Inventering och minnen

Har jobbat hela dagen, 11-21 eftersom att vi har inventerat! Men det gick fort ändå så det var helt okej.. Förra året var jag inte ens med för då var vi, jag, mamma, moster Lisa och Amanda i Turkiet, Alanya! Fyfan vad roligt vi hade det då, bästa resan ever! :D (Och kolla vilket mörkt hår jag hade, ska jag aldrig mer har ser jag, haha!)

  
   
  
UNDERBART!!

Nu, tillbaka till verkligheten. När jag kom hem skyndade vi oss till Hemköp innan dom stängde, kände hur friskt och skönt det var ute efter regnet så jag tog en snabb promenad på 30 min fast jag inte tänkt det, kunde bara inte hålla mig! Nu ska jag plocka lite här hemma, äta en nektarin och gå och lägga mig. På nått vis kändes det som fredag idag, men ack vad jag bedrog mig. Så det är bäst jag vilar ut till imorgon, har ju trots allt hela veckan kvar till helg! Godnatt!



Myskväll

Blev kvar hos sväres hela kvällen jag, mycket trevligare med sällskap än att sitta ensam hemma när andra hälften ändå jobbar! Korvgrytan var såklart skitgod, och jag hade tom sån himla tur att jag fick med mig en matdosa till imorgon oxå! Tack! Senare åt vi rostade mackor med nyplockade stekta kantareller på, mums! I övrigt har vi, jag, Lena och Frida som vanligt mest bara pratat strunt och garvat! Älskar myssöndagar. Men det här var bannemig den sista latsöndagen på länge! För nästa vecka börjar boxen, och fan i helvete vad jag längtar! :) Nu ska jag gå och kramas med älsklingen och höra hur han haft det på jobbet.


Vila i frid Martin. Sänder en varm tanke till dig och dina nära. Som sagt, livet är för orättvist..



Söndag

Tacka vet jag söndagar och att Gud gjorde de till slappardagar! Idag sov jag länge, tog täcket till soffan och la mig och tittade på han som pratar med hundar, fantstiskt vilket arbete han kan utföra! Daniel åkte och jobbade så jag fortsatte mot datan, täcket med såklart! Så skönt! Sen fick jag sms av Frida att hon och Lena var på ingående så då var det bara att slänga på sig några trasor och bädda sängen! Det är typ min största bedrift idag. De åkte nyss och jag funderar på att slänga i mig lite frukost nu, om jag hittar nått att äta för det ekar verkligen i vårt skafferi och kylskåp! Sen är jag bjuden till dem på korvgryta! Det är så sjukt gott!

Bra, nu skickade Matilda och fråga om vi inte skulle ta en promenad. Självklart ska vi det baby!
Tjing!



Lördagkväll

Matilda har precis åkt. Vi har haft myskväll hemma i soffan, med glass och varma hallon, massa prat och film. Såg Behind enemy lines, bra film som jag sett förr men ändå lika spännande och nervöst! När allt väl hade löst sig, slutet gott, allting gott.. dyker en vit mask upp i vardagsrumsfönstret och vi bara skriker och dör! Vet så väl att det är Ciya, vem annars lixom, men likförbannat blir man lika rädd! Han och lillebrorsan Hasse var ute och skrämde folk. Moget Ciya :P


Vill passa på att sända en tanke till Martin, hans familj och alla berörda. Vet tyvärr inte vem du är, men när olyckor inträffar i ett sådant litet samhälle som vi bor i blir man ändå berörd och tagen. Alla känner alla, och vi måste ta hand om varandra. Livet är så orättvist. Ni finns i mina tankar, fortsätt kämpa!



Övertrött

Skulle tippa på att jag är övertrött just nu, har så himla mycket energi! Men det slår väl tillbaka på mig om en stund kan jag tänka mig :P
Hade en skitbra dag på jobbet ialf, var så himla roligt! Tacka vet jag trevliga och tacksamma kunder som uppskattar det man gör! Tex häromdagen sa en fin dam på 50+ "tusen tack för proffsig service", som att det verkligen kom från hjärtat, gissa om hon gjorde min dag!
Aja, kom hem för en stund sen och jag har hunnit dammsuga och diska en hel hög med disk! Dessutom har jag även lagat mat under tiden, nu är den snart klar att plocka ut ur ugnen..Finus fiskgratäng blir det, haha! Jag orkade inte laga nått, så tråkigt att göra mat till bara en person. Och fiskgratäng är ju hur gott som helst!



Lördag

Sitter på jobbet nu och har precis bryggt mig en kopp te. Var tvungen att ta bussen så jag är ca 40 minuter tidig. Får väl passa på att prova lite kläder och så, har ju hela butiken för mig själv en stund till! Inte illa, hehe :)

Igårkväll var jag bara hemma, sällan jag känner mig så trött som jag gjorde då. Hela kroppen var som en ända stor klump på typ 100 kg kändes det som! Likförbannat har jag fått alldeles för lite sömn inatt, jag är hopplös på att vara uppe länge! Men nu längtar jag till imorgon då jag kan sova heeeela dagen om jag så skulle vilja det!

Ne, nu har teet snart svlnat! Tjing!



Mycket vill ha mer..

Sitter och suktar efter den här jackan typ varje kväll numera, och ju mer jag tänker på den desto mer vill jag ha den såklart. Den känns verkligen som jag! Så slog det mig precis, att det kostar inget att prova.. Har ett paket som ligger och väntar att bli skickad från H&M, så den får följa med i det så jag får hem den och kan känna på den ialf! Säkert är skinnet alles mjukt och fint...
Och som vanligt när det är torsdag har H&M fyllt på shoppen med massa nytt, och massa snyggt denna gång måste jag säga!

