Veckans hunk

Vart har du vart i hela mitt liv? God damn!




Lite julstämmning!

Kunde inte motstå att inreda med kuddarna jag köpte idag trots att de kanske är lite väl juliga! Vi får se om de får stanna framme eller om jag plockar undan dem och håller mig lite längre ändå. Fina är dom ialf :)


Röd/vit randiga kuddar med brodyr, Åhlens, 149 pix. De grå lurvkuddarna sydde jag i fjol.

Har dessutom köpt livets, eller ialf julens dryck, GLÖGG! Mums! Längtar till jag ska sprätta den och mysa med mina vänner! Måste plocka upp glöggkopparna från förrådet oxå ju, kändes som låångt borta när jag ställde ner dom när jag flyttade hit! Kunde heller inte bara gå förbi Marabous nya läckerhet när jag var på Ica sist så den slank ner i kundvagnen. VINTER VIT smakar lika ljuvligt som den ser ut! Älskar den lyxiga förpackningen och att bitarna är extra tjocka ;)


Åh!! Insåg precis att det är samma mönster på kopparna jag köpte för två år sedan som på kuddarna jag köpte idag! Lyckan är total! ;D

När får man börja julpynta på riktigt, hur brukar ni göra? Jag har alltid svårt att hålla mig så jag brukar tjuvstarta tidigt! :)



Nytt!

Unnade mig den här göör snygga väskan idag, jag har suktat länge och idag var en bra dag för en gåva till sig själv ;)


"Mini chain bag" från Filippa K/Såfin, 1500 kr. Passar perfekt in i min garderob!



Trött, på mig själv!

Ibland blir jag bara så besviken på mig själv. Som idag tex, nu måste jag stressa mig igenom min lediga dag för att känna att jag har gjort tillräckligt mycket utan att försummat den genom att sova till halv 1!! Hade ju ställt klockan på 10 för att få sova 8 timmar men ändå kliva upp i mina mått mätt "i tid". Nu måste jag prioritera bort min "morgonpromenad" för att hinna resten och det gillar jag inte.. Får se det som att jag behövde den sömnen, för igårnatt sov jag inte ett skvatt pga fullmånen.

Dagens att göra/komma ihåg lista:
Morgonpromenera
Posta brev
Kolla på tyger till hemmapyssel
Shoppa på Presenter & Smide (hittade presentkort igår för 1000 kronor som jag glömt bort :D )
Köpa måttband
Laga flygande Jacob
Städa toan
Skriva tvåveckorsmatlista
Handla
Dammsuga
Torka golven
Träffa Frida :)
Träna Pump
Baka bröd
Lägga mig innan 00.00! Nu när jag tom kryssat det måste jag ju bara fixa det!

Let´s go!


Uppdate:
Blev en bra dag ändå! Trots att jag inte hann med någon morgonpromenad, och baka bröd kan jag faktiskt göra en annan dag! Så jäkla pretantiös måste man inte vara bara för att man är ledig :P Sen var jag in på Presenter & Smide, utan att köpa nått! Bara för att jag har presentkort att spendera hittade jag såklart inget jag föll för direkt. Men det löser säkerligen sig ;) Strosade runt på stan tillsammans med Frida ialf och det var mysigt, var längesen jag träffade min gofia! Träningen ikväll var bra, kände mig stark i kroppen och såhär efteråt är jag helt slut, som det ska vara då! Dessutom bestämde jag mig för att unna mig en jäkligt fin liten sak som jag suktat efter länge! Så idag när jag kände mig så bedrövlig gav jag den till mig själv som en liten presten, och tänk så snäll och glad jag blev, haha! ;) Visar sen!



Livet är det elände som pågår mellan fyllorna

- Kjell Bergqvist i Bröllopsfotografen, klockrent, haha!

Så har alltså ännu en helg passerat, även den en mycket bra sådan! I fredags var jag ledig och jag minns tamesjutton inte vad jag gjorde under dagen. Jo! Jag sov ju fasen skitlänge, sen väckte båda mina mostrar mig samtidigt kl halv 1! Lisa plingade på och tjoade genom brevinkastet "Tjohoo, Evelinaa, är du hemma!?" precis samtidigt som Lillevi ringde och frågade om vi skulle ta en fika på stan, haha snacka om tajming. Jag fattade ingenting, slängde på luren och sprang yrvaken upp och släppte in Lisa som kom för att hälsa på i fem minuter. Sedan åt jag frukost/lunch/middag på Krokanen med Tomas, Lillevi och Alfred, mysigt :)
På kvällen träffade jag Jessica, vi var här hemma och bara myste på och skvallrade som vanligt. Och åt massa choklad såklart. Så himla skönt att träffa henne, var längesen sist! :) Oh vad jag längar till jul och vi alla är samlade!

