Nytt!


Inspiration (Bild lånad från Elin Klings blogg)



Från Scorett, 600 kr. Värsta kapet med tanke på att de är i skinn! Älskart!



Carros 22-års fest!


Grattis gimman ♥








KUNGKVÄLL!!



Skynda somna..

Sitter uppe mitt i natten och myser för mig själv. Inser hur förjäkla bra jag har det. Jag är så nöjd med min tillvaro och det känns härligt! Ikväll har vi vart ett stort gäng (typ 23 brudar) hos Carro för att fira hennes födelsedag! Homesexparty, fika, asgarv, skvaller och röjdans! Grymt roligt! Jag tog en bil ner och körde några till Tranan! Surrade en sväng där utanför sedan gick jag hem och hamnade här. I soffan med laptoppen i knät, med en B-ig film på TV4 i i bakrunden. Så förjäkla skönt helt enkelt! Men nu är det bäst jag skyndar mig i säng innan Tranan stänger så jag slipper ligga och lyssna på alla arga, skrikandes, skrattandes, gråtandes och fulla människor som kommer att hänga i klungor här utanför mitt fönster. Inte för min skull då, utan för ett självklart mål på Max! Skulle gjort mycket för att fått dansa röven av mig ikväll och gå på Max för att trycka ett Kycklingmål classic. Men det gör jag inte. Och lika glad är jag för det! Nu ska jag skynda somna och sova gott, imorgon är det Julskyltning som gäller! Natti, puss.



Lite skumpa gör susen!

Har känt att jag bara blivit bättre och bättre under dagen och det är sån lättnad! Fick även reda på vad halsböld är, som doktorn inte uteslöt att det kunde vara eftersom jag haft så jäkla ont i halsen och det inte var halsfluss. Hällre dör jag nog än får halsböld! Så idag har jag vilat mig allt jag bara kunde för nu får det vara nog! Och hur ogärna jag än vill erkänna det, så är nog att vila och bara göra ingenting det bästa alternativet till att bli frisk. Jag brukar hellre knarka alvedon och köra på i vanligt tempo i den mån det går..

Ikväll duschade jag första gången på evigheter kändes det som (onsdag), slängde på mig en långklänning och gick över till Malin en stund för att träffas med mina härliga Bollnästjejer! Malin, Emelie, Johanna, Sandra, Kristin och Linda :) Myste, skvallrade och så slank det faktiskt i några skvättar starkglögg och skumpa oxå ;) Det gjorde susen!

Gammal klänning från Vero Moda/Såfin och halsband från Pieces.

Dags att krypa ner.. Puss!



Östersund i bilder

Förra helgen var jag i Östersund och hälsade på Jessica och Johan!  Vi gick på stan, shoppade lite, fikade, myste, åt god mat, promenerade, festade järnet på Olearys, sov till 6 dan därpå, lagade plankstek och had alot of fun! :)


Hittade en härlig tröja med patches på armbågarna på Vila, älskar färgen, fotade den så jag kunde beställa hem den till Såfin ;) Kommer in nästa vecka!

Sötisarna ;)

Jeckan och jag innan utgång!

Haha!

Goare bakismat kan man ju leta längen efter! Finn ett fel, nånting fattas..

Lång men skön hemresa, det är så vitt och vackert uppöver i Landet! Tidig söndag morgon, skriver dagbok sedan sover jag som vanligt resten av resan ;)



Tröstshopping

Mellan feberfrossa, skitont i halsen, febersvettningar (nu snackar vi svett som verkligen rinner så man känner dropparna i bla knäveck och mellan tuttarna, aldrig vart med om nått liknande!) och örverk, så försöker jag finna tröst igenom shoppingen, är det ett dåligt täcken? Tände massa ljus här hemma och klickade hem en prenumeration på Elin Klings nya magasin, var ju fan billigare än ett besök på HC!





Så jävla lack

Jag är så trött på att vara sjuk, det är det värsta jag vet! Doktorn rekomenderade mig att vara hemma imorgon oxå, och han har väl rätt I guess. Men det suger. Vill kunna jobba och träna! Vila, vila, vila... inte min kopp te. Grr



Hej!

