Lägesrapport

Mamma, pappa brorsan och Frida var så snälla och hjälpte oss att flytta i måndagskväll! Gick på ett kick, så just nu är allt bara kaos förutom köket som är någorlunda ihopplockat men ändå mycket kvar att göra och det är så kul! :) Målaren är där och målar sovrummet och extrarummet (känns för overkligt och långt bort att kalla det för klädkammaren redan ;) och i vardagsrummet är tapeterna rivna och så hoppas jag att de ska komma innan fredag då det var beställningsvara..
För tillfället bor jag hos Johanna och det är så mysigt! Igår hade hon lagat mat till mig till jag kom hem från boxen, tack bästis! ❤ Micke är ju borta på jobb och jag längtar till han får komma hem och se lägenheten!
Nu ska jag väcka bönan som ligger brevid mig så ska vi gå och städa ur min gamla lägenhet.. Fler uppdateringar kommer!


Skönhetssömn

Har vart vaken länge nu men näns inte kliva upp för då vaknar nog han som ligger brevid mig och snarkar så gott ❤ Tänkte att min annars hårt arbetande karl skulle få sova ut riktigt för en gångs skull.. Får se hur länge jag orkar ligga, känns som att vi har 1000 saker att göra idag så jag smyger nog upp och gör frukost snart :) Ha en bra dag!


Minusgrader

Då åkte långkallingarna på, nu börjas det igen! Sjukt vackert ute på morgonpromenaden. Inatt har jag drömt om flytt och lägenheten, kändes som att jag bodde i Henke Lundqvist lägenhet som man fick se på Berg flyttar in igår.. sen ringde min fina sambo och väckte mig, han hade fått en metallflisa i hornhinnan - tillbaka till verkligheten! ;)


Sideboard sökes!

Just nu kretsar alla tankar kring inredning och jag efterlyser denna sideboard från Ikea! De har slutat producera dem och jag söker överallt.. Please? :)

Sover troligtvis min sista natt ensam i min fina lilla lya inatt, imorgon kommer darling hem så då räknas det inte. Det här har ju vart mitt egna trygga lilla bo i två år nu men snart väntar ett nytt kapitel i livet! Längtas! ❤ Godnatt


Dör lampdöden!

Mest av allt i lampornas värld vill jag ha den här pistollampan designad av Philippe Starck. Men eftersom den går loss på dryga 10000 drömmer jag istället om den med högblank barockinspirerad lampfot och guld på insidan av skärmen, sjukt snygg!! Vill isf ha två stycken på sängborden :) Den är från Elignosjö och kostar 2300... Finns på möbelvärlden.
 

Så jäkla snyggt!

Skulle inte göra mig nått om vårt kommande vardagsrum såg ut såhär..


Härliga helg!

Vad snabbt dagarna susar förbi.. I fredags målade jag tak och åt pizza hos Carro och Peter, lördags gosade jag med kattungar och såg fotboll med Micke och Persey. Sen var vi ut ett gäng och bowlade, det är så kul när det går bra, jag gjorde två strikes!! Därimellan var jag kass :P Sen gick vi på Akropolis och drack några drinkar och till sist hamnade vi på Palladium och firade Idas födelsedag! :)

Igår låg vi kvar i sängen länge och bara myste sedan gjorde vi gofrulle innan vi åkte och hälsade på Mickes pappa hemma i Byn :) senare var det kalas hos mormor med tjocka släkten och kvällen avrundades såklart hemma i soffan framför Solsidan och Hörnan! :D Det sämsta med att helgen gått fort är att jag inte fick ha min kära sambo hemma längre, alltid så tungt när han åker på måndagsmorgnarna..


Världens bästa Inger

Jag vill bli som du när jag blir stor! ❤


Morgonstund har guld i mund

Tröttmössan är fortfarande på trots att jag vart uppe över en timme nu.. Har tänt ljus i lägenheten för att det blir mysigt även om det är skitigt och stökigt här. Men äh, vi flyttar ju snart! Tog på mig filten och satte mig och skrev dagbok när jag vaknade, det är skönt när man sovit dåligt! Riktigt mysigt! Hade tänkt ut och gå men eftersom att det regnar blir jag inne och tömmer en byrå istället, rensning går före allt just nu känna det som! Men ikväll ska jag hinna träna två pass efter jobbet hade jag tänkt ialf :) inte långt kvar till Filippinerna heller ju..!!


