Lyxkväll

Jag har lyxkväll varje kväll numera tror jag ;) Ikväll kom Michaela till mig och umgicks. Vi lagade mat, underskattade men goda potatiskroketter, lövbiff och 3 såser, haha! Så gott! Sen blev det självklart efterrätt, skivade bananer med ljus och vit choklad i ugn med glass, love it! Vi har alltså bara lyxat oss och myst hela kvällen, tack vännen!

Nu är det bäst jag hoppar i säng så jag är pigg imorgon! Daniel jobbar så jag blir ensam inatt oxå, eller ja, han kommer hem sent efter han jobbat på Tranan. Men jag ser bara fram emot att gå och lägga mig i vår sköna säng, ju snabbare jag somnar desto snabbare blir det imorgon! Då börjar jag och Micka dagen med en hotellfrukost på Gästis sen på med täckkläder och ut i skoterspåren! Det ska bli så jäkla roligt, äntligen lite vinterkänslor! Lagomt till vårkänslorna börjat knacka på.. Oh vad glad jag är! :D


Hemma kväll

Snart ska jag krypa till sängs, men drar väl igenom min dag i snabba drag här först då så ni har något att läsa ;)

Hämtade upp mina vänner M&M imorse och åkte och simmade och solade. Fullt med folk i bassängen och till slut fick vi nog och gav upp, känns lixom inte trevligt att simma runt med massor av gubbar som luktar rakvatten tycker jag på nått vis. Inget ont om gubbar men..

Appropå ingenting har vi värsta grejen på gång och det bara pirrar och gör ont i magen när jag tänker på det, vore så fruktansvärt kul om allt gick i lås! Berättar mer om det en annan dag när jag har alla detaljerna..

Sen var det dags att dra till jobbet där det var full fart hela dagen, superkul! När jag kom hem gjorde jag mig en sallad och satte mig i soffan och tittade på Let´s dance, och det är väl i stort sett så hela kvällen har sett ut. Dra på trissor vad jag skrattade när Magnus lyfte Tony! Och Leila (okej hon dansar som en gud) men kom igen, troschock på troschock börjar bli lite uttjatat.. Well well. Daniel jobbar och när han slutat åker han till Tranan och jobbar vidare, Ljusnan har fest där ikväll men vi valde att skippa det på jobbet eftersom att vi jobbar dagen efter och så. Lite skönt tycker jag, så slipper man bök och stök med vad man ska ha på sig och allt det där, det är ju klädkod.. Kul det med, men aja. Det jag skulle komma till är alltså att jag vart ensam ikväll, lite skönt oxå att bara poa på lixom, men det vore inte dumt att ha honom hemma så jag kunde krypa in under hans täcke, lägga mig i hans famn och somna nu.. ♥


Torsdag

Började dagen med att färga och klippa håret idag, så himla skönt med nyklippt! Tycker färgen blev väldigt fin, mörkare än vanligt, men jag är ändå lite tveksam eftersom jag inte känner mig riktigt hemma i lite mörkare, jag är ju en blondie in i själen menar jag ;) Ska testa lite över helgen så får vi se sen..

När jag kom hem från jobbet lagade vi mat sedan kom svärmor och Frida hit en sväng :) Michaela, Matilda och Adam ramlade oxå förbi en snabbis, skitlängesen jag träffade Adis! Kanske ska leka i helgen ialf :)

Nu ska jag och älsklingen krypa ner i ett varmt och härligt skumbad, sen om jag har riktig tur kanske jag kan tjata åt mig en ryggmassage oxå, skulle verkligen behöva det ;) Bye!


Aerobics

Åh, nu är jag så himla trött och slut att jag kunde somna på stört, men det är ju lite väl tidigt än kanske..
Åkte nästan raka vägen på ett aerobicspass efter jobbet, riktigt roligt! Kändes som att jag hade världens tyngsta ben på nått vis, men det är väl bara för att jag är trött i kroppen.. Kul var det ialf och det är ju huvudsaken!

När jag kom hem stod älsklingen i högsta, maten var precis klar för att ätas. Köttbullar, potiatis, gräddsås och svartvinbärsgelé, redigan husmanskost är mums! ;) Jag har precis diskat undan efter oss, nu ska jag hoppa in i duschen sedan ska jag prova ut lite kläder till imorgon!

Vi har nämnligen en liten "nyöppning" imorgon för vi har renoverat en del i butiken, det blev så snyggt och så bra att jag knappt kan fatta det! Kommer ha många bra erbjudanden på fina varor som ni kan se i annonsen i Ljusnan, så ta en titt ner till Såfin imorgon vetja :) Kan avslöja att vi kommer att ha en jättefin jeanshängselklänning för ynka 150 kronor tex.. :) Och just därför vill man ju av någon anledning själv oxå ha nått nytt, haha, tänk hur man är! Så jag lånade hem ett plagg idag så ska vi se om det passar damen, man vet ju aldrig med mig :P Dessutom ska jag börja morgondagen med en uppfräschning av håret hos Anna på Toppen, färg och klipp! Vilken tajming, fy vad jag längtar, mitt hår behöver verkligen det nu.

Men nu tar vi en dusch, sedan fortsätter slappandet..


Kasslergryta

Älskar kassler, så gott och så enkelt att tilllaga och lätt att variera tillbehören med. Ett av mina favoritrecept är det här som jag gjorde idag:

En bit kassler
En tetra krossade tomater
En burk annanasringar
Några inlagda soltorkade tomater
Lite purjolök

Tärna kassler och fräs i en kastrull, häll över en tetra krossade tomater, klipp i de soltorkade tomaterna, skär annanasen i bitar och tillsätt den i slutet tillsammans med purjon. Krydda med salt, peppar och basilika. Servera med nykokt ris.
Enkelt och jättegott!


Trött

Lagade mat när jag kom hem från jobbet (slänger upp ett recept på lättlagad kasslergryta här sen), satte mig i soffan och tittade på Bygglov, råkade somna så jag missade hur resultatet blev! Irriterande! Sen dess har jag kännt mig som död, supertrött. Suttit här och slumrat, nu sitter jag och Anna och löser världsproblem på msn :P Tur jag har dig vännen! ♥ Snart kommer Daniel hem och då är det raka vägen i säng som gäller som vanligt, upp och jobba imorgon!