Skinnjacka med nitar, 1499 kronor.


Kängorna jag köpt finns åter i lager tex.. 299 kronor.


Cardigan med markerade axlar, så snyggt! 349 kronor.

Mockastövel med alla rätt! 599 kronor.

Listan skulle kunna göras lång..



Kärlek

Två saker jag tycker är svårfotad: en speciell "musthavetodieforkänsla" och svart. Syns det inte i bilderna så ska ni veta att det här mina vänner, det är kärlek. Ärligt så fick jag hjärtklappning när jag provade dem för första gången imorse, hahaha! Det var helt sjukt!



             

Den perfekta basbyxan som passar till allt, kommer från Filippa K, 1400 kronor. Smal, perfekt passform, bra höjd i midjan, snygga enkla detaljer som dragkedjor nertill och på fickorna fram upptill. Me like, nej, I love!


Torsdagkväll

Jag är så sjukt trött om kvällarna nu när jag börjat jobba igen. Och inte blir det bättre av att klockan inte ens är 9 och det redan är jättemörkt ute! Som tur var har jag bestämt promenad med Frida, annars hade jag nog maskat och valt soffan, om inte tom sängen istället. Men bara man kommit ut så brukar det gå bra! Hon kommer nog vilken sekund som helst så det är bäst jag byter om!

Och om jag inte är för trött när jag kommer hem ska jag visa er the love of my life, typ. Ni får en liten hint, one word: Filippa.


Påfyllning i garderoben..

Lindex har fått in mycket fint på sista tiden! Idag slog jag till på två klänningar som jag gått och kikat på ett tag. Hade en "Få 100 kr om du handlar för 400, osv" kupong så jag passade på! Vilket realuder man gått o blitt va, haha!

Mönstrad klänning 249 kr och sammetsklänning 299 kr. Me like!


Lisas 18års fest!

Ikväll har vi vart på Kvarnis (av alla ställen!) och haft skitmysigt i en liten lada där med massor av folk! Firat våran bästa Lisa som fyller år! Jag kom nyss hem, resten drog på Tranan! Fy vad jag hade velat följt med, men plikten kallar! Tack o hej :)

Födelsedagsbarnet!

Matilda testar hatten som L fick av Danne mfl!

Micka och Elsas special, pusskortet!

Det bästa folket.



Katsching!

Har precis kommit hem från svärmor, gick dit efter att jag och Matilda hade vart på promenad en timme för att snacka ännu lite mer shit, haha ;) Pratade kläder, skor och skvaller som vanligt! ;) Alltid lika trevligt! Lånade ett linne av henne (djurmönstrat, of course, haha) som jag tänkte jobba i imorgon. Det glappar i min garderob känns det som. Eller det gör det väl egentligen inte, men jag har inget att jobba i helt enkelt, så då är det himla tur man har en svärmor med prick lika smak som en själv!

För övrigt har jag klickat hem ett par svinsnygga over knee stövlar ikväll! Har ju letat och letat och när jag fick 50% på en vara på Ellos så hittade jag dem där av en slump! Så himla nöjd! (Insåg sen att det är lika som dina Elsa, hoppas det är lugnt! Haha) Eller klickat o klickat förresten, jag ringde upp för att ta beställningen på telefon eftersom jag hade lite funderingar på storlekar och byten och så, och det var bara en massa strul tycker ja! Så jag hoppas ialf att beställningen gick som den ska och att stövlarna kommer i Oktober som de lovat! Lång väntan, men jag tror dom är värd det.


Äkta skinn såklart, sånt gillas. 1200 600 kr från Ellos! Katsching!


Ledig dag

Idag har jag vart hos Ovanåker sjukstuga AB, Gunnarssons! Haha. Är det inte den ena så är det den andra.. Först råkade André ut för två allvarliga olyckor på kort tid, och nu har Amanda gått och gjort illa knäna! Så jag åkte dit för att göra henne lite sällskap i soffan eftersom hon är mest bara liggandes stackarn! Hade sån tur att det stod en superfräsch salladstallrik som Lillevi hade slängt ihop när jag kom dit tom! Och så passade jag på att låna tvättstugan en sväng, så nu har jag nytvättade sängkläder som luktar himelskt gott efter att ha hängt ute och torkat! Det är lyx!

Kikärtor, avocado, tonfisk, paprika, sallad, gurka, tomat, räkor, ost, äpple, honungsmelon och ägg! Supergott! (I bakrunden har vi satt Amanda med benen rakt ut eftersom hon inte kan böja dem, oj oj oj..)



Som jag längtat..

Hemma efter jobbet nu! Har längtat efter middagen hela dagen, jag ska laga raggmunk med keso (i massor) och lingonsylt till! Det vattnas i munnen bara jag tänker på det, haha! Dessutom kommer Matilda snart och gör mig sällskap sedan drar vi ut på en promenad! :)
Nu ska jag laga mat! Later!


Kräftfest och Tranan!


Adis bjöd in till kräftfest hemma hos sig! Partyhattarna PÅ!

Trevliga Liv och Johan!

Danne bolmar som vanligt!

Haha!

Min fina!

I dimman på väg in på Tranan!

Söt! Haha

M goes poledancing..

..med en snuskfarbror!

Som sagt, vi hade så jävla roligt!


