Tisdag

Idag har jag städat och rensat lite här hemma efter jobbet, tänk vad med grejer man samlar på sig hela tiden! Sambon är expert på det så imorgon får han ta tag i sitt oxå. Man vågar ju inte slänga nått, varje liten skrotpryl kan ju vara nått dödsviktigt till bilen! Haha. Planerar att lura med mig honom till Ikea på torsdag om det blir lite sämre väder, så det är bäst att göra plats, in med det nya och ut med det gamla. Kanske kaanske att jag äntligen ska få min efterlängtade byrå då! Nästan så att jag hoppas på fulväder så vi kan åka utan att ha dåligt samvete för att man inte är på stranden!

Kom in från en promenad för en stund sedan, riktigt varmt och skönt ute fortfarande. Har svårt att ta in att det faktiskt är sommar nu, känns inte helt som så eftersom man bara jobbar.. Har inte rört på mig på hela helgen (förrutom massa dans, om man får räkna det, heh) så det var välbehövligt, känns skönt att jag körde två pass i torsdags ialf. Morgonpromenad sedan sprang jag och Matilda runt Juggas på kvällen, inte illa!

Nu har Daniel kommit hem från jobbet så I better go. Förresten så vill jag bara hälsa puss till mina bästa tjejer som är på roadtrip, utan mig! fyfan ;) Vet att ni har det bra! Men tänk vad bra ni hade haft det om jag var med...haha!


Födelsedagsfest!

Vi firade världens bästa svärföräldrar i Fredags! Lena har fyllt 50 och Anders fyller 40! Höll till på Tranan med ca 100 pers och det blev ett jäkla kalas! Riktigt roligt! Och tack Anna för att du gjorde mig så fin i håret, snacka om lyx att gå till frissan och bli ompysslad på morgonkvisten! ;)


Anders och Lena.

   
Här kommer min familj!


Lena och Anders hälsar välkommna tillsammans med kvällens toastmasters Eva (Lenas syster) och hennes man Magnus.

   
De fick en resa i present (Lena infäller att det bästa hon gjort är att fylla 50, haha!). Sötisarna Astrid och Oliver myser.


Tonights outfit: Moster Lillevi har klänning från Vero Moda/Såfin och min klänning kommer från BikBok och gladiatorssandalerna från partyshoes.se, örhängen och nitarmband från Lindex + diverse armband från bla Friis&Company.


Honey och jag.

   
Leker lekar!


Jag och Anders.


Daniels kusin Sandra, mina fina svägerskor Sanna och Stina, och jag partar!


Våran guldgosse Fille kom en sväng för att få en kram av sina favorit brudar, milfen och jag, hahaha! Sött ;)

   
Lena spelade mandolin, Anders försökte spela trumpet (Lena: "kom igen då Anders, kööp vaarm koorv, kööp vaarm koorv.." Haha!) och jag lirade luftgitarr! Snacka om pappas flicka..


Partybrudarna!

Sjukt kul kväll med massor av skratt, god mat, dans, överraskningar, kärlek och galenskap!
Grattis Lena och Anders! ♥


Älska livet!

Jag lever livet, jobbar, festar, solar och badar! Därför har jag ingen tid över till att blogga just nu. Snart kommer säkert en summering av de senaste dagarna så håll utkik!


Temptation

Kom precis in från en tur i det härliga vädret, klockan är 11 och jag springer fortfarande i shorts. Hade det inte vart för de nedrans myggorna (som faktiskt verkar tycka om mig mindre i år, peppar peppar) så hade jag kunnat sutti ute hela natten. Äntligen är den underbara sommaren här!
Jag och Matilda har vart ute och strosat, köpte oss en varsin glass på Hemköp sedan gick vi till Kvarnis och satt där en stund, bara mådde bra. Tills det kom moppepojkar som byggde ett hopp på bryggan och hoppade ner i vattnet med en minimotorcykel. Då gick vi, haha. Funderar dock på hur det gick med motorcykeln, om dom fick upp den eller inte..

Har vart sugen på att prova nya Magnumglassen ett bra tag nu och idag gjorde jag slag i saken! Riktigt god, men inte lika fantastisk som den framstår i reklamen. Plus får den för sina runda smidiga former och för att  den är precis lagom i storlek! För att inte tala om den lyxiga asken..





