Workout

Dagens höjdpunkt var lunchdejten med Katta idag, trevligt trevlig! Hennes husköp med renovering och allt sånt roligt det innebär inspirerar tom mig till att bli sugen på husköp! Men sen hejdar jag mig och nej, inget hus på ett bra tag. Man hinner! Vi käkade ialf på Krokanen och jag testade kycklinburgare, den var riktigt god! Resten av dagen tyckte jag det luktade currydressing av hela mig, mindre fräsht faktiskt, men vafan.

Ikväll när jag kom hem från jobbet stod det fiskpinnar med pulvermos och Felix fisksås på matbordet och väntade, halvfabrikat när det är som godast! Haha!

Har vart så sjukt trött hela dagen så efter middagen la jag mig i soffan med Daniel och slumrade till en sväng, myspys. Och eftersom att det hann bli mörkt innan jag fick tummen ur för en promenad (och hallå, det var ju tametusan ljust till efter 8 ikväll, hur underbart är inte det?!), så skippade jag den helt enkelt. Men strax före 11 fick jag ett ryck, ställde mig i hallen och körde en liten power workout på 20 minuter! Danne var dj och spelade pumplåtar till mig, haha :) Ger mig tusan på att jag har träningsverk imorgon!

Vi kom nyss ut ur duschen så nu blir det läggdags, skönt att lägga sig ren! Jag är kär och life is good! Imorgon väntar shopping, shuhuu!




Platå

Jag har bestämt mig för att gilla platåskor, punkt. Iallafall dessa, haha. Fatta att man kan bli 7 centimeter längre helt utan att det känns i trampdynorna, vad finns det att inte tycka om lixom? Hittar jag dessa ifrån Vagabond i Valbo imorgon ska jag bannemig prova dom, ser riktigt sköna ut, men något köp blir det nog inte. Hoppas de har dem på Crispin i Bollnäs istället, har nämnligen för mig det men är inte helt 100. Vore ju bra för då kunde jag utnyttja mitt presentkort där!

   


Måndag

Ny vecka igen, och jag är helt virrig på veckodagarna. Har legat en dag före hela förra veckan oxå, blev så eftersom att jag var ledig i måndags, då känns tisdag som måndag osv. Så för en stund trodde jag att det var onsdag imorgon och då ska jag vara ledig! Funderar på att dra till Valbo då faktiskt, har ju ett presentkort på Ikea som jag fick i julklapp av jobbet att sätta sprätt på! Lisa, Lillevi, är ni lediga då?

Idag sprang jag runt på stan på lunchen, kollade på nya löparskor på Intersport och på ny kamera och ny mobil på Expert. En mobil är ju ett måste, den jag har nu är egentligen Fridas.. Men det är så himla tråkigt att lägga pengarna på sånt så det får bli en budget variant, under 1000-lappen! Tyckte den här verkade bra, snygg, enkel och billig. Finns även i lila, har i vanliga fall lite svårt för just den färgen, men tyckte ändå den här var fin. Vad ska man sattsa på?

Kamera får kanske vänta, även om det vore kul med en och jag hittade en riktigt snygg som verkade väldigt prisvärd, tåls att funderas på..

Annars då, ikväll har jag inte gjort mycket mer än simmat med Michaela och Matilda, som vanligt när det är måndag, mys :)  Daniel hade fixat mat till jag kom hem så det var bara att sätta sig vid bordet och sleva i sig och sedan dra till badhallen, like it! Ibland har man det bra ;)

Nu ska jag försöka lura honom i säng, vore skönt att lägga sig i någorlunda tid en kväll..
Godnatt!


Don´t stop movin´

Haha fyfan vad jag är taggad! Kom hem från boxersiceträningen nyss som jag var på tillsammans med Mika, en nära döden upplevelse men så grymt jäkla kul! Fick sån kick att nu när jag kom hem körde jag ett 25 minuters pass med mycket utfall, mage och kondition oxå. Så skönt att stå framför spegeln och bara pumpa gärnet till bra musik, haha! Nu ska jag stretcha och hoppa in i duschen.

Get inspired:




Todays outfit

Myser runt i min oversize tröja från Filippa K idag, under den har jag ett aprikosfärgat långt ribbat linne och till det stentvättade jeansleggings, båda från Only.



Nu ska jag springa till sväres på kalas/söndagsmiddag, Emil fyller 14 år! :) Love it!
Tjipp!


Lördagsmys

Ikväll har jag umgåtts med Annapanna, riktigt mysigt :) Hon kom till mig och vi har skrattat, flamsat och haft deeptalk, som en vanlig Anna&Eve kväll! Hann även få i oss lite glass med fruktsallad och kladdkaka oxå mellan varven, gud så gott! Nu sitter jag dock här med magknip/mensverk. Ingen höjadare, men man är ju gjort av stål, nästan..

Det var jag däremot inte imorse, jag råkade sova för länge så när jag vaknade hade jag 35 minuter på mig innan bussen skulle gå! Då grinade jag som ett barn, ville att Daniel skulle vakna, tycka synd om och skjutsa mig, haha! Men när jag hoppade ur duschen var jag tvungen att torka tårarna och bestämma mig för att jag skulle hinna med bussen. Och jag hann faktiskt, helt otroligt! Måste vart personligt rekord! Tack vare att jag slapp fixa håret, så jäkla skönt att modet godkänner ruffsiga halvfeta självlockar, haha. Iofs slapp jag ta bussen när jag kom på att jag kunde åka med Katta till Bollnäs! På så vis tjänade en kvart så jag hann äta frukost, bonus var att jag hann få en stund med henne oxå. Se så bra det kan bli till slut!

Nu funderar jag på att gå och knyta mig, kommer ju att förlora en timme inatt då jag måste komma ihåg att ställa fram klockan! Eller så stannar jag uppe ett tag till, surfar runt och läser bloggar, kikar på kläder, inredning och sånt skoj!

Förresten, Mamma, vad sa vi om Ikea-trippen? Bestämde vi nått? Lillevi, vi bestämde att vi skulle lura med dig oxå så får du stå för bil eftersom att vi bara har halvfungerande, haha! Och Lisa får oxå gärna hänga på, så kan du bidra med ditt glada humör! Det vore väl nått eller hur!?


Todays outfit

Idag hade jag brottom så jag slängde på mig det som fanns nära tillhands! Bastopp från Only, skinnväst från Vila, ljusa jeans från Acne, bruna boots från Din Sko och mina nya örhängen från Lindex. Daniels gamla double wrap armband från H&M fick bli hårband, perfekt!







Let´s dance final

Har haft en riktigt rolig dag på jobbet, mycket folk och bra fart! Så skulle man haft det varje dag! Är ju Ballonghelg så folk är på hugget efter rabatter, perfekt ju!

Kom hem för en stund sedan, sitter och slänger i mig lite gröt med drivor av kanel för det är så gott, haha. Och snart ska jag över till sväres och se på Let´s dance finalen! Hoppas Magnus vinner :)


Arg

Vad less jag blir, något jävla pucko har tagit vår fina utelykta som jag köpte i vintras! Vad tänker man med när man stjäl från andra egentligen?


