Snodde en lista av Kenza..

Senaste

Låt du hörde: Lill Lindfors - Rus på Fridas blogg, den är så himla härlig!

Film du såg: Dear John

Mat du åt: Mammas goda lasagne!

Kram: Matte & Jasken faktiskt :)

Puss: Jessica kanske? ;) 

Känslan: Saknad

Resa: Turkiet med Amanda, kung!

Glädje: Promenad med Matilda igår

Dröm: Minns inte

Person du träffade: Mamma

Personen du pratade i telefon med: I mobilens samtalslista stog det Carro Vikström

Personen du fick sms av: Jessica 

Gången du åt 7-eleven korv: Har jag aldrig gjort!

Gången du var utomhus: Nyss, prommis med mamma.

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Idag minus Erik

Saken du köpte: Ett skärp, visar sen!

Allmänt

Ska bli skoj: Tacobuffé i Långhed på Fredag med tjejerna, gå på semester på Lördag (!!!!), eventuellt DiLeva på Lördagkväll och mys i Lisas stuga med tjejerna på Söndag till Måndag. Älskar att ha saker att se fram emot!

Ska inte bli skoj att: städa imorgon..

Sparar till: Framtiden

Pålägg som gäller: Scans tunna skivor rökt skinka, Kavlis räkost och makrill! Jävlar så gott!

Önskar att jag var bättre på: Att inte ta saker så hårt..

Dagens dryck: Vatten

Vad saknar du: Närhet

Tre band/artister: Aerosmith, Lady Gaga och Perssons Pack tex

Vad har du gjort idag: Sovit över men hann till jobbet i tid ändå, lunchat med Jessica, Jossan och Ida. Sovit på bussen hem, ätit mat, suttit här och gått kvällspromenad med mamma.

Brukar du svära mycket: Ja tyvärr..

Hur tidigt stiger du upp: Helst runt 10 men det går bara när jag är ledig. Jobbar jag blir det mellan strax före 7 och 9 beroende på när jag börjar..

På helgerna: Olika, 11-15 om man har lust.

Vad ska du göra ikväll: Kvällen är snart slut så jag borde gå och lägga mig..

Hur många timmar sover du per natt: Alldeles för få! Oftast mellan 6-7, är jag duktig lägger jag mig så jag får 8!

Vem är snyggast i världen: En gång i livet tyckte jag Aaron Carter var snyggast i världen, tack och lov gick det över!

Vad är det för veckodag: Onsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Har många fina minnen..

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina nya gröna byxor kanske! och skorna jag köpte i Alanya! Har massor av nytt att visa kom jag på..

Längd: ca 166,5

Vikt: Normal

Byter gärna garderob med: Elin Kling!

Byxa eller kjol: Byxa, lätt!

Senast utlästa bok: Sofis Mode.. Nu läser jag Snabba Cash!

Mitt rum kan beskrivas som: En säng, vita väggar med en varm grön fondvägg, garderober och en byrå!

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, nedstämd men upprymd.

Jag tränar: Så ofta jag kan och har lust! Gärna 4-5 dagar i veckan, då mår jag som bäst!

Jag ville bli när jag var liten: Arkeolog.. haha



Dålig update här..

Men jag lever och frodas ialf :) Midsommarhelgen var fin, världens tjejhelg och det är ju det bästa :) Bjöd halvsomhalvt in mig själv till Matildas släkt och midsommarfirande på midsommarafton, mysigt med trevligt sällskap och tokmycket mat! Kan knappt bli bättre! Kikade en sväng nere på Kvarnis oxå där det var hyffsat drag!

Klassikern: blåsten tar tälttaket och det börjar regna så vi får sno åt oss allt och springa in och äta istället!




På Midsommardagen vaknade jag upp brevid en blond lång o fin sak, hade sån tur som fick sällskap av Matilda ;) Mot kvällningen körde vi förfest med tjejerna hos mig sedan blev det Jössebo och allt vad det innebär, kul kväll!

Vi + Amanda :)
Igår hängde vi här i solen halva dagen, sedan vidare till Jessica för pizza och mera mys och innan dagen var slut hade jag hunnit med att hänga med brudarna hos Carro oxå, perfekt bakissöndag!

Idag har jag lunchat med Ida och Carro och ikväll har jag vart ute och gått med Matilda :) Som sagt, jag lever och frodas! Puss på er :)



Glad midsommar!

