Happy halloween!

Nu ska jag ut och parta med Sara! Tjing!



Jippi!

Jag ska precis gå och lägga mig, men nu stormade Danne och Jeppe in och vill ut på upptag! Kan bli farligt..



Fredagsmyys

Alice och Jessica hämtade upp mig vid bussen ikväll, sen in på Ica för att köpa massa götta. Vi plockar på oss två stora Marabouchoklader och två godispåsar och funderar på om det verkligen kommer att räcka. Så vi skarvar med en chokladkaka till! Haha vi i ett nötskal! Sen hämtar vi upp pizzan och åker hem till mig..
Det är lixom så, frågan är aldrig vad vi ska göra, utan frågan lyder, vad ska vi äta?
Sen blir det självklart idol och fredagsmyyys. Ni är bäst tjejer!



Gerbera och "stora stolen" stolen

Idag köpte jag den här fina skålen och en juicepress! Hade som kanske bekant redan pajformen, kannan och vinegrettpipan. Jag är så nöjd :) Skulle gärna vilja ha allt från den här serien! *Host host* ;)
 

Skål 200 kr och juicepress 100 50 kr!

Sen har jag ju lovat bild på min stol som jag målade häromsistens..


 
Fyndad på Erikshjälpen för 65 kr! Miniatyr av stora stolen :)



Glad-dag

Började dagen med ett besök hos frissan, hon är för bra! Nu känner jag mig som ett ljushuvud igen! Haha! Färgade botten och la i några få slingor bara, att så lite kan göra så mycket för känslan! Tack Anna!

Haha, snygg bild. Men titta så blont och fint! Jag skall aldrig mer bliva brun..

Och appropå Anna så tänkte jag att jag skulle bjuda på en bild jag hittade igår. Bilden är tagen från ett frisörbesök från förra vintern där hon halkar när hon kliver ur bilen innan vi ska gå in till salongen. Anna i ett nötskal! Tur hon kan sin grej ialf, haha!

Efter frissan gick jag en sväng på Ekmans. Jag har väntat på en skål från Gerbera serien som skulle komma in, och så hade jag sån tur att den hade kommit igår och de hade lagt undan den till mig. Fy vad glad jag blev! Så glad att jag köpte en till grej oxå, haha! Visar bild sen.

Annars då, jo jobbet gick bra! Har jag förresten berättat att vi ska åka på kryssning i November? Ålandsbåten hete we come! Haha! Inköp med hela Bestseller och galej, det ska bli så himla kul! Med vårat härliga gäng blir det lixom aldrig tråkigt!
På vägen till jobbet smsade jag med Matilda, fy så jag saknar henne! Men nu är det tusan inte långt kvar till mina darlings kommer hem!
När jag kom hem ikväll kom Lena förbi en sväng, och även Sanna dök upp. Jag vad säger man, bara massa tok som vanligt!
Sen blev det raggmunk i soffan framför Rosabandet galan, det tog 5 minuter sedan satt jag såklart med tårar rinnande längs hela kinderna. Ringde ett samtal och skänkte en slant. Dagens andra goda gärning faktiskt. För först hade jag ett teeptalk om kärlek och svek med en ung tjej som jag bryr mig om. (Och ja hon är ung, men säkert inte lika ung längre som jag tror, jag minns ju henne som en söt 5-6åring som jag och en kompis brukade vara barnvakt till. Åren går ju så fort..) Hon satt på bussen när jag klev på och skulle åka hemåt och hennes tårar rann likt mina längs kinderna. Om du läser det här, vilket jag inte har en aning om du gör, så hoppas jag ialf att allt löser sig, det kommer bli bra, promise.
Till imorgon har jag bokat en heldag (med ett litet avbrott pga av jobb bara) tillsammans med Jessica och Alice! Åker ner på stan tillsammans och strosar lite innan jobbet, sen möts vi upp igen när jag slutar och kör Idolmys hemma hos mig! Längtar redan :)
Sist, men inte minst, Sara kommer hem i helgen! Wuhuu!
Plottrigt inlägg, men det är precis så mitt liv är. Snart kommer älsklingen hem och fullgör dagen, my loverboy ;)
En glad dag är en bra dag!



Jullängtan

Imorse handlade det om höst, nu har jag bara jul i tankarna! Så himla underbart! Drog en repa på stan innan jobbet idag, in på Presenter & Smide där dom har så mycket fint, och de hade gjort jul i butiken! Ooh man blir alldeles pillimarisk! Så snart jag får lite tid över, som imorgon efter jobbet eller nått, så ska jag springa ner till förrådet och gå igenom jullådan och se vad som ska fyllas på. Man hinner ju glömma vad man handlade i fjol.. Sen ska jag springa på P&S och shoppa! Och sen nån dag här framöver kanske du och jag Frida ska dra ut och rensa en gran eller två, lika som i fjol?! Haha!






What a beautiful morning

Vilket underbart höstväder, solen skiner och löven lyser gula på marken! Har precis kommit in från en morgonrunda på 45 minuter, kanonskönt med en bra start på dagen! Nu hoppar jag in i duschen sedan blir det jobb och när jag slutat knatar jag till sporthallen för att skaka rumpan på Afrodansen med moster Lisa, det blir kul! :) Have a nice day!