En sak till..

Jag behöver (eller vill ha heter det väl) en ny vårfräsch parfym! Så trött på min "Diesel fuel for life"  vid det här laget, den är jättegod, men bara till tunga vinterdagar. Nu vill vi ha vår! (Har väl ett x antal halvfulla lätta och vårfräscha dofter i badrumsskåpet oxå men den ända jag skulle kunna tänka mig att köpa igen är DKNYs som luktar gröna äpplen ni vet.) Så ge gärna förslag på nya, tack! och godnatt :)


Torsdag

Jag hade nått i tanken som jag tänkt skirva om men nu har jag totalt glömt bort vad det var! Så typiskt, men säkert inget dödsviktigt så det gjorde väl inget!

Har precis kommit hem från Bollnäs, Daniel mötte upp mig efter jobbet så gick vi på JC för att de hade clubkväll, jag har tjatat hur länge som helst på att han behöver nya jeans, men det blev inga idag häller, haha! Hittade däremot lite annat fint, ett par svarta chinos och en hatt som är precis hans stil, skitsnygging! Och en tischa från Levi´s i en superhärlig röd färg, så snygg till den karln som blir neger bara han visar sig för solen!

Jag dessvärre, blev klädlös! Hade velat haft nått med mig hem idag från jobbet som jag kunde jobba i imorgon, herregud, man har en hel jävla butik att välja på men kom hem klädlös. Allt jag vill ha börjar ta slut redan så det är lixom ingen idé med att köpa det och använda det en gång.. Hoppas det kommer nått imorgon så jag får nått nytt till lördag ialf, så får det bli en "gammal" palta imorgon. Pinsamt hur man är..

Är dessutom väldigt sugen på ett nytt nagellack, men jag måste se över vilka jag har först så jag inte köper lika, gillar nästan alla färger från Depend ju!

Och så vill jag ha ett nytt läppstift, den stora från är vilket?

Sen känner jag för att färga och klippa håret. Funderar på att kapa några centimeter så det blir riktigt fräscht i topparna, tycker de är lite tunna och fluriga nu. Och för att inte tala om utväxten.. Anna!? :)

Nej nu får jag ge mig, där fyllde vi precis kvoten av dagens i-landsproblem.


Onsdag

När jag kom hem från jobbet idag fick jag en jättestor kram och en hollywood kyss, våran specialitet! Det är en sån där kyss när killen böjer ner en och man vilar i hans famn, så ska man kyssas lite vackert, men jag klarar aldrig att hålla mig från asgarv, och så svisch upp igen när man är klar, haha! Danne kör alltid den bland folk när vi är på fyllan, så pinsam! Älsklingen :) ♥

Sen lagade vi fisk och potatis, det är ju för himla gott! Matilda och Mickasomfåttkörkortidag kom oxå förbi och hängde en sväng, de är ute på vift nu men hämtar upp mig om en stund så ska vi ut och ragga, haha. Blir väl Max, det är ju tradition när man fått körkort :P Under tiden tittar jag på Grey´s anatomy och kramas..
Sådär, nu vet ni läget. Hejsvej!


Fringe

När jag köpte mina nya skor från vagabond hade jag egentligen nått sånt här i tanken, ville åt fransarna lixom. Så det kan mycket möjligt bli ett par till, har ju aldrig skadat eller hur! ;) Dessa är från asos.com, någon som vet hur det funkar med beställningar, frakt och dylikt därifrån? Gillar både de svarta och de tanfärgade, men det lutar nog åt de i tan! Visst var de snygga? :)



Tisdag

Moster Lillevi ringde och gjorde min dag, tack.




Fruktsallad

Sådär, nu har jag sysselsättning för resten av kvällen! Har jag tur blir det lite frukt över till imorgonbitti oxå, eller så är jag snäll och ger bort resten till Daniel när han kommer hem :)




Ingen dum dag trots allt..

När jag surat klart över vädret tog jag på mig täckbyxor, jacka, mössa och vantar och pylsade ut i snön! Gick till banken för ett ärende, kikade in på Ekmans och tog en promenad runt Alfta, skönt! Avslutade med ett besök på Trädgårn, blev 100 kronor fattigare och två söta blommor rikare. När jag kom hem tog jag reda på granriset på "verandan" om man kan kalla vår fula betongplatta så, nått som skulle ha gjorts för längesen men inte blivit av förens idag. Så nu ska jag slippa dammsuga barr i hela lägenheten.. Har precis planerat blommorna och det blev finfint! Ska dra en sista vända med dammsugaren för att bli veck all barr, sen ska jag laga mig lite mat och gå och simma med tjejerna! Ingen dum dag trots allt :)


Inte ett spår av sol och bad på Kvarnis. Känns väldigt långt borta nu..


Tur det blomstrar hemma ialf ;)


Vi kör en såndär I brist på annat lista då..

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Karin Evelina Ladänges

Smeknamn:  Eve

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Jag gråter till de flesta lugna och sorgliga låtar om jag är på det humöret
Beroende av: Mobilen haha, internet, närhet och familjen.

Vad tror folk om dig?: Oj vad svårt, det råder väl såklart delade meningar om den saken oxå som allt annat i världen. Många ser mig nog som trevlig och väldigt glad (hoppas jag haha), andra heeelt tvärtom..

Stämmer det?: Ja

Vad får du oftast komplimanger för?: Helheten, mitt hår och mina blå ögon.

Vad säger du för att imponera på någon?: Försöker aldrig imponera

Hur imponerar man på dig?: Jag imponeras av människor som kan dansa och sjunga eftersom att det är något jag alltid drömt om att kunna. Men i övrigt imponeras jag av såna som kan hålla tålamodet uppe i alla situationer, mitt tålamod är inte det bästa.

Brukar du skratta för dig själv?: Haha ja!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Det är en födelsedagsfest/inflyttningsfest inbjudan :)

Var bor du?: I Alfta

Trivs du där?: Vi trivs bra i lägenheten, sen är jag sällan i själva Alfta lixom. Jag gillar Edsbyn bättre eftersom jag är uppväxt där och känner mig mer hemma där.

Äger du några converse: Ja ett par vita i skinn

Sprit, cider, vin eller öl: Cider

Brukar du bli för full: Det händer väl, men inte så ofta nuför tiden.

Vad har du för mobil operatör: Halebop

Är du allergisk mot något: Mot pollen

Har du haft sex idag: Nej

Hur svarar du i mobilen: Hallå eller Evelina

Vem ringde du senast?: Var nog Matilda igår

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Vi bestämde att jag skulle hämta henne och åka till boxen.

Antal timmar sömn inatt: 10 kanske

Sov du ensam: Nej med Daniel ♥

Brukar du komma i tid: På pricken till jobbet och kanske lite sen till vänner osv.. :P Tidsoptimist, javisst!

