In love!

Har älskat den här sedan den kom till jobbet, men har hållt mig ifrån att prova eftersom jag visste vad det skulle innebära.. Idag åkte jag dit! Big time! För att göra mig förtjänt av denna dyrgrip drog jag på mig löpsettet och stack ut, i 5 minuter, sedan var jag dyblöt av regn! Vände hemåt och körde mage, axlar och rumpa istället och nu känner jag att jag lätt är värd denna! Haha ;) Kan ni gissa vad det är?




Kommentarer
Skrivet av: ♥ mikaela

En ursnygg klänning? :D

Datum: 2010-05-12 Klockslag: 21:30:21
Bloggadress: http://ingamikaela.blogg.se/
Skrivet av: Pedersen

Vad roligt :) Jag är ju en freestyler så jag kommer typ aldrig ihåg hur mycket av ingridienserna jag har i :p Beror ju på hur mycket man vill ha. Men några morötter, några korvar (mager, ta helst kycklingkorv om du vill ha magert för det innehåller minst fett och mest mängd kött/kyckling), en lök och några grönsaksbulljonger. Den viktigaste kryddan är din smak! Servera aldrig något utan att smaka medan du lagar, då känner du om du behöver mer grönsaksbulljong eller annan krydda :)



Skönt att läsa att du verkar må bra igen!!

Kram

Datum: 2010-05-12 Klockslag: 23:48:19
Bloggadress: http://mypedersen.se
Skrivet av: Pedersen

Ja precis jag chirozo men man kan ju ha i vad man vill. Jag hade en mager sådan. Men magrast är oftast kycklingkorv. Men jag kände för lite kryddstarkt också var det billigt på Willys ;)



Tack, det ser ut att lösa sig nu! Men jag vågar inte fira något i förskott då jag blivit så besviken så många gånger de senaste veckorna! :/



Kram

Datum: 2010-05-13 Klockslag: 00:11:22
Bloggadress: http://mypedersen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0