Hemma

Igår kväll kom vi hem igen efter en superskön minisemester. Vi pallade bara två nätter, haha, men vi hade det riktigt bra! :)

Nu har jag precis kommit in från en prommis tillsammans med Matilda. När jag kom innanför dörren stod Daniel i högsta hugg med gummihandskarna, han håller på och storstädar badrummet, underbart att se, haha! Jag har dammsugit så jag har gjort mitt för idag ;) Är lite småsugen på att sätta mig på framsidan och sola lite men jag vet inte om jag har samvete till det när han sliter som ett djur..


Grillnatta

Jag, Daniel och Jesper tog en vända till Bollnäs ikväll på grillnatta. Alltid trevligt att strosa omkring och bara titta bland allt folk. D passade på att köpa strumpor och kalsonger i stora lass så att vi fick lite grillbiljetter. Ätbart men inte mer än det, som vanligt typ. Jag shoppade ett linne på JC oxå som jag velat haft länge, nööjd! Bra kväll med andra ord!

Nu ska jag börja packa inför den årliga camipingsemestern! Men vi testar Mora istället för Orsa den här gången, men det blir nog minst lika bra. Och så är det lite närmare Rättvik och Classic Car Week som är imorgon, fy vad jag längtar! Så imorgon bitti bär vi iväg, sen får man se hur länge vi är borta!
Adios amigos!


Solen!

Jag ser solen! Hopp om livet! Nu blir det promenad, i solen! Fan vad skönt det känns att återigen kunna säga det! Wehoo!


Söndag

Har precis avverkat mina första semestervecka. Just nu är jag så jäkla trött att jag knappt vet vad jag heter. Har verkligen vart fullt upp hela tiden känns det som, så ikväll har vi bara vart hemma. Legat i soffan och jäst och kikat på Söndagsfilmen på 4an. Cinderella man, jag frågade Danne om det var en bölfilm innan den började, "njaa, tycker jag väl inte" sa han. Men det ända jag gjort i ca 2 timmar, med undantag från Nyheterna som sänds mitt i filmen och alla förbannade reklampauser, är gråtit! Tycker han borde känna mig bättre vid det här laget än att svara bara "njaa" på en sån allvarlig fråga, haha! En väldigt bra och spännande film ialf! Och M&M, om jag längtade efter Söndagar och box innan det här så skulle ni bara veta vad jäkla taggad jag är nu!


Nu är det bäst vi hoppar i säng och tar igen all sömn jag förlorade i helgen. Inatt fick jag bara 4 timmar, ingen skönhetssömn här inte. Superkul fest igår och fint barndop idag är anledningen. Men mer om det imorgon.. Eller en annan dag när jag har tid. Sov gott!


Danne aka SnyggDanne, haha ;)

Har precis hjälpt min snygging att raka håret. Brukar ofta sluta i smågnabb, sist rakade jag av för mycket av pollisongerna så det blev ett jävla liv, haha! Idag råkade jag raka honom bakom örat så han blödde, och inte nog med det så gjorde jag fel i nacken så det blev ett stort hack som vi fick jämna till, nu ser det väl hyffsat ut ialf. "Ooh jag skulle ha väntat till imorgon och låtit Jesper hjälpa mig istället!!" muttrade han :P Haha stackarn, man är ju ingen frissa direkt! Men likförbannat blir han lika snygg varje gång, grr vilken hunk jag har! Love him :)




Cruising

Ikväll har vi raggat runt på byn, fulla bilen med brudar :) Mamma körde, Lillevi och jag satt fram och så hade vi Stålan och Maggan i baksätet! Riktigt kul, synd på regnet bara.. Och att bilen läker in genom cabben så ett tag regnade det fasen mer i bilen än utanför, haha :) När cruisingen var slut åkte vi hem till Ovanåker hela gänget och åt lite pizza och fikade. Efter en stund rullar även våra släktingar från Valbo in! De är supersköna tvättäkta raggare med t-shirts som det står "Jag vill ha en brud med riktigt stora pattar" på osv, och så självklart skinnvästen med massa loggor på över en stoor ölmage matchat med sletna jeans och boots. Köngkväll!