När mår du bra: När jag tränar, känner mig stark och frisk.

När blev du fotad senast: Vet inte

Hur känner du dig nu: Småhungrig och trött på snövädret

Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Fina fötter är fina fötter, fula fötter är fula fötter. Bebisfötter är söta.

Vad saknar du: Våren!

Hade du en bra kväll igår: Myskvällar i soffan med honey är alltid bra.

Favorit dryck på morgonen: Dricker sällan nått på morgonen, men juice är gott. Annars äter jag fil eller youghurt som ju räknas som lite flytande.

Rakar du benen: Ja

När brukar du oftast gå och lägga dig: För sent, sällan tidigare än halv 12.

Är du blyg?: Njaa

Sysslar du med någon idrott: Nej, men tävlade i slalom för många år sedan.

Vill du hellre ha mail än brev: Brev brukar mest vara räkningar så jag föredrar mail men helst inget av dem.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja, men på attraktion vid första ögonkastet.

Har du spytt offentligt: Haha ja

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex för att veta hur det känns för dom.. haha

Är du nöjd med ditt liv: Väldigt nöjd!

Är du bortskämd: Beror på hur man ser det. Men jag har ju inte direkt haft några stora motgångar i livet, det mesta har bara rullat på och jag har haft tur. Jag alltid haft en stöttande familj, fina vänner, kärlek och bra jobb. Jag har både fått kämpat för att få det jag vill ha, och lite tur ska man väl ha.. Om det är bortskämt eller inte vet jag inte.

Vad gör du i morgon: Jobbar

Vad är det värsta du vet?: Idag skulle jag lätt säga snö

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?: Tycker inte jag slösar.

Vilken kändis tycker du är en bra förebild?: Finns såna?

Vad längtar du till?: Vår, sommar och semester!

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja verkligen!

Vad använder du för shampoo?: Disp core blonde shampoo och Vo5

Vad är det finaste du fått?: En ring som det står "ÄLSKAD" på av Daniel

En speciell dag du minns: Oj, svårt att välja bara en.

Hur gammal är du: 21

Tycker du om någon just nu: Jaa, många :)

Du samlar på: Inget speciellt men vilken tjej gillar inte skor och väskor? :)

Gröna eller röda äppeln: Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Daniel, Anna och Matilda. Beror på vad det gäller.

Gillar du golf: Nja, har för dåligt tålamod för sånt. Isf om man var bra från början, men det är man väl knappast.

Vilken tid gick du upp idag: 11

Har du sovit i din egna säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Nej, men mina nya skor för att jag måste gå ut dem, köpte 37 som var lite för små för 38 var för stora. Men 37orna har börjat gett med sig nu.

Är det okej att gråta: Självklart

När grät du senast: Igår, i slutet av filmen "I hennes skor".

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa skor från Topshop som jag annars inte riktigt vill ta mig råd till, köpa jump suiten från Filippa K vi har på jobbet, köpa vit klädsel till vår Ektorp soffa och blåvita kuddar på Åhlens. Och resa, resa, resa och resa..

Bär du glasögon eller linser: Linser och glasögon ibland

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: Om jag jobbar strax före 7, är jag ledig runt 11-12!

Har du piercing: Hål i öronen.

Vill du gifta dig: Ja, nångång

Vill du ha barn: Samma där

Solar du ofta: Nja, om det är nått speciellt brukar jag sola till det..

Är du bra på att laga mat: Jag vill ialf vara det, haha

Är du flygrädd: Inte så värst, bara man har någon att hålla handen när man ska lyfta och landa så går det bra :)

Hur vig är du: Säkert normalvig

Är du musikalisk?: Nej tyvärr

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!

Vilken är din favoritglass: Vaniljglass med maränger och chokladsås går alltid i

Tror du på ett liv efter döden: Ja

Tycker du om sushi: Har bara smakat Camilla Ls sushi och då var det jättegott!

Vad äter du helst när du ser på film: Glass som ovan

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja!

Har du tandläkarskräck: Nej den har gått över efter alla 1000 besök jag gjorde där tidigare..

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska

Vilken ögonfärg har du: Blå

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej

Röker du: Nej bara till fest

Hur ofta tränar/motionerar du: Simmar måndagaskvällar och fredagsmornar, går på aerobics på onsdagar och boxas på söndagarna. Lägger till någon promenad däremellan om vädret är lockande. Inte lika mycket på vintern som på våren alltså.. Så minst 4 dagar i veckan alltså.

Senaste låt du hörde: Infinity i bilen igår


Fucking snöväder

Vad värdelöst det känns att vakna upp på sin lediga dag, se ut över åkern som ligger utanför vårt fönster som iförrgår började bli helt bar. Nu täckt med ett tjockt äckligt täcke av snö! Det räcker med vinter nu! Jag kunde lika gärna ha jobbat idag, man får ju ändå ingen inspiration till att göra nått hemma. Tråkigt är att Daniel snart åker till jobbet och jag blir ensam hela dagen.. Hade tänkt göra lite vår här hemma, byta ut mörka dukar, lampskärmar och grejer till lite pasteller.. Men vi får se hur det blir med den saken.

Fan vilket värdelöst inlägg. Hatar sånt egentligen, deprimerande människor som drar ner en i skiten. Precis så är jag idag. Så därför tänker jag ialf bjuda på ett leende.
:D Sådär. Ha en skitbra dag suckers!


Modevisning

Lisa har skickat mig lite bilder från Modevisningen som var på Scandic för ett tag sedan och här kommer de.. Fasen vilken rolig dag det var!


     
    
    
   
     
   
 

1, Jill rullar upp mitt hår, osminkad o härlig :P
2, maken är på och dags att kolla in lockarna!
3, makeup.
4, jag och Anki.
5, Frisörerna Jill och Linnea.
6, Lisa och Johanna precis innan öppningen!
7, Jill fixar det sista. Taggad!
8, Lisa och Johanna öppnar visningen med Lite dans iklädd skitcoola haremsbyxor Object och fint linne Vila.
9, Team Sportia.
10, Team Sportia.
11, Sara iklädd volanglinne Only, jacka Vila och haremsbyxor Only. Lisa har skinnväst, tublinne och chinos, allt från Vila. 12, Jag har fint långt linne från Nümph, jacka från Vila, smycken från Thomas Sabo och snygga brillor från Dior. Johanna har klänning/långt linne från Nümph, skinnjacka med 3/4 ärm från Ichi och nitskärp från Sisters.
13, Busungen.
14&15, jag iklädd supersnyggt fodral från Miss Ewings och smycken från Thomas Sabo. Älskar armbandet och ringen!
16, Team Sportia brudarna :)
17, Lisa med jättefin klänning från Desigual.
18&19, Jag med skitsnyggt linne från Desigual, vill ha! och smycken åter igen från T S.



Boxercise

Vi fick grillat hos sväres idag, så sjukt gott att man fortfarande är alldeles proppmätt! Hela la familia var samlad, så mysigt med söndagsmiddag!