Tisdag

Tre saker har jag gjort idag som är värt att nämna.
Ett: Var ute och sprang 5 km nyss, 1 minut snabbare än vanligt! Det börjar ta sig, hurray! Haha!

Två: Jag har som stått i bara trosorna på balkongen och skrattat tillsammans med min fina älskling som hade spraytan-burken i högsta hugg! Jag vet, det ska vara strålande sol hela veckan men vad hjälper det mig som jobbar hela dagarna. Det börjar ju dra ihop sig mot storfest och ska jag kunna bära upp min turkosa snygga blåsa måste solbrännan få lite hjälp på traven!

Tre: Har hjälpt Anna att prova ut glasögon till henne genom webbcamen, riktigt roligt! Och så pratade vi frisyr till festen, hon ska styla mig och det kommer att bli kanon!

Nu; godnatt!


Lyx är att slippa rensa ogräs

När jag klev upp i morse hörde jag tjej tisseltassel på framsidan.. vafasen nu tänkte jag, någon som smyger omkring här på morgonkvisten? Sen kom jag på att sommarjobbarna rensar våra buskar! Det kallar jag lyx! Fördelen med att bo i hyretsätt, haha!

Idag åt köpte jag kulglass på Krokanen och satt ute i solen på lunchen och njöt, riktigt nice.

Nu ska jag slänga mig o soffan igen, där jag spenderat nästan hela kvällen med honey, vi ska mumsa på jordgubbar som han precis rensat. Sa jag att jag inte har några gröna fingrar? ;)

Vilken lyxdag!


Ny kategori?

Har vart mycket fest nu på senaste, och mer blir det väl i sommar så det är nog på tiden att skaffa en till kategori. Det är ju kanske lite illa, haha, men så får det bli!


Midsommardan

Jag, Lisa, Micka och Matida åkte till Ovanåker för att parta med mina gamlingar, mamma, pappa, moster Lillevi och Tomas ;) Vi grillade, åt jordgubbstårta, sjöng snapsvisor, lyssnade på underbara Tomas Ledin, Muttan föll för grupptrycket och körde hennes dans, vi drack, skålade och hade riktigt roligt! Brorsan skjutsade oss senare vidare till Jössebo och vi rockade som fan i bilen på väg dit, haha. Lätt en av de vildaste resorna nånsin! Där dansade några turer på logen, köpte korv, tjuvdrack i buskarna och hade det mysigt, och så. Ni är bäst!

  
  
  
   
  


Söndag

Segt idag, fest igår. Som det ska vara med andra ord. Låg och drog mig ett bra tag innan jag flög upp för att Daniel sa att det var finväder! Orkade inte gå till sväres (rakt över åkern, haha) så D skjutsade dit mig när han skulle åka till jobbet så att jag skulle få lapa lite sol tillsammans med mina två blondiner. När jag kom dit hade solen gått i måln och ville knappt visa sig mer på hela dagen. Fan vad sura vi var, haha. Satt ialf ute en stund och läste lite tidningar o hade det skönt.

Efter några timmar traskade jag hem och slängde ihop lite mat, fick ett ryck och började damma hela lägenheten, lister längs golven och allting. Mer än det har jag inte lyckats åstadkommit idag. Har legat och vilat i soffan en stund nu och tittat på någon kass såpa, fick nog och nu ska jag ta mig ut på en långpromenad tillsammans med min rosa iPod. Det behöver jag idag. Bara det inte börjar spöregna som igår när jag och Matilda var ute, blev helt dyngblöta! Folk undrar väl om man är sjuk eller nått om de ser en ute och gå i ösregn! :P

Mer om gårdagskvällen senare! So long..


Midsommarafton

..firades i Långrösten med Michaela, Matilda, Lisa, Clabbe, Ciya, Adam, Bella, Sippan och Sjögren, (min stackars älskling jobbade). Strålande sol, mysig stuga, grillat, munspel, bästa vännerna, nyktert, skratt, "sommarkänslor" (internt, hah), götta, mys, bastubad, allsång, årets första dopp, ost&kex och massa kärlek! Kunde inte bli en mer lyckad kväll!