Raggarrunda

Mamsen är chaffis :)


Höst

Grått och mulet ute, en perfekt dag att spana in H&Ms nyinkommna höstkollektion på nätet alltså. Men jag längtar inte det minsta! Vill ha min sommar först! Trots det kan man ju inte undgå sig ifrån att skaffa sig favoriter. Fast att H&M faktiskt många gånger är väldigt same same, inget speciellt nytt som utmärker sig från vad man redan sett från tidigare höstar. Ända kan man inte sluta älska det. Något de blivigt väldigt bra på tycker jag, är skor. Finns alltid några godbitar man vill lägga vantarna på, till riktigt bra priser dessutom!



Här är mina två favorit outfits. Älskar den röda trenchen (jag själv fegar dock ur och väljer nog den svarta), med smickrande skärning och längd. Klassiskt, enkelt och jäkligt snyggt tillsammans med strumpbyxor och de snygga skoletterna. Kängorna känns användbara och snygga till allt, och en snygg svart kavaj är nått jag saknar i min garderob, det har funnits många modeller men den här kändes bara rätt.

Den andra outfitten är jättehärlig. Nått jag länge inte tyckt om är lila, gillar inte färgen och helt enkelt och tycker inte att jag passar i den. Men den har nyansen, ljunglila, gillar jag jättemycket! Så ett plagg i just den färgen ska jag nog införskaffa mig till hösten! Och sjaloman som man är så tyckte jag den här var jättefin, med lite spetsliknande mönster i svart och vitt. Funkar till det mesta och de flesta färgerna. Byxan är bara för snygg, så himla jag.
Så de här outfitsen skulle jag gärna kapa rakt av, med undantag från modellen på den ljunglila koftan, den får gärna vara stickad men modellen funkar inte på mig.

Nu kan jag inte neka längre till att det faktiskt vore lite mysigt med höst ändå, men bara lite..


Rockin´ in the free world

Nej, det blir ingen fetuppdatering inatt, jag behöver sömn. Men för att ni ska få en liten hint om vad som hänt de senaste dagarna så slänger jag upp en bild som säger mer än 1000 ord, haha!

Sitter hemma hos Johan på förfest innan Terassen i Lördags och Guns´n´Roses Paradise City strömmar ut ur högtalarna. Jag skriker "Ooh min låt!" och vi kastar oss på marken och börjar rocka! Om jag säger såhär, Mika har fortfarande ont i nacken..
 


Lista

Medans Daniel ser på sitt favoritprogram; Sporten, så passar jag på att sno en lista från Lisa :) Sedan blir det fetuppdatering, om jag orkar dvs..