Söndag

Nyss kommit in från en powerwalk tillsammans med Frida! Så skönt att gå när det är småmörkt, kallt och friskt ute! Jobbade bort glassen pappa bjöd på tidigare idag! :P Han och mamma kom förbi och hämtade upp mig och Danne så åkte vi på Lailas (glömde bort att det ju finns glass på Knagga oxå annars hade vi såklart åkt dit!) och köpte glass sedan raggade vi och visade dem runt i Alfta några svängar, haha :)

Snart kommer lite bilder från gårdagen sen ska jag lägga mig på spikis och somna! Danne är hos Lena och Anders och tittar på fotboll, imorgon börjar han jobba oxå. Då ska jag passa på att göra mat som bara jag tycker om igen, haha! Längtar redan till imorgon för jag vet precis vad jag ska laga.. ;)


Krubb

Det blir inge pizza, trots min abstinens. Danne vill promt ha kyckling och pasta så jag får väl ge mig då. Men det innebär även att det blir Jag som får stå vid spisen. Irriterande. Aja, mat som mat! Nu vill jag ha maaat!


Godmorgon!

Klockan är snart 3 och jag springer fortfarande runt i bara trosor, haha! Förflyttar mig från soffan och datan omvartannat. Gårdagen var såå bra! Dra mig baklänges och kyss mig i arslet, som pappa skulle sagt (haha), vad kul det var! Men mer om det sen!
Nu vill jag ha pizza!!


Animal print

Älskar djurmönstrat!



Todays outfit: Glöm allt ont jag sagt om lila, haha! För fy vad jag gillar den här härliga långkoftan! Kommer från Vero Moda och kostar 360 kronor. Till det lacktights från Sisters point, nitarmband H&M herravdeling, stora ringar i öronen från Lindex och Converse! Önskade jag hade ett par axelvaddar så hade a la 80-tals looken vart komplett!

Tonights outfit: Det blir kräftskiva hos Adam och jag kör animal print hela dagen! Blus från Only (gammal), jeansleggings från Vila, assecoarer som ovan och Depends nr 102 på naglarna!

Party party!


På tal om brunetteperiod..

Hittade en gammal bild på mig som mörkhårig.. Letar jag väl och noga kanske jag hittar nån när jag har rött, eller varför inte orange oxå. Men det förtränger jag helst, haha! Här var jag var 18 år, det var April, vi skulle ha överraskningsfest för mamma som fyllde 40 och Anna hade stylat mitt hår! Jag hade en topp från Gina Tricot, korta svarta shorts från H&M med strumpbyxor under och högklackade mockastövlar på mig. Minns det så väl! Haha!




6års kalas

Tur jag började dagen med en morgonpromenad kan man ju säga, haha. Jisses vad jag har fikat ikväll! Åkte jag raka vägen till Ovanåker efter jobbet för att fira Alfred, lillgrabben börjar bli så stor att det inte är klokt! Tur att vi har Oliver som är ett år yngre än ;) Kan inte fatta att Filip börjat gymnasiet helt plötsligt! Och Amanda har kommit in i en brunetteperiod, lite tidigare än vad jag hade min, men alla blondiner har väl en sån?! Haha :) Men hon är lika fin som alltid, hjärtat mitt.



Alfred 6 år ♥

Bullmamman våran, haha :)

Söstra mi ♥

Våran snygga schtekare! Världens skönaste grabb!

Tack för gott fika och alltid lika bra sällskap! Love.


Fruktstund

Har nyss kommit in från en promenad, gick drygt en timme tillsammans med Frida! Usch vad mörkt det blir nu på kvällarna, pang säger det bara så är det svart ute. Som sagt, det är hösten som kommit. Kändes skitfånigt att ligga ute idag, det var ju lixom kallt i luften ändå. Tur att det blir stekhett i våran lilla bunker, solen ligger rakt på där och det är mest vindstilla!
Nu sitter jag och mumsar på ett frukfat, snart blir det bingen. Tar med mig spikmattan och vetekudden oxå, har jag gjort de senaste kvällarna och det är ju så jäkla skönt! Godnatt!




Beslutsångest

Jag är hopplös. Sitter fortfarande med träningskläderna på och tänker att jag kanske lika gärna ska gå ut och gå en sväng när jag ändå är klädd. Det har jag funderat på ett tag nu. Men efter som att jag inte har någon egen vilja (det har inte Mika heller, haha, internt!) så skickade jag till Matilda och frågade hurvida hon tänkte om promenad idag eller inte. Och hon skulle inte gå, jag hade glömt att hon var sjuk, så då måste jag fatta mitt eget beslut. Och jag tror jag skiter i det för stunden, får jag lust går jag ikväll istället. Har ju trots allt tränat en gång idag.
Nu lockar Ekmans mest, jag drar nog dit och köper lite höstpiff till köket! Sen ska jag sätta mig på framsidan i solen en stund! Alltså, vad ska den fram och göra nu egentligen? Jag har ju ställt in mig på höst, kommer att kännas helsjukt att dra på sig bikinin igen. Men man kan ju inte låta bli när det inte är ett moln på himlen..


Tack för en god match, u can kiss my ass!

Är ganska nyss hemkommen från Tennishallen, där jag vart och spöat skiten ur älsklingen! Haha.. Eller inte, om jag ska vara ärlig. Första gången jag spelade (han var iofs inte så bra han häller så, haha), har tjatat i säkert ett år att vi ska göra det och Idag blev det av! Med lite övning så kan det här bli bra det.. Blev mer skratt än spel idag kan man säga, haha! Efter en timme hade vi nästan börjat få in snitsen ialf, övning ger färdighet..




