Iiihh

Har kill i magen! Är numera egen lägenhetare! :P Fick nycklarna idag så imorgon släpar jag dit massa färg och börjar måla så att man förhoppningsvis kan börja flytta in till helgen! Spännande, läskigt och roligt!



När jag ändå är i farten..

Måste jag erkänna att jag tappat bort min skinnjacka! Kan få tuppjuck när jag inte kommer på vart jag gjort av den! Så slarvig är jag ju inte, så jag antar att någon stulit den när jag vart ut :P Dessvärre kan jag heller inte komma på sist jag använde den.. Därför slänger jag ändå ut en efterlysning här! Skinnjacka sökes, enkel modell från Only i äkta skinn, storlek S. Finns den hos dig? Annars får jag hoppas på att jag hittar den här hemma när jag börjar flyttpacka..




Ont i magen!

Fan, nu har jag gjort det igen! Har haft den perfekta vinterjackan mitt framför näsan... Ni kanske kommer ihåg fjolårets jäkla gnäll angående vinterjacka! Kunde ju aldrig bestämma mig så den tog slut.. Ångrade mig lite efteråt. I år ångrar jag det ännu mer, hade verkligen velat haft den! Fjolårets var marinblå, nu har det kommit en likvärdig i svart, och tro på fasen att jag väntade för länge! Slut i butiken i min storlek och TOTALT SLUT PÅ FILIPPA Ks LAGER! Jag som tänkte efterbeställa en egen till mig själv.. Jag dör. Får frysa rumpan av mig i vinter helt enkelt, för jag vill inte ha någon annan jacka än någon av dessa! Sånt här kan ge mig magsår..
 
Fjolårets och årets modell, VILL HA!



Nytt!


Filippa K/Såfin, jersey kaftan dress, 1000 kr. Ny favorit till garderoben! Användbar, superskön och snyyyygg! :)



Helg!

Shönnt! :) Vad kvällen har att erbjuda får vi se, nått kul händer säkert..
Puss på er



Sthlm Fashion Week

Kom hem från Stockholm sent ikväll, har vart på inköp igår och idag, det har vart intensivt men sjukt roligt!
Sett och köpt hem massor av fina kläder till butiken! :) Igår shoppade vi Filippa K på deras superniceiga kontor, svårslagen start måste jag säga! Deras vårkollektion var outstanding och dra mig baklänges vad de skapat ha-begär! På kvällen shoppade vi Desigual och käkade sushi :) Idag åkte vi ut till Änga herrgård för att shoppa Vila, Object, Vero Moda och Only! Så otroligt mysig stämmning där ute och vi hittade massor av snyggt till våren och även för omgående leverans! Längtar till allt det nya ramlar in, kul :) Har verkligen haft två roliga, inspirerande och riktigt mysiga dagar! Tack I & M och alla inblandade :)



Bra dag!

Började med en morgonpromenad, bättre start på dagen kan man inte få! Sen har det bara rullat på.. Hade flyt på jobbet, jobbade första dagen med en efterlängad kollega som kommit tillbaka från semestern, så nu är ordnignen återställd och det känns skönt. Träffade Mikis en sväng, hade god matdosa, sköna jeans och så bäst av allt, vår gamla jobbarkompis Linnea kom och hälsade på och hängde med oss hela eftermiddagen! :D Och nästa vecka ska jag ska ner på modeveckan i Stockholm, ska bli så himla kul, dessutom ska hon och jag gå ut och ta en drink en kväll, mysa och catch up, längtar! Så härligt att ha saker att se fram emot! Och så flytten såklart, jag kommer få ett helt nytt liv, haha. För det första, ett eget fint boende som bara jag bestämmer över. Det ska bli så kul att inreda! Nära till jobbet, inte behöva ta bussen en timme innan utan jag behöver bara knata över vägen så är jag där, vilket leder till längre dagar - fler morgonpromenader, träna mer efter jobbet, middag i hyffsat lagom tid, och ändå har man kvällen kvar över till annat. Liite överambitiöst kanske, men det är vad jag satsar på ialf ;)
Hur som helst har jag haft en bra dag, mer sånt! :)



You know that we are living in a material world, and I am a material girl..

Längtade till jobbet idag för jag visste vad som fanns där och väntade mig! En ny plånka som matchar min väska! Iiih! Hur fånig får man bli va, haha. Men det gjorde min dag, bannemig!


Plånbok i äkta jättefint skinn från Filippa K/Såfin, Stud Wallet, 600 kr.

Matchar snyggt med min flitigt använda älsk, bara en sån sak! Haha!



Bästis


Tog en skön kvällspromenad tillsammans med min äldsta vän Anna ikväll ♥



Nej tack

Efter nattens övervägande har jag definitivt kommit underfund med att det blir på tok för randigt! Så nu har jag ett problem ur världen, eller, då återstår fortfarande problemet :P



Kobbe

Tänk er detta tyg i beigerandigt som rumsavdelare längs hela långsidan av en säng. För randigt eller kan det bli bra? Jag tippar på det första alternativet, men överbevisa gärna mig att jag har fel.. För det vore smidigt, billigt och bra :P Resten av rummet blir vitt vitt vitt!




Torön

Ikväll åkte jag och tjejerna och käkade på Torön i Järvsö, myspys! Älskart!




Nattuggla

Klockan har passerat 0300 och jag är vaken än, kan lixom inte slita mig ifrån alla inredningsbloggar och Ikea osv.. Letar ett fint tyg till draperi/dumsavdelare, gärna i vitt med kanske lite inslag av beiga ränder eller dylikt så kom gärna med tips om ni sett något. Behöver även hänganordning till det och så tror jag att jag vill ha en huvudsänggavel i vit pärlspont. Hoppas jag kan lura mina käre pappa att snickra ihop en till mig ;) Dessutom behöver jag en säng att fästa vid gaveln men det har jag sån tur att lillebror ska köpa till mig för han har nämnligen fått min dubbelsäng! Bra deal!




Nytt till hemmet


Jag, Matilda och Jessica var till Majas café i Lördags och där köpte jag denna fina ljuskandelaber, längtar till jag får in den i lägenheten :)





På Åhlens har jag shoppat den här lampan som ska hänga över vardagsrumsbordet :)




Weekend

Fredag: Förfest hos moster Lillevi med supertrevligt folk! :) Sen drog vi vidare på Bonden, hade riktigt roligt faktiskt!






Lördag: Stor kräftfest i Carros stuga med alla vännerna! Så kul :) Sen drog jag vidare på nästa fest och till slut Bonden igen, trevligt!


Söndag: Bakisdag och myskväll hos Jessica och Johan, älskart!






Söndag

Har haft en skitrolig helg! Och det bästa med den är att den fortsätter ända till tisdag! :D



Nytt!


Söt tunika från Culture/Såfin, 500 kr. Invigde den idag och jag kände mig som en modernediserad Lilla My med min höga knut på huvudet och Converse :P

Favoritjeansen no 1! Filippa K "Niki vintage wash 37", 1200 kr, i ny snygg tvätt till hösten! Love!



Bostadskontrakt

Fick mitt bostadskontrakt idag, tänkte läsa igenom det nu och sätta dit en liten kråka så är det klart på riktigt sen! Härligt! Sa jag att jag längtar?




RSS 2.0