Fan, jag har missat Victoria Silvstedts program!


Lyx

Efter en simmtur med Michaela och Matilda sitter vi återigen i bastun och konstaterar att måndagslivet är lyx! Och det gillar vi ju! :)

Efter det har jag inte gjort många knop, laddade hem ett bildprogram som gjorde att hela datan blev mupp, haha. Hoppas jag inte får fan för det! Men den knäpps av lite då och då utan anledning.. Hoppas Daniel kan fixa det :)
Han kom precis hem från jobbet så nu ska vi gå och lägga oss och kramas, mys!


Fina presenter

Här är några av mina fina presenter jag fick när jag fyllde år!
Kannan fick jag av Matilda, Michaela, Jessica och Lisa. Pajformen är från samma serie som jag fick av några av dem när jag fyllde 20! Så kul :) Av dem fick jag även en doftpåse och en superfin kökshandduk som verkligen passar vårt kök, så typisk mig måste jag säga! Jag gillar lixom små detaljer som ingen kanske tänker på men ändå gör väldigt mycket för helheten.. Är därför väldigt petnoga men som tur är känner mina vänner mig väl!
Av Sara fick jag den fina ljuslyktan som oxå passar jättebra i vårt kök eftersom att den matchar ljuskronan som vi har över köksbordet :)
Av Daniel fick jag den supersnygga väskan från Friis&Company, visst är den läcker? Funderar ändå på att byta den för den påminner mig väldigt mycket om min väska jag redan har och som jag gärna byter ut nu, den har hängt med för länge! Vill därför ha en som inte påminner lika mycket om den, men vi får se. Jag tycker ju den jag fick är supersnygg, hade tittat på den tillsammans med Lena så hon tippsade nog D om den ;)
Tusen tack!

   



Ny vecka, nya tag

Idag kom vi upp kl 10, bra gjort av mig tycker jag :P Käkade lite frukost, åkte och veckohandlade och nu har Daniel farit till jobbet. Dax för mig att ta tag i lite sysslor men jag har gruvat mig ett tag och suttit här. Det behövs dammsugas, diskas och packa köttfärsen vi handlade. Först måste jag nog stoppa i mig lite lunch, köpte kantarell soppa på Ica som jag ska spetsa lite så den blir mer som pappas soppa, den är så himla god! Sen kommer förresten bilderna på mina presenter :)
Bjuder på en bild jag fick av L från modevisningen så länge, jag iklädd svinsnygg klänning från Desigual, som mamma köpte! Fusk!
Later!




Sköna söndag

Typiskt att man kan få fan för att man Inte var ut igår oxå.. Vi var sjukt sugna där en sväng när vi pumpade sköna låtar i Ciyas bil på väg till Max, Daniel var ju ute men inte jag. Trots det känns det som att jag var det, har haft ont i huvet hela dagen. Jag som aldrig annars har ont i huvet, helkonstigt! Antingen beror det på att jag sov för längen (klev upp strax efter 1, haha!) eller så beror det på vattenbrist och för mycket fika kanske? :P Idag har jag och D ialf lagat jättegod middag, vår specialitet, stekt fläskytterfilé som man häller en 3a matlagningsgrädde över, och klyftpotatis och morötter i ugn! Så gott!

Jag drog iväg och boxades med Michaela en timme, superkul! Även om det kändes som att jag knappt hade någon kraft i armarna, jag borde öva mera på raka slag, tycker sällan att jag får in några fullträffar. Men roligt är det ialf, och skönt när man blir sådär nöjd efteråt. När Malin, vår tränare, sa att vi skulle köra lite mage utbrast jag och Micka samtidigt "Yes!", Matilda tyckte det skrek Beach 2009 om oss, haha!

Efter träningen tog jag en lång varm dusch tillsammans med honey och resten av kvällen har vi spenderat i soffan hemma hos sväres. Tittade på Beck och åt korv med bröd, det är lixom nått visst med att äta korv med bröd på kvällarna tycker jag :)

Så var ännu en skön söndag slut, och jag har tur för att helgen är förlängd med ledig dag imorgon! Då tänkte jag förresten slänga upp en bild på några fina saker som jag fick när jag fyllde år :) Så håll utkik!

Nu väntar lopplådan, godnatt!


Kalas nr 2 och 3

Igår fyllde jag som sagt 21 år och det firades med 2 kalas! Hann nästan bara hem från jobbet innan första gänget kom, dvs heeeela familjen (utom morfar o Elisabeth som inte kunde komma). Blev glatt överraskad när jag såg Gunnarssons komma oxå, trodde de skulle till fjällen. Jag fick mest bara pengar, vilket är jättebra tycker jag! Vet inte riktigt vad jag vill köpa för dem än, men funderar på ett par riktiga skor att sporta i ialf. Sen åker resten in på sparkontot så länge.. Av älsklingen fick jag en jättefin väska från Friis&Company, tack hjärtat :) 
Många  är vi i familjen ialf så jag hade gruvat mig lite för hur vi skulle få plats, men finns det hjärterum finns det stjärterum! ;)
(bild 1: pappa och Tomas tog plats på golvet, de tyckte jag hade höga möbler :P Bild 2: fika! Bild 3: Jag och de 6 bästa personerna i mitt liv.)

   

När tjocka släkten hade åkt hem kom de finaste vännerna man kan ha förbi med fina prestenter, så det blev fika IGEN! Jag borde gå på diet efter den här helgen, haha. Vi skvallrade lite som vanligt och myste på, kikade på Melodifestivalen och fick besök ibland av killarna som var hos grannen Westman. När klockan blev midnatt var jag och Michaela sugna på Max så vi åkte dit! Jag, Sara, Michaela, Matilda och Ciya :) Hade längtat efter ett Kycklingmål classic i typ 2 veckor, haha! Det är tur jag och Micka ska boxas idag ialf...

   

Tack alla för allt och för att ni gjorde min dag :)


Birthdaygirl



Skål!


Kalas nr 1

Ikväll har hela härliga svärfamiljen vart här och fikat eftersom att jag fyller år imorgon :) Jättemysigt att vi är så många och så tighta! Kollade på Let´s dance  och myste med våra småtjejer Joline och Nova, familjens mittpunkter. Jag tänker inte neka till att man blir sugen på bebis när man ser de små liven, de är så himla fantastiska. Men inte än på några år..