Precis när maten nästan hade sjunkit ner stack jag och boxades med Matilda, oh så jäkla kul! Men blev dessvärre helt slut när vi var klar, lixom dålig i hela kroppen så jag ville spy Måste vart all mat jag tröck i mig precis innan, haha. Inte trevligt. Känner mig bättre som tur är nu ialf..

Ikväll ska jag bara slappa i soffan med min Daniel, så skönt att ha honom hemma igen :) Kanske något gott till Beck, det är ju helg än! Men sen måste det fan bli skärpning :P Ha en trevlig kväll!


Haha!

Film från Edsbyn på Finaldagen (klicka på "Här älskar alla bandy"). Mamma är med från Ica :P Jag sitter här med tårar som rinner nerför kinderna, hur kan man vara så blödig? Haha! Edsbyn in my heart ♥


Torr shampoo

Ett tips till dig som inte vill tvätta håret varje dag för att det inte är bra för håret. Dela håret i benor och spraya hårbotten med detta torr shampoo om ditt hår börjar bli lite fett, så får du tillbaka den torra och härliga känslan igen, dessutom ger den volym! Finns att köpa på bla Änglahår i bollnäs för ca 150 kronor, en produkt jag kan rekomendera!




Me like Vagabond

Mina nya skor från Vagabond kostade 600 kronor på BF skor, är lite lagomt Indie-inspirerade. Superfina tycker jag! Dessa tänker jag tassa runt med på jobbet hela sommaren, plus ett gäng andra skor som vanligt :P Men tyckte det här var en bra bas till rådande mode och värt att lägga pengar på, funkar till det mesta!

   


Söndag

Gårdagen var supertrevlig, vi lagade tacos, åt smågodis, snackade skit och såg på Heartbreak Hotel, typiskt tjejkväll :) Jag var nog den enda som inte sett filmen innan, skrattade mig igenom nästan hela! En typisk film som jag gillar, Colin Nutley är så bra!



Imorse (-dag) vaknade jag av att svärmor ringde och bjöd hem oss på mat, har man det inte bra så säg! Söndagsmiddag is the shit! Och snart får jag hem min efterlängtade lilla snutt oxå, han skickade nyss och sa att de var på väg. Undrar i vilket skicka jag får hem honom? Rätt sleten efter en 3 dagars skulle jag tro, den jäveln! Han har ialf lovat mig massage och det är ju inte fyskam, har så jädrans ont i ryggen. Fattar inte, brukar jag ju aldrig nånsin ha. Jag är verkligen förskonad mot ryggont och huvudvärk, vad jag kan minnas har jag haft riktig huvudvärk en gång och då var jag bakis så det fanns en förklaring. Peppar peppar ta i trä!

Nu ska jag ta och göra lite nytta här hemma, allt var tipptopp och nystädat när Daniel åkte i Torsdags, fattar inte att jag kunnat stöka ner så förjävligt, helt själv. Bra jobbar Eve :P Behöver tom ta en vända med dammsugaren..


Lördag

Idag har jag och Matilda som sagt vart i Bollnäs och strosat lite. Kikade på solglasögon på Synsam, övervägde att köpa ett par från Dior (de jag hade på visningen på Scandic) men tog mitt förnuft till fånga och struntade i det. Med delade känslor, de är verkligen skitsnygga! Men är man inte gjort av pengar så.. Shoppade ialf ett par lite Indie-inspirerade örhängen på Lindex och några smala armband så jag blev nöjd :) Med en prisskillnad på runt 2000 kronor, haha. Less is more lixom ;) Visar kanske bild på dem sen.. Vi avslutade vår lilla tripp med en varsin Maxbox från drivern, åkte och satte oss på en parkbänk i Wilhelminapassagen och mådde bra i solen. Det satt fint! :) Nu har vi nyss kommit hem från en skön promenad, jag åkte hem en stund för att duscha men fastnade framför bandyn på tvn. Edsbyn förlorade, känns helt skumt. Man har lixom räknat med att de ska vinna igen. Så jag satt med tårar i ögona och tyckte synd om dem..

Nu är det bäst jag sätter fart, ikväll blir det mys hos Matilda med tjejerna!


Todays outfit

Inviger skinnjackan idag, den har hängt med i 3 år nu om jag minns rätt, om det inte är 4? Blir bara snyggare med åren.. Har jeansleggings från Vila, tunika från Vero Moda, under den ett långt linne från Filippa K, skinn Converse och halsduk från Vila!



Nu åker jag och Matilda till Bollnäs och gör stan! :) Där man aldrig är annars menar jag..


Förresten!

Jag köpte ju för tusan nya skor idag! :D Visar dem imorgon (idag).. Först, ringa honey, sen, SOVA!


Mesproppen

Nu sitter jag ensam och är skiträdd, det small till jättehögt på balkongen nyss! Jag fick nästan hjärtstillestånd, skulle precis logga in här när det hände men jag blev så fumlig att jag skrev fel lösen 3 gånger! Smsade Daniel och han trodde bara det var is eller nått, hoppas verkligen det. Så typiskt att sånt här ska hända just mig, när man är ensam och allt. Jävla hare!

Ikväll har Matilda vart här igen, vi lagade supergod mat, fläskfilé med rotgrönsaker och klyftpotatis i ugn, mmm så gott! Jessica kom oxå och umgicks och vi satt bänkade i soffan, allt på TV på samma gång! Edsbybor på Singing bee, Let´s dance och så Hundtricket mitt upp i allt! Men vi zappade och tajmade in det mesta :P Blev glass till efterrätt med massa tillbehör, plockade fram allt onyttigt jag hade hemma! Men hörrni tjejer, ni missade bästa scenen i hela filmen när ni åkte hem, när Skarsgård och gänget står i duschen.. nästan så man springer fram till tvn och försöker titta ner i kanten då ju, haha! Ännu en myskväll,
love it!

Fy vad trött jag är, har jag vart länge men det gäller lixom att få tummen ur..


Todays outfit

(Fredag)
Ny tunika från Vero Moda, jeansleggings från Vila, flätat armband med berlocker från Friis&Company och örhängen från H&M.







Raggmunk

Sa jag att jag lagade raggmunk igår? Måste bara tipsa om det för de blev så jäkla goda! Provade Felix raggmunkar, bara att blanda ut pulvret i lite vatten, låt stå en stund och grädda, lätt som en plätt! Och sen massor med keso och lite Icas lingonsylt till det! Busenkelt!




Mysmorgon

Jag och Matilda kravlade oss upp vid 7 tiden, kände mig helt död! :P Tog mig med nöd och näppe igenom ett simpass, det var skönt när det var gjort! Sen åkte vi hem till mig och åt en stadig frukost :) Riktigt bra start på dagen! Nu ska jag ta bilen och brassa till jobbet, innan det köper jag nog mig ett par skor på BF, visar senare isf! :) Och nått nytt på jobbet att jobba i, känner mig klädlös som vanligt..  
Ha en bra dag!