  
  
  
  
  
  
  
  
  
   


Hopplös

Vad gör jag uppe nu?


Tröttisar

Såhär hittde jag min älskling igår efter hans träning när jag kom hem från jobbet, haha. Helt slut. Bilden beskriver ganska väl hur jag känner mig idag, utan någon träning alls dessvärre. Vet inte vad jag ska skylla på..



Vi åt våran goda soppa med tända ljus och mys i köket, riktig vardagslyx. Sedan har han hjälp mig att sätta ihop mitt nya fina kakfat (jävla tjöt om kakfatet va, haha. Kommer att komma bild på det oxå, var så säker!) men det blev snett, så det får han allt fixa till imorgon! Nu är han i Bollnäs och får hjälp med däcken till Audin av en polare, saknar honom redan.
Tror tametusan jag kan lyckas lägga mig innan 12 ikväll, ingen sovmorgon imorgon häller för då jobbar jag, vi har öppet 10-13, kom och säg hej vetja! Ska jag lyckas måste vi säga hejdå nu, så,
Hejdå!


Spruckna planer..

Att jag aldrig lyckas lägga mig i tid, kom i säng efter 12 och klockan hann bli ett innan jag och D somnade, men det är så mysigt att ligga och småprata och fnissa oxå :)
Detta medförde dock att jag sov över imorse, hade klockan på kvart i 8 men vaknade 9, haha. Jag är verkligen genomtrött, måste försöka ta igen det här nått tag. Blev lite sen till Bollnäs men hann ändå med det jag skulle innan jag började jobba, även om det blev stressigt. Hittade faktiskt två bänkar så jag är lite kluven.. Måste nog smälta det. Däremot köpte jag mitt efterlängtade kakfat, hihi. Det är perfekt!

Nu ska jag och D laga hans favorit, kräftsoppa! Väldigt sen middag ikväll, sedan blir det bara mys i soffan. Hade tänkt promenera med Matilda men jag styrde av det, känns som att min kropp behöver vila på alla plan.

Tjing!


Onsdag

Vilket härligt väder vi haft idag, hoppas hoppas hoppas det håller i sig till helgen! Mina planer blir inte lika bra utan solsken..

Kom nyligen in från en runda i Alfta, började med promenad upp för Storsvedenbackarna (2,5 km) sedan sprang jag en runda på 5 km, riktigt skönt trots att det kändes i benen att det var ca 2 veckor sedan jag sprang sist, skärpning! Imorgon kan jag väl knappt gå i trappen på jobbet tänker ja, hehe. Men det är skönt med träningverk, då får man känna att man lever!

Nu ska jag ta en snabbdusch sedan ska jag försöööka lägga mig innan 12-slaget, har inte hänt på evigheter tyvärr. Imorgon har jag tänkt uträtta några ärenden och försöka beta av lite mer från min "vill ha" lista, hoppas på att hitta en bänk på Jysk eller nått. Så det är bäst jag är pigg imorgonbitti och befinner mig i Bollnäs 10 sharp, så har jag en timme på mig innan det ska knegas.

Godnatt!


Maxiklänning

Har ju faktiskt glömt att visa mitt senaste fynd som jag lovade! Denna härliga maxiklänning shoppade jag på Lindex rea för ynka 149 kronor! Tyvärr är den för stor, men det är tur man har symaskin för lite jobb är den ju värd! Den här tänker jag slinka runt i när jag är ledig i sommar, vet precis hur jag vill bära den! Längtar :)



Shoppade även ett snyggt nitarmband för 40 kronor tror jag det var, like it!



Harmoni

Hittade den här gulliga stenen idag på Åhlens, 25 spänn, och min dag var räddad!
Fint va? :)



Jag vill ha..

För att precisera föregående inlägg ytterligare lite mer (haha) :

Sa jag att jag inte ville ha svarta ögonbryn? Shit, ja det sa jag..Well well.
Jag vill ha en ledig dag så att jag kan åka på Ikea och köpa en byrå som jag så länge tjatat om.
Jag vill ha en enkel bänk på vår uteplats på framsidan. (På höger sidan av dörren, föreställ er vad den skulle vara fin där)

Jag vill ha fina kuddar/stolsdynor att hänga upp på väggen ovanför min kommande bänk som ryggstöd.
Jag vill att de ska hänga i sånadär krokar som ser ut som små öglor så att dynorna är lätta att hänga på och av. Så att man kan ta in dem när de inte används för att undvika att de blir förstörd i regnet och att inte spindlar ska bygga bo bakom dom när man inte ser osv, för då vågar jag ialf inte sitta där.
Jag vill ha en liten sten med ett gulligt budskap skrivet på den som ska ligga brevid blomkrukorna.

