Fantastisk påskhelg!

Fredagen började med ett riktigt födelsedagskalas för vår Empan som fyllde 23! Det firades med smörgåstårta, tårta och fika :D Mitt på dagen drog jag till Långnäs där resten av dagen spenderades tillsammans med Johanna, Sandra och massa härliga vänner i solen! Vi spelade kubb, grillade korv och chillade! Toppenstart på helgen! På kvällen beställde jag och J pizza med homedelivery och åt massor av påskgodis i soffan till en dålig skräckis. Vi blev ändå så skärrade så innan jag hann uttala orden hade Johanna erbjudit sig att ta soffan, haha!






Lördagen jobbade jag hela dagen, sedan satt jag ute en stund i solen innan jag åkte till Moster Lisa på påskmiddag, som jag hade bjudit in mig själv till, haha! Sjukt gott med massa lax, ägg och jansson! Letade påskägg i trädgården med Oliver och myste där hela kvällen med dom tills jag övertalade kusin Filip att parta med mig! Så det blev vin sedan drog vi till Carro på förfest innan Tranan! Hade en riktigt rolig kväll och fick sällskap på soffan av käre Lillebror :)

Söndag och man var lagomt klen.. Men ska väl inte klaga, jag var ju bara ut en kväll och det är ju inget motför dem som körde all in hela helgen :P Malin drog mig som tur var ut på en låångprommis på "morgonen" ialf! 2 timmar knatade vi runt och pratade om livet och allt som hör därtill, så skönt! Resten av eftermiddagen spenderade jag på Långnäs med Carro och co! Jag bangade fest på kvällen och hängde hemma hos Johanna istället, hjälpte henne att packa inför Miami och så kom Sofie R en sväng och umgicks, så trevligt!










Skönt att vakna upp pigg idag! Skippade promenad till Lisa och åkte nercabbat Bollnäs-Edsbyn med Lina, Carro och Nina istället. Dunkande musik och vinden i håret - det går bra nu! Hängde hos Lina i Vängsbo, tvättade bilen och fikade Mariannes goda cheescake! På eftermiddagen tog jag en promenad hemöver och en runda i Ovanåker innan det blev grillat med min familj! Lätt godaste grillningen hittills och härligt samtalsämne runt bordet, mer om det en annan gång ;) Slängde mig i en solstol efter middagen och bara njööööt. Helt galet att vi inte ens kommit in i maj än och det är bikini, shorts och linne som gäller! Love it!
Ikväll har jag umgåtts med my darling Sara på Lillbo! Älskar att skratta tillsammans med henne :D





Tack alla underbara vänner för en helt klockren helg! Det bästa är att det här är bara början och LIVET LEKER!



Lever livet!

Älskar att jag är ledig idag med! Påskhelgen har vart kanonhärlig, uppdatering med bilder kommer! :)
Har precis vinkat av min kära Johanna som åker till Miami med Sandy darling, utan mig! Såå avis! Men de är såå välunn ;) Nu ska jag stoppa i mig lite frulle och bege mig ut i solen på en promenad nånstans dit man kan ligga och njuta hela dagen. Kan bli Moster Lisas trädgård, måste bara ringa och kolla så de är hemma!
Ha en fantastisk dag och njut av solen! Puss



Hönsmamman

Fick ett gulligt litet paket med posten idag! Innehållande påskgodis och trisslott från min söta mamma ;) Godiset har jag i magen och jag blev vinstlös, men glad ändå! hihi.


Ikväll har jag tränat två härliga pass trots en rinnande "pollennäsa", vägrar inse att jag är förkyld och skyller på att det är pollenallergi, fast det egentligen kanske är samma.. Sen gick jag och Johanna hem till mig, myste och hon bjussade på middag, perfekt för henne att bjuda på mat hos mig för då vet hon väl att det är jag som lagar den, haha! Nu ska jag lägga mig i tid för engångs skull, före halv 1! Godnatt :)



Nytt!


Mera vitt.. Lös och tunn tischa från Vila/Såfin, 150 kr.

Vida jeans från Acne/Såfin, 1000 kr. Me like! Skärpet är ett fynd från lagret på jobbet :P

Nagellack i läcker orange färg från OPI/Åhlens, 150 kr!



Grillning, fest och bakissöndag!

Igår grillade vi med tjejerna hemma hos Lina! Förjäkla gott, såklart! Partyfixaren bjöd på skumpa och så blev det några spontanöl.. Man fattade ju hur det skulle sluta! ;) Gick vidare och tog en, tänkte jag säga, men det blev faktiskt två Rosa Pantern på Palladium oxå innan vi skakade rumporna på Tranan!












