Godkväll

Äntligen fick jag min lediga dag med fint väder! :) Idag har jag legat ute mestadelen av dagen och bara njutit, och självklart brännt mig i ansiktet. Röd och fin nu :P Jag slängde ihop mangochutneykycklingen till middag som vi åt ute, nice! Ikväll har jag vart ute på en löparrunda och tränat mage/rumpa sen tog jag mig tid till en rejäl stretch. SKÖN T.

Helgen har vart kanon! Ifredags såg jag Dear John i Alfta och tårarna sprutade såklart, hade lixom förberätt mig på en bölkväll och det är så skönt med såna ibland, hehe. 

I lördags firade vi Lisas mamma Maggan som fyllde 50 på Forsparken! Hade en sjukt rolig kväll tillsammans med tjejerna och allt folk! Jag fick bugga till jag teg och det var så jäkla roligt, älskar att bugga, haha! Vid halv 1 drog vi vidare till Tranan och skakade rumpan och rockade i Puben allt vad vi kunde sista timmen. Det känns i nacken idag kan jag säga.. Men lite nackspärr dör väl ingen av, vi hade ju kul :)



Igår var man bra pömsig hela dagen. Kl 3 befann sig hela släkten på Ladan för att fira Farmor Maj (mammas farmor) som fyller 85 :) Det är en riktig krutgumma det! Åt en fantastiskt god buffé a la Katarina Unnegård och hade en trevlig eftermiddag. Mot kvällningen åkte jag, Mika och Amanada till hennes stuga och myste med ost&kex, choklad och honungsmelon. Bättre avslut på en rolig helg är svår att få!

Farmor Maj, 85 år :)

Morfar, Lillevi, Mamma, Farmor Maj och Lisa :)

Jag med de 5 männen i mitt liv! ♥

Puss på er!



Nytt!


Självklart hänger man med på den hypade SATC trenden! Denna ursöta t-shirt kommer från Only/Såfin och kostar 280 kr. Älskar det röda blinghjärtat, så gulligt ;)


Kunde inte hålla mig från att köpa linnet jag har i vit/marin i vit/rött oxå! Lika bra det ;) Så fräscht! Filippa K/Såfin.



Längtar!

Ligger ute i solen idag och får ännu mer längtan efter min och Amandas sol, bad och party-resa! :D Snart så!



So typical me

När klockan började närma sig 11 tänkte jag att, "ja, ikväll ska jag bannemig lyckas lägga mig innan 12! Det ska jag." Tjena, klockan är nu 1 och jag är egentligen inte det minsta förvånad att jag fortfarande är uppe nu, i mitt esse. Blir så trött på mig själv, jag behöver ju precis som alla andra min skönhetssömn! Ett av mina nyårslöften var ju att sova mer på bättre tider, men det kan jag villigt erkänna att jag totalt misslyckats med. Jag hade fler löften, men jag orkar inte gå in på dem nu...

Ikväll har jag ialf vart ute på en löparrunda, Amanda kunde inte följa idag så jag drog ut själv! Igår lyckades jag ialf lura med henne på ett pass pump, tror hon tyckte om det :)

Bäst idag är min nya fina klocka och mammas goda blåbärspaj, jag är säkert alldeles blå runt munnen fortfarande, och att jag precis gjort mig skuldfri än hit och än dit, med räkningar och boendekostnader och sånt. Inser att jag ändå har en ganska bra budget kvar att leva på resten av månaden, så det kanske kan bli ett skoköp ;)

Drömmen är fortfarande dessa, oh vad jag behöver dom här! Snygga, (säkert) sköna :P och en perfekt sko till jobb och vardags som man får lite längd i utan att mörda fötterna. Med dessa i min garderob hade alla skoproblem varit lösta, vill ha!

Wedge från Filippa K.

Drömma kan man, godnatt!



Nytt!

Unnade mig en ny fin klocka idag, love it! :)


Köpt på Guldsmed Petersons, från Guess, 2398 kr.



"I wanna be adored"




Hörde den här låten tidigare idag och den får mig alltid att tänka på Tora. Om 3 dagar är det 4 år sedan du lämnade oss, tidigt en söndag morgon och jag tänker på dig ofta. Jag minns sista gången jag träffade dig, vår sista, eller din sista, kväll ute. Vi skulle såklart köpa pizza hos Eli men du avvek för att gå hem och sova. Hade jag vetat att du inte tänkt vakna mer skulle jag kramat om dig en extra gång..
Jag minns att jag såg upp till dig. Jag beundrade dig för att du vågade sticka ut och vara dig själv. Du hade en fantastisk, stark personlighet och jag kommer aldrig glömma dig,
fina Tora ♥ 




Nytt!