   

Tack för presenter och för sällskapet! :)


Sia home fashion

Idag utnyttjade mitt presentkort på Presenter & Smide som jag fick av mitt jobb i Adventspresent vid jul och med mig hem fick jag en påse med fina saker från Sia :) Kak/ljus/vadmanvill fatet var på halva priset och kostade drygt 100 kronor, ljuslyktorna kostade 55 kronor styck och med ett p-kort värde 200 kronor blev det ju nästan gratis!

        


Happy day

Pratade precis med världens bästa Sara, hon och Johan är på väg hem! :) Så då har jag ännu en gäst till mitt födelsedagskalas! Vad glad jag blir! :)

Bäst jag sätter igång och storstädar redan nu, har absolut ingen lust till det egentligen men imorgon direkt efter mitt jobb kommer hela stora svärfamiljen, och direkt efter jobbet på lördagen kommer familjen + några vänner, och man vill ju såklart ha allt tipp topp här hemma när man får gäster!


Bloggtorka

Har inte haft någon lust att skriva på hela kvällen, men slänger väl ihop ett inlägg bara för att då!
Idag har jag köpte lite nytt smink på Lindex som de lurade på mig, haha, jag är inte helt oövertalig när jag väl är på hugget! Iofs hade jag en kupong med "Handla för 300 kronor och få 100 kronor i rabatt" så jag tycker faktiskt jag fyndade! Köpte ialf ett mineralpuder, man ska ju tydligen ha sånt nu :P var egentligen bara på jakt efter ett typ rosakorall färgat läppstift, hittade tyvärr inte det perfekta men ett åt rätt håll ialf som får duga så länge! Och så blev det en ja vad sa hon nudå, aquafärgad, kajalpenna. Skulle tydligen vara snygg till mina ögon, har inte testat dem men jag kan nästan ana det eftersom att de är typ aquablå! Och lite annat tjaffs så det blev ju ett bra köp ändå! Är tyvärr inte helt nöjd med läppstiftet, men man kan ju nästan säga att jag fick det gratis..

Efter jobbet stressade jag hem och svirade om på två röda och kvart över 7 var det dags för aerobics, nice! Håller tummarna för träningsverk i magen imorgon, annars blir jag besviken!

Nu ska jag och min älskling som kommit hem från jobbet hoppa in i duschen innan det blir bums i säng! :) (haha trots bloggtorkan lyckades jag knåpa ihop ännu ett inlägg ni, man är ju för flitig :P) Godnatt!


Nits

Shoppade ännu ett par jeansleggings idag på jobbet. Dessa med nitar längs sidorna finns på Såfin och kommer från VILA och kostar 360 kronor. Supersnygga!

  




Barnvakt

Jag slapp äta fiskbullar idag när Katta kom in precis innan lunchen och vi bestämde lunchdejt, trevligt! Gick på Normans och avvek faktiskt från vår stående "Jessica-sallad" och tog en Kycklingspett tallrik istället, gott, och kul med nått nytt, haha :)

När jag slutat tog jag en 25 min promenad till moster Lisa för att vara barnvakt till en av mina älsklingar, Oliver :) Så mysigt tycker jag! Vi spelade tv-spel och tatuerade armarna :P (oops Lisa, sorry ;) )

   


Simmat

Kom hem från badhallen för en stund sedan, har vart och simmat med M&M! Lika skönt som vanligt! Nu är jag hemskt sugen på en hårdbrödmacka såhär efteråt, haha. Ska snart ner till tvättstugan och ta reda på tvätten oxå sen ska jag försöka komma i säng ganska tidigt. Jobbar heldag imorgon sen går jag raka vägen till moster Lisa för att vara barnvakt :)
Vi hörs!


Bakningen fortsätter..

Tog sovmorgon idag med, bäst att passa på när man är ledig, haha! Klev upp strax före 12 tror jag. Gjorde klar det feta H&M paketet för tillbakaskickning.. Och tillbaka fick bla träningsjackan som jag velat jättemycket om åka, jag kommer nog inte använda den när den känns för stor så att jag blir "tjockare" i den, och tillbaka fick även de skitsnygga bruna klackarna med snörning åka. De känns inte helt 100 helt enkelt, det faller på att det är öppen tå, som iofs är jättesnyggt, men användningsområdet minskar radikalt. Kommer säkert få ångra det bittert flera gånger i sommar, men äsch, det kommer fler skor, eller det går fler tåg som man säger..

Sen begav jag och Daniel oss ut på "byn" en sväng. Veckohandlade, kikade in på Ekmans och någon trä affär, mindre intressant :P Nu har jag satt igång med bakningen igen och D åkte på Rehab nyss med sitt knä.

Back to business!


Inte segast i världen

Boxen gick bra! Är dessvärre inte speciellt slut i kroppen såhär efteråt som man vill vara..men all träning är bra träning!

Nu sitter jag och väntar på att Jessica och Alice ska komma förbi och hämta mig, de är redan 10 minuter sena! Kul att det inte bara är jag alla gånger, haha :P Vi åker till Micka och myser, fler folk kommer säkert oxå. Hörde att Amanda var hemma så jag hoppas man får träffa henne lite :) Ne, nu får de ta och komma, jag som gjort mig iordning på nästan rekordtid och allt!


7 sorters kakor

Ska det väl kanske bli innan det är färdigt ialf, men jag gjorde bara två idag. Tog slut på bakplåtspapper så jag fick springa över på hemköp, när jag kom hem hade baklusten försvunnit så det blev inge mer idag! Snart ska jag och Michaela åka och boxas, jag blev så himla trött nu en sväng men det är bara att ladda om! Jessica bjöd hem oss till Micka ikväll på fika, haha, men vi får se hur jag gör..

Tagga tagga!


Delikatess

Måste bara tipsa om mitt nya favorit hårdbröd, Delikatess Linfrö. Gott som det är eller med lite Bregott normalsaltat. Perfekt att ha hemma om man blir sugen på nått.. Mums!


Baka baka liten kaka..

Finns det nått skönare än sovmornar? Skulle inte tro det. Sov dock inte lika länge idag som igår, men det räcker ändå. Nu känner jag mig utvilad!

