Västerås vistelsen

Vi kom iväg tidigt igår och var framme i Västerås på förmiddagen. Dumpade lite grejer hemma hos Sandra sedan drog vi på stan. Jag och Johanna gick och shoppade medans Sandra sprang runt, stressad som ett höns överallt och fixade och donade inför festen som vi skulle på. Jag köpte en superfin klänning och lite krimskrams, sedan avslutade vi med en lunch tillsammans med Sandras bästa kompis Alex som var superskön!

Efter stan åkte hem till S, började göra oss iordning och inväntade Daniel och Per som skulle komma från Stockholm, men de hade fått allvarliga problem och hittade ingenstans, haha! I vanliga fall tar det högst en timme att åka Stockholm - Västerås, de gjorde det på 3! Hahaha! Roligt var när Daniel berättade en av incidenterna som hände.. De var äntligen på rätt spår, men efter vägen såg de en skitstor godis affär med billigt godis som de var tvungen att gå in på och shoppa loss! De hade fått instruktioner av Sandra, "vad ni än gör, stanna ingenstans utan åk bara på och gör som jag säger!" Haha! Sandra berättade vägen, de skulle svänga av vid 8e avfarten och killarna började räkna.. Men sedan blev godispåsen mer intressant och medans de grävde i dem missade de flera avfarter och tappade räkningen.. Så vipps var de på fel spår igen! Är det underligt att man blir klen på dessa grabbar!? Och där var ribban lagd för kvällen..

  
    

Hursomhelst, Sandra hade alltså abonerat en nattklubb att ha fest på "The best singelparty ever" på Å2, kändes som om vi hade hamnat rätt, haha! Men vi hade ialf en grymt rolig och helsjuk kväll! Åt buffé, drack (massor!) av goda drinkar, träffade nytt roligt folk och dansade massor! (bilder kommer senare, så håll utkik!)

Idag var vi klen som fasen hela bunten, man mådde väl som man förtjänar antar jag. Men det var det fan värt! Undrar hur tusan det kommer sig att jag har träningsverk i heela kroppen?! Men det är ju bara att tacka och ta emot, man kan ju inbilla sig att man gått plusminusnoll med tanke på alkoholintag och sånt då, haha. Har inte gjort många knop idag.. Drog till äckliga Mc Donalds och tröck i oss fyllemat, sedan blev det mest soffan tills vi var pigga nog att ta oss hemöver. Tack Sandra för en superrolig helg, det gör vi om! :D

     

När vi kom hem gick vi till sväres och hängde, sedan blev det pizza och vi var bara sega.
Nu blir det läggdags så man förhoppningsvis är nogorlunda pigg för jobb imorgon..
Godnatt :)


Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Tack själv party pinglan!!;) fan vad kul vi hade, längtar redan tills nästa gång, ni är helt galna från alfta, me like!! Puss på dig vännen

Datum: 2009-05-18 Klockslag: 13:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0