från Prada! Jag har jeans från Filippa K, blågrå melerad kavaj och bastopp från Only, halsband Thomas Sabo, armband från H&M och flats från Vagabond.

Ökänd Edsbybo, haha!

Anna, Karin, jag och Assi myser, hahaha!

Jag och min gamla jobbarkompis David!

I ♥ Edsbyn!



Inte i mitt bästa tillstånd del 2

Aa just det.

Nu ska jag ta vetekudden, lägga mig på spikmattan och sova och hoppas att det gör susen. För kl 5 ska jag vara pigg för då SKA jag boxas, om jag så ska behöva dö på cupen.



Inte i mitt bästa tillståmd

Haha vilken jävla kväll det blev! Tack Anna :) Mer om det imorgon...
Min brorsa är bäst!!!!!



Sushinight

Åkte raka vägen till Mika efter jobbet ikväll för att ha tjejkväll! Vi gjorde sushi, kikade på Idol, skvallrade och åt choklad och glass! Hela stora ligan var där, dvs, Mika, Matilda, Lisa, Jessica, Alice, Elsa och Elin. Kul! :)

Muntra hungriga tjejer, haha!

Gött!



Matilda!

På tal om alternativ till strumpor inomhus (internt), jag har hittat världens mysigaste tofflor till dig :) Haha! Och till mig och till alla andra för den delen, snacka om vintermys!

Från H&M, 129 kr. Fulast är Alltid skönast!



Torsdag

Torsdagar är ofta soft tycker jag. Åkte till Ica efter jobbet för att skicka lite paket till folk som budat på Tradera, skönt att få iväg lite som bara tar plats i garderoben! Har faktiskt precis lagt upp ett par skitfina jeans från Mouyo som är värda att spana in! Härlig passform med hög midja och stuprör, supersköna faktiskt! Gillar dem massor, men eftersom de inte finns kvar på jobbet blir det inte av att jag använder dem, därför tänkte jag göra någon annan lycklig! Haha ;)
För övrigt har jag bara legat i soffan med älsklingen. Kikat på Idol och Lyxfällan och ätit lite Filidutter :)
Funderar starkt på att lägga mig nu, imorgon ska jag upp tidigt för morgonpromenad och kanske en liten solariestund. Om jag kommer upp vill säga, imorse hade jag ställt klockan på 07.40, vaknade 09.03 utan ett minne av att klockan ringt, suck! Blev alltså utan promenad och kom ialf i tid till jobbet, huvudsaken det!
Så, godnatt folks!



Onsdag

Fick riktigt dåliga besked idag. Hade taggat hela dagen till att åka på aerobics efter jobbet, men helt plötsligt fick jag beskedet om att den var inställd - for ever. Passet hade utgått och jag blev så himla besviken! Hela min höst och vinter kändes förstörd och uppriven. Kan låta som världens i-landsproblem, vilket det faktiskt är oxå om jag tänker efter. (Haha vad löjligt det känns såhär i efterhand, men jag blev faktiskt besviken). Kollade lite på andra träningsalternativ när jag kom hem och så, tex att börja träna på sporthallen i Bollnäs. Men näe, vill ju inte sluta med boxen i Alfta för den är grym! Så jag tror jag har fixat en liten lösning, får helt enkelt köra på så gott det går, har ju badkort oxå. Sen har jag sån tur att det är afropowerdance i Bollnäs kl 19 på Onsdagar så jag ska försöka ta mig dit efter jobbet i den mån det funkar. Lite ovärt att behöva komma hem vid 21, men det kan det vara värt en gång i veckan. Det ska nog bli någon ordning med det här oxå! Moster Lisa, du är väl på att shake some ass hoppas jag?! ;D

Hursomhelst var jag alltså på pissdåligt humör när jag kom hem. Möttes av ett skitigt hem (eftersom jag aldrig dammsugade sist jag sa det) och det var droppen. Som tur var hade älsklingen vart gullig och lagat mat, potatis, köttbullar och sås! Han hade tom lyckats jättebra med såsen, efter att jag skrivit nera noga i detalj hur man gör. Duktig darling, haha :) Slängde iväg ett sms till Frida och vi bokade promenad, kvällen var räddad! Vi kom hem igen lagom till Idol började så vi trängde oss ner med Danne och Jeppe som hade kollat på fotbollen och fick oss några skratt! Som sagt, kul med Idol! :)