Ledighetssysslor

Alltid när man är ledig är det en massa som ska fixas och donas, men jag har börjat insett att det är det som kallas ledigt. Då man ska hinna göra, fixa och dona allt man inte hinner när man jobbar. Så, here we go! Jag och D var precis ner till tvättstugan med ett stooort lass! Får tvätta i flera omgångar idag.. Sen ska det städas, tvåveckorshandlas, promeneras, sist seriepremiär på hockeyn! 
Kollade brevlådan precis där jag hittade massa kul! En avi från posten, misstänker att det kan vara jackan som jag faktiskt beställde! Hoppas den är bra annars blir jag less. Ica-bladet, alltid spännande. Och H&Ms vår katalog! Brukar ju oftast vara mest bas i första utskicket tycker jag, men ändå kul att spana och få längta efter lite ljus och värme! Även om jag vant mig vid tanken att det kommer att mörkt och kallt ett bra tag framöver nu..
Så, nu vet jag precis hur jag ska spendera närmsta tiden! Frukost, vårkänslor och skriva handlingslista.. :)




Måndag

Ikväll fick jag med mig Frida på badhuset för att simma och basta, mys :) Hade ett riktigt bra flow idag så det gick undan i bassängen, haha! Lite träningsverk i axlar o armar från igår, då känns simmning perfekt idag!
Sedan hämtade vi upp Danne och åkte raka vägen till Frida för jag hade fått nys om att Lena/svärmor hade garderobsrensning! :P Så jag var där och röck in, haha! Tvingade henne att slänga gamla linnen och annat som "men dom är sååå söta så jag vill inte slänga dom..". Sen organiserade jag om lite så det blev nån ordning, då sitter hon och Frida bakom och hånar mig och vi bara flamsar och garvar! Herregud, det är inte lätt att vara medlem i Taikon-family alla gånger! Tiden går fort när man har kul så vipps hade hela kvällen flugit förbi!
Nu ska jag lura ner älsklingen i sängen med mig så vi kan knoppa in :) Imorgon är jag ledig, då blir det full fart igen! Godnatt!



8 dagar i veckan

Oh, jag skulle vilja boxas 8 dagar i veckan! Fan vad det är kul! Hade sån tur att jag hittade en motpartner innan jag åkte dit, Matildas moster Linda var sugen! Hon är så härlig och det gick bra! :)

Nu ska jag äta lite av kräftsoppan som blev över från igår sedan åker jag till sväres för att se EMS! Weho!


HA EN TREVLIG KVÄLL!



Den här låten vill jag träna till ikväll!


PUMP IT!



Söndag

Snacka om myshelg! Ifredags var som sagt Anna här, vi gjorde vofflor, och hur man nu kan misslyckas med det när man använder vanlig frasvåffelsmet (pulver+vatten) är ju ett under.. Det gick verkligen åt pipan! Vi fick äta trasvofflor helt enkelt! Men lika gott var det ändå! Tips är att ha cremefraiche, rödlök och löjrom på vofflan! Som langos fast godare!

Tro det eller ej, men jag har faktiskt jobbat som mattant en gång i tiden. Ha, kunde ni aldrig tro va! Ärligt börjar jag tvivla jag med..

Igårkväll bjöd jag in Katta (som oxå jobbade på Såfin förut) och Anna B (som jobbar på Dressman) på kräftsoppa och banan med choklad i ugn till dessert. Hade en riktigt trevlig kväll med skratt och skvaller! Komiskt när man sitter och pratar gamla tider och om deras liv för 10 år sedan, och så kommer vi på att jag inte hade något liv för 10 år sedan. Haha! Då var ju jag bara 11 och vad jag gjorde då har jag dålig koll på? Vilken klass gick man? :P De hade lixom tagit studenten och levde loppan i Göteborg, haha! Men roligt ihop har vi ialf :)


Jag fick två jättefina ljuslyktor av dem i fattigmanssilver, passade perfekt hemma hos oss :) Tack så mycket!

Idag har jag inga måsten överhuvudtaget, så otroligt skönt. Möjligtvis lite disk bara.. Annars är det bara trevligheter! Kl 3 ska vi till Micke och Stina för att fira Stina som fyllt 25 :) Sen kl 5 är det som vanligt box! Ska bli så roligt! Har dock ingen partner, men lär väl hitta någon som oxå är där ensam hoppas jag! Och kl 8 sitter jag bänkad i någons/alt. min egen tv-soffa för att se Ensam mamma söker! Daniel har åkt till jobbet redan så här sitter jag och häckar i morgonrocken, och så får det bli en stund till. Härligt! Ha en bra dag!



My lucky day

Tiden rinner tiden iväg fort som tusan! Har suttit och kikat igenom massa modebloggar osv, har så svårt att slita mig när jag blir inspirerad. Det är kul!
Snart kommer min älskling hem från sina jobb oxå, stackarn jobbar dubbelt. Först på jobbet sedan raka vägen till Tranan! Själv hade jag en av de roligaste dagarna på väldigt länge på jobbet idag! Det var hysteriskt mycket folk, bra driv, positiv energi, glädjande beröm, fina komplimanger och massa härliga kunder! Som grädde på moset har jag världens bästa kollegor på det! :)
Som sagt, snart kommer D hem från sina jobb och det är bäst jag går och knoppar nu, annars blir det lätt att jag sitter uppe och väntar på honom. Det jag behöver allra mest i världen just nu är sömn, massor av sömn för att få bort de fula påsarna under ögonen. Det är nog min lyckodag idag, för jag kommer att få en extra timmes sömn, eftersom att vi ställer tillbaka klockorna inatt. Lovely! Glöm inte det!
Imorgon ger jag er en resumé på den gångna helgen, den har vart fin!



Todays outfit




Shoppade ny tunika från jobbet/Såfin idag, ville ha nått snyggt till de nya bootsen! Det blev denna från Only, 300 kr. Till det blanka leggings från Vila, långt linne (under) och armband från Filippa K, nyinköpt halsband från Lindex och såklart lite rött! 
Behöver jag nämna att favoritkombinationen just nu är svart/vitt/rött? ;)



Godnatt!

Ikväll var vi på föreläsning efter jobbet, hade helt glömt bort att det var idag. Jag som hade planerat in lite handling på Ica, promenad och städning ikväll! Men föreläsningen var verkligen kanonbra, rolig, underhållande och väldigt givande så det var det lätt värt! Kul med en spark i arslet nu till helgen och framöver här, står ju inte på förens julhandeln drar igång! Ser riktigt ifram emot att jobba imorgon! Det här var precis vad jag behövde.

Kom hem vid 10, då snackade jag i telefon med svärmor en lång stund, vi har såna bestyr, haha! Sen drog jag en vända med dammsugarn och eftersom det inte blev någon handling skrev jag ialf en lista så får jag ta det imorgon efter jobbet.