Sitter här och tycker synd om mig själv just nu. Blir så ynklig när jag är sjuk :P Halsen gör bara ondare och ondare och febern som jag lyckades hålla i chack idag när jag jobbade bara stiger känns det som. Varför är det alltid värst på mornar och sena kvällar? Inatt trodde jag inte att jag skulle klara av till jobbet, men med hjälp av många dunderkurar (2 alvedon + en ipren) så gick det ändå! Kan dock inte träna vilket egentligen frustrerar mig mest, känner mig som en jävla soffpotatis. Men bäst att vila så går det över snabbare!

Ikväll har jag ialf haft besök av mina fina tjejer så egentligen är det inte ett dugg synd om mig! Matilda och Alice är hem en vända från Norge och Jessica från Östersund! Så vi hade glöggmys hos mig, love it! ♥

Nu är det dags att hoppa i lopplådan, inatt när jag mådde som värst insåg jag att jäklar vilken skön säng jag har! Lyx.



Trött och febrig tjej

Klockan tickar på som vanligt. Snart är hon 12 och jag har inte gjort ett skvatt sedan jag kom hem från jobbet idag. Inte ens ätit, förstår inte vart Matlusten tagit vägen ikväll. Brukar typ vara min superbästis i vanliga fall ju.. Känner mig sjukt trött och hängig, garanterat feber. Men den planerar jag att sova bort, snart. Vill vara pigg imorgon då vi öppnar upp dörrarna till ett nytt fräscht renoverat Såfin igen :) Idag har vi jobbat och fixat iordning det sista, så kul! Har ialf pratat telefon en stund med min Matilda ikväll, så skönt att höra hennes röst! Nu borde jag diska, ligger efter sedan onsdags tamefan! Och orkar jag drar jag en repa med dammsugarn innan sängdags oxå, får troligtvis främmande av tjejerna imorgon ju! :)

En uppdatering om Östersundsvistelsen kanske kommer, annars kan jag kort och gott säga att vi hade en skitbra helg! Tack Jessica och Johan! :)

Natti natti..



Östersund

Sitter i soffan med en varsin data just nu, jag och Jeckan min :) Proppar i oss favogodiset Ferarribilar med colasmak! Har precis kommit hem från stan där jag bla hittade ett par skor och jag är supernöjd! Har dessvärre kärat ner mig i Acnes Pistols, de med högt skaft. Men som tur var satt de inte som jag ville ;) Tur i oturen! Så om någon vet några substitut för dem är jag tacksam för tips! Östersund är ialf underbart, älskar staden! Ikväll ska vi dricka vin, sen får vi se hur kvällen slutar!
Puss på er



Dagens to do lista

Morgonpromenad (jaja klockan är inte morgon längre, men för mig som nyss klivit upp är den det)
Gå förbi Dollarstore
Hälsa på Mormor
Fixa en grej på Åhlens till mama
Se om jag kan hitta nått för p-kortet på Presenter & Smide
Fixa hemförsäkrning (bedrövligt att jag inte gjort det än, är ju ett måste!)
Laga mat, var nått speciellt jag tänkte göra men nu har jag glömt vad det var. Har börjat skära ner på kolhydrater till maten ialf för att se om magen blir nå bättre. Är ju så svullen jämt! Några tips?
Träna kl 18 (blev så trött att jag somnade i soffan istället)
Bädda rent
Packa till helgen!



SATC 2

Har haft filmkväll tillsammans med bästa Malin och Sandra ikväll! :) Först tränade vi ett pass Pump tillsammans, såklart, tänkte jag säga, sedan samlades vi hos mig! Var nyttiga för en gångs skull och åt grönsaker med dipp, som ju är så jäkla gott! Synd att våran J är sjuk, hon fattades lixom! Filmen var som väntat riktigt bra ialf, men jag kom på såhär i efterhand att jag ju inte hade rätta stassen! Hade helt glömt bort min SATC-tisha! ;)


Idag fick jag även världens bästa överraskning! Matilda och Alice kommer hem på Söndag!! Jag blev så glad att jag grinade! :D De här kommande dagarna kommer bli så otroligt bra, först mys en hel helg med Jessica sedan får jag äntligen krama mina Norska jenter! ♥ Oh :)



Ny vecka, nya tag!