Hoppas ni får en jättehärlig midsommar! Puss o kram på er :)



Alanya 2010


































Hemma!

Brukar säga borta bra men hemma bäst.. men fan vad bra vi har haft det alltså! Hade lätt kunnat stanna 1 vecka till :) Men nu är vi hemma i Sverige igen, och det verkar som om vi tog med oss lite värme hit oxå faktiskt, skönt! Bilder kommer så håll utkik :) Nu ska jag försöka sova bort jetlaggen.. Puss & godnatt!

Såhär har det sett ut hela veckan, mellan 30 och 45 grader varje dag! Har vart kanske lite väl flitig med solskyddsfaktor 30 och parasoll men man har nästan inte pallat värmen och jag har en bra grund till sommaren ialf :) Och att ligga i skuggan och läsa Snabba cash är inte dumt, jag är fast!



Fjärilar i magen

Jag är förväntansfull och faktiskt jävligt nervös ska jag erkänna! Flygrädd och ont i magen som värsta barnet. Men bara vi landar på Turkisk mark vet jag att vi har en fantastisk vecka framför oss! Nu fär vi! :D




Söndag

Nu pirrar det i magen, packningen börjar bli så gott som klar, är ialf ganska klar i huvet med vad som ska med och inte. Jobbar imorgon bara sedan sticker vi! :D

Idag har jag och Jessica gått runt Ullungen, det blev två varv tom! Spekulerade häromdan i hur det skulle vara att gå 3 varv, fatta vad drygt sa vi, men vi bestämde oss för att ialf ge oss på att gå två varv. Och det gick ju galant! 1,6 mil, sköönt! Har även tvättat och lagat makaroner och köttfärssås idag, spagettin var slut men det är ju nästan godare med snabbmakaroner! Sen åkte till Lillevi och la omkull mig på massagebänken, blev ingen massage men jag fick mina bryn och fransar färgade ialf :) Har även hunnit träffa Alice en sväng, gett henne studentpresenten och kramat "hejdåtrevligresa" :)

Nu ska jag knoppa, imorgon basar jag på jobbet så jag planerar att vara pigg och alärt, haha! :) Godnatt!



Söndag

Nu pirrar det i magen, packningen börjar bli så gott som klar, är ialf ganska klar i huvet med vad som ska med och inte. Jobbar imorgon bara sedan sticker vi! :D

Idag har jag och Jessica gått runt Ullungen, det blev två varv tom! Spekulerade häromdan i hur det skulle vara att gå 3 varv, fatta vad drygt sa vi, men vi bestämde oss för att ialf ge oss på att gå två varv. Och det gick ju galant! 1,6 mil, sköönt! Har även tvättat och lagat makaroner och köttfärssås idag, spagettin var slut men det är ju nästan godare med snabbmakaroner! Sen åkte jag till Lillevi och la omkull mig på massagebänken, blev ingen massage men jag fick mina bryn och fransar färgade ialf :) Har även hunnit träffa Alice en sväng, gett henne studentpresenten och kramat "hejdåtrevligresa" :)

Nu ska jag knoppa, imorgon basar jag på jobbet så jag planerar att vara pigg och alärt, haha! :) Godnatt!



Svårt fall

Hur mycket är okej att ha med sig? 10 linnen, 4 shorts och 8 klänningar, älle? Och då har jag inte börjat tänka på skor, underkläder, bikinis, hygienartiklar, koftor/jackor och dyligt.. Suck, jag måste sålla.




Soft helg

Gårdagen spenderades tillsammans med Jessica och Johan, och fotbolls VM såklart. Inget som intresserar mig direkt, men tittar man med inlevelse så kan det ju innan allt är klart bli kul ändå! Bör även tillägga att vi åt banan och choklad i ugn med glass, en solklar favorit!

Imorse sov jag över, vaknade inte av väckarklockan, och ändå ställer jag alltid 3 larm.. Gissa om det blev brottom när jag vaknade 09.02 och jag börjar kl 10.00 med resväg på ca 28 minuter till Bollnäs. Men jag hann och kom tom i tid, det måste lätt vart mitt snabbaste nånsin!