Det var nog allt. Skönt att skriva av sig lite frustration. Mer om träningskorten senare, orkar inte dra hur jävla dyrt det är och yada yada just nu. Det får bli ett senare problem. Haha. Godnatt :)



Flanellskjorta

Tänkte tipsa er om en snygg flanellskorta från Serious Sally som finns på Såfin nu! Ett måste till hösten! Invigde min igår och den är så snygg och skön! :) Matcha med lacktights och Converse eller med slitna jeans och snygga boots!

Seriuos Sally, 249 kr. Finns i två färgställningar.



Myskväll med tjejerna ikväll, på kvällen!

Sitter här och poppar Celine Dion på högsta volym nu! Blev så inspirerad av Jessicas skiva i bilen. Hur kan en människas röst vara så kraftfull att en enda ton kan få mig att rysa genom hela kroppen och gråta hejdlöst? Underbar!

Nu ska jag sluta vara så blödig. Ikväll mötte jag upp med tjejerna, M&M&Jös, när jag hoppat av bussen från jobbet. Vi handlade lite mat på Ica som vi åkte hem till Mika och slängde ihop, det blev laxpasta! Supergott, ska jag definitivt bjuda Danne på någon dag :) Hann precis käka upp, skära upp massa frukt och bänka oss i soffan till Idol började! Kul att det dragit igång igen! Som alla säkert redan vet ska ju Elin Kling vara med och styla Idolerna, kul! Det jag egentligen ville komma till var att hon söker en vänsterhand, jag har såklart inte ens sökt feg som jag är (dessutom har jag redan ett jobb jag trivs med) men fasen vad kul det vore!

Tack för ikväll darlings.



Badanka!

Har precis kommit hem från badhallen med Matilda, det var premiär kvällsim. Simmade 40 minuter sedan åt vi såklart frukt i bastun :) När vi var på väg ut genom dörren därifrån hörde jag Marianne som jobbar på caféet säga "Nu har det blivigt höst och snart är det vinter". Så sant så. För när man simmar är det höst och vinter. Mysig tid trots allt!
Tidigare idag var jag som sagt ut på en promenad, sedan gick jag till Ica och handlade frukt för över 120 kr. Det sämsta jag kunde göra idag, haha, kassen var tung som bly pga träningsverken och jag gick ända till Esa och Sanna där bara Esa och Nova var hemma. Så jag myste lite med henne innan jag gick hem för att laga lite mat, det blev min favorit pastasallad! Micka kom förbi och snyggade sig en sväng oxå, hon hade vart hos Katta och fixat håret ;)
Nu ska jag dra fram dammsugarn en sväng, var på Danne om att han skulle ta badrummet på Onsdag när han är ledig, så det är bäst jag gör som jag sagt, "tar resten" alltså! :P





Shopping

Kom faktiskt på att jag lovat att visa bilder från shoppingen i lördags!

Ännu ett fodral från Lindex. Perfekt basplagg som man kan mixa och variera i oändlighet! 149 kr.


Sjukt snygga heels, har spanat på dem länge och nu kändes det rätt att slå till! Din Sko, 399 kronor.
Två fina kap med andra ord. Köpte dessutom ett par nya träningsbrallor och nagellack.

På Ikea hittade jag fina och billiga glas som jag tycker vi har dåligt med. Det blev både vattenglas med tillhörande tillbringare och nya grogg/öl glas, de har ju en viss tendens att försvinna (Danne??).. Sen fyllde jag på ljusförrådet inför hösten, ett måste! Och hittade lite annat smått oxå..

2x6pack Vänlig á 35 kr och 1x6pack Godis á 49 kronor.



Grodan boll

Hittade en fin bild på min söta groda och pelargonerna, som tyvärr inte är lika fina längre. Antingen är det jag som skött dem dåligt eller så är det hösten som tagit dom. Anar att det kan vara lite både och.. Lite längre sommar om åren skulle inte sitta helt fel faktiskt, varför inte 50/50 lixom? Mer rättvisa åt världen! Idag är jag ledig och känner mig rastlös. Dax att hoppa ur morgonrocken och i promenadkläderna känner jag!
Tjing!