Helgen är fullbokad, imorgon kommer Anna och myser med mig. Lite mat och Idol! :) På Lördag är det jobb, sen kommer Katta och Anna B på mat och umgänge, ska bli himla roligt! Var superlängesen jag umgicks med dom här brudarna! På Söndag har Stina kalas, sen är det box och sen kanske Jessica och Alice vill komma över på Ensam mamma söker-kväll? Slänger ut en förfrågan här! ;)

Nu ska jag hoppa i säng, kaanske att jag orkar upp imorgon på morgonsim, men det känns tveksamt. Känns som att jag behöver lite skönhetssömn ;) Godnatt!



Godmorgon!

Har vart uppe en stund nu, så skönt att bara sitta och ta det lugnt ett tag. Nu tänkte jag måla ett sista varv på stolen sen ska den ställas på plats! Efter det är det dags att göra sig iodning till jobbet, kommer säkert bli massor av folk idag och hela helgen! Kul! Det är "Drömchansen" och vi har annons med jättebra och fina erbjudanden, så kika i Ljusnan! (Annonsen var med i gårdagens tidning.)
Måla var det.. Ha en bra dag!



Återigen, ren materiell lycka.

Har vart på jakt efter de perfekta bootsen länge, och vetat väl hur de skulle se ut. Så tipsar min supersvärmor om att de fått in ett par snygga på Eurosko så jag sprang in där idag innan jobbet. Och där stod de, som en kopia från bilden jag haft i huvet! Efter några glädjehopp och lite hjärtklappning blev de mina, haha! Nu behöver jag (kanske) inte köpa fler skor inför hösten/vintern! ;)




Från Sixtyseven/Eurosko Bollnäs, 1200 kr.



Onsdag

Kom hem från jobbet för en stund sedan, slängde i mig lite god kinagryta som älsklingen lagat och nu sitter jag och smälter maten. Ska pylsa på mig lite kläder och ta en snabbpromenad sedan går jag in på ishallen och kikar på sista perioden av Ds hockeymatch! När jag kommer hem ska jag visa mina nya juveler som jag köpte idag. Boots som var sådär "hjärtklappningmåsteköpasnygga", haha! Tjingeling så länge!



Hjälp!

Sitter frebrilt och letar efter en vinterjacka och jag Kan ha hittat en som jag vill ha! Om ändå Matilda var hemma, så kunde jag frågat henne! (Fan vad jag saknar dig! Men nu ska jag inte gräva ner mig i det.) Så, vad tycker ni!?



Bild och beskrivning från Zoovillage.se, finns bara XS kvar där men jag har hittat en annan återförsäljare!
"En clean mycket fint skuren luvjacka med mysig fleece och Thermolite Plusfoder som ger lika mycket värme som en dunjacka. Cornelia har två stora framfickor som blir fyra genom två lager, innficka och en Elvine logo ton i ton på bröst. Material: Skal: 35% Bomull 65% Polyester Foder: 100% Polyester. Fodertyp 3: Tjockt foder: Optimalt för sträng kyla."

Eller har ni något förslag? Vad jag vill ha är en enkel vinterjacka, kvinnlig (ej sportig), gärna svart och lång modell. Tacksam för smakråd! :)



Järnspikar..

Ellos har flyttat fram min order på overknee-stövlarna som jag beställde för år och dar sen. Nångång i December ska jag få dem. Men grattis! Tror dom att jag vill ha ett par nya stövlar i December eller?! Hade bra lust att ringa och skälla ut dem, men mamma hejdade mig. Det är ju faktiskt inte deras fel utan leverantörens. Man kanske kan ringa och skälla på leverantören? Men nej, jag vet väl hur jobbigt det är med sura kunder, så jag tänker inte vara den som är den. Ändå, lite måste jag få gnälla av mig så det får bli här! J*vla skit.




Klart!

Började dagen med en promenad efter frukost. Hamnade till slut på Ekmans där jag köpte lite atteraljer till min målning! Hem och slipa för kung och fosterland, fan så tråkigt det är! Hann bli skitsur (fråga mig inte varför, tur D var ute och höll på med bilen så han slapp ta smällen ialf) däremellan så det tog sin lilla stund innan jag lade på ett lager med grundfärg, haha. Sedan putsade jag och älsklingen klart fönsterna, så skönt! Har precis käkat stuvade makaroner och köttbullar, blev superlyckat! Haha! Stuvade brukar ju kunna vara lite knivigt ibland tycker jag..
Daniel åkte precis på träning och jag hörde nått om fika hos Micke och Stina med la familia så jag ska dra på mig gympadojjorna och knata dit! Perfekt avslut på en dryg dag! Tjing tjing!



Otur..

Hade, som ganska väntat, ingen vidare tur idag. Daniel hade ingen lust med Valbo så han får bli utan skor helt enkelt! Sa åt honom att innan han fått tummen ur röven så är ialf alla snygga skor slut! Haha. Men så är det med det, hade ju ändå andra saker som måste göras idag så det är inte hela världen. Vi sa att vi får åka någon Lördag eller Söndag istället, om vi kan pricka in och vara ledig tillsammans är ju en annan femma..

Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och kicka igång dagen! Har det perfekta "ledig-dag vädret" ialf, sol! Man får en helt annan energi till att göra nått då! Nu kör vi!



Snö!

Förresten så snöade det ju för fullt imorse när jag klev upp, blev alldeles paff! Så nu börjas det, det eviga slaskvädret. Men lite mysigt är det ju faktiskt oxå trots allt. Men jag tycker ändå att "ska det va så ska det va"! Gillar inte det här slaskiga som bara tinar bort hela tiden. Vill ha riktig vinter om nånting! Men den kommer väl såsmåningom.. Tills dess får vi nöja oss med slask.










