Kasslergratäng
Improviserade som sagt så vi får se om jag kommer ihåg hur jag gjorde, men typ såhär ialf.
Till ca 4 portioner:
En lagom bit kassler
En burk lätt creme fraiche
Ca 2 msk tomatpuré
Höfta lite med paprikapulver, timjan, oregano, salt och peppar
Frysta broccolibuketter efter behag
Ostskivor alt. riven ost
Skär upp kasslern i tunna skivor. Öppna creme fraiche burken och tillsätt tomatpurén och alla kryddorna så att det knappt får plats i burken. Smörj en ugnssäker form med lite smör, lägg i kasslerskivorna och varva med creme fraiche blandningen och några ostskivor. Lägg över broccolin och täck allt med ytterligare några ostskivor. In i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter. Servera med ris till! Riktigt gott faktiskt!
Till ca 4 portioner:
En lagom bit kassler
En burk lätt creme fraiche
Ca 2 msk tomatpuré
Höfta lite med paprikapulver, timjan, oregano, salt och peppar
Frysta broccolibuketter efter behag
Ostskivor alt. riven ost
Skär upp kasslern i tunna skivor. Öppna creme fraiche burken och tillsätt tomatpurén och alla kryddorna så att det knappt får plats i burken. Smörj en ugnssäker form med lite smör, lägg i kasslerskivorna och varva med creme fraiche blandningen och några ostskivor. Lägg över broccolin och täck allt med ytterligare några ostskivor. In i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter. Servera med ris till! Riktigt gott faktiskt!
Kommentarer
Skrivet av: MOR
Vilken kock du blivit!!
Skrivet av: Evelina
Haha jaa visst har jag! :P
Trackback