Boxercise

Första träningen äntligen avklarad, och dra mig baklänges och kyss mig i arslet vilken träningverk jag kommer ha imorgon! Haha! Jag och Micka kämpade som oxar och fyfan vad kul det var! Har en underbar känsla inom min kropp just nu, så jäkla nöjd och slutkörd! Jag säger som min 60+ åriga nära bekant sa till mig en gång när hon tänkte på Brolle Jr: It feels like I'm on extacy!!



Roulader med klyftpotatis

Här kommer receptet på våran goda fredagsmiddag!

Till ca 3 portioner

Ingredienser:
6-7 lövbiffar
Ca 3 dl riven ost
Persilja (fryst)
Pepparsalami
Rökt skinka
Salt och peppar

Börja med att blanda riven ost med mycket salt, peppar och persilja i en skål.
Tag en lövbit i taget, lägg på en skiva salami och en skiva skinka och sedan ca 2-3 matskedar av ost blandning på det och rulla ihop allt till en rulle, fäst änden med en tandpetare. Fortsätt likadant till du fått så många du önskar.
Bryn rouladerna tills de fått färg, tillsätt sedan ca 1,5 dl vatten, 1 tärning köttbuljong och en skvätt matlagningsgrädde. Har du rödvin hemma kan du ta en skvätt sånt med. Strö över det sista av ostblandningen om du fick något kvar. Låt småputtra i ca 30-40 minuter i stekpannan.
Servera tillsammans med klyftpotatis eller hasselbackspotatis! Superdupegott!


Färdiga att stekas..

Småputtrar

MUMS!!



Godmorgon!

Hej hopp! Idag är det Söndag, kommer bli den bästa söndagen på länge, det känner jag på mig! För idag börjar boxen och jag är taggad till tio tusen!!

Gårdagen var jättemysig, som väntat :) Strosade runt i köpcentret hela dagen, Micka och hennes söta kopia till lillasyster kom oxå in en sväng. Blev lite shopping på både köpcentret och Ikea, kom hem vid 7 tiden då åkte vi raka vägen hem till Matilda och jag blev bjuden på mat! Sen åkte vi till sväres en sväng med lite grejer, och vidare hem till mig för att se på Stockholm Boogie! Kungfilm! Skam att jag aldrig sett den förr. När den var slut hämtade vi hem Lenas och min gubbe från Arbrå och var inte hemma förens sent såklart. Vilken långdag! :)

Hade tänk visa er lite bilder på shoppingen men Daniel har snott med sig kameran till Uppsala. Han är där och kör med bilen på bana, med hjälm och allting. Usch, blir lite nervös när jag tänker på det. Hoppas allt går bra och han har skitkul ialf, men det behöver jag nog inte oroa mig för att han inte ska ha :P Bilnörden min!



Valbo

Varför är det alltid lättare att kliva upp tidigt när man ska åka till Valbo än när man ska till jobbet tro? ;P
Hade även för en gångs skull lite tid över så jag satte mig här för att äta frukost och blogga lite, effektivt!

Salamimacka, plommon, kiwi och hallonyoughurt!

Har även hunnit fota dagens. Tycker ofta det är skönt att bära kläder från andra ställen än jobbet när jag är ledig, så man verkligen känner sig ledig och inte klädd i jobbarkläder lixom.

Tight klänning och kofta från Lindex. Lackleggings från Sisters point/Såfin.

Nu ska jag bara packa ner en strumpa, här ska provas skor, haha, och sen åker jag och hämtar upp Matilda! Det här blir kul! :)



Vegas baby!

Vilken klockren film, så jäkla rolig och helt sjuk! Oh vad jag älskar bra filmer! Haha!

Fredagsmys. Tända ljus, glass med kiwi och sirap och filidutter.


Pump it up!


We´re goin´ to Vegas baby!!



Fredagsmys

Har lagat god middag till mig och älsklingen ikväll, det blev roulader med klyftpotatis! Oh så gott det var! Kommer kanske recept senare :) Nu ska vi bänka oss i soffan, kika på film och bara slappa. Det blir The Hangover, hoppas den är rolig! Ska se om jag kan rota fram lite glass ur frysen oxå, dessutom hade D köpt filidutter på Dollar idag, vet inte sist jag käkade godis så han får allt ta och dela med sig av sina favoriter!