Nattprat

Tycker tiden bara flyger ifrån mig, fattar inte att det snart är flytt! Måste börja inse att jag ska flytta ifrån min lilla trygga etta mot ett nytt kapitel i livet! Längtar efter att få bli riktig sambo med min karl i våran stora 3a men gruvar mig lite också eftersom jag är så mörkrädd och han är borta under veckorna..Det är väl ett världsligt problem egentligen!

I helgen har vi ialf firat finaste Noomi för hon har fyllt 25! Hade riktigt kul ute :) Så i söndags passade det bra med en hälsapå runda, man orkar ju inte vara hemma och ta itu med alla måsten.. Först var vi en sväng till moster Lisa och co och sedan hem till Malin och Jens för att se hur de kommit in sig i huset :) Vid åtta crashade vi i soffan framför Solsidan, såklart!!

Idag har jag haft inköp och slutade kl 2, så himla lyxigt att ha en ledig eftermiddag! Gjorde lite ärenden sen gick jag hem och rensade ur lite hemma som skulle slängas och så, man samlar ju på sig en del skrot ändå.. Älskar att rensa och ordna upp! Ikväll körde jag ett hårt boxpass och nu ligger jag i sängen och det pirrar sådär skönt i kroppen som det ska göra när man tränat! Underbart!
Hittade en gammal bild när jag städade idag.. Snacka om Lill-Eve, haha :)


Bästa fredagsmiddan!

Ordningen återställd - älsklingen hemma igen och det avnjuts stuvade makaroner och stekt falukorv till middag :)


Inspirationsresa

Har haft en jätterolig helg! I fredags var jag, Micke och grabbarna på bio, såg Ted, alla med humor borde se den, så jäkla sjuk och rolig!!
Igår åkte vi till Uppsala över en natt med jobbet på inspirationsresa, hade det riktigt trevligt! :) Blev lite shopping, god mat och det är ju alltid kul att få umgås utanför jobbet!
Efter en underbar hotellfrukost kom jag hem till min fina sambo idag och sen dess har vi suttit ihopklistrad :P man måste ju ta vara på den korta tiden man har tillsammans när han jobbar borta under veckorna.. Vi har lyxat med planka på Strand restaurangen och massa götta till SOLSIDAN!!


Just nu

Längtar jag extra mycket efter tre saker: En diskmaskin, vår nya soffa och mest av allt min karl såklart! Tur han kommer hem imorgon, min knäppa karl, det är en skaplig mustasch han ligger inne med där ;)

Gbg tur/retur

Ligger kvar i sängen och myser under täcket fast man läser på Facebook att hösten är så vacker där utanför. Men jag kände helt enkelt för att ligga här just nu och strunta i morgonpromenaden. Om det handlar om lathet eller inte är en annan historia.

I helgen körde jag och Micke 120 mil på en och samma dag! Blåste ner till Götet för att rensa ur hans förråd, sedan unnade vi oss en, eller Micke unnade oss heter det ❤ en helt fantastiskt god middag på Fond (Stefan Karlsson, som är aktuell i Kockarnas kamps restaurang) Absolut den finaste restaurangen jag ätit på med toppenbra service! Tack älskling! Att vi ramlade dit i skitiga flyttkläder behöver vi ju inte tala om.. Haha :)

Igår var en härlig dag! Den började med ett jobbmöte sen var jag ledig resten av dagen.. Var till frissan, hjälpte Malin att flytta in i drömhuset, det är som gjort för dem och jag är så glad för deras skull! :) På kvällningen kilade jag över till jordens bästa granne, vän och livsguru; Inger. Drack te, myste i hennes stora blå soffa och pratade om livet. Perfekt avslut på en måndag!
Nu ska jag hoppa ur sängen och fixa mig till jobbet. Ha en bra dag!


RSS 2.0