Gick in på Ica igår en snabbis under min promenad och köpte ingredienser till bakning, så idag är det dags att sätta igång! Räknade ut att jag kommer ha 32 personer här på fika utspritt under hela nästa helg om alla kan komma, haha! Där snackar vi tjocka släkten :P Men då är ju svärfamiljen och vänner inräknade oxå, men det blir alltså en hel del fika..

Ska bara prata lite mer med Amanda på msn först, som jag saknar henne! Sen börjar jag med storbaket..


Vänner

Har haft en riktigt mysig dag tillsammans med min fina Matilda :) Vi var som sagt på Gästis, åt utsökt mat och blev betjänad av våran duktiga Michaela! Sen gick vi hem till mig och satt i soffan och pratade hela kvällen, missade Melodifestivalen men det var säkert ingen större förlust.. Tack vännen för en fin kväll!



All my love ♥


Alla hjärtans dag!

Godmorgon! Jag är nyss uppstigen, så himla skönt att få sova länge.. Daniel åkte nyss och jobbade så vi hann bara pussas o kramas lite grann, men han slutar ju 11 ikväll då är det fortfarande lite kvar på dagen så ska han få sin present! Ska nog gå på Hemköp sen och köpa jordgubbar till honom oxå som han älskar, lyx att äta det mitt i vintern :)

Strålande sol idag så det går ju faktiskt inte bara motstå en promenad! Var ju inte och simmade igår morse för jag började 9, och dessutom kom Matilda, Michaela och Alice på kvällen med tre feta godispåsar så jag syndade! Tror det är andra gången från Nyår som jag åt godis.. Men ibland ska man få unna sig, så himla gott med choklad! Och på tal om unna sig, ikväll slår vi till på romantisk trerättersmiddag, jag och min käre Matilda! Den ni, haha! :)

Nu frukost, sen promenad!

Ha en bra alla hjärtans dag! ♥ Puss


HELG!!!

Shit vad skönt! Jag är överlycklig men orkar inte hoppa av lycka för jag har helt slut på energi! Men nu är jag ledig lördag, söndag och måndag och det har nog aldrig kännts så skönt som nu, oh vad jag ska sova ut! Nu ska jag laga mig lite mat och diska, sen hoppas jag att tjejerna kommer förbi :) Daniel jobbar så det är äligt att vara ensam, kommer inte de kilar jag nog över till sväres.

Den stora frågan är som vanligt, vad ska man äta?


Sjukt trött

Jag är så himla trött att jag skulle kunna somna på fläcken! Har sagt det förr och säger det igen, jag är inte gjord för tidiga mornar! Speciellt inte när jag alltid blir sen i säng, inte en dag före 12 på hela veckan. Livet är hårt. Men imorgon är sista dagen, sedan är jag långledig. På lördag ska jag sova längen, sen kliva upp och ge älsklingen en allahjärtansdag present som jag faktiskt köpte idag ;) På tal om shopping köpte jag även den fina lilla bruna väskan på Lindex idag, allt jag behöver nu är lite vår och värme. Jag och Lena, min arbetskamrat, går som isbitar på jobbet. Vad vi än har på oss fryser vi, och inte har vi någon luist att köpa mera vinterkläder häller när det bara dräller av härliga vårplagg i butiken! Så typiskt när det är säsongsbyte, man är ju nästan klädlös!

Idag var faktiskt en lite annorlunda dag på jobbet.. Först kom ett gäng gymnasieelever som hade fått lov att låna lite kläder av oss till ett moderepotage i en skoltidning! Hjälpte dem att plocka ut 3 supersnygga outfits som jag gärna äger själv! En av dom äger jag faktiskt oxå, leopardblusen med skinnväst över.. Sen kom ett gäng mindre kids från årskurs 3-4 och ställde några frågor och tog kort på mig och Lena, haha. Kul att de var så himla små, jag minns att jag kände mig alldeles stor när jag gick i 4an :P

Nu kom Frida hit för att låna lite partykläder, så vi får väl göra en djupdykning i garderoben och se om vi kan hitta nått. Känns ytterst tveksamt.

Ikväll måste jag försöka komma i säng tidigt, men vi vet ju hur det blir med den saken..


Onsdag

Har jobbat idag med, längtar så mycket efter helg och ledighet nu faktiskt, haha. Men det går bra på jobbet, och även idag hade jag sällskap på lunchen :) Mamma kom ner, vi gick på Roys och hon bjöd på Fajitas, mums :) Sen köpte hon en svinsnygg klänning från Desigual som jag oxå är himla sugen på, men vi kan ju inte ha lika! Eller jo, det kan vi, har ganska lika smak ibland, men en sån här vill man helst vara ensam om, så jag får stå över men överlever nog ändå!

När jag kom hem från jobbet låg ett fett H&M paket och väntade, fick dock vänta med att öppna det för det stod aerobics på shemat, så jag svirade om snabbt som ögat så kom M&M och hämtade mig! När jag kom hem från träningen stod det kinagryta på spisen, love it! Sen var det dags att prova kläder, mest bikinis och underkläder. Inte direkt en bra dag för sånt kände jag, fyfan, haha. Så det mesta fick åka tillbaka som det ser ut nu, har inte riktigt bestämt mig än. Jag blev ialf riktigt besviken på det härliga träningssettet med jacka och byxa, byxan var iofs bra, men jackan var ju bara kaos. 36 var supertight över bysten, och då provade jag med enbart en tshirt under och de fick inte ens plats, i övrigt satt den bra men man ska tydligen ha mini bröst för jackan. Storlek 38 var lagom upptill men jättestor öven magen och nederdelen av ryggen. Taskig passform med andra ord, kan vara bra att veta för er som tänkt beställa. Behåller bikini överdelen med paljetter ialf, funderar på att ta både svart och cerise för jag tyckte de var så snygga! Kuvertväskan var jättehärlig i färgen, skorna var snygga och sköna men ska ändå fundera någon dag på dem, trosorna är svinsnygga och bekväma!


Dessa var mindre bra, jackan hade som sagt konstig passform, och de här bikinidelarna som finns i många olika färger var skitsmå i storleken, mest på överdelen.




Sådär, nu är det läggdags!