Hade nästan glömt bort det, men jag har tametusan en hel ledig vecka framför mig, med start idag! Om man bortser från mötet imorgon men det är ju bara kul så det räknas inte :) Startade dagen med en morgonprommis i finaste Ovanåker. Sedan åkte jag upp på byn och handlade på "mitt" Ica, bara en sån sak gör mig så glad! Möta alla gamla jobbarkompisar och gå och smyg-fronta varor på hyllorna :P Efter det åkte jag och mamma till Moffen för att fira hans farsdag, fikade massa gott och hade trevligt!
Ikväll har jag tränat två pass, Step och Kondition&Core, riktigt härligt! Kom hem för en stund sedan så nu sitter jag i soffan och jäser efter en god middag! Ser på Fotbollsgalan och önskar jag fick klämma lite på Zlatan, haha! Ska strax försöka slita mig härifrån och hoppa in i duschen, tänkte unna mig lite vardagslyx som hårinpackning och nyrakade ben, händer inte alltför ofta nuförtiden :P
Puss på er!




Glad tjej här!

Det här börjar ju bli tjatigt, men jäklar vilken bra helg jag haft! :)
I fredags kom Johanna och Sandra till mig, vi kikade på Idol och åt sjukt mycket godis! Jag proppade i mig en hel skål själv, ont i magen som bara denn men det går bara på ren vilja! Det dummaste man kan göra är ju att handla godis när man är hungrig, blir ju så jäkla mycket! Vi skrattar och myser på som vanligt ialf, brukar ofta sluta med att vi ligger som en älghög i min säng, så även denna kväll :)

Igår jobbade jag sedan somnade jag till efter jobbet. Vaknade i god tid då det var dags att svira om och åka på tjejmiddag till Anna Bomark med henne, Katta och Sara Ahl! :) Det brukar tyvärr gå långt mellan gångerna, men är alltid så jäkla roligt att träffas med de där brudarna! God mat, massa skvaller och gosaker, tack Anna för en fantastisk middag!

Mamma ringde och väckte mig idag, kl halv 3!!! Herregud sist jag sov så länge måste jag vart väldigt ung! Undrar när jag hade vaknat om hon inte väckt mig :P Åt frukost till reprisen av "Så mycket bättre" och bara myste på i min lilla söta lägenhet, lätt bästa programmet just nu! Brorsan hämtade mig senare ialf så åkte jag hem till Ovanåker på farsdagsmiddag ♥ Där jag sitter nu.. Tänkte lägga mig och läsa lite nu och bara njuta av tillvaron. Imorgon blir det morgonprommis längs favoritrundan! Lovely! Godnatt mina vänner :)



Veckans hunk!

Ola Rapace i Hellenius hörna, dra mig baklänges vilken snygging! Vem gillar inte en hunk med tvådagars skäggstubb, kavaj med pins och snygga boots, farligt sexig mörk blick och svarta ringar på fingrarna?




Nytt!

Jag faller ofta för frestelserna numera.. Har älskat denna sen den kom, och idag när det bara fanns en kvar knep jag den. Och jäklar så glad jag är för det! Den perfekta vintermys tröjan! Snygg OCH varm, det blir inte så mycket bättre ;) Dessutom i den snyggaste nyansen av grå! Ja, jag motiverar mina köp hela tiden, vill ju inte känna mig slösaktig. Haha. Ser det som en investering istället!

Filippa K/Såfin, 1200 kr. Finstickat i bla lammull, angora och kasmire ♥



Strålande Evert!

Vad trött jag blir. Bara för att jag äntligen råkar hitta den totalt maximalt perfekta vinterjackan med stort J, ska den kosta en förmögenhet! 7000 är ju inte direkt vad jag besitter just nu, måste fan gå och köpa en lott imorgon! Men det är nästan så jag gråter. Helt perfekt lång, tokvarm, skitsnygg, smickrande, kvinnlig, klassisk och tidlös är denna underbara dunjacka från Woolrich! PRECIS så som jag vill ha den! Såg den irl på en snygg kvinna idag och blev såklart tvärkär! Som sagt, jag måste köpa en lott!


Woolrich, 6999 kr. 70% dun 30% fjädrar och pälsen är tillverkad av kaninpäls.

Update: Alla rätt, utom ett. Den har ju ingen huva! Pjuh. Men nu grämjer jag mig för Det, varför göra den perfekt vinterjackan, utan huva? Vad trött jag blir. Men jag går nog och köper en lott ändå, kan vara värt det, man kan väl ha paraply när det vräksnöar då..