MC-väst





Hade min snygga väst med MC-stuk från Culture idag, till svart lång tshirt, leggings och Converse.


Autumn items

Som sagt, nu vill jag ha höst! Och de senaste dagarna har jag uppdaterat mig med några nyckelplagg som jag säkerligen kommer att använda flitigt i höst och vinter! När vi var i Stockholm fick jag tag på de snygga kängorna från H&M som tog slut på nätet på engång, fy vad glad jag blev! Ett riktigt kap! Och idag haffade jag en skitläcker päls med skinndetaljer, som är hur mycket jag som helst, på jobbet! :D Och jag som är i behov av jobbarkläder, smart drag, haha. Men den gick inte att motstå!





Första dagen avklarad

Det gick som väntat idag, superbra och det känns knappt som att man vart borta, haha. Allt är som vanligt och det är skönt! Nu får hösten mer än gärna komma på riktigt!

Nu ska jag hämta upp min efterlängtade Matilda så ska vi åka till Jessica och hänga med brudarna, fy vad kul det ska bli att träffas igen! Haha, vad gjorde jag utan er?


Semestern lider mot sitt slut..

Fyra helt fantastiska och underbara veckor har gått och semestern är snart slut! Jag är dödsnöjd och kunde knappt haft en bättre semester, några fler soldagar hade jag önskat mig men helheten överväger det ändå! Imorgon börjar man jobba igen och det ska faktiskt bli skönt och roligt att komma tillbaka i rutinerna! Nu ska jag passa på att njuta av de sista timmarna på bästa sätt, slänga mig i soffan brevid min älskade sambo :)


Stormässan & Karnevalståget

Gårdagskvällen var superrolig! Självklart tappade vi bort varandra där en sväng, men jag hittade Amanda och vi dansade häcken av oss på discot, fyfan vad kul vi hade! Sen skulle jag lära henne styrdans men det gick sådär så jag hittade en gammal buggkurslärare som jag svirade med istället! Fy vad det är roligt att bugga! Har jag säkert sagt förr, men erbjudandet står fortfarande kvar: Någon som vill gå buggkurs? Jag är på! Förövrigt så var det en jäkla blöt kväll..

Brakbrudarna, haha!

Petra och Stina!

Haha det här var en syn för gudarna..

Idag har det vart karnevalståg i Alfta och självklart var vi på plats! Innan det blev vi bjudna på Söndags middag, snacka om att mina svärföräldrar verkligen vet vad man vill ha dagen efter! Vi fick redigan kött, potatis och sås, sjukt gott!

Älsklingen och Jeppe :)

Goa Oliver!

Världens gulligaste Nova med läckra hörselskydd!

Pappa :)



Godmorgon!

Klev upp kl 9 idag och det tyckte jag var riktigt bra gjort, haha. En av få gånger på hela semestern jag är uppe tidigt! Idag känner jag att jag vill hinna njuta så mycket som möjligt av den innan jag börjar jobba igen! Dock har jag har lite att stå i idag så jag slänger upp en note to self lista här så jag kan bocka av den under dagen:
- Promenad
- Åka till systemet
- Solarium idag igen (kanske)
- Sola ute om vädret tillåter det (knappt någon sol ju)
- Dammsuga
- Damma
- Torka golven
- Städa badrummet
- Göra en playlist på Spotify (jag är sugen på Tomas Ledig ikväll för att bevara det sista av sommaren!)
- Hitta en outfit till kvällen
- Party all night long!

Update 11.48:
Skönt, nu har jag klarat av det värsta! Nu åker jag till Edsbyn/Ovanåker och fixar några andra punkter! Det går bra nu..
Update 14.24:
Har vart på byn och uträttat mina ärenden, sedan åkte jag "hem" och drog med mig Erik ut för att sola lite. Klent med sol bara men annars så.. När jag ändå är här tänker jag passa på att ta en långpromenad oxå, finns inget som går upp emot en promenad i Ovanåker!
Update 19.06:
Nu är har jag bockat av hela listan och gjort lite därtill! Snart kommer svärmor, svägerskorna och Petra sen blir det party all night long! Kuul! :)


Solbränd

Hettar i ansiktet efter vår lilla solariestund, typ den första "solbränna" jag fått på hela sommaren, haha!
Hemma hos Lillevi hade jag sån tur att jag blev bjuden på plankstek! Så sjukt gott!

Mmmmums!

"...du är så fin Lillevi! Det här blir bloggen!" "Men neeee" Haha!

Grabbarna bygger en crossbuss, sött!

Efter några timmar hos Lillevi åkte jag till mamma och pappa en sväng oxå :) Hade sån tur att jag fick i mig lite mat där oxå, usch man blir ju nästan övergödd bara för att man kommer till Ovanåker ;P Resten av kvällen har jag hängt med brorsan och Sunkan, vi har flängt runt lite överallt men landade till sist hemma hos mig! De har precis åkt och Daniel är äntligen hemma efter en heldags jobb inför Stormässan så nu ska jag slänga mig i soffan med honom :)

Brorsan lirar gura, så mysigt :)

Godnatt!


När hösten knackar på dörren

Tog en promenad tidigare idag innan frukost, kallt och blåsigt var det. Tänkte på mina darlings som är i Nerja nu, och faktiskt har jag inte vart så värst avis på att de är där. Hoppas bara att de har det kanon bra, och det vet jag ju att dom har :) Hade ju kunnat följt med jag med om jag velat, men jag gjorde mitt val och det har känts helt okej. Tills idag, fyfan vad jag önskar att jag var där! Jag skulle kunna ge en miljon för lite sol och värme just nu! Oooh Svenska jävla sommar! Men jag e int bitter..

