VILA - LOVE TO GIVE YOU A FASHION MOMENT


Bästiskväll

Ikväll har jag kört ett pass box sedan åkte jag och Johanna till Ica för att fylla på matförrådet! Blev en trökig äggröra till sen middag men kompenserade det med att unna oss en beställning av nya skor och en skål gott&blandat ;) Turkisk yoghurt, vaniljkesella, vindruvor, hallon, mango, blandade nötter och lite ringlad honung på det! Smarrigt!


Lurvig arm!

Älskar mitt nya armband från Filippa K ❤ Finns på Såfin i Bollnäs!


Filippinerna - here we come!

Jag och Micke ❤ har bokat en resa till Filippinerna och plötsligt känns inte hösten och vintern lika lång och tung längre.. Har massa roliga saker att se fram emot det närmsta halvåret; härnäst, inspirationsresa med mina härliga jobbkollegor, flytt till vår fantastiska lägenhet, fira en traditionell jul (förra julen satt jag i Peking påväg till Bangkok), fylla 25 och dagen efter min födelsedag drar vi på semester! Livet e bra gött :D


Note to self:

Nästa gång du har noll motivation och helst vill göra allt annat än träna, så pallra dig iväg ändå och kom ihåg känslan av att vara nytränad och så jäkla nöjd! ;)


Onsdagslyx

Har haft en sån himla mysig kväll! Har fikat i nästan 4 timmar på Café centrum i Edsbyn med Jessica och Alice, började med toast, köpte fika och kaffe och sen fika och kaffe igen!

På hemvägen svängde jag förbi hemma i Ovanåker för att säga hej till mamma och pappa som redan hade krupit ner, så jag moffade ner mig mellan dom i sängen, var ju inte igår kan jag säga ;)


I LOVE LEO

I söndags åkte vi till Valbo igen, beställde soffa som kommer att komma lagom till vi flyttat! Hittade även en jättesnygg kudde på Hemtex som jag med min kvinnliga list övertalade sambon att vi skulle ha! Jag älskar leopardmönstrat och han hatar det, så vi möttes halva vägen och köpte den ;)


Middagstipset

Stek en kycklingburgare och krydda med grillkrydda. Burgarna finns att köpa i 10pack djupfryst på Ica, inbillar mig att dom är nyttigare än vanliga? Framförallt godare! Lägg det i en skål av två salladsblad och stoppa i lite vad du vill! Jag hade gul lök, tomat och keso med lite aromat. Vik ihop allt till ett paket, Supergott! Råkade dock häva på en klick dijonsenap oxå och det skulle jag aldrig gjort, riktigt äckligt faktiskt och när jag kom till den tuggan var allt jag kunde tänka på HatOve i Solsidan och när han käkar bebisbajs. Haha!


Våran ätarsöndag

Förra veckan laddade vi i flera dagar för en ätardag på Söndagen! Jag gick in för att få i mig så mycket onyttigt som möjligt med andra ord ;) Vi käkade brunch på Lilla K, jag tog kladdkaka och pannkakor, ja, i den ordningen. Sen åkte vi vidare till Valbo som blivit vårt nya söndagsnöje, så himla kul att gå på Mio och kolla på massa fint! När vi kom hem igen blev det pizza och innan dagen var slut hade jag hunnit stoppa i mig lite chips och dipp oxå! Så jäkla värt! ;)


Filippa K vs Dagmar

Mitt absoluta favoritmärke Filippa K har fått en kompis, Dagmar är helt fantastiskt! Här finns allt jag behöver i höst: en snygg marinblå kofta med grymma armar, den perfekta bastoppen i lyocell, ett snyggt partylinne och en härlig polotröja! Marinblått och svart it is!


Tankar vid ett köksbord

Dåligt uppvaknande idag, skulle till tandläkaren kl 08.15 på min lediga dag. Men hon var snäll så det gick bra. Tänk förr, för typ 6-7 år sedan då jag sprang dit för jämnan med min tandställning, gluggar och inplantat.. Fan hur man sett ut! Haha!
Nu sitter jag och hänger i köket och gruvar mig för att ta tag i diskberget, det stinker curry i köket från gårdagens kyckling. Äckligt. Bäst att ta tag i det bara för annars blir dagen så förskjuten och då blir jag bara less. Micke var ju hemma förra veckan och lekte hemmafru, var så mysigt att få komma hem till färdiglagade middagar, någon som fixade god frukost åt mig under mina alltid så stressade mornar, någon som hade städat till man kom hem och bäddat sängen sådär fult och oslätt som bara han kan ❤ Men nu är man gräsänka igen så det är bara att sätta igång med disken så ska jag belöna mig med en morgonpromenad sen :)


Gomiddag hemma i Ovanåker!


BABY


Är magen glad är alla glada..

Igår hade jag och Micke planerat in en inspirationsdag! Han är bara bäst! Precis lika, om inte mer, intresserad av att det ska bli fint hemma i nya lägenheten som jag! :)
Men allt handlar ju om att ge och ta... Åkte till Valbo, kikade på Ikea, EM möbler och Mio, älskar Mio! Men vi hade ett dilemma.. Tydligen spelades nån för mig helt oviktig fotbollsmatch men tydligen livsviktig för Micke, så det fick bli ett stopp på stan och Interpool för att se matchen. Som kompensation bjöd han på god middag under tiden = Är magen glad är alla glada!

 


Myslördag!

Idag är man inte lika kaxig.. Vill helst bara ligga hemma i soffan, vilket jag gjort största delen av dagen också. Började dagen med en mysig frukost på Krokanen med Micke ialf :) Det var det enda man fick se av honom idag sedan åkte han på firmafest! Jag åkte och träffade Katta och Sara och deras härliga kiddos på Buspalatset, sjukt längesen så det var trevligt! Det är väl det största jag lyckats åstadkomma idag.. Nu myser jag hemma i soffan, passar på att sno sambons stora bästa myströja ;) Lagade mig lite middag nyss, var så sjukt sugen på kött så det fick bli ugnsrostade rotfrukter med timjan och fläskfilé med pepparsås, svingott! Hann dock inte fånga den på bild..
Dags att rycka upp sig en sväng, det är ju trots allt lördag! Går och myser vidare med Johanna och Noomi...


Festfredag!


RSS 2.0