Är du kär: Aa :)
Har du snusat: Ja, men inte lös. 
Har du fimpat en cigg på nån annan: Inte med flit ialf.
Har du legat i sängen brevid en kille: Gör jag varje kväll med några få undantag då han tex jobbar natt..
Har du brytit något: Nej, inte ens en nagel tror jag, haha.
Tar du droger: Nej nej
Har du pussat en kille: Alldeles nyss tom ;)
Hatar du någon: Det är ett starkt ord.. Ska vara Hitler och likvärdiga då.
Älskar du någon: Ja
Har några av dina vänner svikit dig: jag säger som Lisa, allting är relativt.
Har du djur: Nix, har haft katter hemma i Ovanåker bara. Men vi bor tyvärr för nära vägen.. 
Har du legat i sängen brevid en tjej: När man var yngre sov man ju alltid över hos varandra.
Hatar du dig själv: Inte direkt
Gillar du orange: Njaa, som sagt, allting är relativt.
Har du en bil: Om Dannes bilar räknas som mina så har jag två. Eller ja, en då :P Annars ingen.
Har du nån sjukdom: Inte nu 
Har du skämt ut dej för den du gillar: En gång snubblade jag på en snödriva som typ inte fanns, ramlade pladask prick raklång mitt framför skolans snyggaste kille: Hagge. Då höll jag på att dö, haha!
Har du en gris: Två gogrisar, Oliver och Alfred :)
Har du en plattång: Nej, jag har tre.
Har du en bror: En galen men snäll lillebror.
Har du mörkt hår: Vem försöker jag lura..
Gillar du att stå i duschen i flera timmar: 45 minuter är sådär lagomt. Då blir man lite russin, genomvarm och lite pömsig.
Tycker du om hästar: Jättemycket!
Har du en hund: Nejtack. De ända hundarna jag tycker om är moster Lillevis Sally och Mikas Coffey.
Har du skilda föräldrar: Nej
Har du gått på simskola: Tror jag väl inte? Fick man ju lära sig genom vanliga skolan..
Har du sagt bög till en kille: Haha ja
Har du sagt fitta till en tjej: Högt på skämt och lågt så att hon inte hört det..
Har du fuskat: hur tar man sig annars igenom gymnasiet? (låter Lisas svar stå kvar där, HAHA!)
Har du en teve på ditt rum: Nej, det räcker med en i tvrummet.
Har du lunar: Hela mitt ungdomsliv finns dokumenterat på lunar, så givetvis har jag den kvar. (tok_eve, HAHA!)
Har du MSN: Ja
Har du en syster: Nej, men har alltid velat ha.
Har du bruna ögon: Blå som en bassäng :P
Gillar du att fota: Själva fotandet i sig är ju inte dödskul, inte tråkigt heller. Men det är alltid kul att ha massor av foton. 
Har du sett dig själv brinna: Som tur är, nej!
Hjälper du dina vänner: Vi ger och tar, hjälper varandra.
Gillar du tacos: Ja, men inte lika mycket som Matilda!
Tycker du att du är söt: Jag är hellre snygg än söt. 
Har du dansat: De kallar mig "Baby".. (Haha! Internskämt) Men jag älskar att dansa! Dansar hellre än bra..
Har du spelat fotboll: Spelade med Vischan när man var yngre.. Jag och en brud till.
Tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet: Nej, men på attraktion.
Kan du stå framför spegeln i flera timmar: Kan o kan, inget är väl omöjligt. Men nej, helst inte.
Har du ätit sniglar: Nej tack!
Äger du en locktång: Aa
Gillar du att tugga tuggummi: Ett måste efter man har ätit..
Borstar du tänderna varje morron och kväll: Såklart.
Gillar du kläder: Jobbar i butik, så ja.
Hatar du falska vänner: Det beror på hur man definierar ordet vän. Jag litar på de närmsta.
Gillar du räkna matte: Inte sen gymnasiet
Älskar du någon nu: Ja, ett gäng.
Har du gråtit inför en vän? Jag bölar ju tom till reklamer, så ja.
Kan du sjunga: I duschen låter det fan bra ibland!
Har du sett nån död: Ja, dom var vackra. 
Säger du vad du vill: Oftast, när det spelar roll. 
Är du stor: Jag är nog ganska mittimellan. 
Hur många syskon har du: Ett
Kan du tala spanska: Jag kunde, men inte längre. 
Är du kortare än 2m: Häftigt om jag var 2metersEve! 
Älskar du sommaren: Ja, men underbart är kort..
Älskar du vintern: Älskar fjällen.
Har du mer än 6 par skor: Gånga det ett par gånger så.. 
Brukar du sjunga när du är i duschen: Som sagt, ja, ialf när jag är ensam hemma.
Har du hoppat ut ifrån ett fönster: Ja
Har du mer än 3 par jeans: Massor av jeans men bara ett fåtal som är riktigt bra.
Gillar du att städa: Ialf när man ser att det blir rent och fint.
Gillar du att sova länge: Om jag gör! Men man är tyvärr ingen tonåring längre då man kunde göra det med gott samvete.
Har du vart med om en bilolycka: Nej, men jag har kommit till platsen precis efter en. Det kunde gått så jävla illa.
Är du förvirrad: Oftast inte.
Har du mer än 6 par byxor: Jaa.
Har du förlorat en vän: Ja, och fått många nya.
Gillar du att shoppa: Love it!
Har du varit i paris: Nej men skulle vilja!
Gillar du spindlar: Hatar dem mer än pesten. Eller förresten så är getingar snäppet värre.
Klarar du dig själv: Har aldrig provat som tur är.
Är du klantig: Inte nämnvärt 
Har du foppatofflor: Ja, men ångrar att jag inte köpte dom i någon cool färg när jag ändå köpte dom fula jävlarna, haha.
Har du mer än 20 låtar på din data: Äger ingen data.
Sminkar du dig innan skolan: Går inte i skolan! 
Har du träffat en kändis: Har jag väl
Har du mer än 7 par nagelack: Inte 7 par, för det är 14 stycken, men fler än 7 har jag ialf.
Har du busringt: Vem har inte det undrar jag?
Har du skällt på din bror: Haha, ja stackarn har fått ta mycket stryk av mig i sina dagar. Blev riktigt farligt när han lärde sig att slå mig..
Har du en vän som skiter i dig: Isf är det ingen vän.
Har du velat göra saker men vågar inte: Alldeles för ofta!
Sover du med nått gosedjur: Brukar ha grisbjörnen Danne fick av mig på allahjärtansdag mellan oss när vi sover ibland, haha. Osså brukar jag krama den när jag sover ensam.
Har du åkt nånstans utan att du får: Ja.
Vill du bara bort ibland: Jaa, men just nu känns det helt okej! Men fortsätter fulvädret så drar vi nog utomlands!
Har du tältat: Ja, det är mys.
Har du brännt dig: Ja.
Har du lekt med levande ljus: Ja.
Har du lekt anden i glaset: Vi brukade smita ut från lektionerna när vi gick i trean, gå in på toaletten och leka Svarta madam och Anden i glaset. Buhu..
Skäms du ibland: Ibland, man ska ju inte skämmas för andra än sig själv men ibland är det svårt att hålla sig, haha.
Bor du i skåne: Nej, tack o lov.
Gillar du musik: Gillar att pumpa.