Shoppade ny bikini idag på Lindex. Svårt att ge färgen rättvisa på bild men den är verkligen NEONROSA! Sattsa på en bikini i stark färg om du vill maxa brännan :)

Överdel 129 kr och underdel 99 kr hos Lindex.



Ledig idag!

Okej jag är skyldig er 500 spänn. 500 går bort för att det inte vart fint hela dagen, men eftermiddagen var ju härlig! Gjorde en tripp till Bollnäs på min lediga dag, brukar jag aldrig annars göra men jag hade lite ärenden att uträtta så det var skönt att gå i lugn och ro. Träffade upp Lena oxå för att få lite smakråd och så, kul :) Sen köpte jag Maxmat till mig och D som jag åkte hem till honom med så satt vi ute och käka och umgicks, gött! Solade i min nya bikini en stund sedan gick vi och städade ur det sista i gamla lägenheten. Roligare har man ju vart med om.. Men så är det.

Nu ska jag tagga till och dra på mig löpsetet, en runda med Amanda väntar, härligt!

Dagens att göra lista:
Skaffa mer piller
Kolla på klocka
Gå till skomakarn

Skaffa nytt bankomatkort
Fixa pass
Köpa mascara
Städa lägenheten

Laga mat
Skriva matlista
Löpa
Träna mage
Tvätta



Söndag

Kände mig bakis imorse när jag vaknade så jag var tvungen att fundera efter. Var ju hos Lisa med massa folk igår och hade jättetrevligt! Men jag skjutsade ju faktiskt bara folk till Tranan sen var det bums i säng, knepigt det där. Skulle egentligen iväg på en plåtning som blev inställd pga vädret så jag passade på att sova länge och väl! Det var faktiskt längesen..

Satt i morgonrocken till kl 15 då jag gav mig ut på en promenad under regnuppehållet. Trodde jag ja, när jag hunnit gå nästan hela rundan var det som att himlen öppnade sig igen och någon hällde 1000 liter vatten över mig, så där stod jag och garvade för mig själv, pissblöt och genomsur efter vägen. Sånt som händer :P

Kom ialf hem och slängde mig i duschen sedan åkte vi till Gunnarssons på invigning av den jättefina utbyggnaden och firade Amanda, två månader för sent! Haha! Hela släkten var där på mat och fika, mums! Sedan satt jag i soffan mellan Alfred och Oliver och kollade på Rasmus på Luffen, himla mysigt :)

Oliver och Alfred ligger och målar i min säng för för någon vecka sedan :)

Mina älsklingsgrabbar ♥ André, Oliver, Alfred och Filip.

Ikväll har jag inte gjort många knop, riktigt slapp och skön söndag! Som det ska vara med andra ord.
Godnatt!




Min vanliga tur..

Har analyserat vädret den senaste veckan..
Förra lördagen: Jobbdag - kanonväder!
Söndag: Ledig - fulväder
Måndag: Jobbdag - finväder
Tisdag: Jobbdag - finväder
Onsdag: Ledig - fult och regn!
Torsdag: Jobbdag - finväder
Fredag: Jobbdag - finväder
Lördag: Jobbdag - kanonväder! Hemma 15.30 - ösregn!
Söndag: Ledig - ösregn!

1000 spänn på att det är skitfult väder imorgon för då är jag ledig! O jag e int´ bitter.



Mysfredag

Älskar att sommaren är här! Ikväll hämtade tjejerna upp mig och vi åkte och tittade på fotboll på ÖN. Inte speciellt intressant, men Jessica är ju spelarfru så man ställer väl upp :P Sen åkte vi hem till henne och hängde hela kvällen ute på altanen, att man kan sitta ute en hel kväll med bara infravärmen på känns ju overkligt! Lika förvånandsvärt och härligt varje år! Nu är det bäst att knoppa, en jobbdag väntar sedan blir det rajraj! Godnatt



Torsdag

Trodde jag skulle dö när jag inte hittade mina nyaste Converse idag, men det visade sig att jag hade glömt dem hos Johanna i Tisdags, tuur!

För övrigt så gick träningen sjukt bra ikväll, kung! Haha! Och jag har precis bläddrat igenom TAXFEEKATALOGEN! Alltid lika uppspelt när den kommer när man ska ut och resa :D

Nu ska jag borsta tänderna för snart ringer Mickapicka så vi kan uppdatera oss om vad som hänt den senaste veckan :) Har dessutom pratat en timme med Matilda ikväll.. Mina tjejer är bäst ;) Life rocks, puss o godnatt!