Just nu ligger en katt och spinner på våra utemöbler. (Tror det är Sandra/Westmans katt faktiskt, hehe.) Nyss stod han på fönsterbläcket och jamade så jag stod och pratade med honom genom köksfönstret en stund. Han var så himla söt, gjorde värsta "söt-fjäsk-jamningarna" för han ville säkert in till oss och kela och få mat! Hihi. Ibland ligger han på dörrmattan om kvällarna när man kommer hem om man vart borta och ibland smiter han in och kollar läget om man har dörren öppen på dagarna. När jag blir stor och bor i hus ska jag ha en egen misse!


Nu åker jag till moster Lillevi i Ovanåker. Det brukar kunna ha en possitiv effekt på mig, mår alltid bra med mina skitungar runtomkring mig ;) Tror tom att jag ska ta med mig Amanda till IP och sola solarium! Solarium i Augusti, har ni hört på värre?! Ja det ska jag bannemig.
Tjingtjong!


Kräftskiva med la familia

Ikväll har vi haft kräftskiva med hela högen hos sväres! Alltid lika gott, och alltid lika trevligt! :)


Men vad gott!

Daniel, Anders, jag, Lena, Stina, Micke och Esa runt bordet. Sanna måste ha simmat ur bild..

Brak-Anders! Haha!

Pinglorna ;)



Hemma

Då var vi hemma igen efter en helmysig helg, tänkte jag säga, men det är ju som tur är bara torsdag än! Vi har ialf som vanligt haft skitkul tillsammans! Massor av garv och tok! Tack ska ni ha darlings! Längtar redan till nästa gång :)

På Tisdagskvällen käkade vi ost och kex. Jag och Sara stod väl mest för ätandet medans grabbarna gick in för öldrickningen! Innan det var klart var de kanonfull och det blev en jäkla skiva!

Undrar hur länge vi garvade åt the claaaw!? Haha! Humor på hög nivå..

Aaj, vilken smärta!

Sekunderna efter fick Johan nästan ner oss i buskarna! Vi är på väg till beachen för grabbarna skulle promt ta sig ett dopp. Väl framme ryckte även vi kläderna och näckade! Det vi inte visste var att det satt folk och tittade på..Haha!

På Onsdagen var vi på stan hela dagen! Shoppade lite, fikade och på kvällen träffade vi Amanda! Kul :) Jag och Sara åt sushi, ganska gott faktiskt!

Mums! 

Saknar er redan!


Mot storstan!

Bestämde oss imorse med snabba ryck att vi skulle åka till Stockholm och hälsa på Sara och Johan! Sara bokade sista minuten biljett till oss när vi åkte ner till Bollnäs, så brottom var det att vi inte ens kunde vänta med att beställa till vi kom hem, haha! Ska bli så himla kul! Kommer hem på Torsdag igen så vi hörs väl då! Nu ska jag börja packa, alltid lika svårt. Och varje gång tänker man "jag ska inte ta med mig så mycket den här gången..", innan det är färdigt får man knappt igen väskan. Och så blir det väl lite shopping på det som oxå ska i som vanligt. Dagens i-landsproblem.
Ha det bra!


Favoritväska

Hittade min väska som jag har använt flitigt i turkost hela sommaren i svart idag när jag var på stan! Blev så glad och slog till direkt såklart! Den är lite Filippa K aktig, hennes kom med vårkollektionen tidigare i år! Lik men ändå inte, har ju känt skinnet på den och det går ju lixom inte att jämföra, haha..

Lindex, 199 kronor. Finns även i bla vitt.

Filippa K, 1400 kronor om jag minns rätt. Fanns bla i lila, svart, whale och snake.


Småstadsliv 2

Jag och Daniel hade myskväll igår. Dukade upp massor av ost&kex, kräftstjärtar, honungsmelon och chipshjärtan (såklart ;)) som vi mumsade i oss medans vi garvade åt Småstadsliv 2! Hade inte sett den förens nu, dom är ju helsjuka de där gänget alltså! Sjuk humor på hög nivå!
 

Nu ska jag och D dra till Bollnäs en sväng, fortsätta hjälpa Micke med datan som krånglar. Skitkul, not. Men hellre det än att bara vara hemma. Vi ska luncha på stan oxå och det säger man ju inte nej till ;)
Tjing!


Det ena ger det andra..

Har precis kommit in från en prommis, och nu känner jag mig taggad till att ta tag i disken oxå. Tänk så bra det blev!

På tal om att inte ta nått för givet.. Jag gillar att min rosa iPod matchar nyaste tröjan! Blir mycket roligare att motionera då(Haha!).



Söndagsmiddag

Tur jag ställde klockan inatt annars hade jag aldrig kommit upp ur sängen imorse. Var ju fint väder och allt så vi åkte raka spåret till beachen! Sköönt! Självklart börjar det regna efter några timmar, man får helt enkelt lära sig att nöja sig åt det lilla. Och det gör jag faktiskt väldigt ofta, tar inget för givet. Men sol vill jag bara ha mer och mer och mer!

Regnet tajmade ändå ganska bra tycker jag, för vi hann bara knappt hem innan vi blev bjudna på Söndagsmiddag hos sväres! Alltid mysigt :)

Vi verkligen lever upp till ordspråket "Finns det hjärterum så finns det stjärterum".