Oj, innan den här listan blev klar har Daniel hunnit åkt till Tranan för att jobba och jag har babblat telefon med både Sara och Matilda! Nu är det kväller och jag ska ladda upp lite bilder från dagarna två, får se om jag orkar lägga dem här eller inte.
Tjing tjong så länge!


Full huggning

Hannte tii me nå blogg nu jae, haha! Lugn och fin, det är ju semester! Bättre uppdatering kommer när den kommer..
Jag mår bra och livet leker!
Godnatt!


Regn och rusk

Vad är det här!? Jag hade ju beställt sol till min semester! Dödstråkigt! Men det är bara att passa på att göra tråkiga sysslor som man inte vill göra när det är sol då.. Först ska jag väcka min sötgris som ligger och sover fortfarande, han ska inte få slippa undan ;) En annan var ju vaken före 8! Har vart och klippt&färgat håret på morgonkvisten, så skönt! Anna är bäst! :)


Tjejkväll

Ikväll har vi vart hos Jessica och myst. Kul att träffa Alice igen och höra om liite Italien rabalder :) Vi doppade banan och jordgubbar i choklad och masserades, tjejigt värre ;) Sedan gick vi över till Carro en sväng, avis på hennes stooora och härliga lägenhet! 5 rum och fräscht kök vore inte dumt!

Nu har älsklingen äntligen oxå fått semester, kul! :)

Hjälp vad klockan är mycket, nu måste jag lägga mig. Ska vara hos Anna på Toppen imorgon kl 0815, längtas!
Puss o godnatt


Död

Nu har jag vaknat ur mitt koma i tvsoffan, måste ha sovit typ 4 timmar! Haha! Men har man semester så har man!
Igår hade vi en riktigt rolig kväll, men skiver mer om det senare! Nu ska jag ta en dusch och sedan hittar jag nog på nått med tjejerna! Alice har ju kommit hem från Italien så det vore roligt att träffa henne! :)


Fredag

Firade in semestern på Maxim med en flottig pizza tillsammans med dom bästa! Dvs Micka&Matilda ;) Och så grabbarna grus o då..Trevligt! Sedan gick vi till Lina och Johan som hade inflyttningsfest och hade en trevlig kväll! Jag går på pencillin för urinvärksinfektionen så jag körde, imorgon däremot ska det firas! Och så ska jag träffa Sara! :)

Daniel stackarn jobbar fortfarande, så vi kom hem precis sammtidigt, vilken tajming! Men på Söndag är det hans tur!

Imorgon håller jag tummarna för fint väder!


SEMESTER!

Can't belive it!
Fasen så skönt! Fantástico! Marvelous! Underbart! Perfect!


Karlar..

Igår var Danne ut med grabbarna, de hade tydligen en kanonkväll så kul för honom! :) Mindre kul för mig, taskigt med sömn och plötsligt inser man att klockan är 05.32 och han inte ligger i sängen brevid mig. Några minuter senare ramlar han in och mina första ord blir: (argt) BRA JOBBAT DANNE! Osv..... Men vi blev sams sen ialf, såklart :)

Jobbardagen har vart lite si och så, trött som ett as såklart, men det är smällar man får ta.