Jag vill ha smultronplantor i en liten söt kruka och en tomatplanta och jag vill att dom ska funka, dvs att det ska växa mycket smultron och små goda tomater på dem.
Jag vill att dom ska stå i samband med bänken som ni föreställt er.
Jag vill ha en ny duk till vardsgsrumsbordet.
Jag vill ha ett trevånings kakfat i glas (prick det här, som dom hade på Ekmans förut men när jag skulle köpa det var det slut. Har som tur är återfunnit det på vackerthem som är en webbshop som även har butik i Bollnäs vid Ishallen om jag fattat rätt, jippi!

Jag vill ha gröna fingrar
Jag vill ha en ledig dag så att jag kan åka till Presentboden i Knåda, till Freluga Designbod och till Villa Vanilj för att insupa massor av inspiration (och såklart shoppa lite..)
Ne, nu vill jag ha sömn och en puss&kram av min älskling.


Ge mig sommarlov

Känner på mig att det kommer att bli ett riktigt spretigt inlägg idag, för idag känner jag mig bara spretig.

Började dagen med en promenad innan frulle, i Solsken! Har ni hört på maken!? Gissa om det var underbart att se solen skina genom persiennerna när klockan ringde! Upp som en sol (och ner som en pannkaka, som man säger).. Jag är ju så morgontrött så jag snoozade i nästan en halvtimme först! Sedan ut i solen! Lovely, dagens bästa!

Ikväll har jag inte gjort många knop, slängde ihop en halvgod sallad med tonfisk och ris (synd, skulle tagit pasta istället, blir saftigare då) och maaassa majs för det är gott! Frida har vart förbi en sväng annars har jag mestadels suttit i soffan.

Matilda skickade sms nyss, "Sex and the city och te i Mickas soffa?". Hur mysigt lät inte det då? Om jag ändå hade vart ledig imorgon..

Känns som om jag har 1000 saker jag vill göra men aldrig hinner. Om man ändå hade sommarlov! Nej, i dagens läge ska man inte ens våga yppa sig om nått sånt, man ska tiga och vara tacksam för att man har jobb. Och det är jag oxå (verkligen, tro inget annat!) men ibland känns det som att tiden inte räcker till.. Har planer för vår uteplats på framsidan, skulle behöva lite grejer till den. Men för att kunna köpa grejer måste man ha tid och pengar. Och det blir ju som en "ond cirkel" det där.. Man jobbar o jobbar för att få pengar, men har fan inte tid att spendera dom. Ända är de alltid borta i slutet av månaden, hur går detta till? Haha!

Oj, kom på att jag sitter med färg i ögonbrynen, bäst jag tvättar bort den nu så dom inte blir svarta!
På återseende..


Kalas

Ännu en dag med onyttig mat, haha. Blev hämtad vid bussen efter jobbet av svärmor så åkte vi raka vägen till Micke och Stina på kalas, Micke har fyllt år! Och Stina gör ju så himla goda smörgåstårtor.. Ja det säger väl allt! Och efter det var det marängsvisch och chokladbollar! Tur det är några veckor kvar till min semester och beachsäsong, haha! ;)

Kom nyss hem och nu sitter jag och väntar på att Frida ska komma så ska vi ut på promenad, långt ska vi gå har jag bestämt :P

Har fyndat fint idag, kanske kommer bild på det senare så håll utkik! :)


Söndag

Igår var det fest! Igen, typ. Men man ligger ialf i lä med Studenterna och M&M, skönt, haha. Förfestade med ett gäng hos Matilda sedan åkte vi till Tranan! Hemma hos M blev Jasken våldtagen och tvingad att dricka, så det var bara för honom att hänga med ut oxå trots att han var trött och inte skulle, stackarn, haha. På Tranan gaddade de långa tjejerna ihop sig (178 cm och uppåt, där platsar man ju inte tyvärr) och jag tog kort, fan så snygga de är! Micka var nog sugen som det ser ut, är ju på varända kille som synes.. Håll tassarna borta från min hörru, haha! Sedan shottades det en hel del oxå, gött! Träffade lite "kunder" som jag lärt känna, bla Systrarna Johanna och Sandra, så jävla galna, haha! En skitrolig kväll med världens bästa M&M och resten, det tackar vi för!