I lördags var jag ju oxå ledig, värsta långhelgen. Hälsade på Johanna på hennes jobb och styrde upp kvällen innan jag tog en långprommis i finvädret! När jag kommit hem kom J och vi gjorde oss iordning tillsammans och började pimpla vin, till slut ramlade Sandra in oxå och vi var fulltagliga :) Drog vidare till kära Byn för lite mer förfest hos Linnea! Där bjöds det på jättegoda Irish Coffey och det blev ett jävla drag på somliga, inga namn nämnda :P Skitkul hade vi ialf! Självklart gick vi ner på Bonden och hade superkul innan jag somnade tryggt mellan Carro och Lina, älskart!

Jag och J hos Linnea :)

Sandra och Linda!

Linnea, Jenny och Johanna!


I söndags chillade vi hos C sedan blev det såklart bakismat på Pelles! Samlade ihop mina Bollnästjejer och åkte hem till mitt Ovanåker där vi hängde i soffan med mamma och pappa resten av dagen, hihi. Kvällen spenderades i Sandras soffa med henne, J och så fick vi med oss brorsan oxå, kanon! Bunkrade upp med massa götta till Ensam mamma söker och Beck! Fin helg med några av de bästa! :)



Härligt!

Finns det nått skönare än att känna sig helt slut i kroppen efter ett hårt träningspass, vara nyduschad och hoppa i en renbäddad fluffig säng? Tror inte det. Och precis så har jag det nu!
Startade för övrigt dagen med en morgonprommis tillsammans med Johanna :) Men snö på biltaken, vad är det här? Hoppas det blir jul fort! Fick efter promenaden dessutom en snabbvisit av Moster Lillevi, bra start på dagen helt enkelt!
Oh, och hur drygt är det inte då när man kommer på sådär strax efter halv 1 att man ju har tvättstugan! Aja, får springa ner en sväng sen ska jag då ialf äntligen få sova! Godnatt mina vänner!



I´m speechless


Såg den här filmen för sjuttioelfte gången igår tillsammans med Filip. Jag grät som vanligt av avund sen skrattade vi så att jag grät igen, haha! Varför ska livet vara så orättvist?



Hej hopp

Måndag och jag sitter hemma och lunchar, så lyxigt att kunna knata hem och stoppa i sig mat. Ännu lyxigare var att jag tom fått matdosan av Moster Lisa :)

Har återigen haft en bra helg. Bästa Mikis var hemma från Gävle så vi startade med myskväll här hemma! Vid 11 bestämde vi oss till slut för att gå ut, var bara ta fram vinboxen och börja pimpla! Hann med en vända till Alfta oxå sen var vi klar för fest, snabba ryck! Sprang på Tranan och skaka rumpan tills dom stängde :)

Igår slöade jag hela förmiddagen sedan cyklade jag till Moster Lisa vid 2 för hon bjöd hem lilla mig på mat ;) Hade asroligt tillsammans med Kusin Filip, vi skrattade så vi grät, och tvärtom, haha! Tog en promenad med Lisa senare oxå innan jag cyklade hem igen vid kvällningen, vilken härlig dag!

Lyckopiller! ♥

Nu ska jag gå en repa på stan så jag inte slöar till här i soffan! Ha en bra dag! Tjingeling :)



I keep dancing on my own

Har myskväll med mig själv hemma i soffan, skönaste lila myssettet i plysch är på, tjockstrumpor OCH duntofflor som jag fått av mami. En stor skål popcorn med extra smör och salt på, helt för mig själv! Levande ljus, nymålade naglar, lite sköna Idoler på det och ja, ni fattar. Förjäkla mysigt helt enkelt :)




Torsdag

Gillar att det är full rulle när klockan är efter midnatt! Jag är full av energi, satte mig här nu för att varva ner och kunna gå och lägga mig. Har vart ledig idag. Tog sovmorgon sedan hälsade jag på moster Lisa en sväng på hennes jobb innan jag satte igång med min dag! :) Först optikern, sedan fixade jag barret, så läpligt när man har gångavstånd till allt numera! Gick hem däremellan och hängde tvätt, soft lixom. På eftermiddagen bakade jag bröd och lagade skitgod korvgryta med rotsaker innan jag stack och tränade! Ikväll tog jag en låångdusch så hela badrummet såg ut som en ångbastu, älskar gratis vatten! (Men usch nu fick jag nästan dåligt samvete, duscha bort rent och fint vatten... Tänker inte gå in djupare på det för då kan jag älta ihjäl mig. Jag är ialf medveten och gör inte så varje dag. Usch.) Benen är superlena och håret doftar ljuvligt efter en inpackning ialf och nu har jag vårdande serum i topparna, vardagslyx! ;) Har precis dammsugit av golven så det är fint till helgen och tagit reda på tvätten! Borde ha lagt mig för längesen, ska upp tidigt imorgonbitti för en promenad med Johanna innan vi börjar jobba!
TVn visar repris på Robinson, en överpositiv människa i buren sa: Alla ligger vi i rännstenen, men en del tittar mot stjärnorna. Jag vill vara en av dom! 