Nytt!

Det haglar in massa snygga styles på jobbet, Såfin i Bollnäs. Allt jag kan tänka på nu är kläder till resan, dessa två shortsen blir perfekt att packa i resväskan! ;)



Sköna och snygga shorts i lite "paperbag-modell" från Sisters point, 250 kr. Finns i svart och beige, riktigt fynd!


Jeansshorts med snygga slitningar från VeroModa, 300 kr.



Måndag

Ny vecka, nya friska tag! En månad kvar till vi åker och jag packar redan! Typ ialf, har planerat massor och tänkt ut i huvudet sånt som jag ska komma ihåg att ta med! :D

Imorse tog jag en morgonpromenad i solen, när jag kom hem från jobbet blev det grillat. Sitta ute och äta i bara t-shirten! Vardagslyx på hög nivå! Sedan gick jag och Amanda upp på byn för att sola på IP! Höll på att dö i jeans och 3/4 ärmad topp idag på jobbet, imorgon blir det mer avklätt, haha. Och jag vägrar vara vinterlikblek, då kan jag lika gärna ha polotröja, då snyggkänslan försvinner lika fort :P Sedan powerwalkade vi hem igen, lite röd i fejjan :)

Har precis klickat hem två par skor på prov, så svårt att bedömma via bild på Internet och jag är i stort behov av nya sandaler, bara att hoppas att jag gillar dem! Isf blir det billigt och bra!

Nu är det dags att knoppa, natti natti!



Kul kväll!

Tänker inte vara den som inte kommenterar gårdagens väder som helt underbart! Jäkla synd att man inte fick njuta av det till fullo bara, men that´s life när man jobbar! Mot kvällningen blev det ialf mys i Öjeparken med Jessica + massa folk, kall cider och kubbspel! Drog sedan vidare på förfest och åkte impulsivt på Tranan med ett härligt gäng! Ringde Johanna och Sandra och mötte upp med dem där och hade en superrolig kväll! Jag dansade järnet i mina Converse och känner att det absolut kan vara värt att skippa klackarna ibland! :P

Mys med Jessica :)

Kubbspel, vi vann såklart!

Smyger in en dagens ;) Linne och kavaj från Filippa K, "ridbyxor" från Vila och vita Converse!
Bilderna har jag snott av Elin, hoppas det är ok!

Puss och godnatt!



Fredag

Vaknade med en smäll av världens åskväder imorse, skitäskigt! Hela kåken bara skakade!
Hade en helt galen dag på jobbet, skitmycket folk! :) Ikväll har jag umgåtts med trevligt sällskap av vänner och bror, skönt. Mamma och pappa har precis kommit hem, brunbrända och fina! Ooh om en månad är det min tur! Nu är det dags att hoppa i sängen, imorgon väntar ännu en galen dag!
Puss och hej!



Yes yes yes!

Har precis bokat en resa till mig och Amanda! Den 15 juni drar vi till Turkiet/Alanya! LOVELY! :D




Onsdag

De senaste dagarna har vart fina! Imåndagskväll blev jag och brorsan bjudna på kalops hos Lillevi! Mammsen och pappsen är ju borta den här veckan så vi får sköta oss helt själva, tur det då finns folk som tar hand om en, haha! Sedan drog jag med mig Amanda på en veckohandling och när det var gjort åkte vi hem till mig och KOLLADE PÅ RESOR! :D Om allt går som planerat drar vi till varmare breddgrader i mitten av Juni! Inget bokat än, vi har is i magen..

Igår tränade jag efter jobbet och det gick skitbra, fortfarande lika roligt! Det grämjer mig att det är inställt imorgon eftersom det är röddag, haha.

Idag stängde vi tidigare, skönt att komma hem i lagom tid för en gångs skull faktiskt. Har som sagt tränat ikväll, och haft en trevlig middag med lillebror! Han slängde ihop en supergod makaronlåda med bla köttfärs och rivna morötter i! Resten av kvällen har jag städat och chillat framför datan.

Imorgon har jag en del att stå i så jag tänkte försöka sova nu, men det är så mycket annat som lockar som vanligt!



In love!

Har älskat den här sedan den kom till jobbet, men har hållt mig ifrån att prova eftersom jag visste vad det skulle innebära.. Idag åkte jag dit! Big time! För att göra mig förtjänt av denna dyrgrip drog jag på mig löpsettet och stack ut, i 5 minuter, sedan var jag dyblöt av regn! Vände hemåt och körde mage, axlar och rumpa istället och nu känner jag att jag lätt är värd denna! Haha ;) Kan ni gissa vad det är?