När jag klev innanför dörren fick jag ialf lön för mödan. Älsklingen överraskade med grillat, tända ljus och en fin ros! Han är så himla underbar, trots allt, haha! Undrar om någon hade dåligt samvete.. ;) Nu ska vi fortsätta mysa i soffan och äta "hjärtchips" som han oxå hade köpt till oss. Goplutten min ♥


Countdown

4 down, only 1 day to go!


Countdown

3 down, 2 to go!


Countdown

2 down, 3 to go!


Tusen tack!

Vilka snälla människor det finns! Häromdagen ringde de och frågade om jag ville ha shortsen jag bloggat om tidigare, självklart ville jag det! Och eftersom de sa att de var inne på Gina Tricot så passade jag på att be om en klänning i svart oxå som jag köpte i blommigt när jag var där själv. Blev så himla glad, tusen tack Elin och Anette! :)
Så idag efter jobbet åkte jag och hämtade mina fina!





Countdown

1 down, 4 to go!


Livet e gött

Bokstavligt talat.. Ikväll har Lillevi och Amanda vart här, vi har ätit massor av godis! Tryckt i oss choklad, Fruxo, Djungelvrål och chipshjärtan i massor! Livet är bra gött, haha! Idag är min sista godisdag på obestämd tid (jag är glad om jag klarar mig hela veckan ut, nu när det är sommar och allt, haha) så jag har verkligen passat på om man säger så :P

Har inte fått nått vettigt alls gjort idag alltså, baara legat och jäst. Förflyttat och mellan sängen och soffan hela dagen, haha. Precis som det ska vara en spöregning Söndag med andra ord! :)

Nu är det läggdags, imorgon vill jag vara pigg och alärt! One week to go, sen så!
Godnatt!


Vinterviken

Har precis tittat på Vinterviken som gick på 4an. Den är alltid lika bra som när man såg den första gången och var typ 13! Och John-John/David Tainton är lika snygg som när man var 13, 14,15, 16, 17, 18, 19, 20 och 21! Haha! Grrr..



Jag erkänner, I have a thing for rakade mörkhyade killar med fantastiska ögon. Precis som mamma min, haha! Tror ialf att det är jag som hittade närmsta likheten, Danne är ju rakad, blir brun som fan på sommaren och har fantastiska ögon! ;)

Kolla grabbarna bara, min snygging till höger! Och Ciya är ju mörk han med...



(För er som tar allt på blodigt allvar, finns massor av ironi i det här inlägget. Även om det mesta är sant, haha.)


Söndag

Gårdagskvällen var supermysig! Vi satt ute i Näsbyn och umgicks, jag, Matilda, Micka och hennes föräldrar. Blev bjudna på kräftor (årets första!) och de var himmelskt gott! Måste vi styra upp och äta igen hörrni. Sedan hämtade vi Lisa när hon slutade jobba och så kom Anders och Ulrika Norén förbi en sväng. Blev en hel del skratt! :)

Idag tog jag och Daniel jätte sovmorgon, klev inte ur sängen förens klockan 1! Kommer inte ihåg sist jag hade sån härlig sovmorgon! Vi sitter fortfarande i morgonrockarna och jäser, haha. Ska väl ta och rycka upp oss snart så får vi se vad som händer. Skulle egentligen måla hos Esa och Sanna men det regnar ju hela tiden..
Ciao!


Todays outfit

Gillar min nya tee starkt! Den är asymmetriskt skuren, kommer från Only/Såfin och kostar 200 kronor. Till den bar jag hajtand från Thomas Sabo (Daniels), nitarmband från Lindex, jeansleggings, Vila och cerisa naglar och läppar!






Lördag

Åkte raka vägen till Esa och Sanna när jag slutat jobba idag. Bröderna Lindblom är där och målar deras hus så vi fruntimmer har suttit i köket och kacklat! Ja ni kan ju tänka er hur det låter.. snygga 50 taggaren Lena, tonårsbruttan Frida, nyblivna mammorna Stina och Sanna, våra älskade livliga småbrudar Joline och Nova, och så jag då, haha! Vi har ialf jävligt roligt ihop :) Hela la familia blev bjudna på tacos oxå, det tackar vi för!