Idag har vi haft bakissöndag med allt vad det innebär.. Kebab på Picasso, strosat och shoppat lite på Åhlens och glass i solen vid Willhelmina passagen, lovely! I eftermiddag har jag poat på här hemma med det ena och det andra! Gjort lite vårfint i lägenheten, städad ut vinterkläderna ur garderoben och lagt in vår/sommarkläder! Allt får tyvärr inte plats samtidigt.. Har även tvättat massor och lagat go korvstråganoff! Skön söndag!




Fredagsmyyys

Jag och Carre började med finmiddag på Max, var fullt på både Acropolis och Roma, hur kunde vi ens tro annat en sån här härlig kväll.. Aja, Max blev bra ialf! Dog på Solrosens IP och kikade lite fotboll, sedan ett stop på Ica för lite götta innan vi parkerade rumporna på Johannas mysiga balkong med henne och Sandra. Älskar verkligen att vi har så nära till varandra! Hihi :) Nu ska jag ta upp en fläskfilé på tining ur frysen för jag ser fram emot GRILLNING på Linas balkong imorgon, mums!




Puss och godnatt godingar!



Vårtrend; Vitt vitt vitt och så lite gult ;)


Mera vitt! Nyinköpt kort ärmlös blus från Vero Moda/Såfin, ynka 200 kr! Perfekt!

Och igår kom den superhypade tröjan som vart helt slut på Filippas lager äntligen ut i butik igen! Jag stod såklart uppskriven på väntelistan och högg den direkt! Invigde den idag tillsammans med svarta shorts, strumpbyxor, bruna boots, korallfärgade läppar och bronziga naglar :)



Tröja Filippa K/Såfin, 1300 kr.

Västen fixade jag igår genom att klippa av ärmarna på en gammal jeansjacka jag köpte i Barcelona för 50 spänn för några år sedan. Snyggt att ha ute över tröjor mildare dagar iställetför jacka! Och över skinnjacka för den delen!



Torsdag

Kvällens träning gick inte alls som den skulle, kände mig helt slut innan vi ens kört igång och jag kände mig bara som en klen klump utan krafter. Hatar när man inte är pigg och inte kan köra slut på sig! Men men, nya tag nästa pass! :)
Gick hem och gjorde ett ryck med alla vinterkläder och skor här hemma ialf, ner med vintern i förrådet och upp med alla vår/sommar skor och jackor, underbart! Det gjorde susen och fick mig på bra humör igen :D
Idag fick nått som jag längtat efter väldigt länge följa med hem, visar imorgon! Kan avslöja att den är gul ialf, nån som vågar sig på en gissning? ;)
Nu ska jag knoppa, godnatt!

Bjussar på en bild från en plåtning jag gjorde för jobbet för några veckor sedan. Toppen är min egna, både den och halsbandet kommer från Filippa K och byxorna kommer från Vila och finns på Såfin! Gillar byxor med vidd, så snyggt! Som sagt, gult is the shit!



Vårtrend; virkat och spets!

Just nu gillar jag vitt och det får gärna vara virkat!

Dessa två fina virkade västar köpte jag busbiilligt i Thailand :) Längtar till jag kan bära dem till jeansshorts igen!


Denna fina tröja i virkat/spets köpte jag när jag precis kommit hem, från Vila/Såfin! Finns i creme och aprikos, bara några få kvar, 350 kr! Snygg till mina vida Acnejeans :)



Glada dagar!

Tycker att livet leker och det är underbart med vår! De senaste dagarna har jag bara myst med många nära och kära :) Helglyx när den är som bäst!
Hängde med Jessica i Fredags och så hälsade vi på min nya granne, Carrobarro har äntligen blivit Bollnäsbo! Hihi.
I lördags jobbade jag sedan somnade jag i soffan, vaknade halv 9, träffade Sofie en sväng och sedan åkte jag till Moster Lisa och myste resten av kvällen med Conny, Lisa, Filip och hans fina fjälla :) Synd att min gofis Oliver redan somnat när jag kom dit..
Igår åkte jag hem till Ovanåker efter sedvanligt söndagsmys med Sandra och Johanna, promenad och kaffe utan dupp hos mig! Käkade grillat hemma med familjen, och så kom Moster Lillevi och hela surven förbi, så gött att få kramas med mina små hjärtan Amanda, Andre och Alfred :) På kvällningen åkte jag till Lillbo för att träffa bästa Sara som var hemma i helgen, pratade om allt mellan himmel och jord och helt plötsligt var klockan halv 5 på morgonen/natten, haha!
Idag har jag haft en härlig dag! Vaknade upp i Ovanåker, tog en promenad upp på byn till Annas salong och fixade utväxten, det behövdes! Unnade mig nya produkter till håret oxå för dom luktade ljuvligt, tack kära Anna för idag!