Nya lampskärmar

Blev som ett helt nytt rum med nya lampskärmar, så skönt att byta ut de fula små svarta.. Har ingen före bild, men såhär ser det ut nu ialf. Tyvärr går det ju inte fånga ljuset och stämmningen lika bra på bild, men men. Hade lampfötterna från förr från Ikea, lampskärmarna är från samma ställe, heter Skimra och kostar 49 kronor styck.






Tjejdag!

Idag har jag haft en riktig tjejdag! Hade bestämt lunchdejt med Michaela, Matilda och Jessica, träffade Sanne på stan så hon hakade oxå på! Jättetrevligt! Blev en grillad macka med mozarella och salami på Café Symfoni på Krokanen. Och lite fika, men det var en annan historia, haha! Men man måste få unna sig, ett liv utan fika skulle ju aldrig funka, har inget behov av att skippa allt sånt riktigt än som tur är :P

När jag slutade åkte jag hem med Jessica och Mika hem till Mika för hon hade bjudit oss och några fler på Mary Kay party! Och det blev lite fika igen, en sjukt god cheescake! Shoppade inga produkter på engång för jag kände att jag ville fundera lite, ska man sattsa vill man ju ha typ allt, inte bara en liten del. Dvs, makeup remover, rengöring, fukt, foundation och mineralpuder. Gärna det härliga handsettet och läppsettet oxå, haha. Så vi får se :) Kanske nått man kan önska sig till man fyller år.. (observera det; mamma, mostrar, Daniel.. :P)

Nu ska jag byta lampskärmar i tvrummet, Lisa var jättesnäll och shoppade det till mig idag på Ikea! Tack! :) Har ju svarta nu men köpte vita i större modell, det blir mer vårfräscht! Sen blir det Vickan på TV och sängen tidigt, igår låg vi uppe (för) länge och busade och skrattade :) Darling och jag, han är allt bra rolig!
Hejsvej!


Simmar lugnt..

Ikväll har vi simmat, jag, Matilda, Micka och nykomlingen Lisa :P Nästan bara vi i bassängen oxå, sen blev det bastu och frukt såklart. Mysigt :) När jag kom hem var Frida på språng så hon kom förbi och gick precis nyss, trevligt med sällskap när Daniel ändå jobbar. Vi drack te, åt mer frukt och pratade, lilla gofia! Passade på att färga ögonbryna ikväll oxå, det är så tråkigt men skönt när det är gjort! Nu känner man sig lite fräschare ialf. Men en härlig solbränna skulle inte sitta helt fel! Frida berättade att vi egentligen skulle kommit hem från Thailand igår, vi hade ju en resa bokad med hela la familia, men vi fick tillökning så vi skippade den, mysigare med en bebis :) Men som sagt, jag hade inte tackat nej till lite sol, värme och avkoppling nu!

Snart kommer Daniel hem, tänkte jag skulle diska undan lite så han slipper göra det för en gångs skull. För det mesta lagar jag mat och han diskar, rättvist tycker jag. Han är alltid så gullig när jag står vi spisen (och annars oxå).. Då kommer han och kramar om mig och vill alltid att mitt öra ska vara i hans öra, haha riktig knäppis, så han pillar till det så att det blir rätt sen står han där med mig och myser, gogrisen min! ♥
Diska var det ja, bäst jag snabbar mig innan han kommer, godnatt!


The perfect little bag

Var in på Lindex för några dagar sedan och kikade på dessa axelremsväskor, visst var de snygga? Slår nog till på den bruna, har redan en svart i modell mindre med fransar på från i fjol. För ynka 149 kronor blir den din, man kanske skulle ta två?


Men godmorgon!

Det värsta med att man är uppe så länge om nätterna är att man sover längre på dagarna oxå. Matilda gjorde ett försök med att ringa och väcka mig, men lyckades sådär, så hon fick ringa igen kl 1 då jag klev upp! Inte för att jag skulle gjort nått vettigt före det häller, det är ju söndag!

Borde egentligen börja baka lite inför min födelsedag, men drar mig för det eftersom jag inte har nånstans att göra av bakverken.. Till veckan får vi köra frysrensning så kanske jag får plats med lite sen! Dessutom är det dumt att börja för tidigt för då är risken större att jag fikar upp det, haha.

Ikväll ska vi boxa asset av oss ialf, mördarUlfs pass och vi är alltid lika taggad! Love it!


Du & jag

Herregud, man kan ju fråga sig vad jag fortfarande gör uppe. Men som sagt, kul med listor och jag hittade en på Mikaelas blogg så jag slänger upp en sån, sen vill jag sova!

Vad heter ni?  Evelina och Daniel

Hur träffades ni? På nyårsfest hos Westman 06/07

Är ni förlovade? Nej

Bor ni ihop? Ja, sedan nästan precis ett år sedan :)

Har ni barn? Nej nej, inga kids på ett tag här!

Har båda körkort? Aa, men jag fick mitt snabbare än honom fast han hade det först :P

Isåfall, vem kör bäst?  Ja det får väl bli Daniel, han vill ju vara räcerkung!

Kommer du ihåg er första kyss? Jaa, trots allt, haha.

Vem sa "Jag älskar dig" först? Det var Daniel och jag minns precis hur det kändes :)

Vem är äldst? Daniel

Vilka stjärntecken är ni? Jag är ialf fisk, minns aldrig vad han är, haha.

Vem fyller först på året? Jag fyller snart!

 Vem är längst? Danne såklart

Vem sjunger bäst? Jag!

Håller ni i handen på stan? Ja, det är mysigt :)

Kände ni varann innan ni blev ihop? Inte innan vi träffades, men innan vi blev ihop kände vi varandra såklart.

Blev du kär i första ögonkastet? Nej, men hans story går ungefär så.. hihi. 

Har ni någon speciell låt?
Ja, en av Eros Ramasotti.

Har ni några "fri kort"? Vad är det då? :P

Har ni varit utomlands tillammans? Nej, men får jag som vi vill åker vi i sommar!

Vilket är ert bästa minne? Bara såhär spontant tänker jag på Midsommar 07 (då vi glömde tältpinnarna), det är nog det sjukaste ialf, haha!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Lagar mat och myser.

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ialf varje gång vi träffas och varje gång vi ska skiljas, och så några därimellan såklart :)

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej, även om Alfta och Edsbyn känns som två olika världar ibland, haha!