  

  

  

  

  


Nu drar vi hem till Ovanåker för lite mat, hörde nått om fläskfilé och potatis! Det kommer sitta som ett smäck i magen, och fylla veckans kvot av god/onyttig mat. I förrgår lunchade jag på stan med svärmor, det blev kiosen, strips och grillad körv, på kvällen kebabrulle. Igår käkade vi pizza hos Matilda, och kycklingmål classic på Max efter Tranan. Dagen borde egentligen bestå av självsvält.. Haha!


Todays outfit

Har förresten för det första inte lagt upp någon bild på mitt nyfärgade hår som jag fixade i Onsdags, so here it is. Färgade utväxten och la i mer blonda slingor, skönt. Nu är man redo för sommaren!

Idag jobbade jag min nya klänning från Object, 700 kronor. Tycker den är jättehärlig. Lös och ledig i modellen med fickor, fint pärlbroderade detaljer och fint material i bomull och silke. Till det kofta i bomull från Vero Moda, 130 kronor.





Fredag

Kvällen har tillbringats i Ovanåker. Började med en vända till Edsbyn för att köpa kebabrulle (jag) och pizza (Danne), och lösgodis på ICA. Nyttighets VM (jag som inte rört mig på heela veckan, bedrövligt! Haha). Sedan åkte vi hem till moster Lillevi där vi snaskade i oss alltihopa. Tina ( Lillevis barndomsvän) från Stockholm var även hemma, henne är det alltid lika kul att träffa. Så vi brudar har suttit och snackat i köket hela kvällen, det blir bara fniss och flams! Utöver det tog vi en varsin bil, jag, Tina och Lillevi, och skjutsade våra kära berusade ungdommar på byn oxå, haha. Småhjärtana blir så stor! ;) Man kan just undra vad dom skulle dit och göra i regnvädret, men är det skolavslutning så är det. Man minns ju själv hur det var att sluta nian. Rosa truckekeps och dyngfylla i Hällstugan, minns du Rebecka? Haha!

Nu ska jag hoppa i säng, så trött som jag vart den här veckan har jag nog aldrig vart tror jag. Gud vad jag längtar till Söndag, då ska jag soova ut riktigt rejält.
Tack för idag, godnatt!


Knölen

Appropå ingenting, så har knölen försvunnit ialf. Måste vart ljumsken som spökat, gick ju bort av lite vila så nu blir det hårdträning igen, eller? :P En annan kväll kanske..


Besökskväll

Låg och vilade på soffan ikväll, var så himla trött efter en dålig natts sömn, då plingade det på dörren. Mamma och världens goaste kusin Alfred kom och hälsade på! Var skitstökigt hemma och det är ju så att man får skämmas, hehe. Alfred sa att jag kunde ringa någon dag så skulle han komma och hjälpa mig och städa! Haha goplutten min :) Rätt vad det var kom svärmor förbi en sväng oxå för att få lite klädsmakråd, men inte vet jag om hon blev nått klokare! Trevligt med lite besök trots röran ialf, det är väl i stort sett vad jag pysslat med ikväll.

Nu är det bäst jag gör ett ryck medans jag väntar på att Daniel kommer hem från så att jag får lägga mig i hans armar och sova, längtar så..


Student 09

Idag har jag vart ledig och firat lillebror och alla vänner som tagit studenten idag, Stort grattis till er! :)
En mer utförlig uppdatering kommer kanske såsmåning om, Lissie har ialf tagit typ 1000 posékort så jag vågar kanske tom utlova en bildserie, om jag får tillåtele vill säga, haha!

Nu väntar sängen, ensam. Mötte precis min andra hälft i dörren när jag kom hem för han skulle till Tranan!

