Skaldjurspaj

5-6 port


Pajdeg:
150 g margarin

1 1/2 dl riven ost

2 1/2 dl vetemjöl

Knådas ihop till en deg, plattas ut i en pajform. Låt stå och vila 15 minuter.

Fyllning:
5 hårdkokta ägg

200 g räkor

2 burkar musslor

2 dl cremefraich

2 msk johnnys senap

3 msk fryst dill

riven ost

Blanda cremefraich, senap och dill i en bunke. Tillsätt grovt hackade ägg,

räkor och musslor. Häll fyllningen över pajdegen och strö över riven ost.
Gräddas mitt i ugnen, 200 grader i ca 30 minuter.
Mumsfilibabba!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0