Daniel är på Tranan med Micke en sväng och fixar nått, så jag fnular lite på om jag ska traska ut på en promenad! Var några dagar sedan sist så det skulle egentligen passa bra nu. Men jag har en hel diskho med disk oxå som väntar på mig. Alla vet hur mycket jag hatar att diska, men just nu känns det tom mer lockande än en promenad. Giv mig motivation gode gud(?)!


Fessst!

Helsjuk utekväll med mina bitchboys! Haha!

Kärlek



Regn regn regn

Fy vad snabbt vädret vänder, likaså gör humöret! Åkte ner på Kvarnis imorse men vi fick ge upp ganska snart för det började regna. Då åkte jag, D, Jeppe, Ciya och Sjö till Bollnäs på Marknaden istället! Jag hade tjatat om langos så jag köpte en sån, som smakade sådär så halva åkte i soporna! Men jag blev helnöjd ändå för jag fyndade en spikmatta som jag länge velat ha!




Yr.no är förresten inget att lita på längre. De lovade en stor sol kl 15, men allt jag ser är bara regn..


Sol sol sol

Kan inte sluta tjata om det fantastiska vädret! Det är bara för härligt! Idag har jag vart i Ovanåker hela dagen, legat ute med mamma på trädäcket och läst! Sa jag att det är så himla härligt och underbart med fint väder!? ;) Pappa var på byn en sväng och kom hem med kulglass till oss, melon och pecannöt kulor, han kan han :) Mums!



Glassigt!




Långrösten

Igårkväll åkte vi upp till Lisas stuga i Långrösten. Med vi menar jag såklart Lisa, Micka, Matilda, Jessica, Alice och så jag då :) Som vanligt åt vi massor av gott, mat, frukt och godis. Hade hela 5 stora Marabouchokladkakor med oss, och ja, det säger väl en hel del om oss som sällskap, haha. Bastade och badade näck så det stod härliga till! Sedan kröp vi upp i fotöljerna, tände ett ljus och bara var. En av sommarens bästa kvällar..







         
..med världens bästa vänner. Love ♥


Oh happy day!

Vaknade på bästa sättet på länge imorse, av att mina morgonpigga vänner skickar sms.
Jessica:Oboy! Vilket vackert väder! Solen skiner idao
Matilda: Det är sjukt fint väder eve!


Igår hade vi förresten en trevlig onsdagskväll! Gott med käk på Tranan, goa drinkar och så Sandra på det! Har man upplevt hälften av allt hon lyckats med har man ju gjort det bra, haha! Vilken stjärna du är baby! :)

  
Hungrit matsällskap som bestod av mig, Daniel, Matilda, Jessica, Jeppe, Markus och Sandra!

Jag och Sandie :)

Muttan och Jös ♥

Nu blir det Kvarnis! Tjing!


Sunny day

Åkte till Ovanåker i förmiddags i hopp om att solen skulle lysa mer där än hemma i Alfta. Och tamesjutton, det gjorde den! Har legat under solen (lite måln oxå såklart) hela dagen och stekt och kännt semesterkänslor i hela kroppen, haha! Verklig avkoppling! Sedan skjutsade pappa upp mig på Systemet så jag kunde handla doningar till ikväll, så tog jag mig en promenad från byn och hem (till Ovanåker), skönt!

Daniel är på väg hem från Uppsala nu där han har vart och bytt bil, ena Hondan (han har ju två) till en annan Honda, spännande! Hoppas det inte är någon rishög, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för en partykväll, blir käk och sådär på Tranan med ett gäng! Det här blir kul!


Tjejdag

Började dagen med jordgubbar till frukost, mums! Sedan tog jag och Matilda en timmes promenad. Fixade till oss och åkte till Edsbyn, hämtade upp Jessica och så åt vi lunch på Kägelholmen! Nostalgiskt att vara där tycker jag. Självklart tog vi en fika efter maten oxå, en rejäl fika om man säger så :P Sedan gick på byn och fyndade lite fina saker på Blomsteraffärn, kikade i Centrumhuset och sådär. Alltid skönt att vara på byn och "känna sig som hemma". Tog en sväng ut till Knåda och Presentboden oxå men det var ganska utplockat där just nu så det blev inga fynd, annars brukar dom kunna ha massor av saker man vill ha! Till sist kikade förbi moster Lillevi på hemvägen när vi ändå hade vägarna förbi. Precis som en ledig dag ska vara, fattades bara att Erikshjälpen skulle vart öppet, haha!

Nu håller jag på och poar på lite här hemma, kul med lite nya saker! Visar bild sen när det är klart, håller på med lite målning så det tar ett tag att torka..


Sent igen..

Att jag aldrig lär mig att komma i säng i tid, klockan är ju nästan halv 2. Ikväll har jag och Matilda vart hos Jessica och gottat oss, hon bjöd på kladdkaka, glass, grädde, banan och lite sirap på toppen! Oemotståndeligt! Jag skyller på att det är semester, eller nej, på att det var så in i helskotta gott! :) Kom hem efter 12 och då tänkte jag lägga mig.. tänkte var det ja. Men nuså, imorgon har vi en lång dag framför oss. Då ska vi ha tjejmys hela dagen!
Natti natti!


Todays outfit

Invigde min senast inköpta sommarklänning idag, fyndad på Lindex!



Raggarbrudar

Hittade den här bilden hos kusin Amanda precis nyss, tycker den är härlig, det var vår och supervarmt!