En extra egen rad får Sara, för att hon är hemma en sväng och vi har umgåtts ikväll, saknar dig när du är borta!

Godnatt!


Todays outfit

Idag hade jag min nya tunika/klänning från Culture, 400 kr, med jättefina detaljer på. Klädda knappar, och en söt liten strass knapp längst upp, volang och spetskanter. Även väldigt dekorativ rygg med klädda knappar och sådär. Finns i 3 färger på jobbet (Såfin i Bollnäs)! Till den hade jag leggings från Sisters på mig, men funkar lika bra med barbent till fest tex!



      


Kyss i ljumsken..

Har så grymt ont i ljumsken idag, eller vad det nu är. Precis brevid, ja, dendär, ialf, haha. Känns som en stor ond knöl som ömmar som fasen om man känner och typ när man suttit ett tag och ska resa sig igen och så. Inte när jag går och har fått upp farten som tur är. Kan bara inte i min vildaste fantasi förstå varför jag har fått så ont. Har ju inte gjort nått överansträngt direkt, promenader kan väl inte göra sån skada? Och det var ju några dagar sedan jag sprang nu.. Om du är doktor och läser det här, hjälp! Eller Moster Lisa! Som är "sick sister" som mamma sa när vi var i Turkiet...

Snart kommer älsklingen hem med lite botmedel ialf, han hämtar Iprensalva hos sväres (det kan väl inte bli värre av det!? Ja, jag är helt ovan att vara sjuk och ha ont osv så det här känns oroande för mig) och är på hemköp och köper lite gotta, snällisen min :) Det tror jag gör susen!

Kvällen har ialf tillbringats hos Esa och Sanna med hela tjocka svärfamiljen typ. Grabbarna har slipat på kåken och vi brudar har suttit i köket och lekt med våra småtjejer Nova och Joline. Sötaste flickorna! :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta kolla på Lilla Jönssonligan!


Söndag

Har precis kommit in från en långpromenad med Matilda, gick 1 timme och 50 minuter! Så otroligt skönt! Så nu är man uppdaterad och ikapp med allt som hänt igen, och så skönt att få prata ur sig om allt och ingenting. Matilda är så himla bra!

Tidigare idag har jag vart hos sväres. Suttit i köket och pratat skit och även där tagit igen allt som hänt under veckan dom vart utomlands, den blonda trion ni vet, Jag, Frida och svärmor, haha! :) Sedan började vi prova igenom halva Lenas garderob och det tog sin lilla tid! Tjejigt värre!

Nu är jag hungrig men jag kom på att jag faktiskt har lite kvar av salladen jag gjorde härom dagen! Nice.


Todays outfit

Söndag är slappdag. Myser runt med knut i håret, skön t-shirt från Vila och leggings. Bättre kan det inte bli!




Seg

Typisk söndag. Daniel har åkt och jobbat och jag har inget bättre för mig så jag sitter fortfarande kvar i morgonrocken. Och klockan är snart 2, så bedrövlig är man, haha. Har ialf bestämt promenad med Matilda till senare idag, det behövs! Skulle egentligen behöva ta två-tre stycken för att komma ikapp de jag inte orkat ta tidigare i veckan, men ibland måste man få vara lat. Får skylla på att det har regnat ;)

Nu ska jag försöka ta mig ur det här komat, dags att byta om och gå på en "hälsa på sväng", först blir det Esa och Sanna och sedan sväres för att kolla in deras solbränna!

Tjing!


Tjejkväll

Har haft en superrolig kväll hos Katta! Med jättegod mat och supertrevligt sällskap, de är ju för härliga! Har skrattat gott hela kvällen, skvallrat, druckit vin&cider och spelat spel. Och jag har faktiskt testat att ligga på en spikmatta för första gången! Var inte alls så hemskt som jag trott (även om alla människor pratar om hur bra det är numera) utan det var ju riktigt skönt! Testade tom att stå på den, lite ont men härligt när det sticker i hela kroppen genom fötterna lixom. Hursomhelst, perfekt med tjejkväll!

  
  
Bild 1, Ullis och Annika. 2, Sara, Katta och Anna. 3, fina Anna! 4, skvaller i soffan ;) 5, Annika förklarar för Ullis på Alias. 6, Katta pussas med Annas vovve Leon!