Blir du lätt svartsjuk? Nja, beror på vad det gäller. Men jag har inte svårt att bli svartsjuk ialf, tyvärr.

Brukar ni bråka? Väldigt väldigt sällan, men om Ciya hade fått svara hade han sagt jämt på fyllan, men det är inte sant, haha!

Ringer eller SMS:ar ni mest?  Vi är sms-nördar.

Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel?
Oj vad svårt, hela han är ju ursnygg men jag gillar axlar och det där V:et ovanför kalsongkanten, haha! ;)

Brukar nån av er prata i sömnen? Ska vara Daniel då, jag snarkar tydligen?


     

                                                      Jag älskar dig!



Chai te med vaniljglass

Drack chai te hos Katta ikväll och jag testade nått nytt som jag måste tipsa om! Hällde i en skvätt mjöl utan att skumma den (som man gör på riktiga chai latte) och en klick vaniljglass, det blev supergott!




























Trevlig kväll

Har jobbat idag och nu är jag precis hemkommen från en supertrevlig kväll hos Katta! Vi började med en liten fika på Normans, lixom en standard det :) Gick hem till henne och hämtade vovvsingen Boris för en liten promenad! Sen kom Anna (på Dressman) med hennes vovve Leon och Katta bjöd på kycklingfilé lindad i torkad parmaskinka, fylld med halloumi ost och oregano och potatisgratäng, otroligt gott! Käkade fruktsallad och glass till efterrätt i soffan framför Melodifestivalen, som för övrigt var ett fiasko enligt min mening, hur röstar svenska folket egentligen? Förrutom det hade vi en väldigt trevlig kväll, mycket skvaller och skratt, precis som det ska vara ;) Nästa tjejkväll blir väl förmodligen i Kattas nya hus då, de flyttar ju till Edsbyn snart, kul :)

Som sagt nyss hemkommen, efter att fått skjuts av Erika och Marie hem, två Edsbytjejer :) Bara ren tur att de skjutsade folk till Tranan, hade stått och väntat en halvtimme på bussen som inte kom, har sagt det förr och säger det igen: jävla kollektivtrafik! Så bedrövligt!

Helt ensam är jag oxå, Daniel jobbar natt så det får vara så. Sitter och tittar på ett gulligt meddelande han lämnade på datan ialf, min lilla sötgris :)

Godnatt!


Cerise

Känns som om jag är lite inne på cerist nu faktiskt :) Men det är ju en härlig färg! Här är den virkade sjalen ialf, köpt på jobbet såklart, från Culture 150 kronor. Till det hade jag en svart bastopp från edc, skinnväst från Vila och ljusa Acne i modellen hex. Nu vill jag ha vår!





Let´s dance!

Just hemkommen från jobbet, kastade i mig maten som stod lagad på bordet, man har det allt för bra ;) och nu ska jag åka till Lena och titta på Let´s dance! Snabba ryck! Köpte en virkad cerice sjal idag, jättehärlig! Kanske visar bild på den sen..

Hej och hå farbror blå!


Ännu en lista, haha

OM DIG
Namn:
Karin Evelina Ladänges
Bor:
I en trea på Oldaniels i Alfta
Syskon:
Lillebror Erik
Ålder:
20, snart 21
Född:
21 februari 88
Ögonfärg:
Blå
Längd:
166.5 för att vara exakt :P
Skostorlek:
37-38
Höger eller vänsterhänt:
Höger
Stjärntecken:
Fisk
Hårfärg:
Blond
Födelseort:
Bollnäs

DAGENS..
Låt:
Brolle Jr - Världens hörn 
Saknad:
Ovanåker
Kläder:
Svarta jeansleggings, svart linne, blåmelerad kavaj (superfin) och Thomas Sabo smycke.
Smink:
Det vanliga: Lite concealer, puder, eyliner, ögonskugga och mascara
Underkläder:
Bh och trosor
Mat:
Stekt potatis och körv
Köp:
IDet blev ju inget bestämde jag mig för
Göra sen:
Pussas och sova
Godis:
Inget, men pepparkakor så man blir snäll!
Pinsammaste:
Hände nog inget pinsamt idag

SVARA ÄRLIGT
Tycker du om att plocka svamp?
Nja sådär, men jag tycker om att vara i skogen!
Tycker du om godis?
Det går i perioder, ibland är det ju svingott, men om man vart utan det ett tag klarar man sig, men chocklad är väl alla tjejer svag för?
Hur många gånger i veckan äter du godis?
Jag åt 2 godisar för några dagar sedan, första gången på så länge att jag inte kan minnas, men det var inte så gott så det dröjer nog länge till nästa gång igen.
Äter du oftast nyttig mat?
Nja
Tycker du att du själv är söt/snygg?
Igår var jag snygg, idag mindre snygg, imorgon vill jag vara snygg igen..haha
Ger du mycket komplimanger till andra?
Vet inte om jag gör det sällan heller, men ibland glömmer man bort att säga det man tänker så jag kunde ju egentligen ge mer komplimanger..
Är du nöjd med ditt förnamn?
Var inte det förut men nu funkar det, kan inte tänka mig vad jag skulle heta annars?
Du tycker att du själv är smart?
Inget snille, men man har väl sina stunder! Jag är inte dum ialf.
Vad är det sämsta hos dig?
Mitt dåliga tålamod och min korta stubin, visar mest det beteéndet i min familj, på gott och ont.
Har du bra självförtroende?
Som sagt, det varierar. Men man är alldeles för hård mot sig själv..
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn?
För mycket på senaste tiden faktiskt..
Tycker du om att vara med killar?
Jaa
Känner du dina grannar?
Några av dom ialf
Vad har du för färg på dina underkläder idag?
De matchar, båda delarna är svart/rosa fast från olika märken, H&M och Friis & Company.
Äger du några Björn Borg trosor?
Näe
Hur många?
Inga
Är du en Björn Borg-fjortis?
Tydligen inte då
Använder du BH?
Ja, men det är skönt utan
Gillar du skolan?
Inte plugget, men att vara där och hänga var ofta roligt, det saknar jag!
Har du någon gång skolkat?
Hehe det blev en del..
Spelar du något instrument?
Nej men jag spelade tvärflöjt när jag var yngre
Vilka sporter/aktiviteter har du gått på?
Fotboll och handboll när jag var liten, slalom höll jag på med alla år fram till jag typ vad 15, tränade alla dagar i veckan och körde poweryoga, step up, core, gym, aerobics och promenader när jag vart runt 17 år, nu tar jag det lugnare, simmar, går på aerobics och box och mot våren blir det fler promenader.
Har du några tatueringar?
Vågar inte för jag har väl ångrat mig innan den ens har hunnit bli klar :P
Har du några piercningar?
Ska vara i öronen då om det räknas. Glad jag inte följde trenden när vi var 14 och gjorde i naveln :P
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag?
Haha det är ju för många, jag är omringad av speglar på jobbet..
Tycker du om djur?
Hästar, hundar och katter mest