Måndag

Solen värmer och himmelen är blå (att det är lite disigt har jag blundat för idag), så jäkla härligt! Som jag väntat! Ringde Frida när jag vaknade och tog med mig henne till Kvarnis idag för att njuta i solen! Danne tyckte det var dåligt väder när jag frågade om han ville med, haha, pulver! Men han ångrade väl sig till slut så han kom ner han med.. :)

Stekarn solar armhålorna ;)

Efter några timmar kände vi oss nöjda, då åkte vi på Ekmans en sväng för jag behövde en pensel, till vad får ni se en annan dag. Hittade även en snygg t-shirt från Craft som är skön att gå och springa i så den fick följa med hem! Illa att man tar varje tillfälle som dyker upp att shoppa, haha! Men jag är dönöjd ialf, matriell lycka do exist. Som att jag inte visste det redan ;)

Svart med rosa detaljer på, snygg och skön för 299 pix!

Satte mig ute på framsidan och stekte lite till när vi kom hem, blir verkligen som en bastu där! Vindstilla och solen som ligger rakt på, och jag klagar inte! Nu ska jag skriva handlingslista för veckan och dra på Ica!
Tjing!


Skaldjurspaj

5-6 port


Pajdeg:
150 g margarin

1 1/2 dl riven ost

2 1/2 dl vetemjöl

Knådas ihop till en deg, plattas ut i en pajform. Låt stå och vila 15 minuter.

Fyllning:
5 hårdkokta ägg

200 g räkor

2 burkar musslor

2 dl cremefraich

2 msk johnnys senap

3 msk fryst dill

riven ost

Blanda cremefraich, senap och dill i en bunke. Tillsätt grovt hackade ägg,

räkor och musslor. Häll fyllningen över pajdegen och strö över riven ost.
Gräddas mitt i ugnen, 200 grader i ca 30 minuter.
Mumsfilibabba!



Kräftskiva

Kvällen har vart klockren, tom solen gjorde oss sällskap hela kvällen så vi kunde sitta ute och äta, jag bar min jumpsuit med korta ben från H&M utan att frysa, humöret var på topp och lyckan total! Snacka om att man är vädermänniska.. Kräftorna smakade himmelskt, skaldjurspajen hade jag längtat efter sedan förra sommaren och sällskapet är lika bra år efter år, haha ;)

  
           
Känns som att sista bilden behöver en förklaring.. Tomas sjukar sig som vanligt och här provsmakar han vin som en riktig finsmakare, med makan/kyparn vid sin sida. Haha.

Fler såna kvällar, tack!


Back on track (ialf tills nästa svacka)

Jag är i tränartagen and I love it! Inatt drömde jag om boxercise, första passet var då men jag hann inte dit för min bil drunknade i en bäck! Det var så sjukt och jag var så jäkla besviken för att jag inte kunde komma på första träningen, sket totalt i att bilen var borta! Hahaha!
Så nu har jag precis tagit mig ett pass med lite alltiallo, först rask promenad, 20 minuter i konstant uppförsbacke (Storsveden)! Sedan blev det en sån jäkla bra låt att jag blev springsugen och det gick inte att stanna, så jag sprang i 22 minuter innan jag var hemma, då gjorde jag rumpövningarna som var i senaste Klick! framför spegeln i hallen och avslutade med lite mage och sist skön stretching! Keep up the good work!


Tur man har mamma..

Klev upp för ca 1 timme sedan, tog en rejäl sovmorgon alltså. Var uppe till D kom hem från krogen inatt, han ropade genom brevinkastet "Ääääälskliing, hooho, jag har tappat mina nycklar!" Starkt jobbat ;) Men de är som tur var återfunna nu! Sovmorgon var det ja, "skiter man ju i!" som man säger, spelar ingen roll om jag sover bort halva dan i det här svenska värdelösa vädret ialf. Ringde mamma nyss och beklagade mig "mammaaa, varför är det så jävla fult väder!?" gnällde jag i telefonluren. Hon svarade: Sverige, det ända rätta är att åka utomlands. Och hon har så rätt! Har jag tur så får jag med mig Daniel till Bollnäs imorgon så ska vi gå på resebyrån. Jag är så dålig på att leta själv på internet så det är lika bra. Och ser det inte ut som att vädret ska vända snart så får det kosta vad det kosta vill! Nästan..

En bra sak som samtalet med mamma förde med sig var att jag styrde kräftskiva till ikväll! Wihoo :) Jag och D hade ändå nyss plockat upp ett paket kräftor från frysen men jag tyckte att vi lika gärna kunde äta dom hos mamma med hela surven istället, så hon skulle nog ringa Lillevi oxå. Nu ska vi äta brunch sen ska jag slänga ihop en skaldjurspaj (med mammas goda recept) som jag ska ta med och bjuda på. Dagen är räddad!


Semester, del 1

Nu har två veckor, alltså hälften, av min semester gått och jag har lovat er massor av bilder gång på gång som aldrig dykt upp. Förens nu!


   
  
  
Det var Lördag och jag firade in semestern! Sara var hemma och hon och J hade förfest innan Terassen! Jag och Micka rockade fett och semestern kunde inte börjat bättre!

  
Micke&Stina bjöd in till syskonmiddag (Daniel, Esa & Micke med sambos) en vanlig måndag och det var riktigt trevligt! Deras småtjejer var såklart oxå med, sötisarna :)

   

    
  
Mikas mamma Helena fyllde 40 och hon överraskades med lite vardagslyx på dagen, som middag, shopping och fotmassage. Sedan försökte vi tuta i henne att vi skulle till Nor och dansa, men hon överraskades med stor fest ute på ladan och i Manolito (Perjans pub)!