Sällskapssjuk

Daniel har åkt till Hassela med idag och blir borta till Söndag, så jag är all alone och kommer sakna honom massor! Som tur är har jag finfina vänner som låter mig slippa sova ensam ;) Matilda är här nu och övernattar med mig, vi har vart ute och gått ikväll och ska ju upp och simma imorgon, kändes så onödigt att sova på varsitt håll då :P När vi kom hem från långpromenaden parkerade vi oss i soffan med en stor härlig fruktsallad, mums!
Nu blir det natta, hörs imorgon!


Todays outfit

Jeansleggings och väst i äkta skinn kommer från Vila, bastopp från Only (ny favorit bas!), leopardmönstrad sjal från Pieces och mina gamla stövlar från Ecco som hängt med, varje dag i typ 3 år, så himla sköna, och där snackar vi kvalitet.




Vilken härlig dag!

Satte mig som sagt på bussen till Ovanåker tidigare idag. Hoppade av några stationer för tidigt för att mitt busskort inte räcker längre och gick sista biten. Gick förbi kyrkogården så jag gick till Toras plats och satt där en stund, var allt för längesen nu. Syntes att den var välbesökt, så fint. Vi saknar dig ♥

Hemma i Ovanåker möttes jag av kusin Oliver, mamma var barnvakt åt honom för hon var oxå ledig idag. Vi satt ute och glassade i solen, så himla skönt när man känner hur den verkligen värmer! Jag och Oliver lekte runt i snön oxå, det är på två vis det där med snö, haha. Härligt när det är mycket, men jag hade inte haft något emot att det var bart ute nu. Det går åt rätt håll ialf.. Lite senare tog jag en långpromenad, skönt att rensa tankarna lite. Fy vad det är fint i Ovanåker, om man ändå kunde fånga det lika fint på bild.. Kom hem lagom till maten, vilken tajming! Avslutade dagen med en liten snabbvisit hos Gunnarssons, Oliver ville leka med Alfred :) Sen satte jag mig på bussen hem igen, nöjd efter en riktigt bra dag!

     
     
                           



Yesterdays todays outfit

Som jag lovade, och inte för att den som sagt var nått märkvärdig. Det märkvärdiga som är så himla roligt är att svärmor kom in på jobbet igår.. Iklädd svarta byxor, svart topp och likadan kavaj, haha fy vad vi skrattade! Hon hade tom tänk ta halsbandet som är från Lindex på sig oxå men tog ett annat.. Hur komiskt är inte det? Vi har verkligen läskigt samma kläd- och sko-smak! Köper alltid lika grejer! Ett typiskt exempel är när vi sitter hemma hos mig i soffan och bläddrar i nya H&M precis när den hade kommit. Vi bläddrar lixom bara igenom och sitter och småpratar och följande sägs:
Lena: Oh jag har sett ett par så snygga skor här i jag..
Jag: Jaa jag med! De där bruna va?
Vi bläddrar 2 sidor till i katalogen och kommer fram till skorna (de bruna ni vet med t-sleif)
Jag och Lena utbrister precis exakt sammtidigt: SÅ JÄÄVLA SNYGGA!
Vi i ett nötskal, haha!

(Jeansleggings,svart bastopp och blå kavaj, allt från ONLY. Halsband från Lindex.)





Underbart väder!

Ledig idag så jag tänkte passa på att vara ute! Vi har storhandlat på förmiddagen, Daniel åkte och jobbade nyss och nu tar jag bussen till mamma och sätter mig i solen, niice! :)

Byxa från Röhnisch, skaljacka från 8848 Altitude!




Virus

Pratade med brorsan på msn igår, tryckte på en länk och vipps så hade jag fått virus på datan! Bra jobbaat Eve! Därav den dåliga uppdateringen..

Ikväll har vi haft filmkväll, såg Rallybrudar! Haha, mysig film! :) Dessutom har jag syndat idag, köpte godis för 11 kronor på Biggans på lunchen och satte i mig hela påsen! Det har inte hänt på evigheter kan jag säga, så ingen större skada skedd kanske.. Och ikväll har jag dippat popcorn till filmen! Bra jobbat Eve! ;)

På lunchen var jag förresten på BF och hittade skorna från Vagabond jag skrev om för ett tag sedan, de som inte gick att visa på bild för att man inte kan kopiera från deras webbsida, dåligt. Hursomhelst, det spratt lixom till i kroppen på mig när jag såg dem! Men självklart var storlek 37 på näppen till små, och 38orna stora som båtar! Min vanliga otur.. Funderar på att köpa 37orna ändå, skinn töjer ju sig :P

Snart blir det sängen, kanske lägger upp en dagens outfit ikväll om jag orkar, annars får ni den imorgon. Inte för att det var nån märkvärdig outfit, men det hände en liten rolig grej faktiskt. Som sagt, mer om det senare!


Todays outfit

Favoritjeansen från Acne, topp med tryck och kofta VeroModa, virkad sjal Culture, smycken från Thomas Sabo och Pandora.



Nu åker vi och simmar! Tjing!


Pics

        
Fler bilder finns på min bilddagbok!


Bakis söndag

Vi hade skitkul hos Mika igår kväll! Hon hade lagat ihop en riktigt fab trerättersmiddag, duktiga tjejen! :) Trevligt folk och allt det där oxå! Sedan drog vi på Tranan, drack shottar och skakade rumpan! Känns ju kul när ens närmsta kompisar börjar få vara där lagligt, hahah! :) En rolig kväll helt enkelt!

Idag har jag bara glassat runt känns det som, Daniel har jobbat stackarn och missat allt! Blev som sagt bjuden till sväres på middag, sedan åkte vi till Micke och Stina där hela släkten samlades på kalas för att Oliver fyller år :) Smörgåstårta, ett ord: OHH!! Haha, finns det nått godare? Står faktiskt en bit i kylen här hemma som är till Daniel, men frågar jag snällt kanske vi kan dela på den ;)

Efter kalaset åkte jag raka vägen hem till mamma, skippade boxen idag, med bra ursäkter: För det första så jobbade Matilda och Micka hade kalas så jag hade ingen att boxas med, och för det andra var jag helt enkelt för bakis. Men fy vad jag kommer att ångra det imorgon, en veckostart utan träningverk var det längesen jag hade, kommer ju verkligen att fattas mig. Ärligt alltså, haha. Men hemma i Ovanåker tog jag ialf en långpromenad med mamma och så var vi in till Lillevi en sväng och fick med oss vovven Sally :) Så skönt! Och vad jag saknar den miljön, rundan runt Höjen och Per ols, Bergavägen, Ämnebo och Gamla landsvägen är fin, där har jag traskat många dagar.

Precis när vi kom hem igen fick vi besök av Binge och Ove, satt i köket och tjattrade lite och sådär. Sedan kollade vi på Beck, första halvan ialf. Brorsan skjutsade hem mig så nu sitter jag här och inväntar Daniel. Vågar inte kolla på Beck själv så jag missar slutet, var ju egentligen skitsamma eftersom man sett de filmerna ett X antal gånger..