Ikväll åkte jag och Matilda till Jessica och myste med ännu mer godis! Skit, tyckte nästan man hade det i land tidigare med träning och godisstopp och allt vad det var, men det får fan bli beach 2011 ändå.. haha.

Nu ska jag börja lägga fram lite kläder och börja skriva packlista. Imorgon ska det tvättas och packas ännu mer. Och så ska vi gå två varv runt Ullungen. Bra, nu är det officiellt så nu finns ingen återvändo..



Tack!

Jessica för att du räddade min dag :) Kom precis hem, åkte till Roteberg sent ikväll för att ta en promenad runt Ullungen, när vi kom in igen fikade vi färska bullar, kakor och mjölk. Typiskt oss, haha! Nu kan jag somna med ett leende på läpparna, godnatt.

Puss påre Jös!



Hemmagym


Brorsan har gjort om pannrummet till ett litet hemmagym som jag premiäranvände ikväll! Grymt att stå nere och pumpa ur sig massa agressioner (som att jag hade några? haha.. ;) till Pantera som strömmar högt ur högtalarna! Som Emils snickarboa typ, perfekt!





Flower power!

Har plockat med mig lite nytt från jobbet/Såfin de senaste dagarna! Sommarblommster :)

Klänningar, Sisters Point 300 kr styck. Så mycket jag över dessa!

Korsettop från Vila, 300 kr. Lovely!

Fredags outfit. Nya shorts, Only, 200 kr. Svinsköna! Topp och kavaj från Vila till det.



Alors on danse

Igår firade vi Matildas födelsedag med gardenparty hos henne! Gick sedan vidare till Perjans på homecommingparty och avslutade på Tranan! Kul kväll! :D







Idag har jag hängt med tjejerna hela dagen och det känns som att vi inte gjort nått annat än ätit och flängt runt! Åt toast till frukost, supergod mat på Gästis, pizza hemma i Ovanåker och tacopaj och choklad hos Jessica ikväll! Mat är livet! Haha!
Puss på er



Fredagsmyyys

Myskväll med Matilda, precis vad jag behövde, det och ingenting annat. Eller jo lite kakor, nötter och pysch på det, like it! Vi är taggade inför imorgon! Godnatt :)



Vad är väl en bal på slottet...

Malligaste kompisen i byn måste vart jag, haha! Fan vad snygga mina tjejer är! :D


M&M

Födelsedagstjej!

Ajla, Matilda, Michaela, Alice och Elsa :)

Lisa :)


Puss på er ♥



Mitt decennium



Å ljuva åttiotal vår tids ständiga kval
då nu vårt land syns farligt dött
inga Porschar som kör
ingen champagneodör
inget smörslungat hummerkött.
Åh åh åh varenda dag slår eländet nytt rekord
Åh åh åh nästan som om ni var satta på fattigvård

Visst lider ni nöd äter " Kalles " på bröd
och nu tvingas dricka blaskigt öl.
Men är det så illa ställt ni tror det är svält
för ni saknar en svimmingpöl.
Åh åh åh allt detta jämmer som hänger så tungt i skyn.
Åh åh åh ska inte lyckas dra ner mitt humör i dyn.

Ska vi gå ut och möta livet du och jag
den lilla tid som vi är här
gå ut och se om det har hänt nåt nytt idag.
Nu när alla blickar bakåt.
Ägna er åt gårdagen ni men jag är inte road utav nostalgi
så vi går ut och möter livet du och jag nu här idag.

Varje tidningsnotis är om bankernas kris.
Vår oslagbara utlandsskuld.
Enda strimma av hopp är de elitmän i topp
som tilldelats SM-guld.
Åh åh åh men jag har vunnit en minst lika prisvärd nål.
Åh åh åh bland miljoner spermier gått först i mål.

Ska vi gå ut och möta livet du och jag
den lilla tid som vi är här
gå ut och se om det har hänt nåt nytt idag
nu när alla blickar bakåt.
Kalla mig för barnslig och dum
men jag befinner mig i mitt decennium.
Så vi går ut och möter livet du och jag nu här idag.


Mens ni längtar tillbaks till igår
och det åttiotal som flytt.
Så kan vi andra nu skönja en vår
och kanske skapa någonting nytt.
Ska vi gå ut och möta livet du och jag
den lilla tid som vi är här
gå ut och se om det har hänt nåt nytt idag
nu här idag.



RSS 2.0