Nytt!

Igår kom äntligen linnet från FK som jag längtat efter! Vit/marin randigt, perfekt längd och lös passform! Love it :)

Filippa K/Såfin, 400 kronor. Finns även i vit/röd.



Död åt Tengil!

Vem fan klippte häcken utanför mitt fönster imorse kl halv 8?



Östersunds weekend

I Fredagskväll brassade jag, Matilda och Alice upp till Östersund för att hälsa på vår efterlängtade Jessica! Vi har skrattat, åkt raggarbil med "Henkan", ätit god middag ute, vart full på resturang, asgarvat, spelat ölspelet, festat med grannarna, dansat asset av oss på O´learys, ätit efter-krogen pizza, ätit bakis-pizza, käkat massa götta, skvallrat, morgonpromenerat i fel skor, (jag) fått världens skavsår, shoppat, myst, fikat, suttit vid vattnet och njutit av solen, försökt rullstarta bilen som hade fått slut på batteri av någon konstig anledning, fått hjälp av en snäll karl med startkablar så vi kom hem ändå och så har vi kramats. Tack för en grymt rolig helg darlings! ♥





Smyger in en Dagens ;) Mockajacka, Vila/Såfin, kjol och linne nyinköpt på H&M, Matildas snygga halsband och heels från DinSko.












Kunghelg!

Kan man lätt säga! Återkommer, godnatt :)



Godmorgon!

Yes, sista dagen innan vi åker till Östersund! Längtar!
Kom precis in från en lång och skön morgonpromenad, vaknade av att Sally hoppade upp i sängen på mig och Lillevi stod fullt påklädd och hojtade "UPP OCH HOPPAA"! Har man nått val då? Haha! Tur de kom, för jag hade tänkt gå men inte vaknat av klockan! På 3 minuter var jag redo att dra!

Nu är det dags att packa träningsväskan för pumpen ikväll och dra och jobba. Taggad! What to wear idag är frågan?? Städigt samma problem..



Onsdag

Började dagen med en lång morgonpromenad tillsammans med mamma, I SOLEN! Som det ska vara!
Jobbade, och efter jobbet stack vi vidare på Salong Donnas Stora Modeshow där vi hade kläder med från Såfin! Hjälpte tjejerna bakom kulisserna och fick se en kanonshow med snygga kläder och fantastiska hårkreaktioner! Rolig kväll! :)

Våra tjejer backstage med kläder från Såfin!



Dagens

Oversize kavaj från Vila, svarta converse (boots med klack på kvällens evanemang) och dessa tights som kommer på bild på begäran av J :)

Snygga ridbyxetights från Vila, 300 kr på Såfin :)



Snö!

Gissa om jag höll på att ramla baklänges när jag såg att hela gräsmattan och hallonhäcken var övertäckt med SNÖ imorse! Sämre start på dagen kan man väl knappast få.. Ställde in min och mammas morgonpromenad oxå bara för det, så dumt!

Efter jobbet var jag och tränade ialf, tänk att jag ler mig igenom (nästan) hela passen för jag tycker det är så kul, seriöst alltså, haha. Måste se jättefånigt ut! Så roligt när man så snabbt märker att man orkar mer och mera, la på lite extra på benen idag och det gick lätt, så på Torsdag är det kanske dags att öka ytterligare :)

Dags att knoppa igen, att det alltid ska bli så sent.. Sov gott kära ni!



Monday

Bra jobbdag tillsammans med min härliga Linnea :) Vi är ett bra team!
Och idag på min kvartsrast hann jag, Alice och Matilda spika en resa till Östersund! Det bär iväg på Fredag och vi ska äntligen få se hur våran Jessica har det :D LÄNGTAR!

Ikväll åkte jag till Alfta för att hälsa på och ta en härlig, lång och snabb promenad tillsammans med Frida ♥ Min bästa promenadkompis och det är ju alltid kul med lite skvaller, hihi.

Nu är det bäst jag knoppar om jag ska orka till jobbet imorgon. Tjillevippen!




Sista April & Första Maj!

Har haft en kanonhelg med brudarna! I fredags grillade vi och mysdrack hemma hos Mika! Tror vi var hela 15 stycken där faktiskt :) Kul!




I lördags hängde vi hos Carro för att sedan dra på Bonden! Där hade vi en pangkväll bland alla hårdrockare ;) Var längesen jag skrattade så mycket, haha! Ett ord: Vattenkrig!




Bjussar på den sista, haha! Där snackar vi blöt kväll i dubbel bemärkelse..




RSS 2.0