Nu är jag så jäkla trött att jag har spasmer i hela kroppen, måste lixom röra på mig för annars gör det ont i armarna när man är för trött. Fattar ni känslan? Eller är det bara jag..haha. Vill så gärna lägga mig men då vet jag att jag kommer att somna på fläcken! Och Daniel jobbar på Tranan ikväll men han har precis slutat så jag vill vara vaken så vi kan kramas och gosa när han kommer hem.
Godnatt o sov gott.


Målardag och party

Imorse ringde min goa kusin Alfred och väckte oss strax efter 9 och frågade om jag inte kunde komma och hjälpa dem att måla, snäll som man är ställer man upp såklart ;) Bara kul och skönt att vara ute och göra lite nytta faktiskt! Huset blir så fint! Fick kanske inte världsmycket gjort idag, pga regnskurar och någon fikapaus, men ändå ;) Alltid skönt att vara i Ovanåker och umgås med moster m. familj.

Kom hem för en stund sedan och nu är jag så himla trött, vore skönt med en liten powernap men jag tror inte jag hinner. Vid 5 kommer Annika och Anna (på Dressman) och gänget från Bollnäs och hämtar upp mig för vi ska på tjejfest hos Katta i Roteberg ikväll, ska bli superkul! Så nu är det bara att kasta sig in i duschen, har målarfärg på hela kroppen som ska skrubbas rent så det tar väl sin lilla tid..

Partii partii!


Sommarens godaste pastasallad

Gjorde min favoritpastasallad ikväll, och det blev såklart supergott! Ett till plus för idag, det här börjar ju ta sig! ;)

Jag gjorde allt på en höft så måtten är ungefärliga:

1 dl lätt cremefraiche
ca 1 dl lätt majonäs
nästan 1/2 dl socker
Purjolök
1-2 gröna äpplen (tex Granny Smith)
Tärnad ost (tex Grevé)
En halv liten gurka
En bit skinka eller ett paket Scans skinkskivor
(pressad citron, men jag hade ingen hemma så jag körde utan)
Fullkorns pastasnäckor eller spiraler

Blanda cremefraiche, majonäs och socker (och pressad citron) i en stor bunke. Koka upp pastan, medans den kokar, skär upp äpplena, purjolöken, osten, gurkan och skinkan i små bitar och häv ner dom i blandningen. Låt stå tills pastan kokat klart. Skölj pastan med kallt vatten och vänd ner den i resten av salladen och blanda väl. Låt den gärna stå en stund i kylen innan servering så att den drar till sig lite.
Sommarens fräschaste sallad som är perfekt att ha med sig till stranden! Håller sig några dagar i kylen.




Pissdag

Det här är en riktig pissdag. Brukar sällan ha såna faktiskt, vad jag kan minnas själv ialf. Men ibland händer det. Kände det redan när klockar ringde i morse, den var ställt på 7 för att jag skulle hinna promenera men jag orkade inte och sov till 8 istället. Ville bara ligga kvar i sängen hela dagen i min Daniels famn.

Har gjort illa båda höftbenen idag på jobbet, första gången gjorde det så ont att det kom tårar och jag blev så arg på mig själv så jag sprang ner på lagret för att stå där och hämta mig lite. Kan ju inte stå och böla mitt bland allt folk! Andra gången var det bara att bita ihop. Inte undra på att det är småknölar i mina höftben. Jag måste nog ha för stora höfter för mitt eget bästa eller nått, inte första gången jag dundrar in i ett bord på jobbet om jag säger så.. Och jag har väl ändå inga gigantiska höfter? Stora på sin höjd, men ganska lagoma ändå tycker jag. Vilket världsproblem.

Det jag ville säga med det här är att det här är en pissdag. Och bättre blir det nog inte. Daniel jobbar och alla vännerna jag hade velat vara med ikväll jobbar typ. Sväres är utomlands och det är för långt till Ovanåker. Jävlar var det är synd om mig nu ser jag, nu när jag har det såhär framför mig, svart på vitt. Haha.

Nu blev det ett sånt där inlägg jag hatar att läsa hos andra folk (igen på kort tid kommer jag på). Men ibland händer det.