BRUKAR DU...
Sova?
Mer än gärna på mornarna..
Ta mediciner du inte borde ta?
Nepp
Röka?
Bara när det är fest
Snusa?
Nej
Dricka?
Bara när det är fest, mitt motto är att aldrig okynnesdricka, haha.
Skada dig?
Nej, det värsta jag vet är när det gör ont.
Klä dig i svart?
Typ jämt
Hata folk?
Inte direkt hata, ogillar folk gör man väl..
Lita på folk?
Jag är kanske tyvärr lite för godtrogen..
Skada dig med flit?
Absolut inte
Drömma mardrömmar?
I perioder..
Gå i skolan?
Nej, tack och lov!

NÄR...
Åt du senast?
Några timmar sen
Läste du ut en bok senast?
Det var längesen, i somras tror jag..
Köpte du något senast?
Var nog när vi veckohandlade i måndags
Svor du senast?
Ikväll
Sjöng du senast?
Idag
Klagade du senast?
Vet inte?
Klantade du dig senast?
Minns faktiskt inte

HAR DU...
För många vänner?
Kan man ha det?
Skadat någon?
Jaa, men inte med flit, ska vara lillebrorsan då förresten..
Färgat håret?
Jaa, har vart röd, lila, brun och blond i olika nyanser och slingor osv..
Gjort bort dig rejält?
Hahah jaa det har väl hänt

ÄR DU...
Snäll?
Ja, mot de jag tycker om är jag snäll.
Snygg?
Som sagt, varannan dag typ, haha.
Söt?
Det med
Lång?
Medelmåtta
Kort?
som ovan
Klantig?
Ibland, Anna är ialf klantigare :P


Trevlig kväll ikväll, på kvällen..

Jag är ju hopplös, och förblir nog byxlös.. Skippade de gråblå från Filippa K, de satt skitbra men inte helt vad jag behöver. Tur var väl det, för idag kom en ny från samma märke, ganska ljus och fint sliten i tvätten, snygg basicjeans lixom. Samma modell som den innan så de sitter faktiskt klockrent, precis min modell! Men så blir jag snål och tänker att njaaa, har ju ändå ett par liknande från Acne. Så jag tror de får åka tillbaka till jobbet imorgon igen. Jag är fan värre än mina kunder, haha!

Ikväll efter jobbet fick jag ialf besök, Daniel jobbar ikväll så det är bara roligt med sällskap! Mamma kom förbi och var här ändå till nyss. Ulrika Norén tittade oxå förbi en sväng. Vi drack te och skvallrade lite, alltid trevligt ;) Tittade på Årets Kock nyss, vad roligt det hade vart om man var grym på att laga mat! Eller ialf hade gått typ hotell&resturang på gymnasiet då, lärt sig massa knep och sådär, då kanske det inte hade vart lika svårt att komma på vad man ska äta varje vecka. Vi varierar väl mellan typ 8 rätter eller nått, haha! På så vis är det lite bra att D börjat jobba igen, så kan jag äta precis vad jag vill om dagarna, det är ju inte allt som faller gubben i smaken :P

Nu ska jag nörda lite och kika runt på lite bloggar innan honey kommer hem, kanske slänger upp en lista här sen, spännande va? Haha!


Cellulitlår

Nu sitter jag här och pratar med Micka på msn, vi var på aerobics tidigare och var duktiga! Har dessvärre ett litet bekymmer, cellulitlår... (hahaha). Hon berättade om någon skrubbhandske från Lottas som hon inbillar sig funkar, så jag tänkte gå och köpa mig en jag oxå och kanske lägga ut före och efter bilder. Vad tror ni om det?

Kan tänka mig att resultatet kommer bli typ såhär:




Spara eller slösa?

Sitter här med ett par sprillansnya gråblå byxor från Filippa K nu som vi fick till butiken idag, supersköna och snygga! Hög i midjan och smala ben, precis min modell som jag gillar. Gillar iofs de flesta modeller av byxor/jeans bara dom sitter bra, men Filippa kan ju verkligen sin sak så det är inte fråga på om de sitter bra eller inte. Men hur gör man egentligen? Vet inte om jag kommer att använda dom så mycket som jag skulle behöva för att kostnad/användning skulle blå något sånär normalt.. Men jag behöver faktiskt ett par nya byxor, eller ja, ett par nya jeans, och dessa går inte direkt som jeans. Fan, där talade jag emot mig själv. Får helt enkelt se över min ekonomi och se om jag kan hitta nått kryphål ;)

Nu ska jag se på Victoria Silvstedt!



Dinner for three?

Fick Gästis Alla hjärtansdag meny av Micka.. (smygreklam :P) Till alla er som inte vet vad ni ska bjuda er partner/vän på på alla hjärtans dag!

Förrätt:
Rökt lax röra på vittbröd med ruccola och svart/röd kaviar

Varmrätt:
Ört pocherad rödingfilé med skummad hummer och tryffelsås
serveras med dill kokt potatis

eller

Viltmarinerad ryggbiff på rotsaksbädd med reducerad portvinssås och rödlöksmarmelad serveras med ugnsbakade potatisklyftor

Dessert:
Kärleksbrownie på bärspegel med blodapelsinsorbet toppad med honung och ingefärs marinerade fikon


Michaela jag dör vad himla gott! Vi kör romantiskt middag för 3, du, jag och Muttan va? :)


I brist på annat..

Snodde en lista av Amanda, jag tycker ärligt sånt här är kul att fylla i, haha!

10 första:

Första bästa kompis: Reba K

Första bil: Vill inte ha någon egen

Första kärlek: Johannes Perols från att jag var 2 år till jag gick i 6an :P

Första husdjur: har bara haft katter, och vandrande pinnar..