Funes/Bruksvallarna April 09
Vintern när den är som bäst! I fjällen med familjen, iförd bikini och täckbyxor under en stekande sol, välgrillade korvar, bråkiga älskade skitungar, härliga slalombackar och skoteråkning. Bara andas in och njuta av den rena fjälluften!



Måndag

Som sagt, ny vecka nya tag. Men träningsverken hänger med från igår, jävlar, som man säger på ren svenska, vad ont jag har i röven, haha! Eller hela benen för den delen, de bara värker. Ni vet när det värker så att man gruvar sig för att sätta sig på toaletten, det är ingen barnlek. Man smyger sig sakta ner som en gammal gubbe med ryggskott och så pang så ramlar man. Tur toalettstolen tar emot en. Ja, det var det om mina toavanor.

För övrigt så är det väl typiskt, när man har pylsat med sig en stor väska med träningskläder för att jag och Moster Lisa hade planerat att gå på afrodans ikväll efter jobbet (det är pass både på månadar och onsdagar kl 7, perfekt) så är det inställt. Var likadant förra gången. Får se om jag tar mig iväg ensam på Onsdag då Lisa skulle jobba. Man vill så gärna komma in i stegen så att man kan ta ut dom riktigt så att det tar nått! Hursomhelst fick det bli en timmes promenad med Frida istället, lika bra det kanske. Kom precis in så nu ska jag passa på att stretchta medans musklerna är nogorlunda varma.

Imorgon är jag ledig! Har jag turen på min sida så lyckas jag lura med älsklingen till Valbo, men då ska jag ha riktig tur! Han behöver nya skor och jag behöver fortfarande ny vinterjacka. Sen vill jag ha (det finns egentligen inget som heter "behöver ha" i min garderob) en massa annat nytt oxå! Som skor tex... :P Men det är på två vis, för egentligen så behöver jag vara hemma och få lite ordning oxå. Har ännu inte hunnit måla nya stolen, och så ska vi ju putsa utsidan av fönsterna.. Vilket dilemma!



Söndag kväll, läggdags.

Dagen slutade riktigt bra ändå! Efter min kickstart till frukost (haha) så fick jag ett ryck! Började med att diska en stooor hög disk, fattar inte att det blir såna stora berg bara för att det är min tur att diska. Kan det bero på att jag skjuter upp det för länge tro?
Sen tog jag tag i fönsterna ialf, insidan är putsad och fin! Skönt! Dammade även av och putsade våra vitrinskåp, men det blev dyrt. Råkade ha sönder ett baileysglas för 235 spänn. Har för dyra glas helt enkelt, måste köpa billigare att ha som alternativ, som lixom får gå sönder utan att man blir sur och ledsen. Hursomhelst, plockade lite mer och sådär sedan var det dags för träning! Box såklart som varje söndag, can´t stop lovin´ it! Fan vad kul det är! Det tänker jag aldrig sluta med. Fatta vad fit jag kommer vara då när jag är 60.. :P Jag vet ialf en som kommer ha jordens träningsverk i baken imorgon!
Efter träningen kom Ullis (mammas kompis och min gamla arbetskollega) förbi en sväng, kul att man kan inspirera andra genom bloggen. Hon ville oxå (Lillevi köpte oxå lika) ha en likadan klänning som jag hade häromdagen, den grå! Så det ska jag fixa imorgon!
Slängde ihop en fiskgratäng och potatis som jag mumsade i mig sedan var det dags för Ensam mamma söker! Mysigt program ikväll tycker jag, massa kärlek som är så fint :)
Efter programmet kom min efterlängtade sambo hem från Västerås, så när han oxå var mätt i magen åt vi lite kladdkaka och glass till efterrätt och såg på Wallander. Varför pratar dom engelska när det är en svensk film?
Nu är det läggdags, hoppas jag känner mig utvilad i kroppen imorgon. Just nu känns den bara som en tung klump, helt slut. Men, nya vecka och nya tag! Godnatt Sverige.



CG

http://gynning.net/blogg/2009/10/17/thoose-who-suffer-love/
Vackert.



Dagens tips!

Om du känner dig lite trött och hänging: Kickstarta dagen med en riktig sockerbomb som piggar upp kropp och själ! Tro mig, det funkar.

Skippa gröten! Oboy, två rostade vita bröd med Herrgårdsost och marmelad på. Kanonfrukost!



Godmorgon!

Oh nej, jag har sovit bort halva dagen! Vaknade nyss och pga det tråkiga vädret har jag inte hittat inspirationen till att göra ett ryck än! Pratade ialf med älsklingen igår innan jag somnade om att tvätta fönsterna och han tyckte jag skulle vänta med det till tisdag eftersom vi båda är lediga då så vi kan hjälpas åt! Fy vad bra han är! Men för att underlätta kaaanske jag tar insidan idag så har man det gjort ialf. Det är ju utsidan jag gruvar mig för, har sett att det är spindelnät i hörnen på fönsterna..

Nu ska jag käka lite frulle och hoppas att jag blir som människa igen efter det!



Ovanåker

Har vart i Ovanåker hela kvällen, alltid uppskattat. Fick mat hos Moster Lillevi, myste med Alfred och sådär. Gopluppen blir så stor! Nattade honom ikväll och han fick välja på saga och massage, blev såklart massage, haha. Så nu har jag lärt mig ännu lite mer rörelser. Trädet, vågen, havet, spindelboet osv :) Mysigt! Sen åkte jag till världens bästa mamma och pappa och fick mig massa skratt! Dom är ju inte kloka nån utav dom ;) Så härligt att bara vara! ♥

Är så trött att jag skulle kunna somna på fläcken! Likförbannat fastnade jag här när jag kom hem, det är hopplöst. Jag som ville vara pigg och utvilad imorgon så att jag sätter fart och får massa gjort! Är massor som behöver göras, men som jag inte har vidare lust till. Putsa fönsterna och diska tex, blah!

Aja bäst att knoppa in. Ensam inatt, helst vill jag kramas med min Danne, men han är på egna upptåg i Västerås, är där och fixar med bilen hos nån snubbe och kommer inte hem förens imorgon. Vad gör man? :P Tur att han är road av det ialf, haha! Godnatt!