Ikväll får vi se vad som händer, hittar förhoppningsvis på nått skoj med mina darlings M&M :)
Tjing!


Fredag

Har precis kommit hem från en trevlig kväll hos Stina och Micke! :) Grabbarna skulle spela kort så jag hakade på en sväng, vi satt ute på altanen, lite kallt med mysigt med filtar o grejer. Tyvärr lär man sig aldrig att åka hem i tid! Skulle ha sovit för längesen egentligen, men äsch, sova kan man göra en annan gång.. Insåg dessvärre att sängen står obäddad sedan Danne tvättade idag så nu måste jag bädda rent innan jag kan krypa ner, döden. Ensam dessutom, D fick man ju inte med sig hem, går ju inte mitt i kortspelet, hehe. Jag som hade tänkt sova på stört! Blir ingen skönhetssömn här inte..
Jobb imorgon, sedan går jag in på sista veckan innan semestern! Jihuu!


Leopard styles

Har gått och kikat på den här väskan länge nu och idag slog jag till, på rea och allt, gav 100 pix för den på Lindex. Perfekt att ha till stranden! Som just nu känns ganska långt borta faktiskt, men väskan piggar upp en dag som denna, med massor av regn och rusk. Och snart är det semester, då räknar jag med att vädret vänder! ;)


Det blev faktiskt två stycken leopardmönstrade styles idag, men den här får ni bara en tjuvtitt på! Kommer ialf att bli snygg till mina nylackade naglar :) Och om jag ändå hade de aprikosa jeansshortsen..


Grrr...


It's all about the small things..

Vill inte direkt påstå att den har dagen känns så mycket bättre, men lite ialf. Det måste vara vädret som gör att allt känns så hopplöst! Jag lyckades ialf shoppa lite idag ;) visar bild på det sen!
Och så lyckades jag få till en riktigt smarrig kvällsmiddag/matdosa till imorgon. Nämnligen stekt fisk, potatis och sås med dill och citron, mums! Smakade nästan som när man gick i skolan, och det är bra betyg!
Har dessutom bytt några ord med Moster Lillevi, Matilda och mamma på telefon ikväll, alltid kul med lite skvaller! :P
Och förresten så köpte jag ostronsås på Lilla Thai butiken idag, gav dem dricks för att jag fick så dålig samvete när jag var där. Hon berättade på sån där gullig thaisvenska att  de inte kunde ta kort om man handlade under 50 kronor eftersom att banken tar så höga avgifter och de inte tjänade så bra. Så jag tog den stora flaskan istället för den mindre eftersom att den kostade mer, även fast jag egentligen inte behövde så mycket, och dricksade på den! Dagens goda gärning typ, usch så tragiskt.
Har precis lackat naglarna i min just nu-favoritfärg: La Paz 71 från Mavala, läckert!

Snart kommer nog D hem från jobbet och fulländar min dag som med lite närmare eftertanke trots allt inte var så dum ändå :)


Ångest

Varför köpte jag inte de här jeansshortsen på Cubus när vi var i Valbo häromdagen? De var skitfina i verkligheten (lite klarare i färgen), sköna och satt bra! 199 kronor, vad var det som talade emot egentligen? Vad lack jag blir på mig själv för att jag är så dumsnål ibland! Om någon har vägarna förbi Cubus så säg till! Tack.

Eländes elände

Jag tänker inte ens börja uttrycka mig hur jag känner mig för det blir bara löjligt. Några timmars sömn, nyfärgat hår (Anna, hjälp, mitt hår växer som ogräs!) och en rejäl uppryckning med träningen skulle nog göra susen om man säger så! Mer än så säger vi inte idag. Hoppas på en bättre dag imorgon istället!