   
  
  

Jag, Daniel, Jesper, Sara, Johan, Kerra och Westman drog till Leksands sommarland en dag! Jag doppade bara tårna i de iskalla poolerna och körde gokart som en jävla kärring men hade riktigt kul ändå!


   
  

Persmässa 09! No words, I´m speechless. ♥


  
Det blev en tvådagars, Jag och Matilda var sugna på Brännbollsyran! Kanonkväll!




Nova, Sanna och Esas dotter, döptes i ett litet kapell i Hudik som låg så himla fint vid havet! Riktigt fint dop och hon var så duktig under hela dopet, lilla dockan :)

Sådär, nu ligger jag i fas!


Lördag

Klockan är mitt i natten och jag sitter och tittar på sista minuten resor, men fasen så dyrt det är att åka nu. Inte konstigt iofs att priserna går upp i detta skitväder. Har snart bara två veckor kvar av semestern och jag tycker att vädergudarna ska vara lite snällare nu framöver! En utomlandsresa med garanterat sol&bad skulle vara underbart, frågan är hur mycket man är berädd att betala..

För övrigt har det vart en bra dag. Jag har faktiskt haft shorts, struntade blanka fan i att mina ben ser ut som lik, det är faktiskt sommar och varje tjejs rätt att bära shorts! Upp till kamp! Haha, ne nuså, lugna mä! som man säger.. Jag och Danne har vart på fotboll, helt värdelöst enligt mig men jag såg chansen i att få lite frisk luft och hängde med. Tur man var där, för D hamnade nästan i bråk med en spelare.. Vi satt brevid planen på en bänk med sväres och han fällde en kommentar som någon spelare tog åt sig av, så han blev bla kallad glasögonorm och tjockis! Som vi skrattade åt det! Hahaha!

När vi kom hem blev det grillning med klyftpotatis+morötter+vitlöksklyftor, så medans de var i ugnen passade jag på att ta en rask promenad på drygt 40 min. Älskar när man kan utnyttja tiden till max, då känns det extra bra! Det bara spritter i mina boxningsnävar nu så under promenaden gick jag och och boxades lite i smyg för mig själv. Tänkte om någon råkade se mig, så var det bara det jag gjorde, haha.

Ikväll har jag vart med Matilda, vi har vart hos henne och tittat på film och käkat honungsmelon och lite choklad såklart ;) Mysigt. Skönt att bara ta det lugnt när Danne är ute med grabbarna. Jag tyckte det fick räcka med gårdagen för mig!

Märks att det är natt, fasen så jag babblar. Men det blir så när jag inte har så mycket mer för mig, skulle kunna skriva en hel novell. Men jag ska bespara er från det och sätta punkt här. Godnatt :)


Fredagsrocken

Igårkväll kom svärmor med den briljanta idén att vi skulle gå på Fredagsrocken på Långnäs! Vi var inte sena med att haka på, så vi körde lite förfest hos sväres sedan drog vi till Bollnäs och hade en pangkväll! I dubbel bemärkelse ska jag väla säga.. Kul hade vi ialf, och hemresan en är historia för sig.. Om man säger såhär, så tog jag hem pokalen i vem som blev fullast! Knep 1a platsen från Daniel, snopen han blev, haha!




Mora/Rättvik/Orsa semester


Kom till Mora på Tisdag förmiddag och vi började semestern med en tur på stan. Här är vi på sluttampen och jag, mamma och Jenny tar en cider i solen!
  
Jag och Lisa har det skönt i solen. Danne får vara lekfarbror som vanligt, och hjälpa mamma med maten. Vilken bra karl man har! :)

Grillat, långbord, släkt och vänner. Tror vi var ca 20 pers där!
  

Världens sötaste Sally :)

På Onsdagen packade vi bilen full med brudar och åkte ut och raggade en sväng! Så kul! Fram sitter Alice, moster Lillevi (som simmat ur bild), Amanda och Mamma. Bak har vi moster Lisa, Jenny, Tina och jag!
  
Vi besökte några fina butiker och självklart lyckades man shoppa lite till hemmet då oxå :) Jag och min älskade Amanda på bild 2. Lillevi, söta Alice och Jenny bild 3.

På kvällen åkte jag, Daniel, mamma, pappa, brorsan och Martin in till Rättvik och cruisade lite. Så himla härligt!
  
Mamma är chafför, grabbarna sitter bak och jag och pappa gliiider :P

Vi droppade Erik och Martin på Rättviksbyn och åkte på Drive In Bio! Sjukt mycket bilar och folk som var där! Riktigt häftigt!
  
På duken visades "Sommaren med Göran", bästa film jag sett på länge faktiskt! Helt sjukt rolig! Så vi låg i ett varsitt säte och myste, proppade i oss gosaker och skrattade hela filmen!


Tack älskling för en riktigt mysig kväll :)

På Torsdagen åkte några på Dragracing, men jag var mer sugen att strosa på Orsa Grönklitt med moster Lisa, Conny och Oliver. Mysigt :)
  
Söta kissemissar ;) Så himla häftiga djur!

   
Olver sjöng Sjöravarfabbes farfars far... för hela Orsa Grönklitt, gullungen!

Supergott grillat med hela gänget när vi kom tillbaka till campingen, på kvällskvisten begav vi oss nöjda hemåt Alfta igen!
Älskar semester!


RSS 2.0