Shampoo och inpackning från Disp som luktar hur gott som helst! Kampanjpris hos Salong Anna, 198 kr :)

Ikväll har jag tränat ett svettigt och superkul pass Step up och ett pass Pump! Så härligt, sen var man bra nöjd :) Kilade över till Sofie en sväng ikväll oxå och hängde en stund, löste världsproblem och blev lite klokare typ :P
Nu sitter jag och tittar på reprisen av Mamma byter bo sen är det dags att knoppa.
Det var väl allt för mig den här gången :P Känner mig fortfarande lite off från det här med bloggandet, har inte riktigt någon inspiration eller lust att avsätta tid för det för tillfället. Men det vänder nog snart ;) Godnatt fina ni!



Vardagslyx

..är att unna sig hudvårdsprodukter hos Lottas! ;) Älskar min nya skin hydrating booster från Dermalogica!

"Den fuktexplosion din hy har väntat på! Applicera denna intensivt fuktgivande booster direkt på rengjord hud och upplev hur lystern återvänder och fina linjer minimeras. Innehåller en koncentrerad kompott av fuktgivande hyaluronsyra och närande algextrakt. Följ upp med lämplig mjukgörare från Dermalogica." Yes sir!



Busy doin' nothing

Dagarna bara rullar iväg. Har för mycket att ta ikapp här på bloggen och just därför blir det ingenting istället. Men äsch, det kommer när det kommer. Jobbar, tränar och har annat för mig tror jag, trött som en gnu nu efter att ha jobbat till 21 ikväll, likadant blir det imorgon. Tjejkväll på stan blir kul, kom ni a! Jag ska gå och köpa mig ett par nya Converse innan jobbet tänkte jag, och vi har haft dörren öppen hela kvällen. Jag menar alltså, nu är det vår! :)
Och om någon undrar så ja, jag är väl medveten om min viktuppgång. När jag kom hem från Thailandet tyckte jag mest det var en kul grej, ryckte på axlarna åt det och tänkte att äh, det har vart semester och jag har levt gött! Men nu, efter nästan en vecka hemma, börjar jag fundera på vad fan jag ska ha på mig om dagarna, haha. Kommer ju som sagt inte ens i mina vanliga jeans. Mätte mig, 5 cm plus runt midjan och runt magen, och 3 plus runt häcken! Haha bra jobbat på 2 veckor! Men det är inte kul längre, och det ska bort, synd jag är hopplös på att banta bara. Men nu är det allvar, haha! (Och för att ingen ska ta illa upp eller nått så nej, jag säger inte att jag är tjock. Bara större än mitt vanliga jag och jag tänker inte ha det så för jag känner mig snyggare som smalare. Den enda man ska jämföra sig med är sig själv.)

Puss o godnatt kära ni :)

Snodde en bild av Celicia på FB. Gänget i Aunang! :) Vill tillbaka..



Fördel/nackdel med semester

Fördel: att få slänga sig i famnen på Sandra och Johanna igen! Idag har vi vart ute på långpromenad och nyss lagat middag ihop :) Catch  up time med massor av skvaller!

Nackdel: Kände mig folkskygg när jag gick en vända på stan idag, usch, kryllade av folk man kände igen helt plötsligt. Men mysigt a egentligen. Mindre mysigt är NÄR JEANSEN BLIVIT FÖR SMÅ! På riktigt, de går inte igen i midjan! Jag har aldrig förut upplevt det på det viset.. Fyfan, haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det förfest och mys med gött folk! Tranan ikväll! Som om man inte festat nog de senaste veckorna.. Men, på´t igen bah!



Att komma igång igen..

Att det alltid ska vara så svårt att slänga upp första inlägget efter en semester! Ambitionen är ju att sammanfatta hela resan och få ner i ord hur fucking jävla amazing vi haft det! Men det känns svårt att gör det i ett kick bara sådär. Det måste nog få smälta in lite först.. Dessutom har jag inte fått in alla bilderna till datan för jag har ingen sladd till kameran än.

Hur det känns att vara hemma? Jotack det är bådeoch, man får ju sjukt mycket mersmak av att resa när man haft det helt underbart (trots sjukt mycket regn och oväder) sammtidigt som jag älskade att kliva in i lägenheten, ta ett djupt andetag och bara känna sig hemma. Extra mysigt var det att komma hem eftersom att det var alldeles nystädat och jag hittade en gullig lapp vid nybakat bröd om att det finns frukost i kylen, Moster Lisa är nått alldeles extra!

Nu ska jag sätta igång med min to do-list! Tjing



RSS 2.0