Sjuk dag

Känner mig skithängig och krasslig idag, har fortfarande urinvärksinfektion och en förkylning håller på att smyga sig på men jag gör allt jag kan för att inte låta den ta över min kropp. Inte direkt den bästa tajmingen att bli sjuk nu, höll på att få en chock idag när jag kom på jobbet. Var verkligen huuur mycket folk som helst, och värre blev det! Folk är som galna när det är rea, men det är ju mest bara kul! Och det är bara att bita ihop, ska ju kännas att man lever oxå ;)

Nu ska vi åka på kalas, 3 kalas på 3 dagar är inte illa. Diet nästa, haha! Joline fyller 1 år idag, stora lilltjejen våran :)



Daniels 24års kalas

Idag har vi haft full huggning hela dagen, min enda lediga dag förrutom på Söndag innan jag går på SEMESTER nästa Fredag! Har 2-veckorshandlat, städat och bakat lite olika! Sedan kom hela la familia för att fira gubben min :)
 
Daniel bakade jordgubbstårtor :)
  

Äntligen börjar det bli folk av honom oxå, haha! Sitter och läser Bandybyn med långhakan på, ett skitdåligt internskämt..

Jag har faktiskt jobbat tre timmar ikväll, 18-21, vi tjuvstartade rean för våra ringkunder (typ medlemmar) ikväll och det var packat i butiken, kul! Imorgon startar alltså rean för alla så kom och fynda, finns mycket fint tycker ja!

När jag kom hem fick vi besök av fransmännen, Danne bjöd på tårta och sådär. Trevligt!
Nu ska jag joina D i soffan en stund innan det blir bingen.. Godnatt!


En helt (o)normal Söndag..

Vaknade som sagt med två grabbar i sängen, helmysigt vill jag lova ;) Ringde ett samtal och en timme senare befann jag mig på väg till Ikea med svärmor och Frida! Äntligen skulle jag få min efterlängtade byrå, haha! Men vägen till Valbo var lång, vi var tvungen att akutstanna och kissa 3 gånger på vägen oxå pga min jävla urinvärksinfektion som aldrig ger sig! Någon som har tips på en dunderkur så hojta gärna till! Har dock testat typ allt redan efter alla turer men man kan ju ha missat nått.. Ialf, så kom vi fram till slut och vi kutade runt inne på Köpcentret flera timmar. Kom ut med en supersnygg sommarklänning! Nöjd tjej.

Här har jag precis tvingat på Lena en skitsnygg paljettklänning inne på Bik Bok! Ni ser ju själva, så jäkla hot! Hon köpte den dock inte, tyvärr. Det blev som vanligt massa flok och vi skämde nog ut oss för hela affären, men det bjuder vi på! Vi hade kul som fasen ialf, haha!

Frida tycker som vanligt att vi mest bara är pinsamma ;)

Det gick ganska snabbt på Ikea men jag hittade allt jag var ute efter! En byrå, turkos badrumsmatta (har haft vit men det funkar fasen inte), nya fina gröna kaffekoppar och påfyllning på de gröna faten jag köpte förra vändan, plus lite småplock som toaborste och galgar!
När vi kom hem åkte vi raka vägen till Esa och Sanna för att fira Sannas födelsedag, grattis bruden på födelsedagen! :)

Världens sötaste Nova ♥

När vi sedan skulle packa ur bilen gick vi bet, min byrå var så himla tung och just när man behöver dom som mest kom mina snälla fransmän, Ciya och Jesper till undsättning! Hade sån himla tur att de hjälpte mig att skruva ihop den oxå, tack grabbar. I luuv ju!
 
Satisfaction
 


Perssons Pack i parken

M&M är hemma igen och allt är som det ska igen, haha ;) Har haft en riktigt rolig helg faktiskt!


Igår var det party på G igen och vi grundade med tacos hemma hos mig, uppdaterade varandra om vad som hade hänt i veckan och bara myste ;)


Sedan blev det förfest innan Perssons Pack skulle spela i parken hemma hos Matilda med massa folk, trevligt!
  
  

Per Persson med band!
  

Per Persson och Jag, wuhuu!

Jeppe, Daniel, Christian aka Johanna, världens skönaste Reba och jag, vilket pack, haha!

  
Johanna Andersson, haha! Jeppe körde favorit i repris (från förra helgen), byslös! Haha! Och jag var orolig för Dannes rygg där ett tag..
 
Vi fick med oss Jesper hem, hade deeptalk och käkade jordgubbar. Han la sig tillrätta i soffan där han skulle sova och blev ompysslad av Danne som masserade in Zonsalva. Innan det var färdigt hade jag två karlar i sängen!
Haha herregud vilken kväll!