Första semester: Ingen aning faktiskt. Vi hade ialf en orange husbil som pappa byggt själv, supermysigt :)

Första praoplats: JC tror jag

Första köpta skiva: Aqua kanske?

Första riktiga kärlek: Tisen

Första piercing: Örat

Första konsert: Säkert nån Pärsmässa

Nio sista:

Sista Alkoholdycken: Orgasm i lördags!

Sista bilfärd: Hem från badhallen nyss

Sista filmen du såg: Rocknrolla, jag somnade..

Sista telefonsamtal: Michaela

Sista bubbelbadet: Jättelängesen på Alftas simhall tror jag

Sista spelade cd; I bilen med massa pump it låtar :P

Sista kyss: Daniel :)

Sista gången du grät: I fredags på 2års dagen :)

Sista måltiden: Chilli con carne

Åtta har du någonsin?

Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej

Blivit tagen av polisen: Nix

Blivit kär vid första ögonkastet: Inte kär, men intresserad

Fått ditt hjärta krossat: Nja

Sagt att du älskar någon utan att mena det: Nej vad hemskt

Krossat någons hjärta: Beror på hur man ser det..

Busringt till någon: Haha var väl det ända man gjorde när man gick i 5an :P

Sju saker du har på dig:

1. trosor

2. bh

3. lila linne

4. grå tröja

5. leggings (som långkallingar)

6. baggyjeans

7. strumpor
(asful outfit, men skön när man är frössen..)

Sex saker du gjort idag:

1. veckohandlat

2. städat

3. lagat mat

4. pussats

5. simmat

6. skvallrat
(haha vilken kärringvarning, alla rätt tror jag!)

Fem favoritsaker:

1. Daniel

2. mitt nya änglaspel

3. smörgåstårta

4. min klänning från Desigual

5. alla kusinerna

Fyra personer du kan berätta exakt allt för:

1. Anna

2. Resten får veta väldigt mycket men kanske inte allt :)

3.

4.

Tre val:

Svart eller vitt: enkelt, svart!

Sommar eller vinter: sommar!

Fika eller godis: fika

Två saker du stör dig på:

1. mansgrisar

2. omänskligt snälla människor (det är fejk, man kan inte vara snäll och glad jämt, haha!)


Änglaspel

Visst är de mysiga? :) Finns på Ekmans för ynka 60 kronor.






Lite dösnack..

Mensvärken ger sig aldrig, trots att jag käkat 2 stycken 1g alvedon och andra tabletter jag fått av min pillermoster, Lillevi :P Jag blir galen! Tur jag är ledig idag ialf..

Lite har jag ändå lyckats uträtta, eller en hel del faktiskt. Tänkte bara damma och dammsuga lite men det blev storstädning på toan oxå, vilket egentligen behövdes så det var ju bra! Har jag väl börjat är det svårt att sluta! Så nu är det skinande rent här hemma, så skönt! Halvdant är detsamma som ogjort. Sen har vi veckohandlat och kikat in på Ekmans en sväng. Köpte en till teklämma vad det nu heter, ett ljusfat och ett sött litet änglaspel. Amanda hade ett sånt när vi var och hälsade på henne i Stockholm, jättefint! Så nu hittade jag ett eget med hjärtan på, då behöver man ju inte bara ha dem framme över jul!

Vi har nyss ätit chilli con carne med en god sallad till det, och jag sitter och smälter maten. Om en stund ska jag åka till badhallen och simma med Matilda och Michaela :)


What a beautiful morning

..eller inte. Har legat med världens menssmärtor i mage och rygg sedan Daniel klev upp klockan 9. Man blir så frustrerad när det bara krampar och det inte finns nått som biter tillbaka på det. Daniel har ialf vart snäll och servat mig med varm vetekudde så det blir lite bättre ialf. Bästa medicinen är kroppskontakt så han har klappat mig på ryggen jättelänge, tur man har en snäll pojkvän :) Lite bättre nu ialf så jag får försöka rycka upp mig! Så himla underbart väder ute, en tur på längdskidor vore inte helt fel! Trots att jag har mega träningsverk i speciellt rumpan och låren från boxen igår! Och att jag inte åkt längdskidor sedan jag gick på Knåda gör ju inte saken bättre, haha! Får helt enkelt ta det en annan gång, jag måste ju till Knåda sport och köpa skidor oxå isf! Men jag är bra sugen.. Kanske blir en promenad då på sin höjd, ska ju faktiskt simma ikväll oxå. Nu gör vi ett ryck!


Slö söndag

Idag har jag inte gjort många knop alls faktiskt, har börjat få skitont i nacken och det kan väl bara betyda en sak; jag har suttit här alldeles för mycket, haha. Bedrövligt. Daniel åkte vid 12 idag för att jobba första dagen efter sjukskrivningen så jag har vart ensam hela dagen till han kom hem alldeles nyss. Var på boxercise tidigare med Michaela, så jäkla skönt, och hurtigt! Haha! Den ända bra gärning jag gjort idag, förrutom bäddat sängen och diskat. Som det ska vara en söndag!
Nu ska jag pussas, har saknat honey idag och är ovan att vara ensam så länge som jag vart..bara att vänja sig igen.


Ny bloggdesign

Tusen tack Mikaela för hjälpen med mina nya bloggdesign! Visst är den vårfräsch och fin?! :)





Grattis Team Hanna till vinsten!

Fy vilken lyckad kväll det blev igår! Jättegod mat hos moster Lisa med trevligt sällskap! Team Hanna tog hem hela skiten, alkoholen flödade och vi firade som tusan! Så jäkla roligt! :) Vid 12snåret åkte vi in till stan, jag Daniel och Erik gick på Tranan och hade trevligt! Träffade Emelie (en kund till mig) och vi skakade rumpan, kul kul! Tack familjen för en jätterolig kväll, det gör vi om! Och nästa gång ska du oxå med Amanda! ;)

     

Fler bilder finns på bilddagboken!


Partyoutfit

Gårdagens outfit: Leopardmönstrad blus, cerist linne och stentvättade jeansleggings från ONLY. Ny väst i äkta skinn från VILA och heels från H&M. Håret är självlockigt med lite hjälp på traven..
 




RSS 2.0