Nybakt lingonlimpa, recept finns under tillhörande kategori. GÖTT!

Sov gott mina vänner!



Dagens



Nytt! Sjal från Sisters Point/Såfin, 170 kr och örhängen från Efva Attling, just love them :) Till det favoritklänning och armband från Filippa K.



Matutmaningen!

Har blivit utmanad av My :)

Vilka 3 maträtter lagar du oftast?
1. Chorizo med couscous (chorizo, färska champinjoner, röd paprika och purjo. Stek ihop allt som de är eller häll på matlagningsgrädde och gör en stråganoff! Krydda då med salt&peppar, chili-, och paprikapulver!) 
2. Orientalisk färsgryta
3. Raggmunk (Felix raggmunkspulver som man blandar med vatten, haha. Massor av keso och lingonsylt till det!)

Recept på Orentaliskfärsgryta och många andra rätter finns under kategorin recept!

Jag utmanar:
Noomi, Amanda, Lisa, Ulla-Marie och Mikaela!



Oh happy days!

Men vilka riktiga "måbra-dagar" jag haft de senaste 5 dagarna! Underbart!

Började med att jag åkte hem till Ovanåker i Fredags, mamma bjöd hem mig på jättegod mat och så hängde jag i soffan med mamma och Idols expertkommentator, aka pappa... :P Kul vare ialf!

Lördagen sov jag länge i min gamla säng, och på eftermiddagen hann jag med att träffa moster Lillevi, Tomas och André en sväng innan jag och mamma åkte till kygel för en skön promenad! På hemvägen åkte vi ikapp pappa så jag hoppade in hos honom istället och åkte upp på byn och raggade några vändor med Catalina, så härligt att bara gliida! Haha!

Jag och pappa, gliiider sommaren -09 ;)
På kvällen träffade jag min jätteefterlängtade Sara! Såå kul! Hon, hennes syster Erika och jag började parta lite sen gick vi på Bonden för att träffas upp med Alice och Sheila och mer härligt folk :) Trevlig kväll med lagom många äppelpajshorts.. ;)

Jag och Sara, sommaren -10!

Lite småseg på Söndagsmorgonen pallrade jag mig ändå upp och gick till kyrkan med Shelia och lilla söta Theo för att supporta mamma som är med i kyrkokören ;) Jag är inte kristen på nått sätt, men det är alltid rogivande och så fint att vara i kyrkan ibland!
På eftermiddagen åkte jag, mamma och pappa ut i skogen för att leta svamp! Hittade massor! :) Skogen är king, vilken energikälla! Borde ta mig ut på det sättet oftare, allra helst nu när det är så otroligt vackert!



Mot kvällningen hoppade jag på bussen hemåt Bollnäs igen, med bästa Alice som sällskap! :) Vi gick på Videohallen och köpte massa götta när vi kom fram sedan myste vi i soffan hela kvällen. Pratade, drack te och såg på naturprogram på vår favvokanal 1an, haha, så fachinerande och vackert att se hur allt hänger ihop tyckte vi!

Vaknade tidigt på Måndagsmorgonen av Alice som var uppe och skrotade! Klev upp och åt frukost tillsammans sen somnade jag om i soffan igen när hon hade åkt eftersom jag hade ledig dag :P På förmiddagen mötte jag upp med henne och Matilda på stan, de skulle fixa det sista innan flytten! Åkte runt på lite ärenden tillsammans med dem innan jag kramade om dom och sa "vi ses snart!", 9 helger går förhoppningsvis fort! Fy vad roligt det ska bli att ses igen då alla blir samlade i jul! Men fyfan vad jag kommer sakna dem fram till jul!

Puss på er!
Sprang på Lena (fina gammelsvärmor) på stan sen så vi lunchade ihop på NK, lika trevligt som vanligt! :) Sen hem för lite städning och storkok innan det var dags för träning! Körde dubbla pass, bara passa på när man ändå kan! Så först ett roligt Step-pass sedan Kondition&Core, great! Käkade asmycket Orientalisk färsgryta (jättebra recpet finns under kategorin Recept här på bloggen!) sedan tog jag reda på alla trattisar jag plockade dan innan, rensade, fryste in och la en del på torkning! Sen kom jag för första gången på väldigt länge i säng före kl 1, bra där!