So long! Adios! Au revior! Bye bye! Vi ses!

Ikväll har vi haft "hejdå-mys" hos mig, jag och tjejerna! Matilda, Michaela och Lisa åker till Sydafrika i tre veckor imorgon. Har inte riktigt fattat hur lång tid det är, men ett som är säkert är att jag kommer att sakna och längta! Som tur är har jag ju mina fina Jessica och Alice kvar hemma ialf, det känns skönt! Och så Danne och alla andra såklart :) 
Så vi var alltså hos mig ikväll hela ligan, fettade som vanligt, kladdkaka, glass, sirap och bananer + godis och choklad på det. Är det nått vi är bra på så är det på att trycka allt som är gott, haha! Jag, Alice och Jessica som var sist kvar satt och skrattade åt det innan de åkte. Det är alltid helt länsat på allt innan det är klart! Tomma skålar och chokladpapper överallt! Det är det som är det fiina med oss, haha!
Lycka till och puss på er mina bästa!
(ps. Ja, jag är sentimental, blödig och larvig, som vanligt :P)



Todays outfit

Fick tummen ur och köpte hem en klänning från jobbet häromdagen. Har lixom gått och klämt på den i nästan 2 månader, den har stått helt still i butiken. Fattar inte vad det är jag väntat på, den är ju så himla mycket jag. Enkel med en fin detalj upptill och i bästa bomull. Jag slog till ialf och tror visst det kan bli en riktig favorit! Och självklart började den springa iväg idag, man är ju som en levande skyltdocka. Bara de rätta måtten som fattas, hahaha! ;)



Grå klänning från Vero Moda, 360 kr. Finns även i svart och ljunglila. Under har jag linne från Only och något blankare leggings från Vila. Stövlar från Filippa K och armband från Friis&Company och Lindex, klockan är samma som vanligt, från Ur&Penn/Jetset!



Bracelet

Kunde inte hålla mig (inte den här gången häller!). Frågade D om jag inte kunde få en present av honom för att jag hittat ett fint armband på jobbet, fick till svar att han önskade sig nya fälgar.. Visst kan man tolka det som ett ja? ;) Haha!

"Thin Stud Bracelet" från Filippa K, 450 kr. Finns i svart och brunt på Såfin i Bollnäs.
Fiint va? :) Tjejer, passa på att önska er ett i julklapp vetja! Jag älskar mitt!



Guess what!

Köpte hem en fin liten grej från jobbet idag.. Här får ni en liten tjuvkik, kan ni gissa vad det är som gömmer sig i påsen?




Nöjd tjej

Fick en hel del gjort idag känns det som, så skönt när man lägger manken till! Tyvärr hinner man inte allt man tänkt, om ändå dagarna kunde vara lite längre! Men det är bara att ta tag i resterande punkter nästa lediga dag, dvs söndag. Ärligt känns det inte det minsta lockande att putsa fönsterna så känner jag mig själv skjuter jag nog på det ett tag om jag får välja.. Eller Mamma, har du lust att komma hit? Haha :) Promenaden som inte blev av idag tar jag med Matilda imorgonbitti, och köpa våffeljärn, vattenkokare och fler matdosor kan jag ju göra vilken dag som helst. Ingen brådis med det egentligen, men jag vill kunna göra hemmagjorda langos som är så himla gott och koka vatten i kastrull till höstens alla te-stunder känns osmidigt, haha. Afrodansen var skitrolig ialf, som moster Lisa sa "Tänk du, vilken tur man har! Att nu hade man kunnat lega hemma i soffan och segat, men istället så har vi vart på ett pass och fått ha skitkul!!" Haha så typiskt henne :) Och så rätt hon har! Jag köpte ett 10-gångerskort, så här ska det skakas rumpa!
Nu blir det bingen, förresten har jag fått en ny craving, nämnligen russin! Hur onyttigt/nyttigt är det? Mycket socker i det va? Men måste väl ändå vara bättre än godis? Men hur blir det då om man tycker om både och? Skämtar bara, haha vad dryg jag är! Märks att någon är trött, det lixom värker bakom ögonen..
GODNATT!



Onsdag - Att göra/Vill göra lista

2-veckorshandla
Göra lunch (det blev pirog, haha, snabbt och gott!)

Dammsuga
Umgås i Ovanåker, träffade lite härlig släkt från Valbo hemma hos Moster Lillevi, mysigt.
Åka till Erikshjälpen för att hitta en fin stol
Måla stolen vit
Tvätta
Göra Äta middag
Promenad
Färga ögonbryna
Putsa fönster
Köpa och plantera ljung och andra blommor
Åka till Anette och skriva fint på min träplanka som ska sitta i hallen
Köpa våffeljärn, vattenkokare, fler matdosor och ny elvisp
Skicka iväg sålda jeans
Afrodansa
Andas

Hej och hå!



Kallt och ruskigt

Sitter här och huttrar i myskläder nu och Daniel stora, utslitna munktröja över axlarna. Känner mig trött och seg bara. Avslutade precis ett samtal med Lena, vi har suttit och tjattrat om allt möjligt i nästan en timme. Bra tidsfördriv, hon är allt bra min svärmor! Hade egentligen tänkt gå ner till ishallen och titta på älsklingens match, men jag kom av mig. För kallt helt enkelt. Nu har jag lite dåligt samvete, hoppas han inte blir ledsen pluppen min, hehe ;) Men säsongen har ju knappt dragit gång riktigt, och innan den här vintern är färdig lär jag nog ha spenderat några timmar på ishallen ändå!

Imorgon är jag ledig och jag har skrivit en lång "Att göra/vill göra lista". Skulle vilja hinna så mycket som möjligt, men ändå hinna vila. Frågan är bara hur jag ska få ihop det? Känns omöjligt! Kanske, kanske gör ett litet ryck idag och bockar av en eller två saker från listan. Vi får se.. Helst av allt skulle jag vilja ta ett långt varmt bad med D när han kommer hem! Först ska jag ialf kolla igenom min dagliga blogglista och se om det hänt nått nytt i stora världen!