Det blev ett långt inlägg! Lägger upp lite bilder från gårdagen senare. Tjing!


Bortskämd

Precis i den stunden när man har så ont i huvet att man knappt kan sitta, är vrålhungrig men inte har någon ork att fixa mat, är så trött att man bara vill lägga sig och dö igen, är det tur man har en svärmor som ringer och bjuder på Kalops! Skriver mer sen, bye!


GRATTIS MIKA 18 ÅR!



Puss på dig mitt födelsedagsbarn! :)


Party for hela slanten!

Snart kommer Jessica och gänget och hämtar upp mig så åker vi till Micka och firar att hon fyller 18! Det här blir kul! :)
Bjuder på en outfitbild oxå, med jättedålig kvalitet men vafan. Jeansleggings och linne från VILA.





Modevisningen

Oh så kul! Var ska jag börja.. Tog bussen till Bollnäs på morgonen och gick och satte mig på Änglahår för att bli ompysslad några timmar! Så härligt! Där väntade make up och hårstyling.. Jag skulle bli lockig lite a lá "hon på dansbandskampen" som jag inte ens sett, och det var kanske tur sa de, haha.. Blev lite skeptisk där ett tag men när allt var klart var jag så nöjd så det var inte klokt! Kände mig som en blandning av Olivia Newton-John och Caroline Gynning (när hon hade page). Jobbade några timmar innan det var dags att gå till Scandic. Körde genrep, jobbade lite i vår monter och sedan var det dags för visning! Sjukt kul uppe på catwalken och sjukt stressigt mellan de tre bytena, i det ena hade jag knappt fått på mig klänningen när de ropade att vi måste ut, haha! Tre byten går alldeles för snabbt och vipps så var visningen slut, precis när man hunnit börja njuta av kicken! Men så är det! Skitkul var det ialf! Och jag tror aldrig jag fått så mycket kommentarer om mitt hår någon gång som under den dagen, tack vare superduktiga Jill på Änglahår! :)
Mer sånt här, love it!

       

3e bilden: jag och min jobbarkompis, kvällens konferensiär, skitroliga Anki! 4e bilden: Jag innan första ingången, Jill fixar det sista på frillan :) Bågarna jag har på mig kommer från Dior, så jäääkla snygga!


Trött

Slänger in ett litet inlägg för att visa att jag överlevde kvällen, kom hem för en stund sedan och nu är jag bokstavligt talat helt slut som artist! Sjukt kul var det ialf! :D Skriver mer imorgon, men kan bjuda på en bild jag tog nu när jag kom hem. Trött och sliten, men lite make up kan dölja det mesta ;) För att inte tala om håret.. love it! Om man får säga så.
Godnatt!




Torsdag

Efter jobbet åkte vi raka vägen till Scandic för att öva inför visningen som är imorgon! Tog nästan hela kvällen, men det gick bra! Kommer bli så jäkla kul! Fy vad roligt det vore att jobba med sånt här 24-7! När genrepet var slut lyxade faktiskt jag, Johanna och Ann Christine, båda jobbar på Peterssons, till det och åkte på Max och åt! Haha! Kycklingmål classic satt som en smäck i kistan! När man egentligen borde hålla igen lite gör vi tvärtom ;P

Imorgon åker jag tidigt in till stan för att lägga makeup och få håret fixat på Änglahår, vilken lyx! Nya väskan blir nog invigd redan imorgon :) Känns som om man vill ha en hel del packning med sig.. Sen går jag och jobbar, värsta stylad för ovanlighetens skull, det blir väl kul det med. Folk lär väl undra vad man är för en.. Haha.

Nu ska jag ta en snabbdusch sedan blir det läggdags. Godnatt!


Ny i familjen

Ännu en väska till samlingen, denna från Friis&Company har jag spanat på jättelänge, men idag slog jag till! Den är lixom sådär lagom stor när man behöver packa med sig en hel del grejer, till vardags tycker jag den är lite väl stor. Men för ynka 300 kronor som den kostade på rean gör det ju inget om den inte används så flitigt.. Snygg är den ialf! :)






Onsdag

Så, vad har hänt idag då måntro? Jobbat, gick till Peterssons och provade ut lite smycken till Modevisningen, blev bara Thomas Sabo, men de är ju så himla snygga! :)

Efter jobbet var det snabba ryck som vanligt på onsdagarna, hem och byta om bara för att dra och träna! Vi körde ett riktigt bra aerobicspass idag, högt tempo och sånt gillas! Och så styrka i slutet på det, som om vi inte redan har träningsverk från boxen i söndags, haha, helt sjukt. Körde ialf bla plankan 1 minut idag, det är ju så förjävla tråkigt, så förjävla jobbigt och så förjävla skönt när man klarat det. Ibland känns verkligen 1 minut som en evighet. Det värsta är att jag hörde en gång för längesen att klarar man 2 minuter så räknas man från vältränad. Kul, hälften kvar lixom..

När jag kom hem var jag vrålhungrig och räknade verkligen med att maten skulle stå på bordet, men när den inte gjorde det blev jag skitsur på Danne! Haha stackarn, man är nog inte så lätt att tas men när man är hungrig och trött.. Maten blev ialf jättegod, pasta med sås, stekta bacon och champinjoner, och jag blev såklart glad igen ;)

Nu ska jag testa lite kläder jag lånade hem från jobbet, måste ha nått att jobba i på Tjejmässan på fredag och bäst är ju om man har på sig det vi ska sälja! Det blir blått eller cerist ialf, mer än det kan jag inte avslöja än :)


Just ja

Angående Tre ställen jag bott på så glömde jag totalt bort var jag bor nu, haha! Jag bor med min älskling i en fin trea i sketna Alfta. Men här trivs vi alldeles utomordentligt bra! ;)


Tre

Kunde inte låta bli..

Tre jobb jag har haft: Kassörska/butiksbiträde på Ica 2003-2008, Mattant på Skolan 2007-2008, säljare på Såfin 2008 till nu.

Tre platser jag har bott på: Ovanåker bara, i samma hus tom men i olika delar, fram och tillbaka i huset.

Tre saker jag gillar att se på TV: Oj vad svårt, det här varierar ju, men Vänner, Grey´s Anatomy och That 70´s show!

Tre favoriträtter: Tycker om i princip all mat men grillat, smörgåstårta och korvstråganoff är ju skitgott!

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Ovanåker, i ett varmt och soligt land och ja det var väl det.

Tre personer jag utmanar: Lisa, Anna och Amanda.


