Kasslergratäng

Improviserade som sagt så vi får se om jag kommer ihåg hur jag gjorde, men typ såhär ialf.

Till ca 4 portioner:

En lagom bit kassler
En burk lätt creme fraiche
Ca 2 msk tomatpuré
Höfta lite med paprikapulver, timjan, oregano, salt och peppar
Frysta broccolibuketter efter behag
Ostskivor alt. riven ost

Skär upp kasslern i tunna skivor. Öppna creme fraiche burken och tillsätt tomatpurén och alla kryddorna så att det knappt får plats i burken. Smörj en ugnssäker form med lite smör, lägg i kasslerskivorna och varva med creme fraiche blandningen och några ostskivor. Lägg över broccolin och täck allt med ytterligare några ostskivor. In i ugnen på 200 grader i ca 20-30 minuter. Servera med ris till! Riktigt gott faktiskt!




Kommentarer
Skrivet av: MOR

Vilken kock du blivit!!

Datum: 2009-05-07 Klockslag: 15:35:51
Skrivet av: Evelina

Haha jaa visst har jag! :P

Datum: 2009-05-07 Klockslag: 18:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0