Carpe diem!

Dagarna bara svischar ju förbi! I fredags hade vi överraskningsfest hemma i Ovanåker för pappa som fyllt 50! Nu är han ordentligt uppvaktad :) Vi åt helt fantastiskt god thai-mat som vi hade caetrat från en kvinna i Bollnäs, mmm det måste jag göra fler gånger!

I lördags jobbade jag sedan blev det häng med ett härligt gäng hos Niklas, lite party men jag höll mitt löfte om en vit helg och gick hem och kikade på Eurovisionfinalen och kramades istället ;)

Johanna stormar in runt 14 tiden på Söndagen och utbrister att vi måste Fånga dagen! Göra nått bra av den! Haha, och då hade ju redan halva gått så det var bara att sätta fart :P Först drog vi en bakispizza på Picasso, jag sympatiåt men fick bara i mig en halv barnpizza.. Märktes mao att jag inte hade vart ut :P Vi fortsatte sedan till Moster Lisa för att hälsa på en sväng, fick kaffe, trevligt umgänge och kramar av min goa kusin! Sista stopp gjorde vi i Ovanåker där vi bjöd in oss själva på Tacos som slutade med PLANKSTEK, mums så gott! Medans pappa lagade maten åkte jag, mamma och Johanna till Kygel för ett varv runt 5:an oxå, så härligt! Riktigt mysig dag som avslutades i soffan hos mig med en kopp te och J, snacka om att vi fångade dagen ;)

Igår var jag ledig, då passade jag på morgonpromenera, storstäda hela lägenheten och chilla i Sofies stora soffa! Brännde av två pass på Dönje oxå, Step up och pump, riktigt nöjd efter det! Sedan myste jag hemmapå med Johanna bara..

Idag tog jag och J en lång morgonprommis innan vi parkerade rumporna hos mig och åt brunch, gött! Samtidigt kom två stora karlar och borrade hål i min vägg för att jag tydligen skulle få en ventil. De stökade ner så fasligt efter sig så jag blev tvungen att städa igen, suck :P Har även vart på Ica en sväng och handlat upp mina sista slantar så nu får man leva på sparkontot de sista dagarna innan lön, illa :P Tog en nap i soffan med J innan jag drog igång och lagade lite Thai-mat innan puls&power passet! Har även skvallrat med tjejerna ikväll och nu är jag laddad för en ny arbetsvecka!
Det var det om detta, nu ligger jag i fas igen så får vi se hur länge det håller sig! Puss o godnatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0