Glöggkväll

Tränade med tjejerna ikväll sedan gick Malin, Johanna, Sandra och jag hem till mig och myste och drack glögg! Treevligt :) Räknar med fler såna kvällar framöver!



Onsdag

Ikväll har jag gjort nått jag inte gjort på flera herrans år! Jag har vart på Bandy! Och som den äkta Edsbybo jag faktiskt är var det såklart riktigt härligt att kliva in i Bandykyrkan igen och höra Farmers härliga stämma! ;) Men nu var jag ju inte där för att se på bandy.. haha.. Utan för att träffa tjejerna från Saik som jag och Amanda träffade i Alanya i somras! Skitkul att träffas igen, snart får vi styra upp en utekväll i Gävle hörrni!





Linda, Amanda, Amanda, jag, Jeanette och Lisa!



Lista

4 TV-program jag gärna ser:
1. Berg flyttar in 
2. Solsidan
3. Så mycket bättre
4. Biggest looser

4 saker jag gjort idag:
1. Tagit en skön morgonpromenad
2. Strosat på Åhlens efter jobbet, köpte fina påslakan och en julfin kudde som får pryda sängen 
3. Lagat köttfärsbiffar med grönpepparsås, broccoli och blomkål! Jag är grym på att göra sås :P
4. Tränat pump
Smyger in en 5a oxå: Bokat tågresa till Östersund för att hälsa på Jessica och Johan!! :D

4 saker jag längtar efter:
1. Att få julpynta riktigt
2. Julbord med jobbet!
3. Tjejerna ♥
4. Julbord med familjen och bekanta! Sa jag att jag älskar julbord? 

4 saker på önskelistan:

1. Marinblå/vit randiga badlakan och handdukar från Lexington
2. En litografi av Gynning
3. En svart Chanel no 2.55 med guldkedja
4. En skitvarm, lång, snygg vinterjacka!



Vardagslyx

.. är att sluta kl 17 och gå till Åhlens, strosa bland alla fina grejer på heminredningsavdelningen och att köpa måbra prylar för kropp och själ!

Ny skrivbok för själen och fotfil och skrubbhandskar för kroppen :)

.. som såklart matchar mitt nystädade badrum! ;)



Halloween!

Kommer på mig själv med att jag blivit riktigt dålig på att ta bilder numera! Så tråkigt, mycket roligare att blogga när man har härliga bilder att dela med sig av ju! Skärpning.

Gårdagen blev ialf mysig, fick supergod mat som Helena lagade hemma hos Mika med lite trevligt sällskap runt matbordet. Bla en gullig pepparkaksgubbe och en rommare, haha! Senare åkte jag, Mika och hennes Erik vidare till Anders E på förfest med bästa Edsbykompisarna, skitkul verkligen! Jag, M och E tog det lite chill hela kvällen, så vi tittade in en sväng på Bonden innan vi gick hem till Erik och käkade lite nattamat bestående av pizza ;) Brorsan hämtade upp mig och så hängde jag med en sväng hem till Bollnäs innan jag faktiskt somnade sött i mitt flickerum hemma i Ovanåker ;) Hade lixom planerat att sova där hela kvällen, och det är så himla skönt att göra det ibland!

Imorse fick jag det bästa uppvaknandet man kan få! Det plingade på dörren och så hörde jag min Amandas ljuva stämma "hohoooo, godmorgooon! (klockan är ca halv 12) Nu blir det promenaaad i det härliga vädret.." och så en stor yrvaken kram på det :D Gick den gamla vanliga rundan på en timme som vanligt, sedan hängde vi hos henne till resten av familjen kom hem så jag fick träffa Alfred och Andre oxå ♥ Käkade mammas goda potatisgratäng och chillade en stund hemma i O innan mamma och pappa skjutsade hem mig till Bollan. Farsan fixade upp en hylla på ett kick sedan drack vi te och kollade på Beck! :)

Lyckopiller ♥

Klockan är över 1 och jag är full av energi, försöker verkligen varva ner för att bli trött och gå och lägga mig men jag känner mer för att dra igång och städa och julpynta lite nu när jag hämtat min jul-låda från förrådet på Byn! Så tråkigt att vänta till första advent! Men nån vecka till får jag nog allt ge det..