TGIF

Godmorgon! Vaknade (efter en halvtimmes snoozning då Daniel sa att "nu får du faktiskt kliva upp" stackarn som är ledig vaknar alltid pga mitt larm) på strålande humör! Började med att prova lite klänningar för kul sådär, sedan klädde på mig regnjackan och gick ut på morgonpromenad i 45 minuter, skönt! Nu ska jag ta en dusch och fixa till mig inför jobbet. Ikväll ska jag laga god fredagsmiddag till mig och älsklingen sen ska vi bara ha en myskväll med varandra. Längar! :)

Have a nice day!



Mörker

Skulle faktiskt kunna säga att hela dagen vart som ett ända stort mörker. Jag är inte pigg på en fläck, trött och utarbetad kvinna på 21 år, typ. Riktigt så illa är det väl inte, får skylla mig själv när jag sover för lite.. Som tur är har jag bara en dag kvar till långhelg! Lovely!
Efter jobbet skyndade jag mig att laga mat för att få den iordning i någorlunda tid, det blev korvstråganoff som är så jävulskt gott! Hade tänkt ta en promenad men eftersom att både Frida och Matilda inte kunde så fick jag heller ingen riktig motivation. Dessutom blev det mörkt så fort och det är läskigt att gå ensam i mörkret. Skyller på det sammtidigt som det är lite sant, faktiskt. Så hela kvällen har jag ägnat åt ångest för att jag aldrig kom ut, haha, det är ju illa. Värst är att jag inte rörde mig igår häller! Borde bara kunna skit i det, men när jag vet att jag egentligen skulle kunnat må så mycket bättre grämjer det mig att jag inte tog mig ut ändå. Snacka om beslutsångest.
Hursomhelst känns det som att det blir en tidig kväller faktiskt, jag har ju lixom hunnit gjort den dagliga ronden eftersom jag inte haft nått annat för mig. Dvs läsa bloggar (Carolina GynningsSaras, AmandasKenzas, Elin Klings, Englas, LisasVimmelmammans, Elsas och Sofie Fahrmans.), kollat Facebook, Tradera (buda mera!) och H&M. Har glömt kolla hotmailen så det ska jag göra nu, sen är jag klar!

Vilken tur, den uteblivna promenaden gav nått gott med sig ändå. Tack! och Godnatt :)



Onsdag

Mitten på veckan, bara hälften kvar nu sen är det helg! Dåligt bloggat idag, ser att det redan hunnit bli Torsdag tom! Men ikväll har jag storhandlat på Ica för 1,5 vecka framöver. Äntligen är kylen och skafferiet proppfullt igen! Dessutom har mamma vart hit med en påse svamp oxå, snällis! :) Blir fint som dekoration i någon glasburk, haha. Hoppas de blir använda i matlagning oxå! ;) Resten av kvällen har jag fotat och ordnat för försäljning! Fick ett ryck och rensade ut 9 stycken jeans/byxor och lite annat imorse innan jobbet, så de ska småsmåningom ut på Tradera! Ligger faktiskt en fin oanvänd klänning och ett par jeansleggings där nu, ville testa hur det fungerar med betalning och sådär. Så in och buda vetja! (Vill ni se alla mina annonser klicka på Detaljerad sökning och sök på Ladänges som säljare. Som sagt, fler annonser på G!)

Ska jag vara ärlig så var anledningen till jeansrensningen en påfyllning, 1 in, 9 ut heter det väl? Haha! Här är mina senaste älsklingar:

Filippa K i modellen Niki, 1200 kronor från Såfin. Och jag törs säga att de är värd varenda krona. En investering!



Hemmaman

Min älskade karl är bara för bra! :) Idag har han tvättat för jag har inga rena kläder, och så hade han lagat mat till jag kom hem från jobbet och nu kommer han med dammsugarn i högsta hugg! Själv sitter jag bara vid datan, läser modebloggar och väntar på att Frida ska komma så ska vi ut och gå! Man har ju det förjäkla bra :D
Tack för att du är min sötis!

Daniel, stilig hemmaman, 24.



RSS 2.0