För att väga upp allt elände så kan jag ialf tillägga att jag hade ett nytt skitfint linne idag som jag sålde jättebra utav, det brukar betyda att man är snygg i det faktiskt, haha! Och det är ju bra.

Nu ska jag laga pastasallad och om det inte blir allt för sent ska jag ringa och höra vad Sanna och Esa gör! Känner för att mysa med Nova, men hon sover nog redan..


Todays outfit

Svart, vitt, silversmycken och för att bryta av lite ett korallrött läppstift från MaxFactor 825 "Pink brandy". Kort kavaj från Ichi, världens bästa bastopp Only, ankellånga jeansleggings från Vila och flats från Vagabond. Less is more helt enkelt!




Men vad är väl en bal på slottet..

Nej just det, vi hade en himla trevlig kväll ändå! Efter att vi tittat på och beundrat alla våra fina vänner åkte jag och Daniel och tjejerna (Matilda, Micka, Alice, Lisa och Elsa) på Max och avnjöt ännu ett varsit mål i vårt liv, haha. Lyxigt värre.

Daniel åkte hem på egen hand för att dona med däck och bilen och allt vad det är, och jag blev skjutsad av Matilda som fått körkort idag! Och inte nog med det, för det har Alice oxå fått! Härligt tjejer! Perfekt, nu slipper jag köra en meter till i mitt liv! :P Så ikväll har vi raggat runt allihopa lite här o var!

Hade planer på att lägga mig kl 11 idag, men det gick som vanligt inte så bra. Efter 12 varje kväll hela förra veckan oxå är inte bra, mer morgontrött människa är svårhittad. Stackars min Daniel.. Men iställetför före 11 siktar jag in mig på före 12!
He joch hå!


Balen

Nu är Erik på balen, så stilig han var! Lillskiten, usch vad dom blir stor.. Kan inte förneka att det skulle vara roligt att byta med de som är i Kilafors herrgård ikväll! Jag vill oxå gå på bal!


Erik, Olle och Johan åkte in med pappas Pontiac.


Prom queen, så otroligt fina Lina!


Snygga brudar ;)


Bill och Bull ;)


Peter och Erik upp i dan, haha!


Stolt storasyster ;) (Trodde faktiskt inte att jag var så kort motför honom som jag är, haha)


Lillebror <3


3 saker jag behöver mest just nu:

1, fortfarande, en byrå! Garderoben överfull.
2, färga utväxten och slinga håret, helt nyss! Fyfan hur jag ser ut, hah.
3, massage på min ömmande rygg, får tigga snällt av D.


Adorable

Har ju glömt att visa min senaste köpta väska för tusan! Turkos, behöver jag säga mer? Just love it! Från Lindex för 200 kronor. Visar en liten hint av en klänning oxå som mamma hade när hon var ung, tror det kan ha vart när hon konfirmerade sig, stämmer det mamma? Ljuvlig är den ialf! Väntar på bra tillfälle att nyinviga den bara..




Kalas

Började dagen med en morgonpromenad, och tur var väl det, för tusan vad vi har fikat gott hos Matilda ikväll! :) Jag och Micka + hela hennes släkt var där, riktigt mysigt. Det bjöds på god smörgåstårta (finns det nått godare!?) och massa goda bakverk!


Kom hem för en stund sedan och har väl inte gjort just nått vettigt, man kanske skulle ta sig en svängom med dammsugarn här hemma! Ser ut att behövas.. Så får det bli.

Hejsvej!


Grattis bästa Muttan, 18 år!




Muttan och Sälens födelsedagsfest!


  
  
  
  
  

  
  
  


Skitkul kväll! :D


Orka!

Sa ju det, fan vad härligt det är när det är gjort! Sprang 5,2 km på branog precis 30 minuter. Innan den här sommaren är över ska jag ta det på 20! DÅ är man vältränad.


Orka?

Det är frågan. Jag är för lat. Måste ta mig ut nu, res ditt feta arsel från datastolen Evelina och ut och motionera! Typ. Men orkar jag verkligen det idag? Nej, men gör det ändå för jag vet att det är så jäkla skönt när det är gjort! Sådetså. Nu ska det kutas! Tjing!

Och jag hade ju lovat bilder från helgen..


RSS 2.0