Listen to your heart

Sitter hemma och blir sådär djup som jag kan bli ibland. För en tid sedan gjorde jag ett löfte till mig själv. Jag skulle börja måla. Och eftersom att jag nu gör det hela officielt för alla mina miljontals läsare, hö hö, kommer jag bli tvungen att genomföra det för att jag ska känna mig nöjd med mig själv. Sätta lite press på mig själv sådär, en solig lördagsförmiddag i härliga November. Så nu har jag fått det sagt, sen får vi se när det blir av. Har redan gjort en skiss och döpt tavlan. Sen återstår bara resten. Skaffa färg, ett stort papper och en jävla massa tålamod. Bara testa sig fram, för jag har egentligen varken talang eller tålamod. Bara intresset. Jag inspireras av Gynnings underbara, skitsnygga Litografier. Egentligen vill jag ju såklart ha en äkta, men vad gör man när man inte har 40.000 sådär till övers att slänga ut på en tavla? Yes, jag tänker småhärma en kändis, och sen skiter jag i om man får det eller inte.


Fatta vad snyggt det vore med en stor härlig Lito med feelgood känsla ovanför soffan! Eller hur? :) Aja, bara börja måla...

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det kanske en vända på stan med Mika innan vi åker hem till henne i Alfta där jag är bjuden på middag, älskar´t! Vart kvällen slutar återstår att se, vinboxen hänger ialf med! ;)



Unbreakable

Herreguud vilken svullarkväll! Har myst riktigt mycket med Johanna, först gick vi förbi Videobutiken och köpe massa godis sedan gick vi till Max och köpte ett varsitt mål som vi gick hem till mig och tryckte i oss, sjukt gott! Jag gick in på godiset på engång, polly och weinergum som vanligt, och massa mer småplock ;) Sen har vi inte slutat ätit förens nyss då hon gick hem.. Magen står rätt ut och jag skulle passa jättebra som gravid just nu, så gulligt! ;) Vi har ialf kikat på Idol och en massa klipp på Youtube som gjorde oss nostalgiska. Rederiet, Tre Kronor, Luftens hjältar, Trasdockorna och så fatnade vi helt på Festival, ni minns den med Ebba Hultqvist? Så jäkla bra så till slut hade vi kollat igenom hela filmen, och självklart var det inget ljud i sista klippet!! Aaah, då när Ebba står och hånglar på bussen med Mark, the Rockstar! Haha, nostalgi som sagt. Älskar förresten Ebbas festivaloutfit! Jeans på jeans och skinntoppen med knytning i ryggen, de rosa solisarna med bling på, och så en fjäder runt halsen! Gah, hela jag känner mig som 12 igen! Minns att man ville se ut på pricken som henne och att man fick ett fjäderhalsband med som gåva i Fridatidningen, den var orangeröd.

Tack för en riktig må-bra kväll vännen!
Puss och godnatt ♥



Tjenixen!

Dagarna trallar på i sin vanliga, väldigt snabba takt och veckorna flyger iväg! Snart är det jul och då kommer alla hem! :)

De senaste dagarna har vart kanon. Jobbade hela helgen inkl Söndag och det så tiden bara rinner iväg. Var på "Bäddat för sex" i Fredagskväll med jobbet, herregud vad vi skrattade! Efter jobbet i Lördags tog jag en långprommis med goa Lisa! Mot kvällningen åkte jag till Moster Lisa som bor bara en liten bit från mig, umgicks med trevligt folk där hemma och sov hos dom bara ändå sådär, dömysigt att få kliva upp och äta god härlig frukost med en hel familj, bara en sån sak ger mig så mycket energi! Efter jobb på Söndagen hade jag som vanligt söndagsmys med mina fina Bollnästjejer Johanna och Sandra! Pizza och Kebab hos J, sedan massor av godis från Videobutiken till Ensam mamma söker! Som en söndag ska vara alltså :)

Igår var jag ledig, gjorde väl i stort sett inte ingenting. Hade tänkt tvätta men det var upptaget, osis :P Tog en långpromenad med Sandra på kvällningen ialf, skönt att få nånting gjort!

Imorse startade jag med en rask morgonpromenad, älskar vädret just nu! Friskt och vackert ute, och inte var det halt på vägarna heller så man slipper dratta på rumpen! Efter jobbet tränade jag Pump med mina Bollnästjejer som vanligt sedan gick vi hem till mig och lagade tacos! Tur det är fler än jag som är glá i mat! :P

Insåg precis vad klockan var, nu blev det brottom i säng, godnatt!



RSS 2.0