Bullbak

Detta är vad jag pysslat med denna fredsgskväll:

Mumma!


Överraskade Daniel med nybakta kanelbullar när han kom hem från jobbet ikväll! Gissa om han blev glad? :) Bullar och iskall mjölk är ju farligt gott, tur jag tog en morgonpromenad imorse! Han fyller ju år imorgon, hela 24 år, så om några dagar blir det kalas. Imorgon finns bara tid för jobb och fest, haha. Ungefär lika som övriga helger sett ut på senaste tiden.

Snart börjar ialf nedräkningen till semestern! Nu blir det sängen, nattnatt!


Rosentröm VS Perssons Pack

Sitter och pratar med min kusin Filip, 16 år, på MSN, tycker han ska dissa Rosentröm på Lördag o komma till till parken i Alfta istället och se Perssons.

-Nej men seriöst nu, vad funkar bäst!!

"Du är så het att du kan värma en hel planet"

Eller

"Är det du som är söt eller är det jag som har socker i ögat"

Funderar på att köra dom imorrn.
 
Haha, grabben har ju en viss poäng! Men nej, på Lördag ska vi mysa till PP i parken, fatta att man har gångavstånd till och från festen för engångsskull!


Det blir en dag på stranden..

 Vi skippade Ikea och allt som heter byråer, inredning och piff idag för en heldag på beachen! Det gjorde vi ju rätt i! Hur underbart som helst! Alfred kom på morgonen så jag, han, Daniel och Frida åkte till Kvarnis. Bara njutit hela dagen! Fick en skitful solbränna på köpet, men det kan det nästan vara värt.. Tom så att ringarna efter min bikiniöverdel syns, snyggt jobbat! Det blir la bra det, synd bara att det inte finns en enda dag i sikte att försöka jämna till det på, haha.

När vi kom hem satte jag mig på framsidan en stund, men Alfred ville vara i skuggan så han satt bakom mig inne. Rätt vad det var hörde jag någon snarka och ha sig, haha. Lillpluppen min! Det är slitsamt att sola och bada en hel dag!


Åkte hem till Ovanåker senare, efter lite käk och lek i lekparken och sådär! Hemma var det full rulle som vanligt! Bajen och Carina kom förbi en sväng, de var ute på premiärtur med raggarbilen! Snacka om att raggarkulturen börjar komma tillbaka i byn på allvar igen, så läckert!

   


Ja, ni ser väl, finfin dag med några av de allra bästa! M&M är fortfarande saknade, men snart träffas vi igen ;)


1a Juli

Jag och honey har precis haft filmkväll, med choklad och ostkrokar, yummie! Såg Twilight, som jag tjatat om i flera veckors tid till honom, haha. Och han tyckte tom den var bra till slut, kors i taket! Jag tyckte den var helskön ialf, är inget big fan av sånt där överdriven och spejsad trickfilmning, men det var ändå helt okej! Lätt värd att se!



För övrigt har vi vart på en liten hälsa på folk runda ikväll. Åkte till Edsbyn för att kolla på fotboll, Edsbyn - Arbrå, men matchen var inställd så vi åkte hem till Ovanåker där även Lillevi och Alfred var. Kikade i mammas gamla fotoalbum och jag fick mig några goa skratt, haha! På vägen hem till Alfta ringde telefonen:
- Hej, det är Alfred. Jag tänkte fråga om ni ska åka och bada imorgon och om jag får följa med? Så ni slipper bada ensam alltså, jag är en riktig badare jag! Så då behöver ni inte vara själv o bada..
Haha, goplutten min! Så imorgon ska det badas, hoppas vädret håller i sig så jag slipper ha ågren för att vi inte kommer iväg till Ikea. Får ta det en annan dag helt enkelt. Är ju bara sommar en gång/år. Och det slog mig precis att halva sommaren tametusan redan gått! Panik.

Ja, hälsa på sa vi. Hälsade på sväres en sväng oxå innan vi damp ner i soffan, trevligt!

Nu är klockan långt efter läggdags, och om jag ska orka med lillgrabben imorgon är det bäst man är utvilad! ;) Godnatt!


Mina absoluta favoritgrabbar! De posar snyggt framför kameran, haha! Titta vad det bara lyser bus i ögonen på dom! Oliver lägger handen om Alfred, sött ♥


RSS 2.0