Min dag

Började dagen fint med att missa bussen, jag blir galen! Dels mitt fel som gärna går ut precis i lagom tid, och dels bussens fel som faktiskt kom för tidigt! Såg röven på den när jag kom vid Hemköp.. Stackars stackars Daniel får ställa upp och skjutsa ;) Hann i tid till jobbet ialf, huvudsaken det. Lunchade med Katta på Normans, mysigt :) Senare på dagen provade vi ut kläder till Modevisningen jag ska gå på. Den är på Tjejmässan på Scandic på Fredag, köp biljett och kom dit, det blir nog skitkul! Sedan sprang vi runt lite på stan, de andra tjejerna och jag. Provade ut skor på BF och bågar på Synsam, åh vad det här ska bli roligt! :)

Efter jobbet tog jag en promenad innan det var dags att slänga sig i solariet, måste ju fräscha till sig lite så man törs kliva upp på den där jäkla catwalken :P Bleka torra ben är väl ett bland de osexigaste som finns! Men ja, det finns värre.. Men det ska vi inte gå in på nu. Nu måste jag stoppa nått i magen, lite sent, men det får bli nått lätt som soppa eller så :)
Hejsvej!


Bracelet

Fyndade ett fint doublewrap armband idag från Friis&Company!




Träningsverk

..som heter duga! Dra åt skogen! Det är en pina att gå, en pina att stå still, en pina att sätta sig, en pina att ställa sig.. And I love it! Haha! Det är skönt! Snart ska vi göra nått åt det här, tjejerna hämtar upp mig så åker vi till badet och simmar för att mjuka upp musklerna lite, avslutar med "..en skön solstund i ditt Luxura solarium", haha. Älskar måndagar.

Senare kanske jag slänger upp en bild på mitt fina fynd jag gjorde idag! Moster Lillevi tycker jag är en fynd-tjej ;) Har dock lite svårt att hålla med eftersom jag egentlige hatar reor och dylikt..men ibland kan man bara inte låta bli! Sen är det ju skillnad på olika :P


Kalas

Efter träningen och en rekordsnabb dusch och iordninggörande åkte vi till Bollnäs på kalas :) Trevligt! Kom hem strax efter att Beck börjat så nu är vi bänkade, men de ska ju alltid smälla in Nyheterna i pausen, onödigt. Så jag satte mig här och Daniel står och diskar, rättvis fördelning! Haha ;) Han är allt bra min älskling.

Nu säger vi godnatt och hej för idag!


Ändrade planer

Vi blev bjuden på årets första grillning hos sväres istället, gissa om det smakade bra! Oh vad jag vill ha vår nu!


Förresten..

så har vi fått in en klänning som man får ont i magen av att se på på jobbet, sådär läcker så att man bara måste ha den! Att jag provade den och att den sitter som ett smäck gör inte saken bättre, oh! Men eftersom att jag vet att den kommer in i fler färger oxå tänker jag ha is i magen och vänta. Och därför tänker jag inte häller avslöja vilken klänning det är.. :P Sug på den ni!


Sunday bloody sunday

Vilken bloggtorka, ursäkta för dålig uppdatering.
Jag somnade i soffan efter gårdagens inlägg, haha. Slumrade i en timme eller nått, sen var man körd hela kvällen, ännu tröttare än innan. Så vi blev bara hemma, lagade god mat, såg melodifestivalen och åt kladdkaka som planerat. Skönt att bara vara :) Jag somnade i soffan vid 12 nångång, och vaknade sur vid halv 2 för att vi inte gått och lagt oss, haha, typiskt mig ;P
Så idag blev det lång sovmorgon för min del, det behövde jag! Idag har vi inte hunnit gjort så mycket vettigt, plockat lite här hemma och så. Snart ska vi laga mat sen åker jag och boxas! Veckans höjdpunkt, fy vad jag längtas! Efter träningen blåser vi nog ner till Bollnäs på kalas. Moster Lisa och kusin Oliver fyller år imorgon, mor och son på samma dag :) Tjocka släkten blir väl där, alltid kul, och fy vad jag tycker om dom.


Helg!

Äntligen, ledig ikväll, ledig imorgon, sen är det full sprut en vecka igen. Jag är så trött att jag skulle kunna somna på fläcken. Blev väl för sent igår som vanligt antar jag... Gårdagen var ialf väldigt lyckad, tjejerna var här på party :) Kul kväll!

Ikväll vill jag helst bara ligga i soffan och se en dålig film, käka lite kladdkaka som blev över från igår och sådär. Vore skönt, men vi får se vad det blir! Först måste jag diska och sen ska vi laga lax och potatis, eller tvärtom.

Puss från mig.


Torsdag

Ikväll har jag handlat det som fattades till imorgon, stekt pannkakor till ett helt kompani typ, bara jag som äter det i det här hushållet så jag har mat i flera dagar framöver, haha. Sen har jag bakat en stoor kladdkaka, diskat och städat. Blev precis klar! Och just det, dessutom har jag skvallrat med Matilda på telefon i nästan en timme! Skaplig hemmafru.
Nu är det natta, imorgon ska jag upp och simma och sola innan jobbet!


Korall

Vad glad jag blev när jag surfade in på H&Ms hemsida och hittade favorit BHn i vårens absoluta favoritfärg! Har faktiskt letat precis en sån här i dagarna för att ha under en topp jag velat haft från jobbet, den är tyvärr nästan slut nu, men det kommer väl nåt annat ;) Så fräscht att ha under tex en vit tunn topp och ljusa jeans i vår! Snygga underkläder är verkligen vardagslyx! Klick klick..



Todays outfit

Idag har jag på mig ett nytt långt slappt linne från Vila, under det en svart bastopp, favoritjeansen från Acne (hex), korallfärgade naglar, armband med nitar från Friis&Company och halsband med klacksko från Thomas Sabo. Slappt, svart och snyggt! Nyfärgat hår har jag oxå, blondare än innan och mer jag :) 

 

Linnet kostar endast 200 kronor, finns i svart, vitt, korall och syrenlila.




Finfint

Idag kom världens bästa mamma in på jobbet med en ny tavla till mig! Den passar så himla bra i vårt kök, visst är den fin? :) Jag är dödsnöjd! Fick även en almenacka så jag ska få lite ordning och reda, precis vad jag behövde! Tack så mycket!




Aerobics kick

När jag kom hem från träningen var jag så himla nöjd, gick så bra, det var svettigt och skitkul! Skulle kunna fortsätta med en joggingrunda runt Alfta känns det som, så skönt när man får sån där härligt uppsvingande kick, än att man blir helt trött.. Men precis när jag kommit hem ringde svärmor så vi har pratat skit i nästan en timme, alltid trevligt det med! Hon är ju inte klok på en fläck den människan, haha! Så det blev ingen joggingtur menar jag.. ;)

Och appropå träning, eller appropå ingenting, så mätte jag mig imorse. Har mått på mig själv som är tagna i Januari 2006, då var jag alltså fortfarande 17 och skulle fylla 18 nästa månad. Och de flesta måtten stämmer fortfarande på pricken! Har 2 cm fetare röv/höfter bara men det är väl sånt man får leva med, haha! Av detta kan vi alltså konstatera att trots att åren bara springer förbi och jag börjar få smått ångest för min ålder på 21 år ser jag fortfarande ut som en 18åring! Den ni, hahaha!