Hade en bra dag på jobbet idag sedan stack jag och tränade pump som vanligt! Och som vår tränare sa, vad är en Tisdag utan Lady Gagas - Pokerface, haha! Efter träningen stack jag hem, tog en snabbdusch och kastade i mig lite mer färsgryta innan jag gick över till Sandra för att umgås med henne, Johanna och Malin! Mysigt :) Kom hem för en stund sedan och jag tror tametusan jag ska sattsa på att lägga mig innan 1 inatt oxå..

Ingen nådig uppdatering, men det bara bubblar inom mig! Fem klockrena dagar på raken händer ju inte alla gånger i veckan direkt! Tack för allt, alla nära och kära ♥



Vardagsrumsbordet

Köpte ett gammalt blått bord på en antikmöbelaffär i somras när jag, Mamma, Lillevi och Amanda var på Loppisrunda! Slipade, spacklade och målade med blod, svett och tårar! Blev till slut så less (tjejen med världens sämsta tålamod, vill att allt ska bli klart på högst en kvart, vad man än gör!) så min snälla pappa gjorde faktiskt klart det sista! Pjuh! Men fint blev det :)

Före


Efter



Nytt!


Skinnkavaj med mockadetaljer och infälld ribbstickning bak på ärmen, såå snygg! Från Vila/Såfin, 1300 kr. Love it!



Bästa brorsan


Jag och lillebror på hans student -09.

Bra kväll! Har skaffat nytt kassasystem som vi lärde oss ikväll efter jobbet, sedan blev det pizza i lunchrummet tillsammans med Inger, Mats och Birgittia, mycket trevligt :) Resten av kvällen har jag mest snackat telefon, med mamma, Matilda, Sandra, Johanna och så sist brorsan. Har haft en bra kväll med några av de bästa med andra ord!



Skulle inte..

..tacka nej till en vecka eller två i Alanya just nu! Vad säger du Amanda? Jag vill vara brun och fräsch!


Alanya, Juni -10

Tällberg, Juli -10

Rättvik, Juli -10



Måndag

Har vart i Valbo med blivande sambosarna Matilda och Alice idag! Dock inte mina sambosar, men de hade gärna fått flytta in med mig :P Shoppade lite på Ikea, men det blev mest ljus för min del! Förbrukas en hel del i den här kalla lyan, det är tamefan så att bananerna blir köldskadade här, på riktigt alltså! Sen hälsade vi på våran Mikis på Scorett och gick och lunchade på Ikea tillsammans :) Sista gången innan jul vi är samlade! Då kommer förhoppningsvis HELA ligan hem igen? :)

Strosade en sväng på stan när jag kom hem och uträttade lite ärenden, sen gick jag och tränade med Sandra! Vi körde dubbla pass idag, först ett roligt pass Step, sen Kondition&Core, så härligt!

Det var det om detta. Godnatt!



Rock on!

Ännu en helg har passerat, även den en väldigt bra sådan! I fredags var Johanna och Sandra här, kikade på Idol, åt massa götta (såklart!) och skvallrade! Mycket trevligt :)

Jobbade igår och efter det kom finaste Mika och vi gick och käkade pizza på Roma :) Senare rullade även Matilda, Johanna och Sandra in och vi började partyt! En minst sagt blöt kväll, men vi hade sjukt roligt! Känns dock i "hårdrockarnacken" idag att man vart ute på dåligheter i Hårdrocksbaren tillsammans med Matilda, haha. Jag skulle behöva vara stilla i en vecka för att kompensera alla headbangs.. Sen blev det såklart Max innan hon och jag gick hem till mig och slaggade :) Det börjar dra ihop sig för flytt för Matilda och Alice och jag vill inte ens tänka på det egentligen. Kommer bli tomt, men som tur är står det inte på förens det är jul :)

Idag har jag verkligen på riktigt legat i soffan heela dagen! Myste ner mig med myskläderna på och täcke över det, och så laptopen på magen. Så värt det! Gjorde ett ryck med disken från igår precis innan mamma och pappa kom förbi med kinamat, smakade så bra! :) Sen åkte vi till Moster Lisa och kikade på Ensam mamma söker! Har nyss kollat klart på The Guardian, och jag säger som hälften av Sveriges befolkning, ge mig Ashton Kutcher!




Är så himla glad!

Har haft en riktig måbra kväll, först Pump-träning som gick jättebra! När jag kom hem kom Matilda och Alja så jag fick bjuda dom på tacos! Skitgott var det, som jag längtat i veckor efter att få äta det! Det är ju inte direkt nått man ställer sig och lagar till sig själv, "kan du vara snäll att skicka gurkan?". Ni hajjar. Dessutom hade Ajla hade bakat en himmelskt god morotskaka till efterrätt, den smakade verkligen fantastiskt! Och så har vi skvallrat och skrattat i massor, så fy vad glad jag är nu! ♥


Slögt, det här skulle ju ha publicerats i torsdagskväll, aja.



RSS 2.0