Gammalt blir till nytt..

Ikväll har jag simmat med bästa M&M :) Känns som om det börjar bli uttjatat att berätta att det är skönt och mysigt, men det är ju verkligen det! Hihi.

För övrigt har jag kammat hem lite cash på Tradera ikväll, nice! De ska sättas undan på mitt "Tradera sparkonto", och jag vet precis vad jag spar till. Gammalt blir till nytt! Jag har faktiskt hållt på den här godingen för mig själv ett bra tag nu, men kan inte hålla mig från att visa upp den längre :) Pengarna kommer antagligen att gå till den här, eller nått annat. Kulorna är väl till för att rullas, eller hur var det?



Väska från Filippa K. Alldelse lagom i storleken, svart fint skinn, och snygga silverdetaljer. Kan inte bli bättre! (Bilder från Sthlm Modemässa Augusti 09, kommer i butik Jan 10. Den som väntar på nått gott..)



Markoolio

Hade en riktig pangkväll igår! Fasen vad kul det var! :) Har massor av videos på Markoolio..hm, det säger väl en hel del tycker ja. Jag, Danne och brorsan stod längst fram, hahaha! Resten av kvällen bestod av shottar och dans med bästa Matilda! Pangkväll som sagt! :D

Har nyss kommit hem från Ica, var tvungen att gå dit för att köpa plåster. Så nu har jag plåstrat om mina små stackars händer. Har lärt mig att det inte är någon bra idé att sitta på Tomas Js rygg i en nedförsbacke ialf, haha! Vi ramlade framåt och hårt och igår trodde jag att jag skulle tappa händera, är inte lika farligt idag som tur är, haha! Undrar hur det är med Tomas läpp?

Nu kommer Matilda och hämta upp mig, det ska boxas! Är inge taggad alls, men det är bara att köra! Sen blir det tjejmys hos Jessica med Ensam mamma söker och fika! Kanon :)



Lördag

Kom hem från jobbet för en stund sedan, blev sen som tusan därifrån men så är det ibland. Kul o stå o jamla lite o! Full fart på stan ialf, härligt! :)

Igårkväll kom Matilda hit och myste med mig. Idol och banan med choklad och glass, jag tröck i mig tre stora portioner! Hahaha! Sa jag att det var min favorit? :P Sen så är jag så himla besviken på Karolina, och Svenska folket. Hon är ju helt fantastiskt grym, hade velat se mer av henne! Synd att hon var mindre bra igår bara, helt fel låtval. Skit oxå. Meen inte ska jag gräva ner mig i det. Men när man väl sitter där framför TVn känns det som att det är på liv och död! Haha!

Ikväll blir det Party med stort P! Börjar hos Matilda med foundu, hon kände för att ta hand om mig och bjuda på mat eftersom jag är änka ikväll när D jobbar, ibland har man tur! :) Men först ska jag försöka vila, men det är inte lätt när man är uppstressad ända sedan igår över vad man ska ha på mig ikväll, haha. Man har ju tom garderob menar ja..
Vila var det. Sen ska jag tagga till!



Godmorgon!

Ännu en härlig fredagsmorgon! Klev upp vid halv 7 (efter alldeles för få timmars sömn, men det tar vi ut på Söndag som vanligt!) och gick till badhuset för att simma med Matilda :) La mig i solariet några minuter oxå, riktigt skönt. Kom hem för en stund sedan, har suttit och kikat i lite olika bloggar osv och bara varvat ner. Helst av allt vill jag krypa ner med älsklingen igen, men då är det nog kört. Sova får jag göra en annan gång!
Nu ska jag börja göra mig iordning för jobb, sedan åker jag och D ner på stan tillsammans och kikar lite innan jag börjar kl 12 :)
Ha en bra dag!



Nya gardiner

Skulle ju förresten visa er mina nya gardiner! De var ett riktigt kap, 155 kr på Gardin&Tyger-affären i Bollnäs!



Vårt kök.



Onsdag? Torsdag? Fredag?

Den här veckan har vart helt uppochnervänd, men på ett bra sätt. Jag har hela tiden legat snäppet efter i huvet men kommit på att det ju faktiskt inte är så. Nu krånglar jag till det :P Men jag menar eftersom att jag var ledig i Måndags så kändes det som Söndag. Så hela veckan har vart kortare än jag trott. Idag tex, när det är Torsdag så har jag trott att det är Onsdag! Men det är ju skitbra, för vipps så är det helg! Som imorgon, bara två dagar kvar på den här jobbveckan!

Imorse utmanade jag mina demoner :P En baggis att gå förbi lastbilschaffisen när det är ljust ute! Tog mig alltså upp för en morgonpromenad. Jag tyckte jag var tidig men lastbilen var tidigare, för han stod inte ens kvar. Tur för mig, inget att oroa mig för.

Ikväll har vi haft full stuga. Hann bara in så plingade Frida på, och några minuter senare stormar D hem från träningen, vrålhungrig, så han kastar sig på spisen! Tur för mig ;) Han hade tom börjat förberett maten innan han åkte och tränade, fräst morötter! Hahaha! Det blev kräftsoppa ialf, och F stannade på mat. Mysigt :)

Sedan kom Matilda förbi en sväng, jag hade bett om smakråd. Hon är så bra på det! Vet lixom hur man vill ha det och ser till så att man inte gör några onödiga köp, hehe. Vårt motto brukar vara "enkelt men snyggt". Den här gången handlade det om en kavaj, som inte alls är inom ramen egentligen, men skitsnygg i en lite kaxig ovanlig färg! Och jag slog till :) Ni får säkert se sen..

Igår lyckades jag aldrig med läggning innan 12-slaget. Idag är klockan bara strax efter 11 och jag funderar starkt på att kasta in handduken! Ja, så får det bli! Om det inte dyker upp nått roligare.. Igår letade vi skor till D på nätet tex, haha.
Godnatt!



