MEN HEJ

på er! Long time noo see, igen. Förrutom det matiga inlägget igår då så kan man väl säga att jag har haft lite dålig blogg-inspiration på sistonde. Men just idag känner jag fört igen! Konstigt det där, hur det bara kan komma och gå lixom. För övrigt mår jag toppen, lite oförskämt bra kanske. Det går bra nu, skulle man kunna säga. Eller fyfan vad skönt det är att bara vara Evelina Ladänges.

Ja ni fattar, det mesta är på plats lixom. Och appropå på plats, de där extra kilona jag släpade på mig hem från Thailand har tagit ett fast grepp om mitt arsel och verkar vägra släppa taget, så nu vet ni att jag vet det ni förmodligen sett :P Men äh, jag hoppas det "ordnar" till sig.. 

Sen så var det en sak till, tror jag inte berättat det ialf, men jag är frånochmed ganska nyligen ny inköpsansvarig på Såfin, känns riktigt bra! :D En kanonrolig utmaning som jag redan nu känner (förhoppningsvis) kommer gå jättebra!

Annars är väl allt som vanligt, förrutom lite vanlig veckoshopping på jobbet och sådär är ju skillnaden att jag nu verkligen utlopp för mitt shoppingbehov i en mycket större grad än innan, bara det gör ju att man mår lite extra fint ;) För vad är det vi sagt, matriell lycka är sann lycka, eller hur? Ja just det, budade hem "dröm jeansshortsen" på Tradera häromdan och de kom idag. De superhypade, avklippta Levis 501orna. Satt som ett smäck!

När vi ändå är inne på shoppingstråket kan jag passa på att visa mina senaste inköp. Var till Valbo med Johanna och hennes mamma tidigare i veckan. Rea på hela stan och hela Valbo, suck. Men jag fyndade ett grått vanligt tråkigt bra att ha linne ialf. Och så shoppade jag skor, på Dinsko. Hade hoppats på att Scorett skulle leverera som vanligt men de hade mest rea så jag hittade inget bra tyvärr. Vill ha nya partydojjor bla. Dan därpå gick jag på Åhlens och hittade en fin strandväska oxå, på halva priset. Säger hon som inte gillar rea.. Har skrivit om det förut vet jag, men jag shoppar helt enkelt hellre nytt än sånt som håller på att gå ur säsong. Förrutom strandväskor då, eller andra bra basgrejer ;) Denna kändes väldigt tidlös och jag tröttnar aldrig på kombinationen marinblått & vitt sommartid. Jag tänker Västkusten i sommar, dit jag förhoppningsvis kommer på semestern! Om inte Carro går och får för sig att hon ska köpa vattenskoter och hellre lägger pengarna på det då, och det kan man ju aldrig vara riktigt säker på ;P

Johanna my darling och jag smaskar god sallad på Waynes!

Nya skor, ett roligt ombyte och perfekt att jobba i då de gör en längre utan att man får ont i fötterna ;) Från Dinsko för ynka 250 pix.

Västkusten, here we come! Åhlens 300 150 kr. Mycket finare i verkligheten dock..

Oops, såg att klockan går, så jag säger godnatt och hejsålänge. Ha en toppenfin midsommar hörrni :)Kommentarer
Skrivet av: Lillevi

men nu är de väl dags för ett nytt inlägg va?:)))pöss

Datum: 2011-08-14 Klockslag: 21:57:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0