Grått nytt hår!

2012 har vart härligt! Jag har hittat min karl och flyttat ihop i en stor fin lya där vi trivs så bra! Är så glad för mina nyfunna vänner och för de jag redan hade såklart! Jag har lagt ner på tok för mycket pengar på kläder som vanligt men vad gör väl det om 100 år? Jag har lärt mig att knipa igen när det behövs, ha mer tålamod och säga nej när jag menar nej. Lyssnat på min kropp och gått på magkänslan. Det har vart ett stormigt men helt fantastiskt år!

Igår firade vi av det gamla och in det nya året med min fina Sara och Johan! Åt och drack gott och spöade alla jag mötte i Med andra ord ;) Tack för en trevlig kväll!

Gårdagens meny: Förrätt - Honungsmarinerad chevré på ruccolabädd med rostade pinjenötter. Huvudrätt - Svensk oxfile med potatisgratäng och balsamvinägersås a lá Michael ;) Efterrätt - Vit chokladparfait med limemarinerade hallon och mango. 

 


Idag har vi sista "passapådagen" här hemma, åt scones till frukost och ikväll massa götta! När klockan är 12 åker resten som är kvar, om det finns nått kvar, ner i soporna! Nytt år, nya löften.. ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0