Dagens fyra bästa!

1. Köpte en skitläcker halsduk/sjal på jobbet idag!
2. Daniel hade lagat tacos och tänt ljus till jag kom hem ikväll, han kan han ♥
3. Sen kvällspromenad. Kallt och skönt!
4. Fick energi av prommisen så jag sydde och satte upp de nya gardinerna! Blev bra! Bild kanske kommer sen..

Dagens enda dåliga kan väl vara att jag var skiträdd stora delar under min promenad då.. Mörkrädd och mitt upp i allt möter jag en latsbilsgubbe som hade stannat och skulle pissa vid OKQ8 som jag fick för mig att han följde efter mig hela vägen hem sen. Vilket han såklart inte gjorde. Dumma tankar.

Igår lyckades jag med det omöjliga! La mig före 00.00, tänkte försöka lyckas ikväll oxå!



Tisdag

Ikväll har Frida vart här och gjort mig sällskap. Jag bjöd på mat och sen hängde vi i soffan bara, skönt. Blev dessvärre inga gardiner sydda, men det hinner jag en annan dag!
Nu har D kommit hem från jobbet och jag har gett mig denn på att jag ska ligga i sängen innan klockan är 12 ikväll! Då blir det nog spikis och såklart Sofis mode, precis som varje tisdag! :P Bäst jag sätter fart..
Godnatt!



Jeans till salu!

Har laddat upp ett gäng jeans på Tradera nu som bara skräpar i min garderob. Vore roligare om de användes mer men jag har tyvärr inga tillfällen, så nu finns de till ert förfogande! Skynda fynda!
Diesel jeans, Tiger of Sweden jeans, Acne jeans, Baggy jeans från Vero Moda, byxor från H&M och Grå Vero Moda jeans.



Nya kuddar

Köpte det mönstrade tyget i sommras på semestern i Mora som jag tänkte sy kuddfodral av men sen dess har det bara legat.. Idag fick jag tummen ur och köpte tyg till bakstycket och lite spets till kanterna, sedan var de klar på ett kick! Jag är supernöjd :)


    





Jackjakt!

Efter lite städning och doning hemma tog jag och Matilda en sväng till Bollnäs för att leta jackor! Jag hittade, inte så oväntat, ingenting, haha. Kommer få gå och frysa i vinter. Nejdå, i värsta fall har jag ju min gamla som får funka i nödfall! Sen är ju inte utbudet det bästa i Bollnäs häller så jag hade inte förväntat mig så mycket. Men så är det. Eller jo, hittade en skitfin Peak-jacka som jag sneglat på förut, men den satt tyvärr inget bra, för tight över röven. Fan, jag brukar ju inte ha såna problem, haha! Men tur var väl det kanske, 4000 för en jacka känns inte så aktuellt i nuläget. Men ingen shoppingrunda utan shopping, eller hur!? ;) Jag köpte mig ett tygstycke och lite spets som jag har knåpat med ikväll! Hittade även nya gardiner till köket, de passade perfekt! Måste bara fållas upp lite så jag ska tillbaka och köpa tråd imorgon.
Nu hoppas jag att Daniel kommer hem snart, sen ska jag ta mig en nattmacka och gå och knoppa.
Godnatt :)

Ps. Tusen tack till Mikaela för min nya bloggdesign. Lite svart och vitt a la Chanel och en stänk av lite rött! ;) Precis som jag vill ha det, stilrent, enkelt och snyggt.



Typiskt

Daniel har nyss lämnat mig för jobbet, så tråkigt. Jag såsar runt och väntar på motivation. Måste göra ett ryck nu! Lägenheten måste städas men jag har ingen lust! Är mycket jag vill göra idag men jag kommer lixom inte till skott nån gång..
Helst skulle jag vilja ta en dagstur till Gävle eller någon annan stad för att leta vinterjacka. Men när man redan hittat den perfekta, med bara ett fel som tyvärr väger över är det inte lätt att hitta en ersättare.. Jäkla skit. Marinblå, jättehärlig huva med mysigt foder, snygga men stilrena detaljer. Underbar och nästan helt perfekt. Om guldknapparna hade vart i silver hade den vart min för längesen! Attans att man inte är någon "guldtjej", jag är mer silver helt enkelt. Det svider.

"City parka" från Filippa K, 3200 kr, finns på Såfin i Bollnäs.



Kanelbullens dag

Vi tar det i vanlig ordning. Gårdagen först och dagens sist.
Igår var vi på Voxgym under dagen, jag Daniel och Alfred. De stora barnen jobbade och var på Rättviksmarknad. Voxgym på en lördag? Jo, Micka, Matilda, Lisa mfl hade annordnat lite av varje för att samla in pengar till Our Place, ett hem för Aidsdrabbade i Sydafrika. Så vi var där och spenderade så mycket vi kunde, pengarna gick oavkortat till Our Place och det känns bra att kunna bidra, även om man önskar att man kunde göra så mycket mer. Försökte få Alfred att förstå att han gjorde nått bra genom att äta kölbullar, men jag vet inte riktigt om han förstod vad jag babblade om, han var mer intresserad av Alfta bike park som oxå var där. Vi köpte ialf kölbullar (kolbullar), fika, Alfred gjorde ansiktsmålning och så köpte jag Hockes nya skiva (haha) och en fin burk med skorpor som Matilda bakat :) Det var svinkallt ute så vi var klädda till tänderna och hade en riktigt mysig dag!

Jag och Affen ritade lite på förmiddagen. Hade nästan glömt bort hur man gör, jag som ritade så himla mycket när jag var yngre. Roligt ju! Han ritar ialf dragracingbilar för fulla muggar :)

Ansiktsmåling!

Farlig..

På kvällningen engagerade jag hela familjen i matlagningen och det blev så bra! Vi gjorde roulader och klyftpotatis till middag! Sen blev det bananer och choklad i ugn, glass till det såklart. Är nog min favoritdessert tror jag! Superenkelt och dögott! Sen slappade vi så mycket vi bara kunde i soffan hela kvällen. Sköönt :)

Djup koncentration på rouladerna :P

Amanda, Daniel, Mattias och Alfred.