En liten påminnelse

Tjejer, ni vet vilka ni är, Friday it is!! Inte kl 7 men senast halv 8.. Welcome ♥


Todays outfit

Idag har jag bara Såfin kläder på mig som vanligt, det får ni ta för en vana så jag slipper tjata om det ;) Bastopp med lång ärm från EDC, tischa med tryck från Vero Moda, skinnväst från Vila och favoritjeansleggingsen med nitar från Vila. Halsbandet är en gåva av Daniel från Tomas Saba, så även ringen från Freluga :)




Min karl kan allt

..bara det handlar om bilar! :P Den här bilden tog jag idag när han satt och sydde. En damask tror jag visst det var, fråga mig inte vad det är. Han kan allt min karl!
Sötisen min :)




Want them bad

Jag har hittat de perfekta skorna att ha och jobba i hela sommaren (och annars oxå såklart). Eller två par faktiskt, hur fina som helst! De är från Vaga Bond och tyvärr kan man inte spara bilderna från deras hemsida och ej häller länka ända fram till skon, så ni får inte veta hur de ser ut, haha. De är sådär att man får ont i magen för att man vill ha dem så mycket, och jag dör om de inte får in dem på Berglunds/Eurosko! Så jag ringde och pratade med Peppe idag så skulle hon kolla upp det åt mig, bra service! Hoppas hoppas hoppas att de får in dem! Har nämnligen presentkort där så det vore så mycket lämpligare, och billigare, att köpa dem där. Annars blir jag tvungen att beställa dem på hemsidan..

Idag har vi tvättat för fulla muggar! Och gjort matlista och veckohandlat, för två veckor framöver tom, alltid bra med framförhållning ;) Skönt att ha sånt ur vägen..

Åkte en sväng hem till Ovanåker ikväll för att hälsa på hos Gunnarssons, det var bara grabbarna som var hemma! Tomas, André och en sovande Alfred alltså, men Amanda kom senare hon oxå :) Mina små lyckopiller!

Nu är det bäst jag tar Daniel och hoppar i säng så man orkar jobba imorgon, godnatt!


Hahaha!

www.smastadsliv.se, just love it!


Spindelglass

Jag måste vara världens tråkigaste filmsällskap! Vi kröp ner i soffan med en varsin skål glass och så fort den var slut kändes plötsligt ögonklocken så himla tunga! Stanna uppe hela natten var det ja.. Försökte verkligen hålla mig vaken, filmen Thick as Thives verkade faktiskt bra, men det var mer lockande att ligga i Daniels famn och sova och till sist kunde jag inte hålla emot längre..

Vaknade i sängen nyss ialf, ingen aning om hur jag tog mig dit, jag måste sovit som en stock. Dessvärre vaknade jag av en dröm jag är stupsäker på att jag drömt förut och jag hatar den! Jag och några okända sitter i ett litet trähus, eller mer som en koja som liknar en bastu, och äter SPINDELGLASS! Jag som verkligen hatar och är livrädd för spindlar äter hela glassen för att den är för god för att avstå, trots att det finns levande spindlar i den som dyker upp när man minst anar det. Det är lixom med tårar i ögonen, darriga händer och en klump i hjärtat man tar spndelglassen till munnen, men det går bara inte låta bli. Helt sjukt. Alltså andra gången jag drömmer samma dröm. Vad betyder det här?


Hur god ser inte den ut då, egentligen. Haha.


Måndag

När jag slutat jobba gick jag på Tranan där Danne var med Micke för att slippa åka buss hem.. Mat fick vi med oss hem oxå, ett rejält lass potatisgratäng, rostbiff och pepparsås, så nu har vi mat flera dagar framöver, haha. Slängde i mig lite mat när vi kom hem sen åkte jag och hämtade upp M&M för att åka och simma, mycket sim och mycket skratt ;)

Nu ska jag och honey krypa ner i soffan, se på film och stanna uppe hela natten :) Sånt man kan göra när man är ledig imorgon!




Todays outfit

Slömåndag så jag kör på slarvig tofs så man får sova så länge som möjligt istället för att stå och fixa håret ;) På mig har jag cremevit bastopp från Filippa K, kofta Vero Moda, sjal Pieces. Jeans med hög midja från Mouyo och skärp med nitar. Allt finns att köpa på Såfin!






Jag ska bara..

Jag borde ha diskat efter mig och helgens aktiviteter, men har lyckats hitta på annat att göra istället. Som att städa och rensa lite i garderoben tex, mycket roligare!

Älskar att ha ordning i garderoben så att man får bra överblick! Idag hittade jag några användbara plagg jag glömt bort att jag hade! Träningskläder/myskläder längst upp, sen användbara men mindre snygga överdelar, sånt som jag har när jag är hemma och sådär och är slut i butiken så det inte går att jobba i dem. Sen bastoppar och användbara snyggare tröjor. Under det, t-shirts och kjolar. Sen baslinnen och partylinnen, och en varsin låda för strumpor/leggings och trosor/BHar.



På galgar hänger klänningar, blusar, innejackor, skjortor, kavajer och jeans, allt sorterat efter färg såklart! (De mesta av sommarkläderna är fortfarande bortställda i förrådet, har inte plats för båda säsongerna i garderoben så jag brukar skifta när det blir varmare/kallare)





Nu finns inga bortförklaringar och "jag ska bara..". Bara att hugga in, fyfan vad tråkigt!




Lyxdag

Okej, vi kör samma tema idag, haha! Har haft en minst sagt kanondag tillsammans med Michaela! Började som sagt med hotellfrukost på Gästis, finns det nått lyxigare och godare egentligen? Sen åkte vi ialf hem till Ovanåker, lånade pappas skoter och tog en härlig tur! Först surrade vi runt lite i Ovanåker för vi hittade inte riktigt leden, hahah, så vi ringde pappa för vägledning! Hittade till slut, det var ju egentligen hur lätt som helst, och vi hamnade i Roteberg, åkte till Alice för att säga hej men hon var tyvärr inte hemma.. Ut på Ullungen en vända och sedan hemfärd igen, stannade till efter vägen och drack varm chocklad och åt snickerskakor oxå ;) Sen körde jag sista biten hem, om jag minns rätt var det typ 100 år sedan jag körde en skoter, tyckte jag skötte mig bra ialf. Micka däremot kör ju som en gud ;)



                                               

Lämnade Ovanåker och åkte till Gästis igen i full skotermundering för lite lunch, lasagne, mums! Jag och Micka fortsatte sedan hem till mig, hels slut i kroppen däckade vi i soffan framför Patrik 1,5. Bra film förresten! Sen var det dags för boxersice och vi var taggade till 1000, not. Tog oss igenom hela passet, riktigt roligt och jobbigt pass och kände oss jävligt nöjda när vi var klar! Vilken dag du! Det här gör vi om :)

Nu sitter jag helt utslagen utan ork, men har kycklingfilé på tining ialf så snart blir det wook! Resten av kvällen ska jag typ bara vänta på att Daniel ska komma hem från jobbet..


RSS 2.0