Idag har vi alla mest bara vart trötta och pömsiga. Det blev köttfärssås till lunch, sedan åkte D på match och vi andra låg i soffan tills det började trilla in massor av folk! Fram med bullarna, är ju för tusan Kanelbullens dag idag!
Fick en jättefin skål av Tomas och Lillevi när de kom hem som tack för hjälpen (det gjorde vi så gärna!) sen åkte jag hem för att svira om till träningskläder! Har nog aldrig vart så opeppad inför ett träningspass, men det gick ändå! Alltid kul att boxas. Kände mig fullkomligt mörbultad när allt var klart och jag gruvar mig för hur jag ska känna mig imorgon!
Ikväll har vi gjort varma mackor med kantarell stuvning sedan blev det bara soffläge! Ensam mamma söker, säger bara ett ord. Oscar! Varför söker en så jäkla snygg 25-årig kille, som skulle kunna få vilken tjej som helst, till ett program för att dejta en dum blondin? Han må vara snygg, men nått fel måste det ju tydligen vara på honom ändå? Haha..

Nu ska jag återgå till soffan och min sjukt snygga (men jätteskäggiga) kille!



Fredag kväll

Nu sitter vi samlade i soffan, min lilla familj och jag ;) André, Amanda och Daniel! Lillen sover, ikväll har han vart så go så man kan dö! 6-åringar är inte alla gånger lika smidiga som man önskar, haha! När jag kom hem från jobbet hade Amanda lagat mat åt hela gänget, hemmagjort pizza och efterrätt till det! Så hade hon dukat fint och tänt massa ljus. Så duktig :) 
Mitt upp i efterrätten kläcker Alfred ur sig; "AKTA SÅ DU INTE BRÄNNER KÄFTEN UR LÉ!" Vad gör man lixom?! Hahaha så skön! Resten av kvällen har han tiggt massage av mig och när jag nattade honom ville han att jag skulle göra "4 skott i ryggen", haha! Hade glömt hur den ramsan gick så han fick lära mig.
"Ett, två, tre, fyra skott i ryggen. Blodet droppar. Spindlarna kryper. Ägget kläcks, äggulan rinner. Hästen biter. Du ryyyser, du ryyyser." Nått sånt, och så gester till det! Sen skulle jag killa honom i ansiktet tills han somnade. Mysigt :)

Ikväll har vi såklart kikat på Idol, men jag blev inte lika berörd som jag brukar, kan vara för att man har fullt upp med att hålla koll på allt annat. Sära på grabbarna så att dom inte ska retas och bråka om vem som ska ligga i soffan och såntdär. Vardagsmat för en förälder, en riktig pers för mig. Haha! Men jag gillar det, en dag, om måånga måånga dar ska jag bli en jävligt bra morsa!

Nu börjar det bli sent igen, det märker man på mitt babbel. Är trött som jag vet inte vad, imorse var man ju uppe före tuppen! Gick till badhallen för att jag inte orkade skrapa rutorna på bilen, haha! Simmade 40 minuter med Matilda sen njöt vi av frukostbuffén. Härligt! Inatt sover jag nog gott..



Under uppbyggnad

Mikaela håller på och fixar lite här, därför det är lite halvklart. Jag är ju tyvärr inte den lättaste att tillfredsställa, haha stackarn! Vi testar lite olika vilda ideér men i slutändan vill jag alltid ha det stilrent, enkelt och tidlöst. Svart med andra ord. Men det blir bra!



1:a oktober

Ikväll har jag såklart tittat på Idol, man blir ju som besatt av deras underbara röster! Mina favoriter, och förmodligen alla andras favoriter, är såklart Erik och Karolina! Skulle göra vad som helst för att ha deras röster! Karolina var dessutom sjukt snygg ikväll, skulle gärna kapa outfiten rakt av!


Kom på att jag och Daniel ju ska bo hos kidsen i Ovanåker i helgen, och jag har inte packat en pinal än! Hade tänkt släpa med mig lite tvätt oxå och utnyttja att man har tillgång till tvättmaskin dygnet runt, rena lyxen ju ;) Jag som hade tänkt försöka (igen) att lägga mig tidigt ikväll! Imorgon kl 7 ska jag befinna mig på badhallen för simning med Matilda! Så det är bäst jag sätter fart innan klockan blir halv 1 som vanligt..
Godnatt!


 

Ny design

Min blogg har länge vart i akut behov av en ny design, men inte förens idag fick jag tummen ur och slängde iväg ett mess till duktiga Mikaela som skulle fixa den till mig! :) Gillar Kenzas stilrena design i svart/vitt så det får nog bli nått åt det hållet. Plus lite lila eftersom det som sagt är nya favoritfärgen och dessutom känns den väldigt höstig, precis som alla andra höstar! Längar efter resultatet, haha!



Todays outfit

Vi har fått in massor av nyheter från Desigual till butiken (Såfin i Bollnäs)! Däribland en klänning som liknar min från förra höstkollektionen! Därför passade jag på att använda den idag! Förra årets klart bästa köp som håller fortfarande! Cant stop lovin´ it!

Klänning från Desigual (Märket designas i Barcelona och priserna på de styles vi har hemma ligger mellan 600-3000 kronor. Finns allt från toppar och och tunikor till klänningar och kappor! De är helt underbara!) Till den hade jag bruna skinnboots från DinSko och strumpbyxor.



I made it!

Trodde jag aldrig om jag ska vara ärlig, haha. Har nu vart ute på en morgonrunda! Inte ens 3 grader ute så det fick bli långkallingar, pannpand och fingervantar! Gillar att gå under en isblå himmel och med frost på marken. Friskt och härligt! Mer sånt! Nu är det brådis som vanligt, dusch och piff inför jobbet :P
Ha en bra dag!



RSS 2.0